0111

jm8k | 10.09.2014 | Psytrance
7:51
7.86   169 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
R-iQ 28.09.2014
Pikkasen sotkunen tuo äänimaailma, Jotenkin nuo syntikoitten kaikki rytmit ei istu kohdalleen tai sitten tavaraa on vain liikaa mun makuun. Fiilistä tässä oli kuitenkn runsaasti ja kasvatukset ja suvannot hyvin ajoitettu. Kyllä tätä nappipäisään pomppis varmaan muitten joukossa.
+2   +1 +2
 
7
polonium 26.09.2014
Ajattelin ensin että tämä on ihan yhtä hyvä kuin suomalaisten nimimiesten saman tyylinen kappale. Mutta sitten huomasin eron. Ero on siis jotain muuta kuin se, että nimimiehet tekivät omansa monta vuotta aiemmin ja siksi siis aitoja alkuperäisiä. Perus rumpujumputus on periaatteessa samoilla soundeilla mutta nimimiehillä tuhnummat ja vähemmän kompressoidut. Sitten se rätätätätrrr rumpufillihomma on vain selkeästi paremman kuuloinen nimimiehillä. Kolmas ero on taas pitikissä nuoteissa (tai soinnuissa) luultavasti tapahtuva filtterin säätö. Nimimiehillä siis selvästi tapahtuu pitkän nuotin aikana jotain ja se tekee hommasta mielenkiintoisemman.
+2   +1 +2
 
7
Ville Kotiranta 25.09.2014
Olen mahdollisesti nauttinut vääriä aineita, mutta en pääse tähän kappaleeseen niin kauhean hyvin sisään. Jonkinlaiselta pimeän kesäillan tripiltähän tuo hieman kuulosti. Joskin se seikka, että oliko trippi hyvä vai huono jäi epäselväksi. Kicki olisi saanut olla koputtelevampi. Taustalla kuultava mystinen kuoroääni oli mielenkiintoinen ja viittasi siihen suuntaan, että trippaaja oli yksinäinen munkki. Arvosana 7.
+2   +1 +2
 
7
veezay 24.09.2014
veikeä didgeriduu-aloitus. fiilis tosin katosi harmillisen nopeesti noiden aika hätäisesti mukaan tulevien todella kuivien rumpujen myötä. tuntui vähän samalta kuin silmä ois ensin levänny jossain ja sit ois ollu pakko siirtää katse jonnekin muualle. 2 minuutin paikkeilla korva alkaa turtua ja kuuntelu muuttuu odotteluksi, josko kohta tulisi jotain josta saisi paremman otteen.

3:40 kohdalla alkava suvanto oli hyvin tervetullut, vaikkei juuri tarjonnut muuta kuin korvalepoa elementtien riisumisella. kun biisi lähtee taas jossain viiden ja puolen minuutin paikkeilla useamman instrumentin voimin, käy sama korvaturtuminen. kaikki melodiaelementit eivät toimi ihan niin optimaalisesti keskenään kuin toivoisi. tuloksena on vähän sellainen mitäänsanomaton sekamelska, jossa ei sinällään ole mitään häiritsevää, mutta toisaalta kokonaisuudesta ei saa myöskään kiinni, ja biisi ei ehdi aivoissa kauaa viipyä kun se tulee jo toisesta korvasta ulos. lopetuskin on aika hätäinen, mutta edellämainitusta sekamelskasta johtuen se ei oikeastaan edes häiritse.

joitain käyttökelpoisia soundeja biisissä ehkä oli, mutta nyt niitä on käytetty ehkä turhan huolimattomasti. vähemmän rauhattomalla bassolinjalla biisi ois ehkä ollut vakaammalla pohjalla, tai vaihtoehtoisesti nykyisen bassolinjan kanssa ois kannattanut käyttää harkitummin valittuja melodiainstrumentteja eikä kasata kaikkea päällekkäin. myös rummuissa ois ollut kiva kuulla jotain muuta kuin lyhyttä ja kuivaa haitsunakutusta, mutta ehkä sekin oli nykyisen sekamelskan huomioon ottaen ihan hyvä ratkaisu.
+2   +1 +2
 
9
Kostiainen 21.09.2014
Introssa kurkkulaulumaista ääntä. Sitten lähtee vauhdikas poljento. Ihan kaikki päällekkäiset äänet eivät täysillä kolahda, mutta meininki säilyy. Pieni hengähdystauko ja taas mentiin.
+2   +1 +2
 
8
buranaC 21.09.2014
Härö meininki, niinku tekijältään osasinki odottaa. Hyvät perkka/bassosoundit, hyvin happoinen meininki. Tavallaan diggaan tuost soundimaailman kaoottisuudesta, tuntuu pitävän sisällään paljon hyviä ideoita, mutta välillä menee siinä rajoilla et alkaako vähän repeilemään liikaa, varsinki noi korkeataajuisemmat resonanssi-PEW PEWit tulee pikkasen liian kovaa.

Nyt ku oon jo biisin loppupuolella niin sanoisin kyl et kaikkia noita "epäoleellisempia" häröilyjuttuja hiljemmalle (ja periaattees kaikkee muuta kun bassoa ja rumpuja koska ne pitäis periaatteessa tälläsessä musiikissa olla kantava elementti kuitenki). Mut hyvin omaperäinen ja mielenkiintoinen kuitenki, siitä vahva kasi! 8!
+2   +1 +2
 
9
vvaurio 21.09.2014
Ihan alku jotenki pikkasen päämäärättömän sekavan kuulonen mutta sit kun biisi lähtee käyntiin niin se lähtee ihan kunnolla. Täs on saundeissa vähän tollasta goameininkiä mistä diggaan kyllä.

Loppupuolelle oisin ehkä kaivannu vähän variaatiota teemaan ja vaikka jotain hauskoja sampleja tms. Pikkasen jumittava meininki loppua kohti mut ei se oo välttämättä huonokaan juttu, koska perusasiat biisissä toimii kuiteski hyvin. Ihan tanssittavaa älämölöä kyllä.
+2   +1 +2
 
Peloukoufa 18.09.2014
Levyraati x: Ahaha, eipä ihan lyhyt biisi tämäkään. Lähtee dynaamisemmin liikkeelle kuin edellinen, ja taitaapa olla hivenen eri genre kyseessä taasen. Toisaalta myös levottomampi ja repivämpi kokonaisuus, joka ei oikein salli sitä, että antaa biisin valua toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Vähän päällekäyvä. On liian varhainen aika päivästä arvostaa tätä.
+2   +1 +2