Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 38 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Free Soul - Game Over 25.05.2006

Free Soul - Game Over
Heti kun virvelin kantti-isku lyö ilmoille, olen vakuuttunut. Tosi tunteikasta laulua. Tämän ansioista biisi elää ja hengittää. Tuo psykedeellisen olonen kitara istuu kappaleeseen sopivan häiritsevästi. Ilman sitä kappale jäisikin hieman öö..erilaiseksi. Myös bassokuvio tuo biisiin ne tarvittavat "munat". Tuossa Stop-osiossa biisi kasvaa hienosti, jonka jälkeen se laskee nätisti säkeeseen. Todella toimiva sovitus. Laulua pitää vielä itse laulajana kehua puhtaan ja herkän kuuloiseksi. Taustat on myös onnistuneet. Harmoniatkin sieltä erottuu. Kokonaisuudessaan hieno ja toimiva kappale, joka helposti päätyisi levytettäväksi asti. Remixiä vaan kehiin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Lennetään taivaalla 30.04.2006

POLTE - Lennetään taivaalla
Tiukkaa kitaramenoa edelleen! Tykkään myös sanotuksista. Toi kitarateema toimii hyvin, eikä kuulosta ollenkaan kuluneelta. Laulun harmoniat on niin balanssissa, että toivoisin joskus itsekin samalle tasolle pääseväni. Sopivan menevä biisi, joka on myös sovitukseltaan onnistunut. Soolokitaristi olisi mielestäni sooloon voinut jtn enemmän antaa, mutta toimii se noinkin. C-osa rauhottaa kivasti muuten vauhdikasta tunnelmaa. Laulumelodiasta täytyy myös antaa plussaa. Erittäin hyvin toteutettu melodia tämän tyyliseen biisiin. Biisi on edelleen fanituksen arvoinen!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zune - New Sound 30.04.2006

Zune - New Sound
Rumpusaundit on todella kunnioitetun hyvät konesaundeiksi ja kaiken lisäksi hyvin ohjelmoitu. Synan muodostamat sointukierteet toimii tosi hyvin. Ainoa mikä aluksi hieman korvaan otti oli kitarasaundi, mutta siihen tottuu yllättävän äkkiä. Hienon tunnelmallista musiikkia, jossa on mukana paljon vivahteikkaita erilaisia osioita. Hyvin onnistunut tekeles!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juhlamestari - Kevätsinfonia 26.04.2006

Juhlamestari - Kevätsinfonia
Mielenkiintoista. Tuskin yhtä kaunista soitinta maa päällään kantaa, kuin viulu. Alku on todella hienon kuulosta harmonioineen. Rumpubiitin mukaantulo kuitenkin vie ajatukset jonnekin aivan muualle. Hetken mietittyäni löydän itseni leijumasta keskeltä kirkasta tyhjyyttä. Jos musiikkityyli muuten on itselleni vieras, saa tämä biisi mielikuvat jokseenkin leijumaan. Ihan hienosti toteutettu biisi. Väleissä aina mukavasti rauhottuu ja tuo jousiteema toimii..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taika - Sua kaipaan 04.05.2006

Taika - Sua kaipaan
Ihan mukiin menevä biisi. Toisaalta kaipaisin laulajalta hieman luonnollisempaa otetta. Tuo Noimann imitointi ei tunnu joissain kohdissa oikeen toimivan. Kertsi on hyvä, sekä nuo 80-luvun electrotomisaundit. Kitarat rullaa tuolla taustalla oikeen mukavasti ja sanotuksetkin on onnistunut. Ainoa mikä kappaleessa hieman häiritsee on saundien kehnohko yhteensovitus. Muuten kappale on ihan hieno.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamshore - Land Of Aluria 30.04.2006

Dreamshore - Land Of Aluria
Tykkään tästä! Hieman erilaista normaaliin musiikkimakuuni, mutta elokuvamusa on kyllä aina kolahtanu. Tässäkö uusi Vince DiCola? Toimiva biisi ja hienoja sovituksia. Toi virvelikikkailu on tosi onnistunu ja saundimaailma on muutenki erittäin avara! Kuunnellessa tulee hetkeks sellanen olo, että on joku supersankari ja pystyy toteuttamaan kaikki toiveensa, kunnes lopuksi huomaa, että ei halua olla niin itsekäs ja jättää sen kaiken haaveilemansa kylmästi taakseen. Noh..tällaisia mielikuvia, mutta biisi on toimiva!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamshore - Mist Sets 03.05.2006

Dreamshore - Mist Sets
Siisti toi piano teema tos alus. Muutenki noi teemat toimii tosi hyvin ja niissä on käytetty hyviä instrumentteja/saundeja. Rakenteeltaan kasvaa aluks mukavasti ja sit tais tulla joku tahtilajin muutos, mikä sopii tosi hyvin. Hämyn kuulonen biisi, mitä en toisaalta pystyisi helposti yhdistämään peleihin, jota itse pelaisin. Toisaalta peleissä musiikki on pääasissa taustalla, eikä mitenkään pääosassa, joten johonki tummanoloiseen peliin tämä sopisi erittäin hyvin. Todella toimivaa matskua!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MaNik - Revenge 10.04.2006

MaNik - Revenge
Sanoisko että aika homofonista(melodista) musiikkia, ainakin kitaroiden osalta. Biisi kulkee kohtuu hyvin ja vaihtelua on sopivasti. Tykkään erityisesti noista kitaramelodioista. Rummut on vähä monotoonisen kuuloset, mut kyllä niistä selvän saa. Selkeesti kitara on pääosassa, mut viel jään tähän laulua odottamaan. Kokonaisuudessaan ihan toimiva biisi!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHB (R.I.P.) - Swallowing My Pain 03.04.2006

CHB (R.I.P.) - Swallowing My Pain
Laulusaundista tulee heti mieleen vähän tunnettu The Jelly Jam. Saundit on muutenki hienosti kohdallaan ja tykkään erityisesti laulajan äänestä! Kertosäe on hieno sekä laulumelodialtaan ja soitinsovituksiltaan. Tykkään tuosta jatkuvasta kitara(?)huminasysteemistä säkeissä, joka hienosti kulkee puolelta toiselle. Tuo säkeeseen tunnelman, jota ilman sitä ei olisi. C-osa lähtee ihanan mahtipontisesti liikkelle ja laulujen harmoniat toimii kivasti. Soolo on taidokkaasti soitettu ja sen melodia nostaa ne kuuluisat ihokarvat pystyyn. Sanoista en nyt paljoa umpisuomalaisena pellenä ymmärrä, mutta rytmitykseltään ne toimivat juuri niin kuin sanoitusten pitää. Kaiken kaikkiaan hieno kappale!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHB (R.I.P.) - Rascal 04.04.2006

CHB (R.I.P.) - Rascal
Hieno rokkibiisi kokonaisuudessaan. Laulajalle annan hienosta tulkinnasta ison plussan. Säkeen oktaavituplaukset ja kertsin harmoniat ovat upeasti tehty. Kitarariffi on sopivan yksinkertainen ja säkeen delay-kitara tekee sen tarpeellisen värityksen, mitä se kaipaakin. Saundit toimii yleisesti todella hyvin joka osa-alueella. C-osan kitaramelodia taustalla on sopivan erottuva ja punoutuu nätisti yhteen laulumelodian kanssa. Soolosta sanoisin kuitenkin sen verran, että hieman omaperäisyyttä olisin kaivannut. Silti hyvä soolo tämäkin. Kertosäkeen moniäänituplauskohdasta olisin ehkä jättänyt tuon mahtipontisen kaiun hivenen hiljemmalle, vaikkakin hienosti tuosta tulee mieleen 80-luvun hienot rokkibändit. Biisi kuulostaa raikkaalta!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness 04.04.2006

CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness
Hienot kitaramelodiat suorastaan hyppää esille. Toimii!! Samoin myös säkeen tomikomppi rummuilla. Bassosaundi vaan ilkeästi ottaa biisin introssa korviin. Saundista tulee mieleen Squierin bassolla soitetut lukuisat raidat, mutta toisaalta tässä biisissä toimii. Laulaja on uusi fanitukseni kohde. Kivan puhdas, mutta tarvittaessa agressiivinen. Harmoniat toimii! Biisi itsessään on hieman epäselko korvaan. Mieleen jää oikeastaan vain kertsin Till The End Of The World-kohta ja hieno C-osa. Kitarat toimii saundiltaan ja soitannoltaan. Paljon omaperäisyyttä löytyy monesta kohtaa. Raikas tämäkin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - kesä 96 03.04.2006

POLTE - kesä 96
Biisissä on kiva idea...sopivan happy fiilis kulkee koko laulun läpi. Varsinki toi rauhallinen osio ennen jotakin on melodiolta oikein sykähdyttävä, joskin virvelikomppi toimis mielestäni paremmin harvemmilla iskuilla. Kitaramelodiat saa raskaanki mielen hymyilemään ja sooloilukin toimii. Sanotuksissa on sellanen kiva kaipuu ja haikeus. Kokonaisuudessaan todella mukiin menevä kappale! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Halkeama - Sateiseen taivaaseen 04.04.2006

Halkeama - Sateiseen taivaaseen
Heti kun kitarat alussa lähtee soimaan, täytyy todeta, että biisillä on munat. Siitä etenpäin ei kuitenkaan biisi jostain syystä hirveesti nappaa. Basarikomppi kyllä tukevoittaa biisiä kivasti, mutta tuo hynynen-tyylinen laulu ei jotenkin istu tässä. Synat kuitenki toimii hienosti kertosäkeessä, eikä sen melodiassa mitään vikaa oo. Kitarasoolo saudi on mukavan raikas ja kirkas. Samaten taustalla toimivat synat. Kokonaisuudessa biisirakenne, melodiat ja sovitukset kaipaa vielä pientä hiomista. Kaiken kaikkiaan ihan maukas biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Scars unseen - Forgive is to forget 08.04.2006

Scars unseen - Forgive is to forget
Älyttömän hyvät kitarasaundit!!! Biisi on rakenteeltaan ihan kiva, joskin jokin olisi voinut toimi paremmin toisinpäin. Säkeet kulkee tosi ihanasti, mut sit kertsi hajottaa vähä biisin kivaa tunnelmaa. Laulajalla on kiva ääni, mutta vähän enemmän vois olla sellasta angstia tämän tyylisen biisin kertseissä, että sais erotettua ne säkeestä. Toisaalta noiden kitaroiden tasot verrattuna säkeen ja kertsin välillä on aika isot ja ne menee vähä laulunki päälle. Mutta toi säe tosin toimii todella hyvin. Kitarakikkailu tuo kivaa väriä. Kokonaisuudessaan nätti biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anomus - Valoon 03.04.2006

Anomus - Valoon
Intro ja sanotukset on kivat! Toivoa antavaa :) Koko biisin aikana kulkee hieman levoton fiilis, jos rumpali ottais vähä hellemmin...:) Ei, hyvä se on! Laulajan äänikin on kiva, kuten kitaratkin! Basistillekin sanon hyvät terveiset mukavista liideistä kertosäkeissä. :) Toimii!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ivalo - Avaimia 03.04.2006

ivalo - Avaimia
Tykkään tosi kovaa laulajan äänestä. Virveli on vähä liian läts mun makuun..Kitaroiden sointuhajotukset säkeissä saa ihokarvat pystyyn, saati sitten kertosäe kokonaisuudessaan. Rumpukomppi on kokeellisuudessaan täysin onnistunut ratkaisu. Hienoa musiikkia teette!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wilhelm - Vaarallista seuraa 03.04.2006

Wilhelm - Vaarallista seuraa
Paitsi edellinen kommentti piti mennä 4 seinää laululle! :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wilhelm - Vaarallista seuraa 03.04.2006

Wilhelm - Vaarallista seuraa
Laulajalla on kivan tunnelmallinen ääni. Sanotuksistakin tykkään. Kertosäkeen laulun harmoniat on kivan herkät. Muutenkin koko laulun ajan herkkä tunnelma on mukavan melankolinen, joskaan ei liikaa. Soolo välissä piristää kivasti laulun tunnelmaa. Mukavasti miksattu kappale!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D.B.S - I Don't Want to Die Alone 10.04.2006

D.B.S - I Don't Want to Die Alone
Aluks täytyy heti sanoa, että toi puhdaskomppikitarasaundi ei mua oikeen miellytä. Laulajan äänestä tykkään ja samoin kertosäkeen harmonioista. Kertosäe onkin ehkä biisin toimivin kohta. Rummut jää vähän hiljaselle, mutta kyllä niistä selvän saa. Ehkä tän olis kokonaisuudessaan voinu soittaa hieman tarkemmin, mutta sävellyksellisesti ja sovituksellisesti tää on suht onnistunu biisi. Kertosäe tuo ison plussan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ! chILL ! epämääräiset äänitykset - while 27.05.2005

! chILL !  epämääräiset äänitykset - while
ihan jees kuulonen..Laulajalla suht ohkaanen ääni, mut sopii hyvin tämmöseen. Mukavan kevyesti kulkeva biisi ja sopivan raikas. Noi rankat särökitarat vois kyl vaihtaa johonki Kent-tyylisempään, kun muutenki tää on tämmönen trendibiisi. Rumpali on tehny kyl varmaa jälkeä. Hienoa, että noinki pieneltä paikkakunnalta nousee tällainen bändi. Ainoo minkä oon tienny sieltäpäin on ollu mun serkun bändi joka ei oo kyl toiminu enää pitkään aikaan..tää on aika rok. C-osan jälkeinen osa on tosi mukavan kuulonen, missä toi kitara komppaa mukavasti, mut saundi sais olla tällaseen vähä vähemmän raastavampi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Nothing To Offer 10.04.2006

Sigil - Nothing To Offer
Intro on todella kivan kuuloinen. Sit ku laulu lähtee, niin viimestään silloin loputkin epäilykset kaikkoaa. Tämä on laadukasta! Toi teemakitara toimii tosi hyvin tuos taustalla. Kertosäkeessä sitten vähä tunnelma lamahtaa. Olisin kaivannu jonkinlaisia harmonioita, sekä vähän selkeempää saundimaailman muutosta. Soolo toimii hyvin. Laulajan ääni on uskottava sekä miellyttävän kuulonen. Biisin lopetus on hienon omaperäinen! Kokonaisuudessaan mahtava biisi, lukuunottamatta kertsin ponnettomuutta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - Ashes 03.04.2006

May i cry - Ashes
Hieno biisi! Laulaja suoriutuu tehtävästään hienosti. Ennen kertsiä oleva pieni välikkö tekee tarpeellisuudellaan koko biisistä hienosti sovitetun sekä soitannoltaan, että rakenteeltaan. Piano taustalla soi kivasti, joskin sitä saisi mielestäni käyttää vielä enemmän tämänkin tyylisessä biisissä. Se tuo tarvittavaa herkkyyttä ja melankolisuutta. Tykkään!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Child with cinnamon hair 10.04.2006

Walls Of Vanity - Child with cinnamon hair
Älyttömän hienosti sävelletty biisi. Tosi kokeellisen kuulonen toi säe ja rumpali kyll' hallitsee hommansa. Tykkään laulajan äänestä paljon ja noi harmoniat värittää tosi hienosti biisiä. Toi kitarasoolosaundi nostaa karvat pystyyn. Siinä on sitä jtn! Sanotukset on hienon herkät. Basistilleki annan plussaa hienoista liideistä joissakin väleissä. Kokonaisuudessaan todella hieno biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Product of Rage - Follow On 09.02.2005

Product of Rage - Follow On
Loistavan kuulonen laulaja!!! Laulajan äänessä on munaa ainaki 3cm! Intro kuulosti oikeen hyvältä..erittäin melankolinen biisi..ja säkeen kitarariffit kulkee mielettömän hyvin...rumpali soittanu ennenki..tuplakin on miehekkään kuulonen. Kitara ja synamelodiat yhdessä muodostaa tajuttoman hyvän kuulosen saundimaailman.. Tästä minä pidän! Mukava kun ei oo semmonen perus soinnusta sointuun biisi vaan löytyy vaihtelevia ja mielenkiintosia rakenneosia. Mielikuvitusta on kyllä käytetty.. Jees..:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIVARi - Seikkailija 06.04.2006

DIVARi - Seikkailija
Alussa nätit saundimaailmat lupaavat biisiltä hyvää, ei kuuntelijan todellakaan tarvinnu pettyä. Täytyy vain todeta, pieni poika sisällä todellakin heräsi henkiin. Kaivan kaapista leikkiautot ja sen vanhan junaradan :). Alussa toi käännetty basarihaikkajuttu toimii älyttömän hyvin. Sitten ku basso tulee mukaan on biisin munat tulleet esille. Tykkään kertsin kitarasaundeista ja säkeen "nyppäily" värittää säettä kivasti. Kertosäkeen synat tuo kivan saundimaailman, joka kummasti sitä avartaa. Laulajan äänen vertaus on ehkä hieman kaukaa haettu, jos vertaa sitä Kilven Taaken äänen, mutta ei se siitä kaukana ole. Tässä biisissä on ideaa, vaikka tuo lopun melodiasynä tuolla viimesessä kertosäkeessä ei oikein minua sytytäkään. Paluu alun kikkailuun lopussa on toimiva idea, jonka feidaus vielä kruunaa. Tämä on niitä harvoja 10 biisejä, josta ei paljoa puutu, eikä poiskaan ole otettavaa (paitsi se syna siinä vimpas kertsis :).
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIVARi - Yhtä juhlaa 06.04.2006

DIVARi - Yhtä juhlaa
edellinen kommentti siis ENEMMÄN AIKAA biisille :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIVARi - Yhtä juhlaa 06.04.2006

DIVARi - Yhtä juhlaa
Aina ku lauletaan ihmissuhteista, niin se vetää sillai mielen herkäks, eikä tämäkään laulu tee poikkeusta. Laulun harmoniat tekee paljo ja samoin ooouu-tukset tuolla väliosissa. Biisi on muutenkin kivan ilosen kuulonen ja kitaramelodiat paikoittain värittää sitä lisää. Ainoa mikä pistää korvaan on toi perus kitarakomppiraidan saundi. Se ehkä poikkeaa perus rok-linjasta, mutta arvostan valintaa, jos se on tarkoituksella tehty. Soittajat suoriutuu laulusta oikein mukavasti ja sovitukset on kans onnistunu! Luulin jo hetken biisin loppuneen, kunnes se lähti jälleen. Ovela juttu! :) Toimii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Confusion - Compound Fractures 15.02.2005

Confusion - Compound Fractures
Tässä on sitä jotain! Laulajan ääni tulee kuin suolen päästä...puhtaasti ja kirkkaasti, mutta aina yhtä varmasti! :) Mielettömän hyvä laulusaundi! Kitaroistakin tykkään oikeen paljon. Säkeen prokkis kitara-,basso-,basarikomppi murskaa massiivisuudellaan pienenkin epäilyksen siitä, etteikö nämnä pojat osais soittaa..Itse yllätyin myös pohjanmaalaisena, että osataanko täälläkin tehdä musiikkia? Vapise lappi!! Vaikka musiikkityylinä tätä jo löytyy, on tämä todella omaperäistä ja viehättävää.. Jatkakaa pojat! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele NeverAgain - Be With You 20.04.2006

NeverAgain - Be With You
Oikein sopiva biisi näin iltatunnelmaan. Nätti kappale, jossa laulajan tulkinta ehkä jää kuintenkin hieman laimeaksi. Ääni on hyvä, mutta sen luonto tulee esiin vasta biisin kasvaessa. Rumpujen tullessa mukaan biisi saa uuden mukavan luonteen, joka ei kuitenkaan tunnelmaa riko. Tykkään noista teemakitaroista, jotka soi taustalla. Basistille harvoin annetaan minkäänlaista palautetta tälläsen biisin soitosta, mutta täytyy myöntää, että nuo korvausäänet toimivat oikeen hyvin. Muutenki hyvän kuulonen soittotatsi jokasella. Kokonaisuudessaan kappale kaikessa melankolisuudessaan on kuin suora, jossa on alkupiste, mutta loppu jatkuu hamaan tulevaisuuteen. Hienosti toteutettu biisi, joka jää soimaan päähän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mimesis - You 10.04.2006

Mimesis - You
Intron "nousevat" rummut on hyvä idea tällasessa biisissä. Laulajalla on hieno puhdas, mutta samalla hieman rok-uskottava ääni. Toi kitarateema on nätti tuossa taustalla. Hienolla tavalla erilainen biisi. Toisaalta noi rumpujen matalataajuusiskut olis kans voinu olla yks sellanen jatkuva tekijä, sillä vaihto tomibasarisysteemistä pellin iskuihin on vähän jyrkkä. Muuten todella nätisti toteutettu biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele VIP - Mihin sä meet 20.04.2006

VIP - Mihin sä meet
Jokseenkin entuudestaan tuttu bändi. Hieno kitarointia ja hienoa rumpujen paukuttelua. Laululta ehkä toisaalta toivoisin enemmän tarkkuutta tämän tyylisen kappaleen tulkintaan. Kertosäkeen terssistemma olis ehkä saattanu toimia paremmin vielä tuplattuna oktaavia korkeammalta vaikka falsetilla. Saundit toimii hienosti ja tykkään sanotuksista. Biisi on sovitettu hienosti eikä mikään kohta riko biisin herkkää, mutta raskasta tunnelmaa. Ehkä liian kriittiseen sävyyn kirjoitettu siihen nähden, kuinka kovasti tykkään yhtyeen tuotannosta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Tyhjä Huone 19.05.2006

Kongo - Tyhjä Huone
Mahtava kappale! Saundit toimii ja varsinki laulu kuulostaa tosi lämpimältä. Kitaran efektitki luo sellasen kivan taustamaailman tonne taakse. Tossa väliosassa toi haikka tuntuu tulevan pikkusen liian lujaa muihin nähden, mutta se ei paljoakaan haittaa. Toi introteema on onnistut ja sopivan yksikertainen. Sovitukseltaan biisi on normaali säe-väli-osa-kertosäe-matskua, mutta tässä kappaleen rakenteet tuovat tuohon kaavaan tarvittavan raikkauden ja tuoreuden. Kokonaisuudessaan hienon rento ja tunteikas veto.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ainakaunis - Kiltin tytön kirous 26.04.2006

Ainakaunis - Kiltin tytön kirous
Tässähän stereotypiat ihan väkisin rikkoutuu. Luulin, että vain miehet osaavat soittaa ja tehdä musiikkia..noh. Säkeessä on sellanen mukavan hämy teema. Tuo kitaran sovitus on todella hyvä. Kertsi kasvaa kivasti ja sen stemmalaulanta on kivan kuulosta. Laulajalla on muutenkin ihan rok ääni ja tulkintatapa. Biisi on nätisti sovitettu - kasvaa ja hiljenee. Toisaalta biisin melodiat ovat hieman melankolisen kuuloiset näin kauniina kevätpäivänä, mutta kyllä ne toimii. Kokonaisuudessaan mukavaa vaihtelua kuulla toisen sukupuolen edustajien tulkintaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ichtus - Voin Vain Huutaa 04.04.2006

ichtus - Voin Vain Huutaa
Kyllä rock soittimet tässä kappaleessa selkeästi huutaa. Normaalia pidempi intro on toimiva ratkaisu. Poikkeaa kivasti valtavirrasta. Samoin kitarariffit toimii ihan kivasti koko biisin ajan. Laulajan väkisin agressiivisuus kuitenkin pistää paikoin korvaan. Muutenkin melodiat on jotenkin laimean kuuloset. Ehkä niiden tukeminen joillakin tuplauksilla tai harmonioilla vois tehdä jtn. Siinä vaiheessa kun biisi hiljenee tuossa puolessa välissä, niin tulee hyvä rauhallinen fiilis. Onnistunu sovitus. Jotain mielestäni biisistä jää kuitenkin puuttumaan ja kappale loppuu hieman epämääräisesti. Soittotaito tuntuu kuitenkin kaikilla olevan kohdallaan. Jatkakaa..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carboni - No Hesitation 10.04.2006

Carboni - No Hesitation
Kyllä basso on hieno soitin, vaikka en basisti olekaan. Tämän tyylisessä funk-popissa basso ON bändin pohja! Eli basistin työskentely on suorastaan korvaan pistävää. Samoin rumpali tuntuu suoriutuvan tehtävästään moitteettomasti. Sävellykseltään ja sovitukseltaan biisi on todella onnistunut. Tykkään laulajan äänestä ja tyylistä. Tyylikästä tulkintaa. Hienot ja jopa erikoiset melodiat tekee biisistä todella omaperäisen ja kauniin kuuloisen. Sitten kun soolo pärähtää ilmoille kääntyy Hendrix haudassaan, jotain sellasta siinä vain on! Mahtava kappale!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele StAr - Brokenhearted 03.04.2006

StAr - Brokenhearted
Vähäkö tykkään laulusta! :) Kauniit melodiat ja sopiva vibra nostaa kylmät väreet. Biisikin on rakeenteeltaan kiva. Ehkä hieman olisin jäänyt kaipaamaan enemmän soivia harmonioita. Laulajan tavasta tulkita laulu tulee mieleen 80-luvun upeat naislaulajat, kuten roxetten laulaja. Kaunista! Pianon saundi tietysti olisi voinut olla vähä toisenlainen...tarkoitan lähempänä aitoa pianoa, mutta toimii se näinkin. Laulu on pääasiassa! :) Kympin arvonen tulkinta!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mr. Crab - Custic #1 10.04.2006

Mr. Crab - Custic #1
Hienoa ja taitavaa kitarointia! Lämmitti sydäntä kuunnella! Biisi on rakenteeltaan todella onnistunut ja toi sooloskitta menee niin nätisti, että taidan lopettaa oman urani tähän!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele graydance - beautiful 03.04.2006

graydance - beautiful
Kitarat, jotka hienosti soieisoi-taustalla, tekee introon kivan tunnelman. Kuitenkaan koko laulun ajan kulkevasta näppäilykitaran saundista en paljoa tykkää. Laulajan ääni on kivan puhdas ja aidon kuuloinen. Mieleen tulee Ville Valo, vaikka tämän bändin laulajaa enemmän arvostankin taidoiltaan. Kivasti tulkittu kappale. Samoin tausta synat toimii hienosti.
9