Jam # 1

2:01

Kaikki paitsi rummut on soitettu Rolandin Microcuben läpi, äänitetty Tascamin Dp-008:lla. Tällainen mökkijamittelu.. pitäis varmaan jo uus harppukin hankkia tuon vanhan tilalle.

9.00   494 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
digius 10.10.2019
Whoa, tännehän on ilmestynyt purkki tolkulla premium "hilloa". Tämä Jam#1-purkki ainakin avautui iisisti ja sieltähän alkoi valumaan sellasta oikein hunajaista, tosin sinisävyistä stuffia , joka täytti aistit niin että suupielet olivat korvissa. Emmäkään laittais mtn vaihtoon tässä. Lämpöä on saundeissa vaikka kuuleman mukaan melkoisen edukkailla "mökkikamoilla", alkaen paristokäyttösestä kitaracombosta, on tallennettu. Liekö taiteilija ottanut lämpösen totin jos toisenkin session alla, mutta jotensakin koko hoito groovas ja svengas kuin se kuuluisa hirvi! Enkä nyt viittaa Pertti Metsärinteen "Hirvenmetsästys" kappaleeseen! Son 9 ja plussat päälle!
+2   +1 +2
 
9
AnttiJ 25.09.2019
Tarkoitat harpulla varmaan uutta eukkoa :-D, koska tuo soitin toimii moitteetta! Olet jostain onnistunut kaivamaan todella juurevan ja rotevan soundin soittoosi teet sitten mitä tahansa. Olen aika varma, että tekisit kovaa jälkeä myös vanhojen swingibändien boogie-woogie biiseistä; mutta niitäkään ei saa ihan vielä coveroida omin päin. Ilman studiokikkailuja tehty tuotanto osuu kuin nenä päähän tämän tyyliseen musiikkiin. Tämä on kuin TOP livenä: kun osaa soittaa, ei tarvitse taustanauhoja ja muuta pelleilyä. Erittäin kulkeva veto. Se on siinä!
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat