Instant Effect

G-Tune | 28.10.2004 | Melodic Trance
8:15

Tässäpä pitkästä aikaa uutta tavaraa.. Näköjään Goldmember-statukseni on vanhentunut, joten ainakin alkuun nyt 128kbps versiota..
katsotaan myöhemmin josko sen jaksaisi päivittää parempilaatuisemmaksi jos tuohon biisiin vielä isompia muutoksia tulee.

8.83   1308 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Rites 04.03.2005
Ovela veto. Kunnon häröilyä, mutta hyvässä mielessä.
0   +1 +2
 
9
Theodor Slow 20.11.2004
Aina vaan paranee. Taas on kehitysta tapahtunut musiikissa ja erittäin positiiviseen suuntaan. Tämä teos erottuu mielestäni juuri riittävästi sen perus trancen harmaasta massasta. Melodia on mielestäni hieno, jopa tarttuva.

Basslinessä on mielestäni silti jotain parannettavaa, sillä tuommoinen "tikitys" saa meikäläisen olon jotenkin sellaiseksi, että on menty vähän sieltä, missä aita on matalin... noh. Eipä silti, kyllä se silti kappaleen kokonaiskuvaan istuu ihan hyvin.

Taustoihinkin kuulostaa panostetun aika lailla paljon, mikä luokin kappaleelle mukavan äänimaailman. Tämä kappale edustaa sitä trancen alaa, jota minäkin vielä pystyn kuuntelemaan, kun ottaa huomioon sen, kuinka yksitoikkoiseksi trance on nykypäivänä mennyt.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 30.10.2004
Mukavan kuuloinen alku, clap miellyttää erityisesti ja kyllähän tuo kick myös hyvin toimii, joskin saisi olla hieman tehokkaampi vielä. Mukavia soundeja on mukana alkumatkalla. Taukokohta toimii ihan mukavasti, mutta melodialinja nousee yhdessä kohdassa epäilyttävästi ja ihmeellisen kuuloisesti, mielestäni tämä ei oikein sovi tuohon. Kokonaisuudessaan biisin melodiat ovat kuitenkin ihan hyvin kunnossa jos ei oteta tuota melodialinjan kohtaa huomioon. Sounditkin toimivat ihan kivasti, eipä niissä valittamista. Rummut melko perus, mutta ihan kivasti groovaa kuitenkin ja sampleja tuntuisi olevan tarpeeksi. Rakenne hyvä niin kuin yleensä tällä sivulla, toimii tässäkin. Jep, kyllähän tämä ihan hyvän kuuloista ja menevää on, melodioihin olisi vielä ehkä voinut panostaa lisää.
0   +1 +2
 
Speed Freek 29.10.2004
Soundit tuntuisivat olevan kunnossa. Rummut ovat myöskin varsin toimivat. Clappi on hyvä ja haikkakin kuuluu tavaran keskeltä. Bassline on valitettavan yksinkertainen, mutta basso-soundi on hyvä. Breikissä on päämelodiassa mukavan pitkä nostatus. Pääliidi ei nyt mitään aivan mieletöntä hollandi-kiksu-trance -melodiaa tarjonnut, mutta toimi aivan hyvin näin hieman rauhallisempana. Biisissä on käytetty varsin mukavasti efekti-soundeja. Varsinkin nuo acid -tyyppiset reso-soundit tuolla taustalla oli meikäläisen mieleen. Lopetuskin on tarpeeksi pitkä. Toimiva trancetus
0   +1 +2
 
9
rewind 28.10.2004
Kelpo tavaraa. Pientä valittamisen aihetta tosin löytyy: snare on turhan löysä ja kaipaisi lisää ryhtiä vaikkapa kompressorilla. Ekassa nousussa esiin tulevaan basso (3:00) voisi olla vähän läskimpi ja nousun loppuun joku kunnon koukku. Basari on myös aavistuksen tunkkainen.

Valituksista huolimatta hyvä biisi, jossa on potentiaalia vielä piilossa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat