hatchling

aleksi nuuja | 19.05.2004 | Downtempo
4:48

greatest bits entry. omistettu pöns-pär-tyylle.

8.25   2644 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Weikko 14.10.2004
veti solmuun...prkl. =) huhhuh.
0   +1 +2
 
8
gebo modyo 29.07.2004
Kuulostaa jonkun sisustusohjelman tai vastaavan tunnarilta. Soundit on erittäin kliiniset, pianosoundit on viimeiseen asti viritetyn kirkkaat, stringit kuin suoraan orkesterin soittamat.

Omaperäisyydestä ei biisi saa plussaa, biitti on varsin mukaansa tempaava, mutta muuten soundimaailma jääkin sitten aika ontoksi. Pelkkä piano,basso,jouset sekä muutenkin pelkistä "live"-instrumenteista koostuvat melodiat eivät saa mielenkiintoa pysymään yllä koko biisin ajan. Kuten jo totesin, sopisi hyvin taustamusiikiksi johonkin keskipäivän tv-ohjelmaan, pelkkänä biisinä ei jaksa miellyttää kaikkia aisteja.

Mielestäni loistava biitti on pilattu aivan liian laimealla musiikilla, biitti kuulostaa enemmän jonkin rähjäisen ja rosoisen breakbeat tykityksen mukaansatempaavalta taustalta, kuin tällaisen iloisen jallattelun pohjalta.

Mutta sen verran hyvin biisi on toteutettu ettei tästä kahdeksikkoa huonompaa voi antaa. Vaikkeivat soundit omaa korvaa miellytäkkään, on ne kuitenkin hyvin tasapainossa keskenään, miksaus on huippuluokkaa, ja biitti on erinomaisen letkeä.
0   +1 +2
 
9
juhku 30.06.2004
Nyt on kyl jo varmaan sanottu kaikki mitä pitäs sanoo, mut kertaus on opintojen äiti!! :D ensinnäkin biisi on iha pirun hyvä! Täs on kaikkee, Aivan ihanat rummut jotka nousee mukavasti!! ja sit löytyy tää kaunis ja vähän haikea/muisteleva piano melodia!!! Njam!! Kauniita jousiakin sattuu tapaamaan tuolla jossain välissä... :) ja noi linnun laulut oli tosi veikeet. Toivat kesäistä tunnelmaa!! :P

Tää on siis iha pirun hyvä biisi!! varmasti lataan koneelle ja kuuntelen pitkään ja hartaasti! Oon nyt vähä kiikun kaakun tossa ysin ja kympin rajamailla, mut taidan silti jättää ysiin.. Aina on parantamisen varaa!!
0   +1 +2
 
8
oc 29.06.2004
Hieno kappale kyllä. Jotenkin sellainen harmoninen ja haikea tunnelma tässä. Jotkin heleät nasivokaalit voisi sopia tähän päälle aika napisti. Nii ja linnun viserryksistä probsit kans ;)
0   +1 +2
 
TomiS 19.05.2004
Pakko vielä jatkaa. Siis ton piano-leadin kun korvaat sellaisella leikittelevällä voksuraidalla ja pidät huolta siitä että noilla pitkähköillä leadittomillakin osuuksilla tapahtuu vokaaliraidassa jotain (vaikka jotain typerää hokemaa jos ei muuta keksi), niin siinä on sulla levysoppari. Hitto, jostain syytä innostuin tästä biisistä niin, että tekisi mieli ripata sun taustas ja tehdä siihen voksut itse... No, ehkä pitäydyn kuitenkin moraalisesti puhtaammassa musan teossa ;-)
0   +1 +2
 
TomiS 19.05.2004
Ihan kipee veto! Tulee hyvälle tuulelle kuunnellessa, ja silti homma ei ole varsinaisesti pelleilyä. Biitti tulee ekaa kertaa sisään tosi makeasti. Soundi on vähän masteroimattoman oloinen, mutta se lienee ihan fiksua tuota kisaa ajatellen. Tosin mitä tää oikeesti kaipaa juuri tuota kisaa ajatellen, on jotkut muikean keimailevat rnb-henkiset naisvoksut. Just tälläisiä yllättävän hilpeän kokeellisiakin biisejähän ne jenkkipop-poppoot nykyään puskee kun niillä on niin paljon rahaa ja mainetta että voi jo vähän irroitellakin (euroopassa ja varsinkaan suomessa ei uskalleta). Tälläisenään biisi on hyvä alusta lähtien niin kauan kuin se saa lisää elementtejä. Mutta kun aletaan toistamaan samoja kaavoja, homma käy hiukan tylsemmäksi, muttei suinkaan huonoksi. Tykkäsin.
0   +1 +2