Progress Report

Noriko | 12.05.2004 | Indie
2:54

Yksi vanhimmista biiseistämme. Oli ensimmäisellä demollamme, tämä versio on nauhoitettu ja julkaistu Valkeakoskelaisten bändien kokoelmalla "Sulfiitti Rock 4". Nopsaa toimintaa.

8.25   796 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Kaurismaki 04.03.2005
ihme läksy tuo virveli. Jaa nuo kaikki rummut on vähän omituisia. Missä hitossa basso on? Varmaan jossain mihin nämä minun luurini eivät yllä... SonicYouth-yhteyttä ei voi olla kuulematta. Johtunee kitarasoundista, itse riffistä selä sen ja soittotyylistä. Sekä selkeästä ratkaisusta pitää laulumelodia unisonissa riffin kanssa. Joka kyllä sopii tähän korvaan kuin nyrkki silmään.

Rohkeita ratkaisuja (jotka ainakin minun mielestäni kannattivat) sekä oikea annos pop'n'rollia. Kiitos tästäkin! Basso olisi ollut poikaa. Unisoniin tietenkin.
0   +1 +2
 
8
roppanen 27.07.2004
Nyt ei kyllä bassoo kuulunut tarpeeks ainakaan mun kajareista. Vähän jäi tasapaksuks tuotanto puoli ja se johtu lähinnä siitä että kitara soitti samaa läpi koko biisin. Soundien ja riffien vaihtelulla tästä sais aikaan paremman kokonaisuuden. Biisin rakenne oli kuitenkin erittäin hyvä.
0   +1 +2
 
9
ansku117 21.05.2004
Heh, sainpas olla eka. Mutta niin laulusta, tykkäsin tästäkin kyllä. Mutta hiukan laulu tässä hukkuu tohon musiikin taustalle, en tiedä mistä johtuu, mut se oli vähän miinusta. Mutta hyvältä kuulostaa kumminkin!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat