Forgotten

Axoldies | 30.04.2004 | Melodic Trance
5:21

melodista vaihteeksi ;) tätä tehdessä olen käyttänyt vähän enemmän aikaa.

8.92   2441 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Dj ZizaFizz 29.07.2005
voi aamu hartaus.. kaiken kaikkiaan hyvän kuuloinen biisi..
en jaksa heti aamusta tarkemmin arvostelemaan :(
selvä leadi ja puhtaat melodiat..
hyvä biisi :D
0   +1 +2
 
8
siiki 26.12.2004
Melko hyvän kuuloinen biisi.Alkaa suht räväkkään jälleen.Melodiat kuulostavat melko kauniilta ja mutta saundi maailmassa olisi ehkä saanut olla hieman potkua.Ja rummuissa samaten.Kyllästyttää meinaan hieman nuo rummut jossain vaiheessa...Mutta jälleen tuossa parin minuutin jälkeen oli tuollainen pieni koukku laitettu ja se tuo jälleen potkua tähän....Mutta siinä kuuluu tuo ihme ääni joka häiritsee:S En oikein saanut selvää, että mikä se olis...Aluksi luulin sitä joksikin leadiksi mutta sitten luulin että joku puhuu siinä jotain....Enkä saanut selväää...Mutta biisi oli kaikin puolin kuitenkin ihan maukasta kuunneltavaa ja tämänhän kuuntelee vaikka vielä parisen kertaa uudestaankin:)Hyvä 8+
0   +1 +2
 
9
AssAllmighty 24.10.2004
joops...elikkäs... num1. vokaalit ei toimi. ei todellakaa... muuten ihan mukaan kuulosta... lead toimiii.. alkaaa pidemmän päälle hieman toistamaan itseään mut ei sitä huomaa perjantai illan pienessä "maistissa" ;) kokonaisuuten ysin arvonen trance-pläräys
0   +1 +2
 
9
Stocco 29.08.2004
Helvetin hieno melodia. Sä osaat kyl tehä sellasia melodioita, joista minäkin pidän. Aika vähänhän mä kuuntelen tällasta. Nykyään on menny aikalailla monoträk ja tekno osastolle toi mun kuuntelu tai nopea tempoisempaan hard nrg:hen, mut näitä sun biisejä jaksaa vaan jotenkin kummasti kuunnella, vaikka yleisesti olenkin aika väsähtänyt tranceen ja nimen omaan siihen melodiseen tranceen.

Oikeasti mikserissä on aika vähän hyviä melodian tekijöitä. Monet saavat hyvän kuuloista settiä teknisesti ja rakenteelta mutta sinulla on jopa sisältöä biiseissäsi. Hienot nuo vokaali jutut, jotka tulevat mukaan myöhemmin. Ja sitten mahtava tuulen henkäys feidi ja pelkkää melodiaa selkeästi ja sittan takaisin se perus jyystö. No siinähän se ainoa huono osuus tuli. Haitsut ovat pirun tylsiä. Ja juuri niitähän minä noissa alussa luettelemissani genreissä kuuntelen ihan innolla.

Komppi voisi olla monipuolisempi. Tosin nyt melodia saa enemmän huomiota kun tausta on suhteellisen pelkistetty. Saattaa jopa olla, ettei tämä toimisi yhtään paremmin, vaikka tekisit jännemmät kompitukset. Tosin hieman vaihtelua kaipaisin biisiesi haitsuihin. Ehkä :)
0   +1 +2
 
10
porcelain 05.05.2004
tästä tykkään kovasti.
tää on hirmu kesäinen piisu, tuo kivaa tunnelmaa. noista äijjä-äänistä mä kyllä tykkään :D tykkäilen myös noista hauskoista pongopongoista ;) tämä piisu on myös siksi kovin kiva, kun se on selvä. ei puuroudu.
tää on myös aikalailla täysin erilainen kuin sun piisut yleensä. tässä ei ole sellaista imelänmakeansurullista fiilistä, vaan tää on positiivinen. kerrankin positiivinen piisu josta mä diggailen. mä en nyt oikein keksi mitään negatiivista.
jatkan kuuntelua kesätuulten puhaltaessa :)
0   +1 +2
 
10
Trace 01.05.2004
En itseasiassa tiedä kannattaisiko minun enään edes lähteä kommentoimaan näitä kappaleita. Nämä ovat ihan mikserin eliittiä. Mielestäni tämä sun soundi erottuu niin hyvin edukseen.

Mutta mennäänpä kuitenkin itse asiaan. Elikkäs melodiat olivat jälleen mainioita, mutta ehkä olisin hieman enemmän kaivannut potkua tähän, mutta hyvin toimii näinkin. Erittäin kesäinen biisi. Jos vielä jotain pientä kritiikkiä, niin tuo ihme "aijijai" mölinä hieman häiritsi. Kaikesta huolimatta huippu laadukasta kamaa..... Varmasti soitossani, kun ajokortin saan.....

On niin paljon hyviä kappaleita että laitetaan kymppi ihan sen takia, että laatua on aina...
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 30.04.2004
Ihan mukavan kuuloista musiikkia jälleen. Melodia oli hyvän kuuloinen, soundit myös kaikin puolin hyvin kunnossa, mutta ei ollut kuitenkaan ihan sellainen melodia, joka iskisi minuun kunnolla. Rummut jälleen kunnossa. Kick tarpeeksi tehokas, hihatteja sun muita perkussioita on mukavasti, clap sopii hyvin muuhun äänimaailmaan. Rakenne hyvin kunnossa myöskin. Pianosta pidin, joten siitä plussaa. Tuo konemainen puhe ei kyllä sopinut biisiin minun mielestä ollenkaan, joten sen olisi saanut kyllä jättäää pois. Kaikin puolin mukavan kuuloinen biisi, mutta ei kuitenkaan täysillä iske.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 30.04.2004
Alkaa suht vauhdikkaasti. Biitti kuulostaa toimivalta ja riittävästi on perkussioita mukana. Hiukan erikoinen todella korkeille taajuuksille equtettu haitsu on myös mukana, mutta se toimii kyllä ihan hyvin. digeonin mainitsemat bongot kuulostavat myös hyviltä omaan korvaani. Bassolinjassa ei suurempaa valittelun sijaa mielestäni, joten ei siitä sen enempää. Melodia puolella on sitten paikoin onnistuttu todella hyvin ja taas paikoin hieman vajaavaisesti omaan makuuni. Ensimmäiset korkeat pianomelodiat toimivat ihan hyvin ja hienot taustatkin on hyvin tukemassa meininkiä. Tuo puolentoista minuutin kohdilla tuleva liidiosuus olisi voinut olla hiukan menevämpikin ja mahdollisesti toiminut hieman paremmin. Soundit on kyllä siinä osuudessa kohdallaan ja varsinkin tausta pelastaa todella paljon. Eli kyllä se ihan mukiin menevästi toimii kuitenkin. Nuo omituiset "vokaalijoikhaukset" ovat ihan ovela lisä, joskaan itse en nyt niin niille lämpene. Liidi toimii jotenkin toisella kerralla paremmin kuin tuossa ensimmäisessä, ehkä johtuen siitä että se saa rauhassa nostattaa yksinään meininkiä ja tuo hieno tausta tulee vasta mukaan kun meininki isketään päälle. Kyllä tämä jälleen on mieluisaa kuunneltavaa sieltä suunnalta. Tosiaan saa jo ihmetellä että mistä äijä oikeen ammentaa kaikki noi ideat, kun biisejä pukkaa tätä tahtia ja ainakin meikäläisen makuun taso on kovaa ja laadullisesti biisit kuulostavat hyvältä. Kyllä taas lisää DJ Axolusta on laitettava levysoittimeen, ei siinä mikään auta. Hienoa työtä jälleen! :) 9+
0   +1 +2
 
8
digeon 30.04.2004
joo no melodiat oli ihan kivoja! ja taustal tuleva bongo/sun muut loopit sopii tähän kyl hyvin! no mut ei potki kunnol ja siis miksaus tuntuu olevan aika puuttelista! mut kyl tätä ny kuuntelee.. vähän atb:n tapast musaa rauhallist trancee!

0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta