You ask for it

Polku | 30.08.2010 | Drum'n'Bass
3:29

Elikkästä tästä ensimmäinen "maistiainen" seuraavalta operaatiolta: Kokopitkältä-levyltä ;) Aikataulu nyt on vielä avoin, mutta viimeistään ensi kesänä olisi tarkoitus viimeistään olla valmista ja ellei ihmeitä tapahdu tulee siitä heti alkuunsa ilmainen :)

Sitten itse biisistä:
Miksaus on vielä vähän tarkoituksella kesken, kun kerran tarkoitus on tämä albumille laittaa (helpompi miksata yhtenäiseksi, kun miksaa sitten lopuksi kaikki kerralla) ;) Muuten biisi on aikalailla valmis ja ainakin mielestäni, genre on old-school drum&bassia... Nauttikaa tai kärsikää ;D

7.67   203 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Gartza1962 18.09.2010
"Kärsikää!" sanoi elefanttiemo lapsilleen. :-D) Sitä saa mitä tilaa? :-)) Välillä vähän sekava itämaisvaikutteinen kipale. Yllätyksiä olisi voinut olla mukana...
0   +1 +2
 
AskoAblazer 16.09.2010
Kommenttiringissä törmäsin tähän. paljon en genrestä ymmärrä ja nää biisit kuulostaa musta aina samalle. Ei tullu poikkeusta tämänkään biisin kohalla. Taitoo tekemiseen kuitenkin löytyy.
0   +1 +2
 
tammina 12.09.2010
Toimii! Saundi ehkä pikkaisen ohut eli sinne puolelle sitten pikkuisen lisää läskiä kun miksaat virallisesti. Toisaalta perussävy saundissa miellyttää, ei ole kliini vaan...hiekkainen :) Teema-kierto putoaa allekirjoittaneelle täysillä, sopivan kiero.
0   +1 +2
 
MOHICAN 07.09.2010
En tiedä tarkalleen, millä se aivan älytön groove saadaan aikaan konerumpuihin ja sitä kautta koko konemusiikkiin, mikä on prodigylla, pendelumilla, the chemical brothersilla jne. , mutta se tuntuu olevan vaikein asia tässä genressä oman kokemukseni mukaan. No tässä päästää hyvin lähelle tuota groovea, mutta ei ihan sinne asti vielä. Saundeissa ei oo mitään huomautettavaa eikä minua mikään häiritse miksauksessakaan. Leadimelodia on tarttuvaa sorttia ja sovitus on värikäs. Ehkä jopa niin värikäs, että välillä on liikaakin kuunneltavaa. Mut nii tää on pätevää kamaa. Tosin vielä on piirun verran matkaa taitettava, jotta voit liittyä todella suurten artistien joukkoon minun näkemykseni mukaan.
0   +1 +2
 
Jusben 02.09.2010
Vähän tällanen pelimusiikkimainen fiilis tulee itselle. Se on aina plussaa :) Lisämausteita tuntuu näin puolen piisin kohdalla olevan sopivasti.. odotan tulisiko jotain muutosta tähän "peruskiertoon"... Ei kauheammin tullut.. Itse olisin tykännyt radikaaleimmista muutoksista tuossa suunnilleen puolen piisin kohdalla. Hyvä hyvä :)
0   +1 +2
 
7
milo05 01.09.2010
joo toimii omalla osaalueella varmasti,aika sekava muuten varteenotettava kokonaisuus.
0   +1 +2
 
9
Trollblodet 31.08.2010
ei oikee mun juttu tää mut hyvi puskee etiäppäi ja hienoi kikkilui tuol välis kyl on hyvi biisi tehty!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat