Tämä Elämä

Pohjaton | 27.09.2004 | Light Rock
4:41

Tämä on tällainen kaunis ja heleä kappale... Kuunnelkaa ja kertokaa avoimesti mielipiteenne.

8.50   1688 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Herra Karma 11.09.2005
Kyllähän tuo YUP paistaa läpi mutta jos osaa oman jutun hyvin niin turha sitä on lähteä kikkailemaan. Oli tuo aika erinomaista.
0   +1 +2
 
9
VMM 23.11.2004
Hyvää otetta kappaleessa.

Kertsi on tarttuva ja siihen mennään hyvällä jännitteellä. Säkeistö on oikein nätti. Soolossa on ajoittain aika paljon ääniä aikayksikköä kohden joka ei ehkä ole tapaistani mutta kauniita osia siinäkin on.

Miksauksessa saisi leikellä reippaanpuoleisesti alakeskiääntä etenkin komppikitaroista, bassosta ja stemmoista. Laulusoundi ykköslaulussa on kiva ihan tuollaisenaan. Soundit toimivat paremmin noissa ohkaisemmissa sovituksissanne - tässä olisi saanut sommitella ja leikellä reilummin päällekkäisiä taajuuksia. Noh, pikkuseikkojahan nämä ja paranevat varmasti kokemuksen karttuessa.

Rakenne voisi ehkä olla tiiviimpikin - nyt on vähän siinä ja siinä onko liikaa toistoa, albumikontekstissa en ainakaan pistäisi ympärille kovin pitkiä lauluja.

Summa summarum: kappale on oikein hyvä, toteutus varsin kelvollinen. Tekee mieli kuunnella useammin kuin kerran.
0   +1 +2
 
6
DaKiller 17.11.2004
Ok, ei toisteta edellisiä kommentteja..tai no, sanotaan nyt kuitenkin, että vahvasti tulee kappaleesta ja etenkin laulusta yup mieleen. Eihän se teitenkään huono asia tarvitse ola mutta henk. koht. en ole kyseisen bändin kovinkaan suuri fani :)

Rummuissa häiritsi pieni ristiriita basarin ja snaren välillä, eli basari oli todella makean kuuloinen ja virveli oli taasen helvetin vaisu. Kitarasoolo alkoi kauniisti, Slashin viitoittamalla tiellä kuljetaan.
Kertosäkeessä häiritsi pannatut taustaköörit, jotka puuroittivat liikaa soundia ja pilasivat näin ollen tunnelman.

Piisissä jää kaipaamaan sitä omaa ja originaalia otetta. Nyt se ikään kuin lyö kasaan joukon aineksia liimaamatta niitä kasaan jollakin omalla mausteella.
0   +1 +2
 
9
sabine 29.10.2004
pohjattoman hyvä....
0   +1 +2
 
8
Peilitalonmies 14.10.2004
No joo nää pari poppi biisii jää kyl jalkoihin ton lohharin nerouden edessä. Mun mielestä soundi on aikas kohallaan olettaen, et jätkät ei oo mitää insinöörejä kuten en mäkään. Kevyttä radio kamaa. En tiä kuin tosissaan nää on tehty... mut annetaan tollanen varovainen kasi. Lisää lohikäärmettä!!!
0   +1 +2
 
8
ApornaZ 10.10.2004
Eipä mustakaan arvostelijaks kummoseks ole, joten jätän hirveimmät analyysit tekemättä. Ihan hyvä (nyky)pop-biisi, laulusta tuli heti mieleen YUP. Voisit vaikka lähettää mulle sen platan, kyllähän tätä kuuntelee. 8.
0   +1 +2
 
8
Menee muuten iha koo mut ei ne rumpu soundit tässäkään niin iske kyl tajuntaan.. tulee mieleen joku beatles aikanen kerralla purkkiin miksaus rumpujen osalta. Biisi on kyl kieltämättä toimivia mut edelleen jatkaakseni miksauksesta onko pojat mahdollisesti kuullu ikinä mitään masteroinnista?? tässä ois sellasen paikka. Laitteistosta ei saa mitään irti jos ei niitä osaa käyttää, se on ihan näitä perusfactoja. Menee niinku kivi pohjaan arvostelu jos ei oo varaa arvostella nimittäin (album verion) antaa olettaa et kaikki on haksassa toisin ku tässä. Soitto toimii iha ok mut hyvään biisiin vaaditaan jotain muutaki??
0   +1 +2
 
9
ronkainen_ron 28.09.2004
sävellyksestä tuli osittain mieleen YUP ja toisaalta taas nykypäiväseltä suomi-rock/popilta.
soundit ja soitto olivat virheettömiä ja niistä ei siksi tarvitse sen enempää sanoa. Hyviä olivat!
Sanoitus ja sävellyspuoli on hyvin hanskassa ja se on erittäin hyvä juttu.
Radiosta voisin olettaa kuulevani tällaista
0   +1 +2
 
9
Awtoy 28.09.2004
Heij!

Tämä on kyllä sellainen veisu, joka on hyvin mieleen painuva. Laulu on erittäin selkeä ja hyvän kuuloinen. Melodisesti erittäin jeppis-kamaa! Rumpusoundi on mielestäni saatu kuulostamaaan hyvin aidoksi ja korvaan pistää muutamat aika näppärät fillit. Kitaroilla ei turhia mässäillä, soolot on ennen kaikkea hyvät ja soundi hyvä! Sanoituspuoli toimii, mutta siitä en sen enempi osaa sanoa. Helvetin hyvä biisi miksauksineen ja kaikkineen! Mainiota! Onnea ja menestystä teille vielä lisää.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta