Aito Ihminen

NaNa | 30.01.2018 | Ballad
4:29

säv./san./sov.: NaNa

Karaokelaulantaa: https://www.youtube.co...

10.00   1355 kuuntelua

Kappaleen sanat

Olemme kuin oksat tän saman puun
Puun jonka lehdet syksyisin ain' kellastuu
Yksin ei oo kumpikaan, kun hyinen tuuli ujeltaa

Vaikk' pinta jäätyy, virtaa alla kesytön vesi
Ojennat kätesi, painan pääni kylkeesi
Saatan hetken horjua, mut' et anna mun kaatua

[Chorus]
Oot täydellinen
Pysy aina juuri siinä
Kiitos että olet juuri sinä
Aito ihminen

Kun en enää pysty kantamaan enempää
ja kun elämä palasiksi rikki repeää
Annat mulle ilmaa jota hengittää

Sun ei koskaan tartte kääntää katsettasi pois
jotta kyyneleesi rauhassa virtaa vois
Pysyn ain' vierelläs' sun, jos vain sallit mun

[Chorus]

Vuokses en oo enää vanki varjojeni
Päästät valon läpi arpieni
Pois karistat mua pidättelevät kahleeni

[Chorus]

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Suola 20.02.2018
Kaunis kappale! Sanat ja sävel tukevat hyvin toisiaan. Sekä laulu, että piano ovat onnistuneet hienosti. Sääli, että miksaus ei tue esitystä. Kuulostaa siltä, että keskitaajuuksista ei ole syntynyt sopua pianon ja laulun välillä. Laulussa on melko paljon kaikua. Taustalaulussa se ei haittaa mutta lead jää myös stereokuvassa taustalle. Uusi miksaus niin tästä tulee hyvä.
+2   +1 +2
 
NaNa_ 14.02.2018
Pääsin ilokseni vierailemaan taustalaulujeni kera yhteen kappaleeni innoittajakappaleista <3 Kiitos Syvis tästä kunniasta! Nyt kappaleelle muodostui vieläkin inhimillisempi merkitys!

Kuunnelkaahan: https://mikseri.net/artists/syvis-friends/aulangolla/590362/
0   +1 +2
 
curved 12.02.2018
Kaunis melankolinen sävel. Muiden kanssa samaa mielt, että hyvän kuuloinen laulu jonka olisi voinut miksata enemmän pintaan. Kaikenkaikkiaan oikein hyvä,
+2   +1 +2
 
NaNa_ 01.02.2018
Kiitoksia kaikille tasapuolisesti aivan mielettömän mahtavista kommenteista! Miksauksistani olenkin saanut niin aiemmin, kuin edelleenkin kivasti rakentavaa palautetta ja näin ollen päätinkin, että parempi minimoida suurin tuho ja aloitella opettelu ihan pienistä asioista.. vaikkakin yksi soitin kerrallaan :) Myöhemmin voi harkita, uskaltaako sitä hyödyntää kuinka monen instrumentin ilotulitusta saman aikaisesti ;) Myös erikseen on pakko nostaa yksi Syviksen tuotos yhtenä tämän kappaleeni innoittajistani mukaan: https://mikseri.net/artists/pop-no-harm/aulangolla/586579/

Eli jos nurkkaan ajautumisesta pitää, niin sitten pitää :) Kukin omalla tavallaan, mutta hävetä ei ainakaan tarvitse lainkaan!
+2   +1 +2
 
J. Hifish 31.01.2018
Onnistunut sanoitus. Toi sun hieno lauluäänesi on paikoin jäänyt vähän pianon alle. Sun äänenvärisi on kyllä sellainen, että aiheuttaa varmasti päänvaivaa miksaajalle. Kyllä tämäkin voimaballadi on vähintään hyvää tasoa . Hyvään pianosaundiin kaipailin ehkä vieläkin enemmän dynamiikkaa.
+2   +1 +2
 
10
Upean kuuloinen piano, siitä huolimatta voisi miksata vähän hiljaisemmalle jotta
upea lauluääni upeine taustaharmonioineen pääsisi paremmin esille. Kauniita sointuja ja kivasti ylöspäin kohoavaa soitantaa. Lyriikassa hienoja helmiä kuten alkusoinnillinen 'vuokses...vanki varjojeni'. Tätä kauneutta kuunnellessa tekee mieli mennä nurkkaan häpeämään omia vaatimattomia tuotoksiaan.
+2   +1 +2
 
Windywalk 31.01.2018
Jälleen aivan upea biisi sulta. Hyvin, hyvin kauniisti kirjoitettu lyriikka. Laulu aina yhtä puhdasta ja ääni täysin kontrollissa. Sovitus kauniin yksinkertainen. Kyllä se niin vaan on et kun osaa soittaa ja laulaa noin hyvin, niin pärjää vähemmälläkin.
+2   +1 +2
 
10
Karisma1 31.01.2018
Upea biisi ja piano on todella kaunis sekä hienosti varioiden soitettu melodiaa kunnioittaen. Onnexi olkoon, erinomaista työtä myös sovituksellisesti. Hetkittäin tuli jopa Queen tyylisiä fiiliksiä stemmoista. Sinulla on ihanan herkkä ääni, joka ainakin tähän balladiin sopi täydellisesti. Pitää kuunnella muutkin biisisi :) Tämän perusteella olet erittäina osaava säveltäjä, sanoittaja, sovittaja ja laulaja! Kunnia sille, jolle se kuuluu.
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta