In Your Eyes (Red Trax Remix)

Red Trax | 03.12.2003 | Trance
6:46

Remiksi Orgazmon In Your Eyesistä. Itse olen suhteellisen tyytyväinen tulokseen, tsekatkaa ja pistäkää kommenttia kiitos. :)

Orgazmon artistisivu @ http://www.mikseri.net...

8.63   2232 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Martian Law 03.01.2007
Kelvollista tavaraa, hyviä vintage-henkisiä padeja ja paljon muuta kivaa niin kuin tranceen kuuluukin. Basso häiritsee, se katkeaa yhdessä kohdassa pahasti. Basson pitää jatkua, ei saa jäädä aukkoja. Hyvä tamppaus.
0   +1 +2
 
DjLime 12.01.2004
Heh tuosta alusta tulee mieleen js16:sta biisist/remixit ja erityisesti joku jonka nimi ei tule mieleen. Tuo hit on sama nimittäin. Aika laihan kuuloinen saundi biisissä kokonaisuutena. Jotenkin tuo hyppybasso ei toimi tässä biisissä. Tähän olisi mielummin ottanut sellasen nopea tempoisen perus bassolinja + hihat paukutuksen. En orginaalistakaan paljoa painanut, joten eipä ihme ettei tämäkään pure kummemmin.
0   +1 +2
 
9
Meikku 15.12.2003
Basari potkii ja hihat kuullostavat maukkailta , hyvä niin jälleen kerran.
0.34 lähtevä _bassoääni_ on aika hauskan kuuloinen ja hyvin equtettu.
0.57 lähtevä mainbassoääni tuo jykevyyttä ja vauhtia kappaleeseen , mutta saisi olla vähän nopeampi bassokuvio omasta mielestäni.
1.20-1.30 lähtevä melodia on hieno! oi kuinka tahtoisin ne nuotit. :).
Padit ovat hyvän kuuloisia ja tuovat jotain tunnelmaa kohtaan , mutta olisivat ehkä saaneet kestää kauemman hienoilla voksuilla ja efekteillä höystettynä.
Melodia on taattua korkelaatuista orgazmon kädenjälkeä.
Kertsis kuulostaa sinänsä aika hauskalta , kun melodia ääni "aaltoilee" eli filtteriä väännellään kertsiksen ajan.
Kertsiksen jälkeen tuleva breakbeatti on maukas ja aika raskaanoloinen.
Toinen kertsis lähtee aikalailla heti ensimmäisen kertsiksen jälkeen käyntiin.
Kaikin puolin hyvää matskua taas rediltä. 9.
0   +1 +2
 
Q 11.12.2003
Plussaa; vetävä rakenne, kiva bassosoundi(myös sub), suht massiivinen liidi, joka kyllä taitaa hieman resonoida,(tai sitten korvissa resonoi :)) ja breikkikompit, jotka toimii kyllä vallan mainiosti. Miinusta; koko biittipuoli breikkejä lukuunottamatta, osa alataajuuksista, jotka tahtoo ottaa välillä "puurouttaa" korvissa biisiä, koska ovat jonkun verran ylikorostettuja, sekä ehkä hieman suppea kokonaiskuva, vaikka itse biisin kasaus onkin varsin onnistunut.

Sellanen perus-redi-mixi, ei mitään suurempaa, mutta ei surkeaakaan. Kasia löysin, jos löysin.
0   +1 +2
 
8
Tebic 09.12.2003
Ei originaalin voittanutta, mutta ihan kelpo remiksi kieltämättä. Skytherin kanssa melko samoilla linjoilla...
0   +1 +2
 
7
Skyther 04.12.2003
Tehdään lyhyestä läntä: Tuo leadi on kyllä kerrassaan mahtavan voimakas ja energinen. Bassolinjakin tekee tehtävänsä varsin moitteetta. Biitti onkin jo ihan toista luokkaa. Basarin pistäisin uusiksi ja sitten tuo haikkalooppi.. ai percele, kun vihloo korvaa. Sen lisäksi, että sen korkeat taajuudet tappavat korvan, se jyrää melkoisen lahjakkaasti alleen muuta hyvää. Koko biisissä ovat myös mielestäni ongelmana nuo korkeat taajuudet - niitä on teelusikallisen verran liikaa, tai sitten äänentoistoni kusee pahasti. Lyhyenläntää tämä arvostelu ei kyllä ole nähnyt, mutta paskankos väliä. Paljon tässä (biisissä) on hyvää, mutta sen verran tuo haikka nyt vihloo, että ihan seiska täytyy läväyttää. Tämmöistä tällä erää.
0   +1 +2
 
10
Deltaforest 04.12.2003
Potkua ja menoa tässä biisissä kyllä riittää vaikka muille jakaa. Todella ammattitaitoinen remixaus. Efekteillä on kikkailtu aika jännästi ja onnistuneesti....hyvä
0   +1 +2
 
Buhis 04.12.2003
Basari potkii oikein mukavasti, mutta alussa nuo haikat ovat ehkä hiukan liian kovalla. Mukavasti kuitenkin "peittyvät" kun tulee lisää tavaraa mukaan. Leadin soundi ei kyllä kuulosta mun korvaan oikein hyvältä. Kuulostaa vain jotenkin liian irralliselta ja jotenkin kuivalta. Perkussion puolellekin olisi tarvinnut kliimaxiin ehkä jotain lisätäytettä. Ei tällaisenaan kyllä jostain syystä iske muhun juuri ollenkaan :|
0   +1 +2
 
ALka sitte pikkuhiljaa meneen hermot tohon "Shah!"-crashsampleen. Perhana vie. Se on niin monesa biisissä jo. Riittää! En nyt saa irti muuta... katsotaan uudestaan kun ei ole enää kuumetta. :)
0   +1 +2
 
10
Twight 03.12.2003
Todella mahtava teos! Tässä on sitä! Upeaa! Kyllä! Miksi helvetissä mä en ole vielä fanilistassa? *pistän*
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta