file 03 Probe (subconscious trauma)

8:29

Massiivinen. Laajenee. Purkautumaton.

Jotta infernaalinen maisema repeäisi oikeutettuihin elementteihinsä, tätä on kuunneltava lu-jal-la.

Sisältää hyvin matalia bassotaajuuksia. Volumea voi ihan kohtuullisesti nostaa, vaikka lujia piikkejä mahd. pelkäisikin. Dynamiikka tuotti harmaita hiuksia (vaikkei noita muutenkaan paljon päässä ole), mutta löytyi vihdoin oikeisiin uomiinsa.
Pienoisia d&b elementtejä pääsi kyllä mukaan, mutta laajemmassa mittakaavassa genre on mielestäni sopiva. Looginen jatkumo 02:lle.

Toimii parhaiten kuulokkeilla.

8.14   2037 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
bahlastiompehda 04.10.2005
Hyvin toimii. Hyvä dynamiikka ja karut äänet. Biisin kuunteleminen ei tunnu odottelulta toisin kuin muutamat muut..
0   +1 +2
 
Shah 19.05.2004
Kiitos Stocconen. Ukkeli on itse asiassa aika veikeä "löytö". Muokkasin jotain koneen syovereistä löytynyttä giffiä. Kuva oli jonkun mainoksen monivärinen valohässäkkä tms. Mitään ukkoa kuvassa ei ollut. Vedettyäni lopulta ihan perus negatiivin siihen, paljastui hämyinen äijä kuvan "taustalta" esille.
0   +1 +2
 
7
Stocco 18.05.2004
Rummut ovat tosiaankin aika tylsät. Kukas ukkeli on logossa? Jänniä ääniä ja hieno tunelma. Välillä häröillään ja sitten taas paukutetaan rumpuja hetki. Eteenpäin ei vaan päästä.
0   +1 +2
 
9
Kaunace 26.03.2004
Rumpusoundit voisivat olla hieman enemmän pois putkesta. Varsinkin bassari kuulostaa lähes pahviselta.
Rumpukomppi sopii kyllä muuten todella hyvin muuhun ääniympäristöön.
Ihan mielenkiintoinen, joskin ehkä pitemmän päälle yksitoikkoinen kokonaisuus.
Aloin pitää menosta vasta n. 6 minuutin kohdalla, jolloin mukaan astui sopivan raskasta rumpuimprovisointia.
0   +1 +2
 
kudusai 18.02.2004
Intro on aivan mahtava. Kun rummut tulee mukaan meininki on ihan hyvä, vaikka en niin bassorummun soundista pitänyt. Kolkkohan tämä on niinkuin Hombre tuossa aikaisemmin mainitsikin.
0   +1 +2
 
Shah 17.02.2004
Armoton, vittumainen, kolkko ja äärimmäisen infernaalinen olivat niitä avainsanoja joihin pyrin nimenomaan Probessa. Täytyy nyt kertoa mihin tässä siis oikein pyrin ja vähän puolustellakin. :-D
Sanotaan että rumpujen suhteen aavistinkin biisin jakavan selkeästi kuulijakuntaa. Mielestäni matalat bassot sen pohjalla vievät biisiä eteenpäin 'levitoiden' ja komppi taas on kuin näkökenttä joko värisee nopean ja edestakaisen zoomausefektin tavoin (=kompurat) todella häiriintyneesti. Vanhaan industriaaliin vertaaminen...kyllä! Kun päällä ovat ne helvetilliset puolentoistaminuutin kitaran vingunnat, on tunnelma mielestäni kuin Godfleshin vanhoilla levyillä, vain epätoivoisen tuskaisia sanoja korahtelevan laulun puuttuessa.
0   +1 +2
 
Hombre Muerto 16.02.2004
Tässä on jonkinlaista äänen yltäkylläisyyttä. Kun kuulee soundin jota tahtoisi lähteä ylistämään, niin jo toinen pamahtaa ilmoille. Jotta kaiken saisi huomioitua, pitäisi olla hiiren kursori pause-napilla koko ajan ja valmiina pistämään ylös milloin mitäkin. Hyvä hyvä!

Rummuista en ole ihan varma. Toisaalta ne luovat tietyn mainion old school industrial fiiliksen ala Skinny Puppy tai Ministry... mutta toisaalta olisi mielenkiintoista kuulla miltä kappale kuulostaisi tyystin ilman niitä. En usko että kovin huonolta.

Jotenkin armoton, vittumainen ja kolkko. Pisteet kotiin!
0   +1 +2
 
Okapi 22.01.2004
En ole koskaan tykännyt industialista pätkääkään, enkä pidä nytkään. Rumpusoundit ovat kovin tunkkaiset, mikä tekee niistä kovin vaisut. Sama koskee oikeastaan kaikkia muitakin soundeja. Rupeaa lähinnä vituttamaan ja ahdistamaan, väärällä tavalla.

Putkimainen tunnelma ei viehättänyt, mikä teki kuuntelemisesta suoranaista pakkopullaa. Yääh.
0   +1 +2
 
9
TIK 22.01.2004
Tähän en kyllä viitsi edes kirjoittaa millaisia kuvia tämä mieleen piirtää, sen voin sanoa että kesäpäivä ja keijukaiset ei siihen kuulu ;).
Hienosti vie mukana. Itse pidin rummuista.
0   +1 +2
 
Shah 22.01.2004
"Kompurat ovat yhtä kuin painovoiman puute, sillon kun lennetään." -Matti Nykänen :-D
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat