Puhdistautuminen

Ihmineläin | 09.11.2008 | Post-Hardcore
2:14

Lähde-levyn kolmastoista.

Sekä tämä biisi että koko projekti on toteutettu pelkällä ihmisäänellä.

9.20   987 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Gartza1962 14.10.2010
Uskonnollista propagandaa??? Islamilaista käännytystä??? Lisänä elektronisen musiikin ideoita erikoisesti käsiteltynä.
0   +1 +2
 
Rehvake 12.10.2010
Mitä helvettiä tässä oikein tehdään? Ei osaa sanoa mitään, vähän afrikkalainen tunnelma.
0   +1 +2
 
10
axession 06.10.2010
Kauneus täyskaaoksessa - todella loistavasti tehty, hyvin erikoinen
0   +1 +2
 
Lesko 06.10.2010
Olin kokoajan, että "miiiitä vittuuaaaa" :D .. mutta ihan hauska tämä on, mihinkään teknisiin juttuihin en osaa edes puuttua, mutta erilainen kaiken sen mössön joukossa mitä vastaan tulee... :)
0   +1 +2
 
Piru Kange 06.10.2010
Hyvin avantgardistinen tekele. Tuntuu jotenkin M.A.Nummisen ja konemusiikin kohtaamiselta. Joskin tämä menee monin paikoin vielä pimeämmälle puolelle. Ehkä tässä on myös jotain Ismo Alangon taiteellisempien biisien henkeä... sekavaa. Tästä ei voi pitää, eikä tätä voi inhota. Tästä ei oikein voi olla mitään mieltä. Tajuntaan se jotenkin vaikuttaa, liekö sitten puhdistamalla sen?
+2   +1 +2
 
JM 11.11.2008
Tässä on jotain dronemaista. Saundeissa, mutta myös sävellyksenä. Hiukan erilailla toteutettuna tästä saisi mielenkiintoisen drone-doom biisin. Toki mielenkiintoinen tämä on näinkin. Jotain sellaista voimaa tässä on, mutta samalla sellasita voiman tunteeseen liittyvää vaikeutta. vähän niinkuin voimaa, jota ei ole vielä purettu mihinkään, eikä se tässä biisissä missään vaiheessa purkaudukkaan. Vähän niinkuin että vihoissaan tahtoo lyödä jotain, mutta ei keksikkään, että mitä löisi.

Itsenäisenä teoksena tämä tuntuu jäävän jotenkin kaipaamaan jotain selittävää. Tuntuu siis, että tämä voisi antaa enemmän ja merkitä enemmän osana jotain kokonaisuutta. Liekö niin tarkoituskin.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 11.11.2008
Kyllä. Jatkuu levyllä.
0   +1 +2
 
Hyvin puhdistavaa, raastavaa ja putsiskliiniä tulee takuuvarmasti.

Kokeilevaa ja maistuvaa äänimaailmaa, pidänpä kovasti tästä rutistuksesta. Olet itse yksi instrumenteista, mahtava juttu, toimii todella hyvin ja luontevasti.

Jotain tuttua, jotain uutta, jotain unohdettua, jotain parantavaa, paljon eheyttävääkin. Kuuntelukokemuksena mielenkiintoinen, tämä sujahtaa nuppiin tutisuttamaan vanhoja muistijälkiä ja viilaa niitä uuteen malliin.

Hyvä syke tässä teoksessa.
0   +1 +2
 
gorgonoidi 10.11.2008
no avataanpa peli!
Äänet vetävät mukanaan, venyttäen (tuntuu jopa kehossa joku kumma venyvevy!), johonkin mystiseen maailmaan. Eikä täältä pääse pois! Aluksi tämä tuntui melkein jotenkin hirvittävältä hukkumiselta ääniin, mutta muutaman kuuntelukerran jälkeen tahdon sukeltaa, sukeltaa ja sukeltaa! Äänenkäyttösi on hyvin vaikuttavaa, jtn alkukantaista voimaa on siinä. Kuten jo sanoin, Mike Patton tulee paikoin hyvinkin mieleen, ehdottomasti positiivisessa mielessä. Hienoja fiiliksiä herättää *puhdistautuu*
0   +1 +2
 
odkid 13.11.2008
Aika intensiivistä. Tuntuu että tää ois levyllä loppupäässä niin että "tämän läpikäyneenä ei voi ku syntyä uudelleen" ois monen biisin matkan summa. Hienot kerrokset tässä aukovat psyyken ovia.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta