Tuhannen puhallus

4:25

Hups, tein vahingossa biisin pitkästä aikaa.

6.57   201 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
djbiy0 24.09.2012
Vähä liikaa synia päällekkäin varsinkin kun aivan kaikki ei pelaa parhaalla mahdollisella tavalla yhteen. Rummuissa on hyvä draivi/rytmi, mutta muuhun biisiin olisi voinut saada enemmän järjestystä. Sellainen 90's pelin soundtrack-fiilis tässä on vahvasti niinkuin veezay mainitsi.
0   +1 +2
 
7
GxBx 21.09.2012
No nyt mennään lujaa. Kummallisia harmonioita liikenteessä. Sinänsä yksittäisinä soundeina noi synat kuulostaa ihan hyviltä, kokonaisuudessa ei oikein toimi. rummut on myös vähän meh, vaikka tykkään kyllä kompista. tiukka. jotenki näillä soundeilla tästä sais sellasen tiukan SONOIO tyylisen syntikkapop anthemin. joku punanen lanka ois siisti joka pitäs homman kasassa. esim vokaalit. Nyt tässä on paljon ideoita, jotka toimii keskenään vähän vaihtelevasti. tosi ristiriitaisia fiiliksiä aiheuttava biisi. heitetään nyt vaikka seiska soundeista, rytmistä ja potentiaalista.
0   +1 +2
 
7
veezay 20.09.2012
veikeesti driftaava ja melko rapee toi alun synasoundi, mut noi kohinarummut oli kyl enimmäkseen pettymys. niitten rytmissä on kyl ihan hyvää draivia, mut nyt ne on niinku hampurilainen pelkällä sämpylällä ja kastikkeella, tai vahingossa päälle jätetty eq-leikkaus joka ottaa kaikki keskiäänet pois. muutkin soundit ovat vähän ohuita, ikään kuin kuuntelisi 1990-luvun tasohyppelypelin musaa.

melodiaelementtejä alkaa olla puolentoista minuutin kohdalla vähän yli oman tarpeen kun niiden keskinäinen harmonia alkaa vähän karata käsistä. 2:30 kohdalla kun muutama adhd-melodiainstrumentti lähtee pois ja tilalle tulee toi atmopadi, meininki paranee vähän.

miksaus on ihan ok, mut erityisesti rummuissa on sellainen ikävän amatöörimainen ohuus. siihen tottuu jossain määrin kun biisi porhaltaa eteenpäin, mut en oo varma johtuuko se vain siitä, että melodiainstruja tulee enemmän keskialueelle vai että noi rummut lähes suodattaa pois korvista niiden mitäänsanomattomuuden takia eikä niitä myöhemmin edes tiedosta. sääli, koska niissä on kuitenkin ihan hyvä groove.

vähän hillitymmällä sovituksella tää sopisi oikeastaan pelimusaksi melko hyvin. nyt elementtejä on kuitenkin vähän liikaa jotka tappelevat huomiosta. ihkuhko toi lopun samplelooppaus. :3
0   +1 +2
 
6
tuntematon_pelle 19.09.2012
Nyt ollaan kylä mulle vähän oudoilla vesillä. Minimalistista niin soundien kuin sävellyksen suhteen.Toi alussa starttaava "rytmikäs" synasoinnuttelu on itseasiassa biisin parasta antia. Täytyy myöntää, että tää on enimmäinen biisi tähän mennessä tässä raadissa, joka ei onnistu oikein herättämään tunteita suuntaan eikä toiseen. Eli todella yhdentekevä biisi.

Jos tätä vähän tiukemmin koittaa analysoida, niin luulen, että mulle suurin ongelma on tämän biisn rakennettomuus. Synapalloilu alkaa alusta ja jatkuu loppuun asti. Sit siihen kännipäissä on ilmeisesti välillä jotain toisia synasoundeja tilutettu päälle. Rumpuraidoista diggailin kanssa, mutta niissäkin vähän vaivas se, että ne kuulosti ihan siltä kuin ne olis otettu suoraan jostain "syötä genre tähän"-ABC:sta.

Tää on mun mielestä ihan taidokkaan kuloisesti tehyt, mutta tässä ei ainakaan nyt tälle kuulijalle välity yhtään mitään. On tässä paljon hyvääkin, mutta vähän yhdentekevästi esitetty.
0   +1 +2
 
6
Lassi Heiskanen 14.09.2012
Öö. Mitähän tähän sanois. Ainoa mitä pystyn tähän sanomaan yhden kuuntelukerran perusteella (koska toista en jaksa kuunnella), kuusi pistettä.
0   +1 +2
 
7
azone 13.09.2012
tää oli vähän neutraali biisi, täs ois ollu jees jos ois lähteny jotain dubstep wob wob juttuja välillä, ni ois nostanu osakkeita.. ..perus konemusaa..
0   +1 +2
 
Kostiainen 17.07.2012
Siistiä musaa. Kaoottista ja melodista. Ja löytyy tommosta konsolipelisaundiakin. Mikäpäettei
0   +1 +2