Touch the sky

4:17

Pitkästä, pitkästä aikaa kiksua :) Hyvin basic trance kipale, josta puuttuu vokaalit tällä hetkellä. Kappaleen intro on tästä syystä melko dreary...

9.00   282 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Kostiainen 13.10.2013
Hyvät saundit. Etenkin intro oli melkoisen ysäri. Parasta kuulemaani trancea pitkään aikaan. Eipä tässä valitettavaa löydy
0   +1 +2
 
8
vvaurio 03.10.2013
tuntuu että tässä on sekoteltu genrejä aika luovasti... mikä on ihan kiva juttu.

tosi leppoisaa kuunneltavaa, tsilli meininki. tätä vois kuunnella taustamusiikkina jossain, mut tanssibiisinä tää ei välttämättä kyllä oikein toimis, puuttuu meinaan sellanen nousu ja huipennus joka vetäis mukaansa ihan kunnolla. mut ei se oo paha juttu, ei kaikkien biisien tarvi olla samanlaisia.
0   +1 +2
 
veezay 11.09.2013
alku ei ollut niinkään pitkäveteinen, vaan hieman sekava johtuen noista soinnuista. ajattelin, että bassolinja saisi tähän jotain punaista lankaa, mutta se ja muut mukaan tulevat melodiasoundit sekoittivat pakkaa vain lisää. tuntuu, että jokainen melodiainstrumentti soittaisi omaa biisiään ja kokonaisuus on tästä johtuen vähän hukassa. 2:40 jälkeen kun osa soundeista on hävinnyt hetkeksi, sointukierto kuulostaa hetken ihan koherentilta, mutta taas biitin alkaessa sekin vähäinen punainen lanka häviää.

tuntuu, että biisissä ei ole tarpeeksi rehtejä perussointuja, vaan basso komppaa suunnilleen joka soinnulla jotain muuta kuin soinnun perussäveltä, ja biisissä on siksi jatkuvasti jotenkin odottava ja painostunut fiilis, eikä se purkaudu lopussakaan. biisi ei sen takia myöskään onnistu tempaisemaan mukaansa kovin hyvin.

rummut kuulostavat lähinnä joltain 90-luvun lopun purkkapoppidancelta, mutta biisin soundimaailma ei toki muutenkaan ole niin kovin "progressive trance". muut soundit ovat aika perus. puolivälissä pinnalle tuleva bitcrushattu synastabi on suurin piirtein ainoa häivähdys jostain vuoden 2006 progetrancesoundista ja se tuntuu siten olevan vähän väärässä biisissä - tai päinvastoin kaikki muut soundit tuntuvat olevan väärässä biisissä.
+2   +1 +2
 
9
louis 19.08.2013
Kiva musapläjäys, piristyin huimattavasti taidokkaasta konemusiikista. jotain pientä puuttui mutta se ei pilannut kuunteluelämystäni. Jatkakaa.
0   +1 +2