Melting Rocksolidlobsters EP (2013)

14:35

ASTRAL SATURBANATORIN EP MELTING ROCKSOLIDLOBSTERS KOKONAISUUDESSAAN!

1. CONFUSION
I : SURROUNDED BY SILENCE
II : IRRATIONAL NOISES
2. INSTITUTIONALIZED
3. CRIMSON SNOW [INSTRUMENTAL]
4. BELOW THE FREEZING POINT

7.50   126 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
airoriaband 18.02.2014
Hyvää mättöä! Miksaus todella black metal vaikutteinen!
0   +1 +2
 
Felix N 14.02.2014
Vaikea paljon sanoa, sen verran pihalla olen genrestä, vaikka raskasta musiikkia enimmäkseen kuuntelenkin (en kuitenkaan ihan näin raskasta....) Alussa ja keskivaiheilla on mielenkiintoista ambienttia tunnelmaa, mutta rankat osuudet ovat lievästi sanottuna karua meininkiä. No, ei voi ainakaan liiasta pehmoilusta syyttää. :) Genren ystävät osaavat paremmin arvioida.
0   +1 +2
 
7
IOXIO78 03.02.2014
Ei ihan äsken näin karun kuulloista bm:ää ole tullut vastaan ja ittelleni soundimaailmallisesti kovin juttu lie Immortalin Battles in the North. Kun alkusäikähdykseltä tokenee, niin kyllähän tässä on hyvinkin ideaa ja jopa progressiivista otetta. Tähän kun saisi oikean rumpalin ja bändimeiningin ja ihan karvan verran paremman äänenlaadun, niin tämä voisi olla kovakin juttu. Mietin miltä tämä kuullostaisi esim. Sacrilegious Impalementin Lux Inferan soundeilla....
0   +1 +2
 
Tosiaan niinkuin luvataan mielipuolista rääkymistä. Voisin sanoa että ihan sama onko sanoja vai ei koska niistä ei saa oikein selvää.
0   +1 +2
 
Kostiainen 13.10.2013
Erikoista pistää koko ep yhtenä pakettina Kommenttirinkiin. Mutta eipä tämä nyt niin piinallista ollutkaan kun oletin.. :) Alun kaksi ja puoli minuuttia oli odottavaa meininkiä, sitten alkoi diskantti"ränkyäminen". Sitten tuli rauhallinen melodinen juttu ja sen jälkeen tiukahkoa kitarointia ja ränkyämistä. Selkeä taiteellinen kokonaisuus joka on enemmän kuin osiensa summa ja joka ei välttämättä aukene kuulijalle kokonaisuutenakaan vaan pitää salaisuudet omanaan loppuun asti..
0   +1 +2
 
Mr Dimension 12.10.2013
huhhuh. tuli semmoinen olo että aivoni olisivat raiskattu jotenkin... mitä hittoa juuri kuuntelin... LOL
+2   +1 +2