No reason

Daft | 19.07.2004 | Trance
7:17

Tässäpä tätä uutta sitten..Hieman sahaliideillä maustettuna ja perus trance kaavalla tehty biisi.Omasta mielestä ihan kuunneltava.Tietenkin oon yrittäny parhaani mutta jos jotai häikkää ja epävireisä ääniä kuuluu niin ilmottakaa ihmessä..

8.40   1169 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Michikawa 29.08.2004
Trance on sikäli vaativa genre, että on hemmetin vaikea onnistua rikkomaan genren kliseitä sen verran, että nousisi perusmassan yläpuolelle. Tässä biisissä soundit ovat aika laadukkaita ja perusäänimaailma mukavan pehmeä ja täyteläinen, mutta perusharmoniat ja sävelkulut ovat aika perinteiset, eivätkä tarjoa kovinkaan persoonallista elämystä. Tuotannollisesti ja teknisesti suoritus on kuitenkin roimasti varsinkin mikserin trance-keskitasoa korkeammalla, mutta jotenkin olisin toivonut vahvempaa, persoonallista otetta myös musiikillisessa sisällössä, vaikka trancesta onkin kyse. Arvosana kuitenkin genrensä mukaisesti ja teknisistä ansioista. Kymppiin tarvittaisiin kuitenkin mielestäni vielä ekstra-annos "sitä jotakin"
0   +1 +2
 
7
Kyrios 29.08.2004
Tämän tyylisestä trancesta minä pidän. Tämä kun kestää tarkemmankin kuuntelun eikä sorru toistamaan itseään. Kliseistä mutta toimivaa. Ainakin näin krapulassa.
0   +1 +2
 
Kuusniemi 29.08.2004
Hmm... Hieman hassulta tuntui kuunnella tätä, kun artisti sivullaan sanoo musiikkinsa olevan omaperäistä. Tästä jotenkin tulee aivan samantien nimittäin Robert Miles mieleen. Se on varmaankin tuo piano mikä sen tekee. Onneksi se piano ei kuitenkin ole aivan kokoajan esillä. Ei, kyllä tässä on muitakin elementtejä, jotka kuulostavat samalta. Tuo suht pehmeä bassorumpu on myös yksi. Mutta en sano, että tuo on mitenkään huono juttu, koska ainakin omasta mielestäni herra Miles on tehnyt varsin hyviäkin biisejä.

Tämä kuuluostaa varsin perinteiseltä trance musiikilta. Nostoja ja laskuja on usein, melodiat ovat ilmavia ja kappale kuulostaa suht tanssittavalta. Itse olisin tehnyt muutamia juttuja kyllä erilailla, kuten tuon perinteisen ja läpikuluneen snarenostatuksen, joka löytyy niin joka paikasta ja on kyllä sellainen ratkaisu, että on menty todella riman ali. Toinen on sitten tuo piano. Sen olisin, ehkä vaihtunut joksikin toiseksi soittimeksi, koska pianokin on hyvin käytetty elementti tälläisissa biiseissä. Sen pehmeän bassorummun tilalle olisin ehkä kaivannut jotain hiukan hakkaavaampaa ja tiukempi soundista rumpua. Muuten soittimet ovatkin valittu hyvin ja ne kuulostavat todella hyviltä.

Miksaus on kirkas huolimatta siitä, että tässä on paljon kaikua käytössä. Ehkä bassoa olisin kaivannut enemmän, jotta olisi pää oikein kunnolla lähtenyt nyökkäilemään bassorummun tahdissa.

Melodiat ovat hyviä ja sopivan monipuolisia. Harmi vain, että monissa kohdissa ne parhaat melodiat on jätetty tukeviksi melodioiksi silloin kuin etualalla soi jokin heikompi melodia. Varsinkin viiden minuutin kohdalla on taustalla niin hyvä melodia, että harmittaa kun sen päällä soi se yksinkertainen vinkuna.

Mutta varsin kelpoa musiikkia tämä on.
0   +1 +2
 
9
Lunar Vegetarian 22.07.2004
Lisättäköön viellä että biisi siis kuunneltiin luokattomista kaiuttimista, joten täyttä fiilistä tuskin sain, Mutta kun tässä nyt saadaan kunnon AKG kuulokkeet alle, niin lupaan palata, ja korjata kommenttiani, jos se siis osui täysin metsään, kun basso linjasta tässä ei niin hyvää kuvaa saanut.
0   +1 +2
 
9
Lunar Vegetarian 22.07.2004
Aikas dancehtava alku, kiva tuo arpegio melodia, OIkeastaan tosi veikeä, samalla sellainen haikea, kuin myös basso kuvioon harmonisesti menevä. Padit saisivat mielestäni olla hieman taustaan uppoavammat, Tuntuu et ne syövät nyt liikaa tetä muuta maisemaa.

Ah nyt päästään asiaan, sillä täällähän soi pieno. Todella mahtavaa. siltikin tuohon olisi joku pingpong delay sopinut. Tosin milloin soinnut tjms alkavat soida, tuleekin biisistä jo todella kaunista kuultavaa.
Perkele minkä melodian tolla pienolla olet kasannut. Takaa cutilla feidaava sawi voisi olla kuitenkin parempi. Enemmän detunea ja syvyyttä.

Nousussa tapahtuu kuitenkin jotakin käsittämätöntä, sillä tämähän on tajuttoman kaunista, todella mahtavaa, mutta biisin räjähtäessä 4:20 paikkeilla soimaan koko arsenaalissaan, se tapahtuu hieman jäykästi, olisin kaivannut enemmän nostatusta, enemmän massiivisuutta, sitten kun kaikki on täysillä, nopea katko, ja kaikki tykittämään.

Aika sensaatio paukku tämä kuitenkin melodia osastolta on.
Rummuista seuraavaan biisiin massiivisemmat, clappi alkaa jo löytää suuntaansa, Mutta kicki tuntuu viellä hieman hakevan paikkaansa. Haikka linja on tavanomaista meininkiä, ja tuossa vikassa aallossa olisinkin kaivannut astetta räväkämmän haikkilinjan.

Lopputuloksena todella onnistunut melodia pommi, jota on todella mukava kuunnella.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 20.07.2004
Mukavan oloinen alku. Lähtee aika energiselllä meiningillä heti käyntiin. Kiva taustamelodia pyörii mukana. Clappi on todella hyvä ja tuo nostatusefekti toimii todella hyvin. Hiukan samanlaista fiilistelyä on vissiin haettu, kuin tuossa Anthem biisissä. Hieno hiljainen kohta ja häröjä efektejä siellä täällä. Mukavat pianomelodiat ja hyvät taustapadit rauhoittavat tunnelmaa. Sitten päästään sahailun pariin ja ihan toimivat linjat oot kyhänny kasaan. Nostatus toimii aikalailla hienosti ja jälleen tuo efekti toimii.

Tosiaan vähän Anthemin tyylinen meininki on tässä biisissä. Mä tykkään kyllä. Soundeja/miksausta on nyt hankala kommentoida, kun kuuntelulaite on aivan luokaton, mutta hyvältä biisiltä tämä kyllä kuulostaa ja kovolle lataus on kyllä varma. Jeps. Jatkahan vaan samaan malliin! :)
0   +1 +2