Planet X

5:01
9.50   204 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
MKA Soundsystem 30.12.2011
sopii elokuvan taustalle - siihen kohtaukseen missä daami ymmärtää tehneensä väärän valinnan ;)
0   +1 +2
 
10
milo05 29.12.2011
erittäin hienoja instrumentteja olet saanut biisiin,kivaa kuultavaa rauhallista ja kivoja pieniä yksityiskohtia on hahmotettu tähän sekaa.
0   +1 +2
 
Blind Leader 21.12.2011
Tulee mieleen taru sormusten herran puukohtaus, missä ne puuhemmot otti hobitit käteen ja niin se oli aika hyvä leffa mä oon kattonu ne pari kertaa tai ainakin kerran. Mutta minun mielestäni Karvinen kakkosta ei voita mikään, varsinki se dubattu versio.. nauroin silmät päästäni silloin. Jaa lähtis tekeen sämpylää.
0   +1 +2
 
10
Project 66.6 21.12.2011
Perkeleen kivan kuulonen sävellys, vaihtelua sopivasti miltei koko ajan, mutta idea pysyy kuitenkin suurinpiirtein samassa skaalassa. Hyvä että joku jaksaa vielä tehdä tälläistä, maailma kaipaa OIKEITA säveltäjiä!
0   +1 +2
 
10
tekee hyvää välillä kuulla jotain tämäntyyppistä, hieno sävellys, sopis hyvin tunnelmaan kun istuis jollain toisella planeetalla ja katsoo haikeana maahan päin
0   +1 +2
 
tuntematon_pelle 14.12.2011
Heti alkuiskuista iski korvaan soundien muovisuus, mutta toisaalta paremmat samplepackit kyllä maksavata jo melko mukavasti. Minuutin jälkeen olin kuulevinani säröytymistä.

Sävellys on melko hektinen. Koko ajan tuntuisi tapahtuvan jotain uutta. Itse olisin ehkä pitänyt pidemmästä sävelkulkujen maistelusta ja kasvattamisesta. Tässä olisi todennäköisesti ainesta useampaan biisiin tai yhteen järkäleeseen. Jotenkin tästä jäi nyt sellainen maku että tää olis joku albumin kappaleiden samplet yhdistettynä.

Ideaa tässä on oikeasti aika paljonkin. Mielestäni tästä saisi todennäköisesti todella hyvänkin biisin joko pidentämällä tätä ja antamalla sävelkuluille edenemmän aikaa iskostua kuuntelijan mieleen tai tekemällä tästä useamman biisin. Soundit kaipais kanssa ruuvamista. Ja biisi kaipaisi sovituksellisesti ihan helvetisti lisää dynamiikkaa koska nyt sitä ei ollut ollenkaan.
0   +1 +2