Rain

ST-Project | 02.03.2010 | Trance
6:07

Tuollainen biisi tuli väkerreltyä :) Taas sai pitkään setviä mitäköhän musiikki tyyliä tämäkin edustaa, mutta eiköhän tätä voi trancena pitää :) Miksauksessa säädettävää on taas reilusti, mutta nykyisten kaiuttimien ja äänikortin raja tuli vastaan enkä saanut miksattua tätä kappaletta tämän paremmin :b Alunperin olin merkannu tän Progressive Tranceks, mutta vaihdoin nyt kommenttien jälkeen ihan vain tranceksi :)

7.67   226 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
tweeek 16.03.2010
Mua ei haitsut hirveesti häirinneet. Tosin vaan semipaskat kuulokkeet toimistolla. Alapää kuulostaa ihan tiukalta (edelleen paskoilla kuulokkeilla tosin).

Ehkä synaraitoihin vois laittaa hiukan lisää yläpäätä.

Ihan energistä shittii. En sanois progeksi, jotain perustrancee tosiaan...
+2   +1 +2
 
7
Jinxed 11.03.2010
Hitaampi ois menny homostelun puolelle, tää on just hyvä tempo, vähän lisää ei ois pahitteeks.
Mut! Kyselit genreistä, mie sanoisin et vähän tempoa lisää ja noi eurotranke nillitykset hiuksista vittuun ja tilalle särönläpi vedettyä hardstyle rutinaa ni tää ois loistava hardstyle biisi.
Tälläsenään tää tippuu perustranken puolelle, vois soida sedu koskisen lihatiskillä.
+1   +1 +2
 
POlku 04.03.2010
Noiden haikkojen säädössä mulla olikin vähän ongelmia, kun kuulokkeilla kuullostivat aluksi aivan liian kovalta ja sitten kaiuttimilla kuunnellessa hukkuivat kaiken muun alle...
0   +1 +2
 
7
Tlex 04.03.2010
hmm ite en ainakaa lämmenny noille soundeille.
hatsut oli omasta mielestä liia koval...
eri soundeil tää ois voinu olla tosi hyväki biisi... ite pidän enemmän rauhallisemmasta. joten 7 tippuu.. hyvä yrkkä kuitenki : )
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat