Last angel of dead earth

Sixteen Eleven | 30.10.2004 | Hard Rock
5:24

Levyn avausraita.

8.25   2088 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
highhypnotic 13.05.2005
Sävellyskynä yllätävän hyvä. Ääntäminen mättää pahasti. \m/
0   +1 +2
 
8
Shah 21.12.2004
Alkalinen fiksu kommentointi ja erään threadin hiljattainen avaus sai minut tulemaan kuuntelemaan Sixteen Elevenin materiaalia.

Huomattuani genren olevan perus- ja perinteisessä raskaan rockin saralla, olin jo melko vakuuttunut.

Upea ja jotenkin syvällinen hieno ote biisissä, täytyy sanoa!
Kitara-, sekä rytmiryhmän työskentely on hienoa ja harmoonista kuunneltavaa. Skittasoolo lisäsi kakkuun marjat ja kynttilät, itse maun jo ollessa vähintäänkin lupaava. Kuten Salminen sanoi, on biisi varmasti keskitasoa paremmalla puolella.
Laulussa sen sijaan oli ehkä hiukan enemmän toivomisen varaa. Ei sikäli ettei laulutapa ja äänikin muuten olisi ihan mainio tähän stuffiin. Ehkä se hiukan alakuloinen 'vibrato' (?)tuntui vain jotenkin menevän kuin alavireessä huojuen.

Tällaiseen musiikin perusarvoille uskolliseen matskuun luotan yleisesti ottaen paljon enemmän ja hatunnoston saatte. Ehkäpä sitä täytyy tulla uudemmankin kerran tarkastelemaan tuotoksianne.
0   +1 +2
 
8
jimbow 18.11.2004
Tämä on melko paljon seesteisempi kuin tuo Moneypenny. Leadkitara kuulostaa kyllä hyvältä ja se pelastaa paljon. Rumpalisointi on myös erittäin toimivaa. Vokalisointi on mielestäni onnistunutta, vaikka ääntämisessä jotain pientä hiomista vielä olisikin. Kyllähän tämä on rock, mutta jotakin tästä tuntuisi puuttuvan.
0   +1 +2
 
8
Salminen 17.11.2004
Tarttuva riffi ja toimivat melodiat ovat selkeästi tämän kappaleen valtteja. Kertosäkeen melodia jäi kertakuuntelulla päähän soimaan, joten tässä kappaleessa on jopa selkeää radiosoittopotentiaalia havaittavissa.

Myös soittopuoli on kunnossa, mutta lauluista täytyy sen verran sanoa että eläytymisen varaa on vielä reilusti. Nyt lopputulos jää hieman vivahteettomaksi laulun kuulostaessa vähän sellaisella "no vedetään tämä nyt vielä äkkiä purkkiin ja mennään kaljalle"- meiningillä vedetyltä.

Soundipuoleltakaan ei hirveämmin huomautettavaa löydy (huonoilla kaiuttimillani ainakaan), mitä nyt lopun feidaus on vähän hätäinen. Pituuttakin biisillä oli vähän pitkän tuntuisesti, mutta hyvinhän sen jaksoi loppuun asti kuunnella. Ties vaikka toistekin tulisi fiilisteltyä. Selkeästi yli keskitason kappale.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta