Benighted Feat. Jukka Y.

Benighted | 15.02.2004 | Melodic Metal
2:06

LAULU: Jukka Y
Kitarat&Koskettimet: Lukas P
Sanat: Ville S.

Tuossa on toinen uusi biisi tuossa alla! Arvostelkaa jo sitäkin!!!!!!!!!

8.43   3086 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
drlecter 07.09.2004
Jees sonata artica sieltä ryöpsähti korvaani. Oikein makoisat kosketinkuviot. Laulu ihan jees, parannettavaa löytyy.

Noissa kitaroissa taitaa olla hiukkasen liikaa säröä/pörinää. Vedeltäessä kitarararaitoja kannattaa vaan laskea sitä säröä ja ennemmin tuplata tarkasti raidat ja panoroida vaikka 100% laitoihin, saa ison soundin menemättä kuitenkaan puuroksi.
Lopuksi EQ:lla lasketaan niitä huonoja taajuuksia pois, ei korosteta hyviä. Mutta kait tämän tiesitkin?
0   +1 +2
 
9
Thorax 29.07.2004
Aika jees... ja laulut löytyy ja kaikkee.......
0   +1 +2
 
8
SpurguX 09.08.2004
Soitto_on_mainiota_mutta...
Miinusta_tulee_lyhyydestä_ja_laulusta.
La ulu_on_sinänsä_hyvää._Laulutyylissä_vaan_vikaa._Kuulosti_liikaa_P op-laulajalta.
0   +1 +2
 
5
juhannus kostaja 02.05.2004
just joo..aika shaittia..love metallia ja pyh!! rummut oli kyl aika järkyttävän kuulosta, mut ei se kaikkein häiritsevintä ollut vaan "laulaja" jos sitä nimeä voi tässä yhteydessä käyttää .laulais vaikka suomeks sillä toi Mika Häkkis englanti ei toimi(kai se englanniks lauloi??) .ei saa mitään selvää mitä se vikisee,sillä on se niin epäselvää.kissatkin naukuu melodisemmin ja nuotilleen. eikä ollu biisi ei niinku yhtään omaperäinen. tää sama juttu on tehty jo liian monta kertaa ja paljon paljoooon paremmin. ei mitään huonoa ellei hyvääkin onneksi se oli lyhyt...ja oli soitto ihan ok. vähän omaperäisempiä niin tulee todella hyvää jälkeä.itse uskon ainakin niin.
0   +1 +2
 
10
TheTrooper 14.04.2004
Jostain kumman syystä tuo alku jo sai minut mukaan tähän biisin täysillä. ja Laulu on ihan loistava.
0   +1 +2
 
7
opaWASTED 29.04.2004
onpa häiritsevät trackeri rummut, liian häiritsevät ja muutenki jokseenki löysän kuuloinen. oikeet rummut antas munaa enemmän tähän. enkä tiiä yrittääkö laulaja olla enemmän powermetal laulaja mitä on, mutta siltä se kuulostaa.
0   +1 +2
 
Von_tune 27.03.2004
paskat tää mitään lovemetallii ollukkaan, vaan tätä samaa meloheviä, joka ei ny mun mieleen oikeen oo, joten en anna arvosanaa, mut jos noin nuoria poikia ootte vielä, niin hieman omia/innovatiivisia juttuja melodioihin niin saattaa tulla tosi komeaakin matskua joku päivä.
0   +1 +2
 
7
Robin 22.03.2004
Tää on tosiaan liian lyhyt... Ei saa ees fiiliksest viel kiinni... Tää ois ihan hyvä mut... Jotenki häiritsee toi pituus ja laatu...
0   +1 +2
 
8
MGynther 21.03.2004
Tämä on ihan liian lyhyt. En tajua mikä idea lyhyydessä on takana. Loppuu pahasti kesken. Tästä olisi saanut paljon pitemmän ihan näillä samoilla elementeillä. Lauluosuuksia olisi voinut kerrata ja soolo olisi sopinut biisiin. Tuo lyhyys haittaa minua siksi että tämä kuulostaa todella hyvältä. Soundit ovat hyvät. Laulajakin on hyvä. Tehkää tästä kokonainen biisi.
0   +1 +2
 
7
GREV 16.03.2004
Pakko sanoa heti alkuun että minua häiritsi eniten, se että bändi ei kuulosta omaltaan, vaan tästäkin biisistä tyhmempikin huomaa että vaikutteet on haettu niinkin läheltä kuin Nightwish & Sentenced...

Vaikka teilasin heti alkuun biisin, niin en tarkoita että se täysin turha olisi.
Laulumelodiat toimivat, mutta miksauksessa olisi saanut olla parantamisen varaa, sillä nyt biisi kuulosti "halvalta" treeniversiolta ja kaikki elementin ei päässyt arvoonsa.

Kaikenkaikkiaan samahan on kuultu jo moneen kertaan, mutta annan täyden tunnustuksen bändille, koskapa musiikkia ei ole ikinä tarpeeksi.

Viimeisenä miinusppointtina taas biisin pituus.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat