DJ RX - Code Of Silence (Eternal Sound RMX)

AndyYZ | 12.09.2008 | Trance
5:34

Eli tommonen remixi DJ RX:n mahtavasta biisistä.Tää temixi pääsi FINRG:n remixikisan finaaliin. Loppusijoitus selviää 5.12! Pistäkääpäs jonkunnäköstä kommenttia! Joo ja se sijotus oli muistaakseni tosiaan 3.

10.00   626 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Aurisgale 17.10.2008
Hieno alku! Täyte-cymbaali saisi olla paljon kaikuisempi (reverbia ja delaytä lisää) (se yksi alussa). Sahoissa miellyttävä soundi. En tiedä alkuperäisestä biisistä mitään, mutta meldiat ja sointukuviot ovat pirun hienot... Taas pitää sanoa, että rakastan noita klassisen musiikin linjauksia.

Soundit tuntuisi olevan aika hyvin kasassa, mutta rumpupuoli voisi olla vähän vetisempi soundiltaan. Off-beat lautaset hakkaa omaan korvaan liian pinnalla. Tekee miksauksen hiukan sekavaksi, vaikkakin saahan se biisin vauhdikkaan oloiseksi.

Tuosta alun jankkaavasta sahanostatuksesta vielä sen verran, että se saisi lähteä liikkeelle paljon nopeammin (siis intron jälkäinen osuus). Hiukan jankkaaminen kerkeää latistaa tunnelmaa.

Biisi kaipaisi ehkä hiukan uudelleenjärjestelyä, pätkimistä ja pientä tasojen säätöä, niin sit tämä olisi kerrassaan loistava biisi. On se kyllä hyvä jo nyt. Positiivinen yllätys jokatapauksessa. Niin ja biisin arpit toimii kans kympillä! =)
0   +1 +2
 
spiritusandasper 13.10.2008
Alku mukavan leijailevaa sorttia. Pikkusen täytteitä tarttis lisää tonne soundiosastolle. Biisissä on hyvät ja huonot hetket... tuosta minsan jälkeen lähtee sellasta melko tasasta painelua ja se kestää vähän liian pitkään mun mielestä. Viimeistää tossa 2 minsan kohdal olis pitäny vaihtaa meininkii mun mielest. Noh, kun sitte saavutaan tonne 3 minsan kohdille, niin toimii paljon paremmin fiilis. Lähtökin menee ihan mukavasti. Ei tässä kai muuta kun jatkuvaa soundin hierontaa ja jos saisit koko biisin tuommoseen "kuopattomaan" pakettiin. Energiaa sulla näissä aina riittää. :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat