Meteor

Extr3me - Solution | 25.07.2010 | Trance
3:21

Joo elikkä tässä kappale jossa mielestäni ehkä hiukan kummallinen vaihto tuossa puolessa välissä :D mutta silti pää sanoo että se sopii siihen :)

Enjoy!

8.91   578 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
MusicSpace 31.01.2011
Upeeta. Kappaleessa oli sopivasti vaihtelevuutta ja up/downit ylitti odotukset, kuten niiden on tarkotuskin, Idea säilyi vaihtelevaisuudesta huolimatta :) Huomaa kehityksen tästä verrattuna niihin ensimmäisiin mitä kuuntelin. Kyllä ainakin melodic trance luonnistuu sulta oikein hyvin!

Sori, en oikeen oo tehny musaa/käyttäny mikseri.nettiä aikoihin. alan taas käyttämään ja tekee jonkumoisia kone- ja muitakin biisejä taas ahkerammin. Syksy oli työn puolesta äärimmäisen kiireistä.
0   +1 +2
 
9
Ozzyboyremix 16.12.2010
Hienoa settiä! Alku alkaa mukavilla rauhallisilla korkeilla äänillä. Keskikohdan vaihto ei mielestäni haitannut paljoakaa. Loppukin on mukavan oloinen! Kivaa kuunneltavaa :)
0   +1 +2
 
10
John-Michael 10.11.2010
Ouch helvetti, jes jes - just mun korvalle sopivaaaa :D Ihan laatuluokan musaa.
0   +1 +2
 
eu-niko 21.10.2010
Tsau! Ihan näpäkästi polkeva kappale. Kappale paranee mielestäni muutaman kuuntelun jälkeen, ei enää kiinnitä niin huomiota joihinkin pieniin puutteisiin (ehkä pientä viilailua tuon kompressoinnin kanssa? Nostoihin vähän lisää jotain näppärää, haikkoihin flangea, symbaaleista isompia, kiksun kanssa jotain temppuja? ) Kappaleessa bassolinja on kivasti lähellä kuulijaa ja hyvin esillä mutta tätä enempää ei varmaan kannata bassoja tuoda pintaan. Kappaleen parasta antia on ehdottomasti tuossa 1:20 tapahtuva muidenkin kuulijoiden merkille pistämä vaihto. Leadista ja taustoista tuossa vaiheessa mulla tulee mieleen sadepilvestä siroava auringonvalo :D Jotenkin tuntuu että tunnelma vähän lässähtää kun kiksu astuu takasin kuvioihin mukaan. Sen läskin pädin voisi pitää enemmän kuuluvilla tuolta kiksujen välistä. Pidempi versio tästä vähän "satumaisella" ja maalailevalla tyylillä voisi kuulostaa todella hyvältä. Etenkin siitä vaihdosta olisi toivonut pidempää ja hitaammin rakentuvaa.

Muttamutta, ihan asiallinen biisihän tämä on, melodia toimii, sointukulku toimii ja pääosin sounditkin on kohdillaan. Tykkäsin todella paljon tuosta lead synasta ja siitä isosta pädistä! You go for it!
0   +1 +2
 
Extr3me 28.07.2010
kiitos suuresti kommenteista! pyrkimys on kokoajan työstää omaa musiikkia eteenpäin. on kiva kuulla että tämä kappale ei ole aivan toivoton tapaus ja se tuo lisää intoa seuraaviin ja sitä seuraaviin kappaleisiin! Minä otan kommentin kun kommentin vakavasti ja yritän oppia jokaisesta kommentista jotakin mutta silti pysyä sinä omana itsenäni! Suuret kiitoksen vielä kaikille kommentoijille sekä kuuntelijoille!
0   +1 +2
 
8
ArrestKulak 27.07.2010
Täähän kuulostaa jo ihan hyvältä tavaralta.

Alussa hieman arvelutti. Ihan jees melodiakulku tässä vaikka toistaakin ittiään, mut eihän se haittaa kolmen minuutin pläjäris. Eipä tuo "vaihto" kyl mitenkään erikoiselta tuntunut, tietty kuten sanottua sen ois voinu antaa jatkua, tehdä vaikka suvanto. Tuo "piiska" efekti toimii mukavasti. Kompura lopussa söi vähän rankemmin muita alueita kun iski kovempiääninen vinkusoitin mukaan, lähinnä melodiapuolta, mutta ei kovin pahasti.

Parempaan suuntaan ollaan menos kyl tällä meiningil.
0   +1 +2
 
9
Kare_ 27.07.2010
Ei puutu kuin naislaulaja päältä niin täs ois uus choralepumppu pystyssä. Miksauksesta en osaa läppärin kaiuttimilla sanoa kuin sen, että tuo ns. pääleadi on turhan pinnassa/kovalla. Melodioita on paljon, ja toimii! Tosin mystranin mainitsema loogisuus ja arvattavuus vähän tuo tasapaksuutta.
0   +1 +2
 
mystran 27.07.2010
Kuulostaa sinänsä ihan asialliselta. Oon huonoilla kuulokkeilla just nyt mutta tuotantopuoli ei ainakaan näillä tolkuttomasti häiritse, mitä nyt haitsut jotenkin hukkuu, josko liian kompuran alle vaiko vain ovat muuten tummia? Muutenkin muutamassa kohdassa noiden lautasten kanssa tuli fiilis että ehkä vähän turhan limitteriä vasten on vedetty ja muuten pakotettu liikaa isoja soundeja; pitää antaa musiikin hengittää, mutta mutta.. en nyt rupea syväluotaamaan mitään kun nämä napit on niin kuraa. Mut lisää kriittistä kuuntelua niin hyvä tulee, eikä tätäkään harmita kuunnella.

Toi 1:25 kohalla oleva jänskä trikki on hiton hauska, ku odotin jotain perus breikkiä ja yllätyin ihan oikeasti vielä toisellakin kuuntelukerralla.

Mut mut, sit sävellyksenä vähän tuli noista melodioista ja muutenkin sellainen "hälläväliä" olo. Sinänsä "toimivia" ja "loogisia" melodioita mutta ehkä juuri siksi ei erityisemmin innostunut, kun ei melodioissa eikä harmonioissa juurikaan mitään erityisiä jännitteitä ollut. Rohkeasti kokeilemaan kunnianhimoisempia kokonaisuuksia. Aina ei ole pakko purkaa sointua siihen luonnollisempaan, eikä melodioita ole pakko tuoda takaisin perussäveleen joka tahdissa; käyttää vaikka pieniä variaatioita samasta perusteemasta niin pysyy silti kokonaisuutena kasassa ja silloin tällöin purkaa johonkin niin ei mene psykeksi.

Mut mut, ku kuuntelen tässä samalla takaperin edellisiä biisejä niin selkeää edistystä koko ajan. Lisää treeniä ja kunnianhimoa vaan. :)
0   +1 +2
 
7
veezay 27.07.2010
yksinkertanen mut pääpiirteissään ihan toimiva paukuttelu. miksaus on pientä levotonta pumppaamista lukuunottamatta suht kelpo. basarin alku vois iskeä vähän voimakkaammin. melodialta ja sointukululta ei kannatakaan odottaa mitään tämän kummempaa, toimii tällaisenaan tyylin mukaisesti.

keskivaiheilla oleva "vaihto" on tosi tervetullut, se ei tuntunut ees mitenkään erikoiselta. sitä ois voinut mun mielestä viedä vielä vähän pidemmälle sointujen puolesta että biisi ei ois tuntunut niin itseääntoistavalta. samoilla kohdilla olevaa nostatusta ois kans voinu pidentää sen verran, että toi sen jälkeen tuleva paukuttelu ois sen jälkeen tuntunut vieläkin suuremmalta.
+2   +1 +2
 
Extr3me 26.07.2010
tässä alkaa tuntuu jo ittelläkin siltä että suossa ollaan jo tultu turpeen läpi pinnalle! mutta tekemistä on vielä :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta