Crusader

Renegade Ride | 19.04.2009 | Hard Rock
3:21

Dream Machine -levyn raita 7 "Crusader" on kappale, joka koki melkoisen määrän muodonmuutoksia matkalla nykyiseen muotoonsa. Monet diggasivat demoversiosta mutta pitivät rakennetta turhan sekavana/progressiivisena. Final cut on suoraviivaisempi ja yli minuutin lyhyempi. Bändille on ollut yllätys, että tämä biisi on monen suosikki, koska tahtilaji ei ole koko ajan 4/4 ja kertsi perustuu enemmän raakaan voimaan kuin nättiin melodiaan.

9.10   242 kuuntelua

Kappaleen sanat

I don't know how to reconcile with a wrecking ball / I don't know how to feel alive when all is gone

Never fading away, always see the glow inside / Never open their minds, never to see the signs

Shadows, falling, going little deeper / Closer, when you movin'on / Prophets of the darkness trailing / Moon is bloody, getting violent / When you shout it out: ready for the fight

Gather your men and let me hear them howling at the sun

CHORUS:
Rising / Burning / Feel it in my backbone
Rising with the feeling I am / Burning / Feel it in my backbone

Hear the blood in my veins, hear the hollow life inside / It's the thrill of chase, never felt so alive

Running, hearing, heart is pounding faster / Hiding 'til the break of dawn / Night is creeping, crawling / Almost taste the blood of fallen / for the righteous cause / ready for the fight

Gather your men and let me hear them howling at the sun

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Fillari 10.05.2009
Tämän piisin salaisuus on se että siinä on "Draivia", se että miten sellainen tehdään onkin taas salaisuus...hyvä veto. Tässä on hittiainesta, vaikken genre on karvan verran mulle liian rajua, niin tästä tykkään ja diggaan.
0   +1 +2
 
9
Olppa 03.05.2009
Hyvä laulaja! Ainakin multa saatte ison plussan näistä tahtilajeista, mukavempi kuunnella välillä jotain muuta kuin perus 4/4 riffittelyä. Hyvä ettette alkaneet näitä tahteja muuttelemaan siitä demoversiosta. Tai enhän mä tiedä jos vaikka muutittekin. Hyvin toimii kuitenkin tuo 7/4 pääriffi ja väliosassa oli myös hienoa soittoa.

Varsin toimivaa kamaa saundeja myöten. Ehkä jotain pientä hieman muusta biisistä erottuvaa väliosiota jäin kaipaamaan. Toimii kuitenkin näinkin. Hyvä!
0   +1 +2
 
10
Longshank 03.05.2009
Diggasin paljon. Loistava laulaja ja muutenkin hyvät saundit! Biisi oli tarttuva ja vaihteleva, muttei kuitenkaan sortunut progelle tyypilliseen itsetarkoitukselliseen kikkailuun.
0   +1 +2
 
Begemot 02.05.2009
Aika valmiin kuuloista. Tässä kuuluu kyllä tietyn ikäluokan vaikutteet aika hyvin. Sopivasti on tuotantoon jäänyt rosoa, ettei ole ihan jenkkirokkituuttausta. Hyvällä tapaa puskan takaa tulee c-osa. Ja kitarastemmat sen jälkeen. Eli ei tämä nyt ihan peruskauraa ole.
0   +1 +2
 
9
mulsson 01.05.2009
Kappaleessa on erittäin hienot soundit, joita on varmaan hierottu pitkään. Kappaleessa on runsaasti koukkuja ja tahtilajivaihdoksia jotka erottaa biisin massasta. Biisikin on hyvä ja soittopuoli on hallussa.

Vaikea tätä on mitenkään kritisoida, pysykää valitsemalla linjalla. Hyvähyvä.
0   +1 +2
 
marccus 29.04.2009
Hyvin soitto pelittää, ja eritoten kitarajutut miellyttivät. Löytyy tykyttävää kuviopyöritystä, riffejä sekä lopussa harmoniakitarointia. Pysäytykset ovat sovituksellisesti hyvä kikka. Kokonaisuuten jäin itse kaipaamaan ehkäpä selkeämpää kertsiä.
0   +1 +2
 
9
PutteAtte 27.04.2009
Todella hienot stereokitarasoundit. Laulajan ääni kuulostaa todella hyvältä ja virsiseltä. Hienoja riffejä ja melodioita. Tuo 2:20 kohdalla tuleva kkohta kuulostaa todella hyvältä. Siihen olisi ehkä voinut rakentaa hieman enemmänkin ympärille? Ainoa huono kohta biisissä oli kertsissä tuleva pienitauki, muuten hyvä biisi.
0   +1 +2
 
Reettori 26.04.2009
Hyvin toimii tälläsessä suoremmassakin raskaassa rokissa eri tahtilajit. Hyvä ratkaisu. :) Saundit on kans hyvät.
0   +1 +2
 
10
Fillari 22.04.2009
Tyylöillä ja taidolla vedettyä raskasta rokkia, hyvä piisi ja enpä tuohon osaa parannettavaa sanoa täyttä pro keikkakamaa.
0   +1 +2
 
9
Kallemania 23.04.2009
Onpa kiva ääni laulajalla, laulussa on voimaakin kivasti välillä. Sounditkin on jotenkin erilaiset mitä oon tottunu kuuleen mikserissä. Laulustemmat on aina kiva, varsinkin kun tehty taidolla. Valitettavasti biisi ei ole melodisesti parasta, koukutus jää puuttumaan. Tästä on hyvä jatkaa kuitenkin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat