ToXist

A-Trax | 25.07.2004 | Melodic Trance
4:33

Trancehtava sähellys...

8.18   3137 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Mike H 09.02.2005
Jepulis! Aika hassun kuuloinen alku, mutta suhteellisen energinen.
Kick on aikas pehmeän kova, elikkäs olisi kaivannut vielä jonkin näköistä viimeistelyä. Hihatteja ei kyllä oikeen kuule, ja niitä saisi käyttää vieläkin enemmän.
Clap on minun korvaani aikas ärsyttävä, en ole koskaan pitänyt tuosta clap soundista.

No, toi leadi alkaa kyllä kanssa puuduttamaan ja ärsyttämään loppua kohti. Olisi voinut vähän muitakin leadeja käytellä biisissä. Ja kunnon padeja vaan kehiin läskeine sahaleadeine, niin varmasti rupee hyvä tulemaan ajan myötä!

Basslinesta ei sen enempää, muuta kuin että senkin käytössä todellakin sitä mielikuvitusta kaipaisi. Liian kliseinen yksinään, tuo joka toiseen väliin tuleva linja.

Jep, eipä tässä tän kummempia... Masterointi vaatisi ehkä hieman tarkkuutta vielä, mutta eipä tämä loppujen lopuksi niin kauhean huonosti miksattu ole. Kohtalainen tuotos.
0   +1 +2
 
8
JaDubb 17.10.2004
Ihan hieno intro, pidempikin olisi saanut toki olla. Melodia on perushyvä tranceliidi, mutta poikkeuksellisen kirkkaan kuuloinen eli pisteet siitä. Melodia saisi tosiaankin varioida enemmän, niin biisi kestäisi paremmin kuuntelua. Myös pikku efektikikkoja sinne tänne olisin toivonut. Joka tapauksessa hyvää laatua ja huomaa kyllä, että sun biisit paranee kerta kerralta ;)
0   +1 +2
 
Outset 22.08.2004
Hyvinpä lähtee biitti käyntiin. Rummut ovat aikast kunnossa. Kompressorin käytön kuitenkin kuulee, biisihän pomppii aika paljon edestakaisin... ikävästi tärisee :/ Melodiat ihan kohtalaisen hyviä, mutta toteutuspuoli jäänyt vähän varjoon. Saundeihin, miksaukseen ja masterointiin hiomista. Rakenteeseen myös korjausta ja lisää variaatiota, tällaisenaan toistaa vähän liikaa tuota samaa. Onhan tässä aineksia kiitettävästi. Tuotantopuoleen vaan panostusta, saundeihin tasapainoa. Hyvä! :)
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 25.07.2004
Melodiat toimivat tässä ihan hyvin, mutta melodialinjassa voisi olla enemmän vaihtelua, nyt se tuntuu toistavan samaa turhan paljon. Soundeissakin olisi vielä hiomista, leadin soundi kuulosti ainakin turhan karkealta. Rummut ihan hyvät, mutta kick-soundissa voisi olla ehkä vielä hieman lisää potkua. Hihatit ja clap sitten toimivatkin ihan mallikkaasti. Efektejä oli jonkin verran, hyvin tuntuivat nekin toimivan. Rakenteessa olisi ollut nyt kyllä jonkin verran parantamisen varaa, koska nyt biisi lähinnä toistaa samaa koko ajan, elikkä jonkinmoinen pidempi tauko olisi varmasti tehnyt terää. Kaiken kaikkiaan tämä oli kuitenkin ihan hyvän kuuloinen biisi, mutta sisältöä olisi tähän kaivannut enemmän.
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 26.07.2004
telepunkin kanssa hiukkasen samaa mieltä. Soundeissa hiomista, mutta melodiat ihan toimivia muuten. Toistoa on hieman liikaa kyllä. Biisissä on erikoinen fiilis ja siitä plussaa. Biitti on ihan jees. Clapista en pitänyt itse ja voimakkaampi bassolinja olisi varmasti antanut biisiin lisää eloa. Hiukan miksausta parantelemalla ja hieman variaatioita hakemalla tästäkin saisi varmasti toimivan pläjäyksen. Plussa erikoisesta tunnelmasta ja hyvistä efekteistä. Ihan jees biisi. :)
0   +1 +2
 
9
Putte 26.07.2004
Basari vaatii ehdottomasti lisää potkua ja jytinää! Siinä tämän biisin pahin kompastuskivi.. Muuten ihan peruskonejumppaa.. Melodiat kuulostaa jollain tavalla tutulta, en tiedä missä olen kuullut, vai olenko kuullut tämän biisin jo aikaisemmin.. Samapa se, kivoja ne melodiat oli jokatapauksessa. Joitain pieniä modifikaatioita olisi melodiaan pitänyt saada jotta mielenkiinto säilyisi loppuun asti. Kyllä tämä tosin näinkin jyllää ihan kiitettävästi!
0   +1 +2
 
8
DJ Mihailov 27.07.2004
Ihan kelpo kipale. Melodiat on hyvät ja biitti hyvin suunniteltu, mutta ei niin mukaansa tempaava kuin oisin toivonut. Hienoa melodista musaa silti.
0   +1 +2
 
Cerefi 28.07.2004
Tämä lähtee kyllä käyntiin aika pirteästi, mutta jotenkin ponnettomasti. Onhan tässä tietenkin nuo pakolliset trance-genren standardit, mutta ei paljoa muuta. Tämä kävisi paljon paremmin pelkkänä taustana, mutta kyllä Mikserin mittapuulla ihan hyväkin kipale, mutta ehkä kansainvälisillä markkinoilla jäisi parhaiden DJ:den räpellysten varjoon.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta