Unholy Satanic Bloody Ultra Brutal Gorefest

4:40

Tykkään varsin paljon lopputuloksesta, biisitä tuli oikein miellyttävä. Tarttuvat, groovaavat riffit kulkee harmoniassa nerokkaan, monimutkaisen rumpuraidan kanssa koko biisin ajan lyriikoiden sopiessa täydellisesti biisin upeilla soundeilla hiottuun äänimaailmaan.
Biisi on myös perin saatanallinen. Tietooni on tähän mennessä tullut kuusitoista tapausta, jossa biisin kuunnellut henkilö on ruvennut oksentamaan verta ja harjoittamaan saatanallisia rituaaleja, kuten siilin potkimista jalkapallona ja makeisten näpistämistä. Pelkään Päivi Räsäsen ilmestyvän minulle ja tuomitsevan minut kuolemaan maailman saatanallisimman biisin teosta.
Vaikka tämä jäisikin viimeiseksi biisikseni, uskon Divine Vaginal Blashpemy Satanic Evil Ritual Goat Evil Hitler Aids Disfigurementin toimivan tienraivaajana tuleville post-hyper brutal ultra guttural progressive indie weathercast gore/noisegrind -yhtyeille. Biisin shokkiarvo on myös huomattava, joten biisi tulee saamaan huomiota myös genrensä ulkopuolella, ehkä se myös saa jonkinasteisen kulttimaineen.

0.00   141 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Viimeisimmät kuuntelijat