All Will Fall

iwaseatingcookies | 15.01.2010 | Metal
3:41
10.00   835 kuuntelua

Kappaleen sanat

Why won't the system work
Even once
Why do we fail
After fail

Was the progress worth of this?
Now we all gonna sink
We'll sink deeper than ever
We all will fall

All will fall and soon we'll sink
Deeper than ever
All will fall

We'll sink
All together
So deep

This time there's no way out
Whole society will sink

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Nonih, kuuntelin biisin paremmalla ajalla ja volyymeilla. Rummut eivät olleetkaan niin suoraviivaiset, mitä aluksi niiden luulin olevan. Vähän semmosta proge-meininkiä olisi saanut olla lisää, mutta arvosana on ja pysyy kympissään!
+4   +1 +2
 
10
Nyt Ristiinasta pamahtaa! Suhtauduin bändin nimeen hyvin ennakkoluuloisesti kun tuo nimi eteeni ilmestyi. Mietin, että onkos tämä nyt jokin vakavamielinen vitsiprojekti, mutta kajareista tuli jotain aivan muuta, mitä osasin odotaa. Ja positiivisella tavalla kertalaakista! Lähes tulee mietittyä tässä kappaletta kuunnellessa, että onko tämä teidän oma biisi vai onko tämä pöllitty joltain bändiltä.. Mutta jos tämä on oikeasti oma kappale, niin aikamoista tappotavaraa, vaikka nimi sanoisi muuta.
Tarkemmat kommentit tulee tässä:
Soundit olivat sopivan bassoiset, raa'at ja brutaalit. Kitarat hoitivat hyvin asiansa ja en ainakaan kuullut pahemmin virheitä kuunnellessani biisiä. Riffitkin potkii persettä kiitettävästi. Samoin rytmikikkailut teki kuuntelusta miellyttävää ja kiinnostus pysyi kaikkien melankolisten ja vihaisen soundien lomassa jne. Loistavaa tavaraa toisin sanoen! Samoin kitarasoolot onnistui todella hyvin biisiin sopien, joka on monilla "amatööribändeillä" pieni ongelma. Mutta te hoiditte pulman hienosti, plussat siitä!
Basso itsessään ei kuulunut biisistä kovin avoimesti. Vähän sitäkin olisi voinut säätää lisää(voi olla, etten kuullut bassoa kunnolla, kun kuuntelen/kirjoitan tätä biisiä ja kommenttia silloin, kun muut on nukkumassa meidän talossa ja pitää kuunnella hiljaa), mutta tähän genreen tuskin kuuluu suuri bassolla kikkailu jne. vaan basso pysyy ja tukee kitaraa soundien kanssa.
Rummut toimii todella hyvin. Soundeissa ei moittimista. Vähän enemmän semmosta kikkailua olisi voinut olla siellä ja muuta pientä härpäkettä, niin olisi tehnyt lisää täytettä kappaleeseen. Nyt kappaleessa soi aika perus hyvin soitettu deathmetal-beat. Odotin progressiivista metallia soittavalta bändiltä enemmän kikkailua väh. rumpujen kanssa. Tai sitten edelleen hiljasella kuuntelu ei tee sitä tehtäväänsä kunnolla. Mutta ei miinusta tule pahemmin, kun oikein on kuitenkin soitettu jne.
Laulu oli perus deathmetal-korinaa pehmeällä säröllä. Se on toimivaa kyllä, mutta ei iske minuun kuin tietyllä mielialalla. Mutta laulu oli yhtenäistä, ei heittelehtinyt ja pysyi asiassaan, joten todella hyvä suoritus tässäkin.

Yhteenveto: Kaikki pääosin hyvin toimivaa. Vikoja oli hyvin vaikea löytää ja kappale kulki hyvillä raiteilla alusta loppuun. Vähän enemmän sitä progressiivisuutta, kun ehkä tässä semmosestakin on kyse, vai? Mut niin, omaperäisyyttä vähän kehiin lisää, niin yleisössä tapahtuva musiikillinen orgasmi on taattu. Antaisin 9½, mutta pyöristän sen 10. Hyvä jätkät!
+6   +1 +2