A Crying City Falling Down to The Tears of Sorrow (2017 version)

8:32

12.10.17 - Pieniä muutoksia percussioniin ja säveliin, ei mitään isompia, mutta ajantasalla oleva verssu - toistaiseksi viimeisin.

26.2.17 - Tehnyt lisää hienosäätöä. Nyt en ole varma miksauksesta, sillä voi olla, että kuuluu liian hiljaisesti. En osaa tehdä miksauksia, mutta katson myöhemmin, jos on jotakin tehtävissä.

24.2.17 - Tein jonkinlaisia muutoksia ja editointeja sekä parannuksia kappaleeseen. 2017 -versio, jota kutsuisin. Toivottovasti pidätte!

08.06.16 - Poistin aijemman teoksen ja lisäsin tämän uuden version samasta kappaleesta, jonka päivitin DELAY raidalla sekä suoritin samalla joitakin muutoksia säveliin, lisäksi teokseen on lisätty pituutta vähän lisää tietyistä syistä.

17.03.16 - Minä nimesin kappaleen aluksi "A City Falling into the Tears of Pain", mutta päätin editoida kappaleen uudelleen sekä vaihdoin nimen ja miksasin uudelleen. Aijempi kappale kesti sen vajaa kahdeksan minuuttia, mutta päätin editoida sisällönkin uudelleen vähän toisenlaiseksi. Kappaleen nimi on keksitty kappaleen valmistumisen jälkeen. Minulle kappaleen uusi nimi juontuu aatteesta, jossa sateinen synnyinkaupunkini hukkuu murheen kyyneliin, viitaten väkivaltaan ja muiden aiheuttamiin huonoihin elinolosuhteisiin.

Jees, elikkäs uusin tuotokseni, 14.09.15 aloitettu kappale, kuuluu kanssa Peto projektiini. Biisin rakentaminen on tosiaan aloitettu tuolloin, mutta oikeastaan suurimmat osat on syntynyt tässä about 1,5-2 viikon aikana ja nyt sain lopulta biisin julkaisukuntoon. Tämä on taas jotakin niin erilaista genreä, jota en osannut odottaa saavani, mutta olen kuitenkin lopputulokseen hyvin tyytyväinen ja onnellinen, että selvisin tästä "haasteesta".

0.00   126 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään