lepposaksi juojat - NosiR

Lepposaksi juojat | 12.03.2010 | Party Rap
3:35

läppä on

10.00   1357 kuuntelua

Kappaleen sanat

Lepposaksi Juojat - NosiR

On tääkin palkintoo joo, syntyy suomen osavaltioon, Tääl laki kirja piina kun sä vedät väkiviinaa. On tääkin palkintoo joo syntyy suomen osavaltioon,Tääl laki kirja piina kun sä vedät väkiviinaa.

Myydäänkö apteekista uutetta, täällä päin on kato tekemisen puutetta. Tylsyydessä herää lepposaks juojat ehdottomasti koko kansan valon tuojat.Taru sormusten herrassa kerrotaa lepposaks juojii ei oo olemassakaa, mut niillä tais olla väärää tietoo eipä tainu tutkii pohjolan tienoo. Turisteja susirajan takaa yksin yössä pullo kädessä taas makaa, eipä oppinu nuorena lepposaks luuli tätä hommaa ihan vitun kepposaks. Ku sä otat pitää ottaa maltilla pitää nähdä ero tunnilla ja vartilla itse olet oma sisimpäsi vartia eipä vaikuta lihakset tai hartiat. Aina messissä pari vitun hyvää frendii siks on kännyt et muijjat pystyy pileet sendii . V.I.P sisään taas tällälailla, täst on tullu tapa näin me mennään aina aina. Perfeckto tää on sitä elämää mielummin näin ku yksin himas selällää. Piippua, pongia rauhan hatsit vedetää jonossa on varattu räkäpäille peräpää. Clubilla lepposet tanssii tossut jalassa, voi niitä hippejä taasko ne on kalassa. Kai niille paavoille pitäs apuu antaa, mut kuka vitun tyhmä lähtee pileist meren rantaa. Raakaa on elämä kyllä nekin tietää. Ajatuskin siitä että meitä ei voi sietää, pistää kanan lihalle lepposat ei vihaile. Neiti mene polvillesi ole hyvä ihaile.

On tääkin palkintoo joo syntyy suomen osavaltioon, Tääl laki kirja piina kun sä vedät väkiviinaa On tääkin palkintoo joo syntyy suomen osavaltioon, Tääl laki kirja piina kun sä vedät väkiviinaa.

Ajatella että tää ei oo ees laitonta jäägermaisterii sekotan maitoa, jos joku niin tää on sitä aitoa hei hippi älä juo mun maitoa. Buumin pileista painaa heti jatkot päälle, ne on lepposille vaan ei räkä päille. Käytön tavat on kans vitun tarpeelisiaa, täytyy olla hiljaa ettei tuu polisiaa. Aika kulkee niin kuljen minäki, mää en ala selittelee selittele sinä si. jos oot paikoilla siinä sitten pysyt hää! mää en pysty pysymää mul on kato kysyntää. Et millää viittis vilkasta, mitä mieltä sää oot tosta kirkasta. Lepposat on taas paikalla ni johan nyt on vilkasta.

3X On tääkin palkintoo joo syntyy suomen osavaltioon, Tääl laki kirja piina kun sä vedät väkiviinaa On tääkin palkintoo joo syntyy suomen osavaltioon, Tääl laki kirja piina kun sä vedät väkiviinaa.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
LLäte` 07.05.2010
Mueli osaaa! =) D:DD
+2   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta