Head Bruise ( Loudy Bass Remix )

Alkeishiukkaset | 29.09.2004 | Noisecore
2:59

Ylivahvat bassot,
särkyä ja rahinaa,
pitkä intro ja outro,

hieman jäi kappale lyhyeksi mutta ei tällaista tämän enempää kuuntelisikaan :)

8.25   1576 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
chucky 17.06.2006
kuulokkeilla tod jees kamaa...eli diggailin ja notkutin päätä "tarpeex" ;)
0   +1 +2
 
8
KoBa 02.05.2005
Itse pidän suuresti noisesta, sekä noisecoresta ja voin sanoa tämän olevan hyvää 'jotakin'. En ole täysin varma mitä tää on mutta ei noisecorea ainakaan... Biisinä tää oli yllättävän hyvä mutta pelkkä särö ei aina riitä tekemään biisistä täydellistä...

Kasin joudun tälle antamaan, mikä on sääli koska pienellä lisä työstämisellä olisi saanut paljon paremman biisin...
0   +1 +2
 
Einsteins 12.03.2005
Säröistä häröilybiittiä. Huh. Pahoillani mutta jättää täysin kylmäksi. Ei missään tapauksessa krapula-aamuun.
0   +1 +2
 
6
Von Beast 12.03.2005
Mitä enemmän noisecorea kuulee, sitä vähemmän sitä haluaa kuulla. Tässä on havaittavissa kuitenkin lajityypille harvinaista rytmitajua. Kyllä se kulkee aikansa. Hienosti särötetty biitti kyllä. Ei vaihtele vaan tarpeeksi. Squarepusheria kuunteluun ja biisi Chin Hippy. Niin se toimii.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 12.03.2005
Hmm. Piricorea... Ei ole ihan minun musiikkiani. Noise kyllä uppoaa mutta polkka-elementti ei ole minun juttuni. Sounditkaan eivät ole hyvänmakuisella noisemeiningillä tehty vaan kuulostaa lähinnä että ne on sen kummemmin kokonaisuutta miettimättä heitetty overdrivelle. Ei tässä ole mielestäni oikein mitään sellaista joka tekee noisebiisistä hyvän. Artistinimi on jees.
0   +1 +2
 
9
No mutta kerrankin tässä helvetin kommenttiringissä osuttiin juuri ja just siihen oikeaan suoneen. Tämähän on miltei mahtavaa musiikkia. Tyylikästä ja erinomaisen taidokasta nosiea, jossa ei sorruta alan tyypillisimpiin kliseiisin. Niin et unts unts vaan teillekin. Jos kiinnostaa niin tsekatsaa www.mikseri.net/revolu..., jossa omaa tuotantoamme on. Loppupeleissä kuitenkin aika yksitoikkoista junttaa tämä, joten vain kutosen voin antaa. ensimmäisen kerran meni, mutta toisen kerran oli jo aika tylsää, joka tässä genressä on aika huono asia jos ei toista kertaa kestä näillä noisekorvilla kuunnella, kun on vaan niin yksitoik koista. toiv et ota itseesi tai jotain. itse samoilla linjoilal ollaan eikä mitään erityisiä maestroja olla itsekään. ysi siltikin.
0   +1 +2
 
8
Jerobeam 03.02.2005
Ei tästä paljon voi parantaa.
0   +1 +2
 
Stocco 15.12.2004
Ku mä kuuntelin tätä päivällä kaiuttimilla ni ei oikein napannu kauheesti, mut nytku kuuntelen kuulokkeilla ni täähän rätisee aika mehevästi. Melkeen liikaa mut vaan melkeen. Pitää silti taas vähän ite säätää desibelejä tässä pienemmälle, et voi kuunnella muiden biisien seassa ilman järkytystä. Mukavia suvantojakin oli jossain vaiheessa biisiä. Lähinnä loppu on huono hitaassa feidautumisessaan.
0   +1 +2
 
Haava 29.09.2004
Alku oli hyvä... tykkäsin ensimmäisestä viidestä sekunnista...Heh heh... Noh... En edeleenkään ole suoraviivaisen clippauksen ystävä... Siinähän se rätisi omalla karulla digitaalisella tavallaan... Perus monopaukutusta... Aika Alkeihiukkasmainen biisi... Juntta käy clipillä ja sitten vähän taustaääniä siihen päälle. Olet pystynyt parempaakin.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta