Follow Me

i-oxo | 06.12.2003 | Psytrance
7:09

Groovee menevää raskasta tamppausta joka johdattaa sinua eteenpäin matkallasi... :) (preview)

7.00   750 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
.Trauma 02.02.2004
Kyllä, raskasta on. Basari on vähän tuhnu. Bassolinja vetoaa kummallisesti, vaikka hyvin yksinkertainen onkin. 0:40 paikkeilla lähtevä melodia ei iske ollenkaan. Soundi siinä hyvinkin laiha. Eikä meno hirveästi parane melodioiden lisääntyessä, jotenkin samplet niissä on kumisia. Tuo pärkitty kuoro on ihan jees, senkin efektointi tosin ontuu hieman. Toi korkea tikittävä melodia on ihan mukava. Rakenne on tylsä, jotain filliä ja breikkiä olisi kaivattu tihempään tahtiin. Ja kun se breikki sitten tulee, on sitä pitkitetty liikaa. Breikin jälkeen lähtevässä mätössä muutamia hauskoja kikkoja ja instrumentteja. Kuitenkin vähän tylsä biisi. Tästä puuttui se kuuluisa koukku. Ei kuitenkaan teknisesti mikään kehno tekele, joten 8p.
0   +1 +2
 
6
Onioni 02.02.2004
Kuulostaa joltain eJay-kappaleelta. Ei tunnu oikein pääsevän käyntiin. Jotain tästä puuttuu vielä.
0   +1 +2
 
Veneficus 02.02.2004
Vaikka kuuntelenkin mielelläni psykeä en tästä kappaleesta saanut oikein mitään irti. Tämä vain rullasi eteenpäin, mutta samalla tavalla kuin ajaessasi pitkää matkaa. Maisemat kyllä vaihtuvat koko ajan mutta yleiskuva pysyy liian samanlaisena jaksaakseen kiinnostaa pitkään. Olihan tälläkin matkalla omat kauniit maamerkkinsä, mutta ei tämä mikään roadtripien kuningaskaan ollut.
0   +1 +2
 
Rhino 02.02.2004
Tämähän olisi vaarallista musaa auton rattiin. Pirun sarvet kasvaa päähän ja biitti käskee painamaan pedaalia pohjaan... Toimii.
+1   +1 +2
 
a98 02.02.2004
ihan kivaa matosoundia heti alkuun. ja perkussiot ja snarekin tuntuu toimivan. basarista en oikeen tykkää, ja tuo syna kuvio alussa on hiukan mauton mutta filttereillä itse soundi kuulostaa aika hyvältä. ihan kivoja synoja tuolla taustalla. ehkä vähän turhan tavallisen kuuloista eikä oikein uskalleta revitellä tai skitsoilla kummemmin. melodia kulut ei sinäänsä iske oikein. ja se psykedelisyys tästä paikoin puuttuu mutta ihan ok tuotos, ei huono kuitenkaan.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat