Uus biitti...

4:23

Uutta biittii, myyty Tekdinolle.

9.33   139 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

DJ JONiZ 13.12.2010
Kiitoksia kaikille rakentavista kommenteista! :) Juu ja se snare homma niissä väleissä oli mun tapa jakaa verset osiin, eikä itselläni ainakaan kauheen terävältä kuulostanut :D
0   +1 +2
 
9
Datafox 12.12.2010
Uskoisin että se snaren terävyys johtuu osittain siitä että se on erilainen/eriaikaan vasemman ja oikean kanavan välillä, osittain taas siitä että se tosiaan on terävä. Hieno biitti more or less, ja sanon vaan että Tekdino teki hyvän ostoksen.
0   +1 +2
 
9
LAZ_onemanband 10.12.2010
oho.. alku on jotenki hankalan oloinen mut kuha muut soittimet tulee tukemaan rytmiä ni täähä kuulostaa jännältä ja uskon että Tekdino tulee käyttämään täyden potentiaalin jota biitti antaa ja täydentää upeil lyriikoil tätä masterpeacea. Täs on kuitenki suurin osa soittimist keskenää sopusoinnus ja yksinkertaisuudessaan melodiat ovat mahtavia.. juuri sopivasti toistoa mutta eri osiot eroavat senverran toisistaan ettei tule sellaista oloa et tää looppais kehää :)

Miinukseksi pitää viel alun hankaluuden lisäksi mainita et täs biitis häiritsee esim tuo 0:47 aikaan kuuluva snaren tapanen joka hakkaa kait 8 kertaa yleensä eri luuppiosioiden vaihtuessa.. se snareääni ikäänku raapaisee korvaan (olisin ehkä käyttänyt pehmeempää snarea tai sitten ihan jotain muuta soitinta/efektiä)
0   +1 +2