Unknown

Different Ape | 29.06.2004 | Pop
4:27
9.63   2740 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Bemary 25.02.2005
Rentoa rentoa. Tähä biisiin sopii aika lailla noi mun antamat aiemmatki kommentit muista biiseistänne. Ei teillä ote herpaannu oikeestaa missää vaiheessa. Tää biisi o näistä kolmesta silti vähiten koukuttava ja turhan kesy mun makuun. Mitä tähä muuta voi enää sanoa, ku et lisää vaa biisejä sivulle, nii pääsee kuuntelemaa ja kommentoimaa taitavia muusikoita! :)
0   +1 +2
 
10
J.cotton 22.02.2005
Todella hyvä. Mukavan hillitysti soitettua. Kuulostaa oikein valmiilta ja kypsältä. Hieno, eleetön lopetus.
0   +1 +2
 
9
Salminen 02.07.2004
Kyllä, erittäin makoisa kappale on tämäkin! Ihan samanlaista jalat alta- efektiä tällä kappaleella ei ollut kuin Holdilla, mutta hyvin vakuuttavaa jälkeä tämäkin U2- henkinen kappale sisältää. Syntikkasoundi on eri mukavan kuuloinen eikä muidenkaan soittajien tarvitse häpeillä oman soittimensa sointia. Soittotaidot tulikin jo edellisessä arvostelussa ylistettyä, joten eipä niistä varmaan sen enempää tarvine retostella.

Kappaleen alku ja säkeistö antavat odottaa mahdottoman iskevää kertosäettä, mutta ihan ekstaasiin asti ei biisin kertosäe kanna. Myös äänimaailma on vähän ahtaan kuuloinen kertsissä, semmoista kunnon mega-amerikkasoundia olisi tähän toivonut. Kappale loppuukin vähän töksähtäen. Näistä huolimatta Different Ape änkesi kyllä tehokkaalla kyynärpäätaktiikalla arvostuslistallani varsin korkeille sijoituksille. Ei muuta kuin uutta materiaalia odottelemaan, toivottavasti saamme sitä kuultavaksemme mahdollisimman pian!
0   +1 +2
 
10
Putte 01.07.2004
Projektin nimi kiinnitti ensimmäisenä huomioni, mutta eipä aikaakaan kun huomio kiinnittyi kaikilta puolin loistavaan kappaleeseen! Beatlesmaista särmää nykyaikaisella äänenlaadulla, loistavalla miksauksella, ja ennen kaikkea todella ammattitaitoisella instrumenttien hallinnalla! Outoa että näinkin loistavaa tavaraa löytyy mikseristä, voisi kuvitella että tämä on jonkin englantilaisen maailmanlaajuisesti tunnetun bändin kolmannen platinalevyn loppupuoliskolla.. Ai että tuli hyvä olo tämän kuunneltuani, loistavaa lääkettä lomastressiin.. Ei tälle voi muuta kuin kympin antaa, ei sitten millään! Kympin lisäksi saatte myös uuden fanin! Eikä siinäkään vielä kaikki: jos pääsette Greatest Bits -kisassa finaaliin, lupaan antaa ääneni teille! Eikä SIINÄKÄÄN vielä kaikki, pääsette myös profiilisivuiltani löytyvään Now Playing -mainoslaatikkoon, ja aivan ilmaiseksi! Kiitos ja hyvää päivänjatkoa!
0   +1 +2
 
10
MsKupari 01.07.2004
Hyvä biisi, tällanen ihana löllötys meininki. Kestää kyllä kuunnella vaikka monta kertaa putkeen. lisää näitä. ääni sopii tosi hyvin tähän biisiin.
0   +1 +2