Queen Neptune

Miakel | 03.01.2014 | Trance
4:55

Salacia - She was the wife and queen of Neptune, god of the sea and water.

9.50   410 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kerel 05.01.2014
Joo. Jätin 30sek lopusta kuuntelematta, tuskin sillä aikaa ihmeitä tapahtu. Soundit oli ihan kivat, mutta jäin kaipaamaan jotain koukkua tai potkaisevaa melodiapätkää. Olihan tuol sivuilla jotakin kilkutusta, mutta en niistä oikein kiinni saanut. En kyllä lähtisi miksausta moittimaan. Toi "queen neptune" sample oli kyl liian kovalla. Ehkä sen tueksi olisi voinut jotakin sampletarinaa rakentaa. En anna numeroa, koska tuossa ei ole sopivaa.
0   +1 +2
 
9
Putte 04.01.2014
Kirjoittelin äsken tähän tosi pitkän kommentin joka ei nähtävästi tullut perille! Harmin paikka. Lyhyesti mitä halusin sanoa: miksaus on oikein mallikasta, mutta joo, kompura ehkä vähän liian tiukalla. Perinteisen nelijakoisen bassolinjan kaveriksi olisi jotain suonut. Nyt se vähän syö muiden soittimien harmoniaa. Kaiken kaikkiaan erittäin kelpo tekele!
0   +1 +2
 
vvaurio 03.01.2014
Sävellyksellisesti tää on ihan hyvä, ei sinänsä mitään moitittavaa - ei mitään hirveän yllättävää, mutta ihan menevää perustrancea.

Miksauksen kanssa tuntuu ehkä olevan vähän hankaluuksia. Tuntuu vähän että kompressointi on ehkä vedetty liian tiukalle tai sit johtuu jostain muusta, mut tos biisin aikana kuuluu aika selviä volumehyppyjä... tai sit mulla hyppii päässä, en tiiä.

Muuten saundit on kyllä ihan mallikkaita, kiva bassorumpu, kivat vokaalit.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta