Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 80 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Leapyear - Little Screams 10.11.2007

Leapyear - Little Screams
Uskomattoman kaunis ja kuulas. Minä maksaisin tästä! Kaikki on kohdallaan. Biisi on upea, äänityksen kikkailemattomuus tuo kaikki nyanssit esiin. Laulanta aivan upeeta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pedro - Fool For Your Love 24.07.2007

Pedro - Fool For Your Love
No eikun taas toimii. Toi sun laulusoundi ja fraseeraus on todella uljasta. Se tuo joka kerta väreet selkäpiihin. Ja taas hyvä biisi. Olen aavistuksen tuon edellisen kommentin kannalla miksauksesta. Enemmän rupea, pls. Mutta tämä on toisaalta tyylikymysys ....
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roomful of Emptiness - Evening Falls (ambient remix) 24.07.2007

Roomful of Emptiness - Evening Falls (ambient remix)
Ilmassa leijuu hienosti. Hienot akustiset tunnelmat ja kaunis maisema.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Èva - Hot March 25.07.2007

Èva - Hot March
Tämä on aivan käsittämättömän hienoa. Tämä on aivan käsittämättömän hienoa. Tämä on aivan käsittämättömän hienoa. Taisin sanoo ennenkin -- Joni Mitchel tulee mieleen -- eli siis ennen kuin meni pilalle. The hissing of summer lawns ...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ari Pehkoranta - Kuinka kauan (groove versio) 19.05.2006

Ari Pehkoranta - Kuinka kauan (groove versio)
Tässä biisissä on hyvä ja avoin soundi. Laulusoundi on mukava -- varrsinkin noissa kohdissa joissa laulat korkeelta. Sylla on hyvän kuulonen soundi! Skitta ja soitto muutenkinon hyvää. Vallankin bassottelu toimii. Pikkasen lisää tarkkuutta ... ja a vot!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ari Pehkoranta - Carpe diem 14.05.2006

Ari Pehkoranta - Carpe diem
Mitäs me keski-ikäiset. Tää on hauska biisi. Tässä on sellainen "hot in the city" ja Silvennoisen "justiinsa juu nääs päivää" yhdistetty komeella tavlla. Paljonkos on totta biisissä? Sovitus on hauska ja palvelee hyvin biisiä. Samoin laulu toimii sangen mukavasti. Tässä on selkeesti kesähittiainesta!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loudrunner - Call My Name 13.05.2006

Loudrunner - Call My Name
Erittäin bueno veto. Hyvin miksattu ja soitettu. Biisissä oli mukavasti vaihtelut osienvälillä. Ja toimiva melodia ja riffikulut. Kitaravalli oli mukavasti lavee -- ei liian peittävä. Hyvä biisi, hyvä laulaja. Vallan mallikas rokkibiisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pedro - He Flies 15.04.2006

Pedro - He Flies
Onpas taas veto. En ole ehtinyt pyöriin mikserissa kuukausiin ja nyt kävinkattoon onko Pedro tehny jotain -- ja!! Äärettömän hieno biisi. Sävellys on mielenkiintoinen mutta ei vaikea. Ja Pedron laulu on aina hienoo. Tässä on vielä jotenkin sellainen hieno groove. Soundipolitiikka paikallaan. Imava miksaus jossa voi eri kuunelukerroilla keskityä eri asioihin. Kaikki kuuluu -- mutta samalla pelaa yhteen. Kaikki angstipellet -- kuunelkaa ja oppikaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Escapist - Clocks 19.05.2006

Escapist - Clocks
Aivan oiva tunnelmaveto. Hyvää laulua ja erinomainen biisi. Ja bändin down-to-earth soitanta toimii. Hieno yksinkertainen arri jossa homma kasvatetaan kivasti lentoon.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Nieminen - Fuusiosukka 19.05.2006

Antti Nieminen - Fuusiosukka
Eiks joskus olle sellanen bändi ku Koinonia jossa abe laboriel veti bassoo jne. Jo ei, niin nyt on. Tyylistä pisteet. Ja kitarasta loput. Alapää ajettu liian kovalla niin vähän särkee. Ei haittaa. Särkevä alapää on kaunista. Biisi on ihan perseestä. Kaikesta tästä 10
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pedro - Time Has Come 05.02.2006

Pedro - Time Has Come
Tama on sisuskaluja liikuttavaa musaa. Enka tarkota vatsalaukkua. Ekasta soinnusta lahtien todella uljasta. Ei missaan mielessa yhdentekevaa. Biisi on aarettoman kaunis. Soitto ja saundit hienot. Laulu aivan kasittamattoman sattuvaa. Tosi intiimia. Olen pitanyt happy-go-lucky:n some kind of red -kappaletta parhaana mita olen mikserista loytanyt. Ja onhan se komee veto. Mutta nyt saattaa olla etta meni paremmaks. Vahentakaa kaikista mun aikasemmin antamista arvosanoista 2 pistetta etta saadaan taha headroomia!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pedro - Caffeine And Sleeping Pills 13.01.2006

Pedro - Caffeine And Sleeping Pills
Toi laulu on todella hienoa. Soiton yleisbalanssi tuo mieleen parhaimmen seitkytluvun. Soitto on paikallaan. Enne kaikkea skitta skulaa uppesti. Mutta toi laulu, stemmat ja artikulointi -- se vasta! Se akustisella skitalla eteneva happokohta keskella on myos aivan mahtava. Ja sitten takas grooveen. Ja hienoo kitaraa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oreia - Force Majeure 09.02.2006

Oreia - Force Majeure
Mina pidin soundimaailmasta. Mukava analoginen alapaa. Solosynasoundi (se kupliva) aivan mahtavan hauska. Ja kuva sopii biisii kuin nena paahan. Ambientti ja sointumaailma on kuin paasiaissaarilta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roomful of Emptiness - Royal Flush 01.01.2006

Roomful of Emptiness - Royal Flush
Vallan asiallista skittavetoo! Sulla on erittain hyva time! Mulla on levyhylly taynna Pat Methenya, Steps Aheadia, kaiken maailman Weather Reportteja ja Johna McLaughinia. En oo pitkaan aikaan kunnellu mutta tarttee taas kelata. Hyva kun muistutit. Mutta viela tosta sun musasta -- ja tasta biisista. Tietylla tavalla taa genre vaatiisellaista tietty kliinisyytta mista just nyt en ehka ihan hirveesti tykkaa. Mutta tosiaan tahan se kuuluu. Toi sun skittaveto on upeeta. Oikee time, oikeet sointurakenteet ja hyva soundi. Oon muuten ollu kaljalla 2 kertaa John Scofieldin kanssa. Ja mun isaukko tuntee M.A Nummisen. Saattaa liittya tahan jotenkin ????
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Different Ape - Mphunk 26.07.2005

Different Ape - Mphunk
Pitkasta aikaa! Hauskaa "akustista funkkia". FolkFunk?? Hyvaa soittoa oikeelta bandilta. Soittotaito kunniaan! Ja ihan mallikasta laulua. Hello-how-are-you kohta aukee hieosti ja tuo mukavan fiiliksen muuten ehka aavistuksen tasapaksuun savellykseen. Vahan tanakampi mix olis voinu kans olla poikaa. Mutta, eipa valittamista. Hyvia ootta!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Funky Jam 23.06.2005

Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Funky Jam
To berttakolmehaitari on tappava. Kun sita heitta tollai rennolla ranteella niin ei kun vot. Voi kun pojat kuulis!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sekalaista kamaa - Do The Right Thing 23.06.2005

Sekalaista kamaa - Do The Right Thing
The Band, Cream, Doobie Brothers, James Taylor, Eric Clapton ja Pedro. Tosi vanhanaikaista ja hienoa. Upea savellys ja kitarointi. Mutta toi sun laulus -- se vasta on upeeta. Hyvia sointuja ja moodeja.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MANZANA - Falling to pieces 06.07.2005

MANZANA - Falling to pieces
En juuri tallaista kuuntele -- mutta tama on sangen hyva. Tollanen hyva bassotuki pohjalla, puhdas laulu, jaa soundit paikallaan. Tarttuva kertsi, hyva C osa. Paljon ainesta -- hyvaa ainesta. "I think I"m falling to pieces" sointu lopussa jossa basso nousee on hyva kliimaksi. Jo silla sais pisteita enemman kuin mikserissa monet.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soulead - Sunrays (Big Love) 05.06.2005

Soulead - Sunrays (Big Love)
Hienoo etta tallasta oikeeta musaa tehdaan. Raikas ote. Laulajalla hyva aani ja fraseeraus. Rumpalilla mukava drive ja toi arri on hauska. Se tauko toimii hienosti. Vahan isoomat soundit ja stemmalaulua niin avot!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pedro - Sweet Little Thing 07.05.2005

Pedro - Sweet Little Thing
Mina sitten tykkasin kovasti. Tosi pollee veto. Skittaa uraa komiasti ja tois sun laulusoundi on aivan parhaimmistoa. Kitarointi ja soitto muutenkin allistyttavan groovea. Ja hyva biisi. Taa jaa kylla nyt cortexiin soimaan -- taa tarttuu kuin takiainen. Ja loppu kruunaa koko homman! Erittain komiaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - Metaphor 07.05.2005

Insert Remedy - Metaphor
Raskaan rokit kliseet maikkaasti yhdistetty omaan nakemykseen ja hyvaan lauluun ja soittoon. Tama on hienon tiukasti paketoitu plajays jota jaksaa kuunnella monta kertaa ja joka kerta vahan kovempaa. Saasa nahda mihin tassa paastaankaan viidennella kerralla. Olet sie kova laulaan kun sulla on hyva perusrok, puhdas laulu ja toi gurgo karjunta. Ja sitten puhutkin valissa... Kaikki samassa. Suuri mies!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pedro - I Lost My Mind Today 12.02.2006

Pedro - I Lost My Mind Today
Tama oli jaanyt loytamatta. Hieno biisi jalleen. Toi sun grrovetaju on kylla hieno. Tamakin on tallainen rauhallinen biisi mutta svengaa kuin hirvi! Rumpusoundit upeet. Ja laulu sulla on aina ollut hanskassa aivan upeesti. C-osassa ty-dy-dy on komee Wonder flangi laulussa. ;-)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pedro - In My House 19.04.2005

Pedro - In My House
Ihan mielenkiintoinen. Vahan meni lliian kauas maalista mun kohdalla I've got broken ribbs ... jalkeen homma oli hyvin kasassa ja kuullosti tosi upeelta taas. Hyvaa laulua ja soittoo. Sitten sen jalkeen tulee hauskka riffi (-Wonder vaikutteinen hauska klavi emulointi) Mutta siina alussa varsinkin oli vahan vaikeeta ... ;-) Ja mulle biisissa oli monta hauskaa kohtaa mutta kokonaisuudessa ei ihan I Blow My Mind:in veroinen. Oli vahan kerailyerafiilista -- mutta minahan olen yksinkertaisen popin kuluttaja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sekalaista kamaa - I Blow My Mind 19.04.2005

Sekalaista kamaa - I Blow My Mind
Olipas komee. Sun laulusoundi on erittain messeva. Hyva fraseeraus ja puhdasta. Ja stemmat skulaa komeesti. Ja soitto -- oiketa kitaraa, hienoo rhodesia jne. Tosi makee biisi kaiken lisaksi. Tassa on jotain sellasta jonka The Band, Dooby Brothers ja muutama muu loysi 30 vuotta sitten mutta myohemmin sitten hukkasivat sen! Voihan juma etta on hieno biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Technoromantic - Good Old Swamp Blues 01.03.2005

Technoromantic - Good Old Swamp Blues
Ma oon tassa lokakuusta saakka oottanu koko ajan ruudun aaressa etta koska tulee. Nyt tuli -- minuutti siten. Olipas aivan saakelin kiree veto. Hyva R&B groovee ja hillbilly banjot. Tallanen soppa -- ja saatte toimiin voin upeesti. Aivan kasittamaton imu. Lahtee tukka paasta! Miksaus on onnistunut. Antaa mukavasti valilla tilaa -- ja sitten taas mennaan. Hienon kuuloisia soittimia -- esim toss 0.35 kohdalla tulee tollanen urkuharveli ja se kuullostaa jostain syysta ihan mielettoman huvalta. Ja taas 1:50 -- skittan ja puheen kanssa ;-) Taa on todellista party musaa. Aivan tajuttoman kova teos! Minuun uppoo kuin sulaan voihin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Hope 24.02.2005

Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Hope
Ryuichi Sakamoto! Kylläpä oli taas hurja biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yhtye (vanhemmat ulosteet) - Eihän Meiltä Rahaa Puutu 01.03.2005

Yhtye (vanhemmat ulosteet) - Eihän Meiltä Rahaa Puutu
Mulla oli kasipuolikas fiiatti ekana autona ja siina oli sellanen vika etta se totanoinniin joskus liikennevaloissa hirtti jarrut kiinni ja sitten piti olla toiniin vasara jolla kavi lyomassa takavanteeseen etta jarrut irtos ja kerran menin jyvaskylaan ja otin mukaan kaks hyvannakosta liftarilikkaa jokka sano etta ei taa mitaa etta edellinen varvi tultiin ladalla ja etta taa on OK ja sitten syksylla ma yritin myyda sen mutta kukaan ei ostanu ja ma olin raksalla toissa ja annoin sen auton sitten yhdelle kaverille joka sen otti ilman rahaa kun vahan ennen yks mun kaveri oli lainannu sita ja ajo vesisateessa ja siita putos ikkuna ovesta sinne oven sisaan ja se ei saanu sita ylos ja pyyhkijat ei toiminu joten oli helvetillista ajaa silla sateessa mutta muuten iha hyva auto jos ottaa hinnan huomioon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Plan Remix - Quando? 02.03.2005

The Plan Remix - Quando?
Hieno toi tollainen paikallaan ilmassa leijuva tasainen ralli. Hyvin pysyy kasassa hidas tempo. Hauska kerto joka varmaan jaa paahan soimaan. Soitto vallan asiallista. Ei kun espressot tilaukseen ja Alfa 156 alle!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Planeth - Cruel and Mighty 02.03.2005

Planeth - Cruel and Mighty
Todella rouhee alapaa ja bassolinjat yleensa. Todella mukavasti tuntuu vatsassa. Skittassa uljaan hienoa linjausta. Todella hienosti soitettu. Ja loppu kruunaa komeuden. Hyva veto, hyva!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jurn:a - Minimal Present 31.12.2004

Jurn:a - Minimal Present
Kestin intron. Paine kasvoi etta mita sen jalkeen -- ja kasvoi niin kovaksi etta musan lahto sitten oli ehka pieni pettymys. Mutta hieno minimalistinen teos muuten. Ulkona on sininen hetki ja tahan nakymaan sopii sangen hyvin. Avoin, ilmava ... mutta pohjakas (nyt en puhu viinista). Muka fiilis kaiken kaikkiaan. Itse olisin tahan tehnyt vahan rauhallisemman pianot. Nyt on usein vahan edessa muuten laid-back soittoon nahden. Ja ehka jokin soitin vahan enemman eteen kuivemmanksi -- ehka se piano. Mutta nyt menee pilkun viilaukseksi. Hieno juttu i alla fall.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Peranza 29.12.2004

Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Peranza
Tassa on palikat paikallaan. -syva abelaboriel basso jossa hommaa kuljetellaan ja kannetaan -- ei kikkailla. Paitsi pienessa piano / basso keskusteluvaiheessa muutamalla hauskalla heitolla -kirkas Geroge Duke piano -- joka time on sopivasti ihan aavistuksen takana -- (sais mun makuun olla viela enemman ;-) ) -Weckl rummut kolaa sangen aistikkaasti -avataan puolivalin jalkeen korkeella triangelilla -- jees lahtee lentoon -vain StepsAhead -foni puuttuu .... Ja sitten soinnutus -- tallainen Gmollistyle - iskee aina. Paljon add9:ja ....
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Technoromantic - Minddumb 31.10.2004

Technoromantic - Minddumb
Ihan jees soundimaailma tassakin. Biisina ei ehka mikaan killeri ja vahan raskassoutunen. Toi swamp on niin kova ettei tama senjalkeen oikeen ... sorry

Kommentti kappaleesta Kuuntele Technoromantic - Swampfagots mushroomtrip 31.10.2004

Technoromantic - Swampfagots mushroomtrip
Johan iski. Johan iski. Olen aina kironnut reasonit ja muut paskat maankoloon. Niilla syntyy paasaantosesti hengetonta pilulilua teinipoikien laksyhuoniessa. Mutta tama pahus oili ihan toista maata Ensinnakin biisi on hienosti jasennelty. Groovaa komeesti -- ei teknon kuuluis tallai svengata. Tama etenee niin etta mahassa tuntuu. Soundit on todella hienot. Sopivasti maanlaheisteb ja pehmot. Ei sita tyypillista reasondigitikutusta. Ilmaa on jatetty hienosti valiin ja spiikit on myos musaa valissa -- ei mitaan lisattyja juttuja. Ja alku jo pisti mut ihan sekasin -- hieno hatppuriffi. SIta olis voinu kayttaa enemmankin. Teknosta kymppi -- enpa ole ennen edes ajatellut antavani ....
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele S.M.P (Synkkää Miestä Popittaa) - Kuljen taas 30.10.2004

S.M.P (Synkkää Miestä Popittaa) - Kuljen taas
Kiitos spammista -- en olisikaan muuten osunut tanne! Asiallinen veto. Hyvaa puhdasta laulua. Poppia kovalla peella. Nuo laulut kantaa tata hienosti. Yksinlaulu on ilmeikasta ja aistikasta. Stemmalaulut kerrossa myos urahtavat komeesti. Musapuolelle olisi kaivannut samaa herkkyytta. Nyt on vahan konemainen ja ei kuulu sellaine soittamisen meininki. ...paitsi sitten skitta heittelee yhdessa vaiheessa mukavan soolon. Muta muuten on vahan taustanauhakamaa. Jee, pop.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Another Day (uusi miksaus) 27.10.2004

Blueborn - Another Day (uusi miksaus)
Joo, rokkaa enemmän. Mutta tasot taitaa olla snadisti liian kovalla kun vähän särkee. Myös kompressointi on tainnu mennä vähän liian pitkälle. Esimerkki: Kun kerto alkaa (pelkällä laululla) It's a world of hate .... niin laulu ponnahtaa ikäänkuin syliin kun kompura päästää sen muiden soittimien puristuksesta aikas kovalle .... Mutta muuten soundimaailma oli tässä parempi kun tossa alkuperäisessä (jonka kävin heti tietty tsekkaan myös ;-) Mutta biisi ja soitto on upeeta. Lisa Loeb -- tykkäsin aina likasta -- mihin lienee mennyt. Vai oliko tässä mukana? Tollanen avoin rummun soitto (paljon pelytejä, avoiment fillit, haarat ja kädet levällään soitto) sopii tällaseen biisiin komeesti (kerrossa). Kitarasoundit hienot ja ja hyvät riffit. Tossa kerrossa kun kitara hakkaa samaa sointua sontuvaihdosten yli -- hienoo kikkaa. Ja laulaja on tosi hyvä -- hyvää enkkua -- ei häpee Lissulle. Se rumpubreak ja sen jälkeen ei ihan kolahtanut muhun. Biisistä 10 Bändistä (pikku epätarkkuuksia) 9 Laulajasta 10 Miksauksesta kuitenkin vaan 8 => 9 Mutta kyllä oli hieno biisi
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Casual Street Band - Ambition 23.10.2004

Casual Street Band - Ambition
Upeeta sounturaknnetta. Kun biis alkaa sen skittaintron jälkeen aukeen, foni-kitara unisonilla ja sitten komppi -- sen jälkeen koko bändi ja homma aukee aivan tavattoman hieneoihin sointuihin ja maisemaan. Ja laulu --joka on ollut vähän teidän akilleen kantapää (sorry vaan solistille) tomii tässä myös tavattoman hienosti. In the place of ...homma lähtee hienosti lemmenlaivamaailmaan mutta palaa sitten komeesti taas kotiin ja ikäänkuin kasataan soinnutuksella ja hienolla foni-skittastemmalla takasin kasaan. Hienoa tällainen avataan--ja taas kiinni homma. Ja entäs sitten soitto. Tämä groovaa tavattaoman hienosti. Ei mitään mättöä vaan niin että bändin jäsenet tietää roolisnsa. Basisti soittaa hiensti ja vähäneleisesti ja pitää pohjat kasassa. Ja viulusettiarrit on kanssa komeet. Sitten sitten -- se bebpb pätkä oli nyt turha musta. Sorry vaan. Mun on PAKKO rokottaa siitä ponga. Ihan jees soitettu mutta ei sitä olis tarttenu tonne vetää. Hyväkin suklaa on pahaa pastan seassa. Tosin sen bebobharharetken jälkeen pasta taas maistuu. Kyllä soitto on hienoa kun se on kaunista. biipoppivirheestä huolimatta annan kympin (vaikka ...)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Casual Street Band - I Am So Pretty 11.10.2004

Casual Street Band - I Am So Pretty
On teillä hauska orkesteri. Ja aksutinen musiikki on mukavaa. Soittimet tykkää kun niillä soitetaan! Mieslaulaja on aivan 10. Tykkään kaverin suorasta äänestä tavattomasti -- vähän ääntämys vois .... no jaa. Toi käsitelty skitta olis ehkä voinut olla vähän luonnollisempi. Mutta sitä on soitettu hienostai. Biisi loppuu upeesti -- pretty!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joni Helminen - Uskon unelmaan 06.10.2004

Joni Helminen - Uskon unelmaan
Hyvä skittariffi. Mukava --kapee-- laulusoundi. Mukavasti fraseerattu iso määrä tekstiä. Miksaus myös toimii ihan kivasti. Biisinä ei ehkä ihan let-it-be mutta OK
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joni Helminen - Hyvää yötä 06.10.2004

Joni Helminen - Hyvää yötä
Vertaileminen on p-aukosta mutta Hanhiniemi tulee sun laulusoundista hyvin mieleen. Ja hänhän on yksi parhaimpia alallaan. Noi sun skittaraidat on todella maukkaat. Hienosti nyansseja. Kerto mukava poppi -- jää varmasti soimaan päähän. Ettei vaan liikaa 3. nainen -- ;-) Maukkaita kohtia -- esim 1.57 kohdassa Hyvää yötä kerron jälkeen pudotaan ikäänkuin tyhjään ja sitten alkaa säkeistö. Itse tykään kovasti tollasista pikku jutuista ja vaihteluista groovessa. 2.40 eteenpäin skittasoolo on aivan erikoisen maukas. Hieno teema, hyvä soundi .... Konerummut väkisinkin vähän haittaa. Ja itse olen ehkä vähän isompien sointujen ystävä ....
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lumous - Kosmetiikkaa 13.10.2004

Lumous - Kosmetiikkaa
Makeet skittasoundit. Ja hyva soundi yleensakkin! Hieno rankka mutta nyanssikas fiilis. Bandi toimii hienosti kkiibbarit, skitta rumpu-bassi akseli soittaa yhteisella nakemyksella. Kaikilla oikee rooli -- ei turhaa sooloilua. Hyva BANDI. Ja laulaja on myos ihan asiaa. Jees.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Sailors - In The Garden 12.09.2004

Beautiful Sailors - In The Garden
Rolling Stones meets Lynyrd Skynyrd .. mutta on omaa musaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Sailors - Found Out This Mornin' 12.09.2004

Beautiful Sailors - Found Out This Mornin'
No voi pojjaat ... ompa hienoo. Tosiaa, analysointi ja arvostelu ei tee talle musalle oikeutta. Taa on kuuntelumusaa. Tois hyvalle miellel sai. Mutta jos arvostellaan niin 1) Bandi kuullostaa hyvalta ja soittaa hyvin yhteen 2) Time on tassa aika oiva. Eli samanlailla kun rollarit ei taatusti pysy klikissa mutta keskenaan pysyy kun tauti. tassa on sama meininki, kylla toimii ja _pikku_ timeharotukset on itseasiassa lisamauste. (soory jos ette tykkaa rollareista .. ;-) ) 3) Laulaja on hyva. SIlla on sopivan aktiivinen ote. Lauluaani "nayttaa" liaskis hyvalta -- eli on sellanen eteenpain nojollaan oleva vetava elmentti 4) Huulharput ja skittat vetaa sopivasti ristiin ... kuullostaa etta teilla on hauskaa
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pakkoliike - Ville antaa aina (varsinkin jos olet nai 27.08.2004

Pakkoliike - Ville antaa aina (varsinkin jos olet nai
no niin, etta tallasta. ...sano

Kommentti kappaleesta Kuuntele tpsycho solo subsystem - rastasafari 24.08.2004

tpsycho solo subsystem - rastasafari
Reggae komppi keinuu ihan jees. En oikein tykänny kliineistä kitaroista ja sinistä. Tars tällasessa ola laulua ja melodiaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Manta Ray - Greed 23.10.2004

Manta Ray - Greed
Ray C varmaan olis tykänny tästä. Ja veikkaan etta Quincy Jones on myös diggareiden listalla. Laulu on ihan mallikasta. Ja koko homma tuntuu siltä että tykkäät tehdä tätä. Jos biisissä on Rhodes niin se ei voi ihan pieleen mennä koskaan. Tässä sitä olis voitu heitellä sisään ehkä vähän lisää. Nyt toi triolibassari hallitsee vähän liikaa. Mutta toisaalta paketti on hyvn kasassa ja alusta loppuun saakka pysytään hyvin teemassa mukana. Oikeeta soittoo enemmän (==vähemmän koneita) ja homma lähtee maatakiertävälle radalle. Hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenni - Yksin 19.09.2004

Jenni - Yksin
Tallanen homma pitaa tehda just talla tavalla. Hyva laulaja -- tosi hyva tahan genreen. Biisi kulkee. Hyva miksaus -- aika levee. Tulee hyvin ja tayttaa tilan. Rumpu basso akselilla hyva groove ja laulajalla on aanen lisaksi tosi hyva fraseeraus ja taimi. Erittain hyva!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joonas S. - Two guitars 18.10.2004

Joonas S. - Two guitars
Olipas mukava. Tuli heti mieleen John Mayerin Daughters (joka on muuten aivan käsittämättömän hieno biisi ... no mulla on kaksi tytärtä ...). Sitten menin artistin kotisivulle ja kaveri sanoo idolikseen Johna Mayerin .. heh heh ... Mutta hyvä biisi. Hieno balanssi. Puhdasta laulua jossa on mukava soundi. Pehmee mutta ilmeikäs. Englanti taipuu kivasti. Now I've got my 2 guitars, the big sky and the starts ... Kitaran soitto todella mallikasta. On todella hieno. Samoin tollane bändi jossa on kongat ja muutaman soinnu e-piano. Hieno tunnelma ja hyvää soittoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Die/For/Why - Scum of the earth 29.08.2004

Die/For/Why - Scum of the earth
Kommenttirinki: Mun tarttee valitettavasti sanoo etta tama ei svengaa yhtaan -- eika kulje. Tassa on se jokin sama aines joka tappaa kulun suomalaisesta humpasta ja saksalaisesta marssimusiikista. Sellainen ... tukkonen komppi. Ei hengita. Sorry nyt. Lisaksi sointu ja melodiakulku on sangen puiseva ja yksioikoinen. EN voi mitaan mutta ei iske. Saisko tahan jotenkin ilmaa? Ja voisko tehda jotain muuta kun noi takapotkut ....

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Undefined 22.08.2004

SILVERINE - Undefined
Taa laulaja on kylla 11. Hieno dynamiikka ja vari. Ja sellainen hauska ikaankuin uninen olo -- vaikka drivea kylla on. Hieno riffipohjaisen biisi. Kerto sointukulku (em -- g --em --a) tosi iskeva hyvilla kaannoksilla. Toimii.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Tyhjä Huone 23.08.2004

Kongo - Tyhjä Huone
Ei paha. Soitto genressaan ihan OK. Asiallinen time ja rumpalista tykkasin. Myos rumpujen miksaus toimi. Valitettavasti en tykkaa kitaravalleista enka kauheesti laulajastam. Mutta vika on mussa -- ei biisissa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Escapist - Out of Fashion 05.11.2004

Escapist - Out of Fashion
Naked on hyva biisi jees, mutta ei tama hapee sille. Tassa on sellainen hauska 70 luvun rokkifiilis. Vallan mallikas sellainen -- melodioita myoden. "out of fashion ..." Skittasoitto taas hyvaa ja ilmeikasta. Hauskat riffijutut. Basisiti - rumpuakseli hyvin pelaa kanssa. Ja kun on e-piano ei voi menna metsaan -- viela kun se vetaa soolon!! Hyva savellys, hyvin vedetty. Pop!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Escapist - Annoying 05.11.2004

Escapist - Annoying
Teilla on hyva orkesteri. Voi pojjaat. Kuva kitarariffipohja taas. Tassa on sellainen sopiva brittiote josta pidan (en yleensa pida mutta tassa pidan). Toi tollainen vahan jopa U2 skittavallittelu yhdistettyna hyvaan basso-rumpu grooveen TOIMII. Laulu on aina vaan parempaa mita enemman kuuntelen. Hyva laulusoundi ja fraseeraus. On ikaankuin instrumentti muiden joukossa. Ja biisi myos hyva.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele kitsch - Cpt. Rowley's Magical Bus 24.08.2004

kitsch - Cpt. Rowley's Magical Bus
Oikeestaan aika hauska ska meininki. Ja laulaja sopii tähän. Mutta, sounidt on kyllä toisi ohuet ja soitto aika ajoin vähän hatittaa ... ei oikeen mulle, ei.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Cats and Dogs 29.08.2004

Kalkutan Konepaja - Cats and Dogs
Tahan oli toisiaan saatu jamaicaa kivasti. Basso & rumpu keinu kivasti. SKitta olis saanu olla mielestani enemman lo-tech. Ihan bueno yritys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Shine 03.07.2004

SILVERINE - Shine
Ompa railakasta laulantaa. Hieno vibra laulussa. Ja torvet ja muutenkin tosi iso meininki saa hymyileen. Kulkee kuin juna. Itse olisi ehka jattanyt miksauksen vahan siistimmaksi. Skitta soolit toimii tosi hyvin tyyliin. On se ihanaa kun laulaja osaa laulaa, oikeet torvet tuuppaa, likat laulaa ja lava rytkyy!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amppiworks - Holding the Line 17.06.2004

Amppiworks - Holding the Line
tää on aika komee kymppii ja on ihan mun makuuni
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jouni T & Kummitusprojekti - Silmiin 14.06.2004

Jouni T & Kummitusprojekti - Silmiin
Kitarat on erittain hienot (sellasta U2 vaikutteista) -- ja laulu toimii. Tama on oikein tehtya kamaa. Musaa musan vuoksi -- hyva juttu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karri Heiskanen - Stations 14.05.2004

Karri Heiskanen - Stations
Mitäs tähän muuta kun että 10. Erittäin hienoa laulua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vastine - Bulletwaltz 14.05.2004

Vastine - Bulletwaltz
Olipa hyvän kuulonen. Hyvää laulua ja ja hyvä biisi. Tähän genreen tavallista enemmän nyansseja mistä pidin tosi paljon. Noi säkesitön kerrossa olevat pikät kitarasoinnut soi makeesti hyvllä soundilla. Ja kerrossa aukee hienosti. Hyvä biisi hyvää soittoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ping Ping Killing Machine - Mushrooms 03.07.2004

Ping Ping Killing Machine - Mushrooms
Hyva biitin vaihto hanurista rummuiksi. Hauska polkka meininki. Mutta sitten -- jaa vahan paikalleen eika oikeen etene. Ei oiken tuu musiikiksi missaan vaiheessa -- musta. Liian pitka -- mutta muuten aika hauska

Kommentti kappaleesta Kuuntele happy-go-lucky - kind of red 12.04.2004

happy-go-lucky - kind of red
Mites tan nyt arvostelis. Mielestani ammattitaitoisinta kamaa mita Mikserista olen loytanyt. Laulu toimii aivan tapoilla ja soitossa ja miksauksessa on sopivasti juttuja jotta pysyy mielnkiinto. Mutta tama ei misaan tapauksessa ole teknista kikkailua vaan todella hyvaa musaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andora - Insane 15.04.2004

Andora - Insane
Hyvä veto -- hyvää laulua. Erittäin hyvää. Itse pidin noista hitaista A osuuksista. Ne jättää mukavasti tilaa laululle ja soundit on paikallaan. Niukasta bassolinjasta ja rumpupolitiikasta pidin. Musa on hyvää kun siitä ei julkee enää ottaa mitään pois ;-) Sitten se B osa jossa pellit raikaa ja skitat tuuppaa vallia. Siitä en tykänny ihan hirveesti ja sen kliimaksin olisin tykänny rakentaa jotenkin muuten ... mutta tämä on ihan makuasia. Se on hyvä että dynamiikka vaihteli.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jupiter 2 - Meren rannassa 29.03.2004

Jupiter 2 - Meren rannassa
Aika hyvä biisi ja itse tykkäsin kompista. Osoitti mukavasti "rohkeutta" vetää koko homa noin. Orkesteri osaa hommansa. Hieno kuva.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz - N.E.S.A.R.A. (solo piano) 14.03.2004

Teemujazz - N.E.S.A.R.A. (solo piano)
Komeaa. Oman kuuloista muuta Chick Corea (ja itseasiassa jopa Keith Jarrett...) vaikutteet selvia. Toi stoori on vahan tuubaa tossa -- sorry nyt. Itse monta vuotta USAssa asuneena voisin sanoa etta maailma on tosi eri nakoinen kun sita katsoo sielta. Ja etta vaikka en itse ole mikan GWB fani niin ei se nyt niin paska ole kuin taalla uhotaan :-) Mutta kun musasta puhutaan niin olipa upee vetasy. Hienoa etta jatit pikku jutut korjaamatta (vai veditko ollenkaan midina tallelle vai aanena?) Toi sopivasti oikean soiton meininkia. Hyva biisi -- hienoo soittoo -- vaikutteet mukavasti kaytetty hyvaksi. Saakos taalla antaa 11?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Leapyear - Send Me a Sign 11.04.2004

Leapyear - Send Me a Sign
Jummi ja jysäys!! Todella komee veto .. ankarana Joni Mitchell fanina en voi kun nostaa hattua. On todella hienoa löytää mikseristä tällasta kamaa. Hyvä biisi -- hyvä kitara -- lauluyhteistyö. Sulla on hieno vibra laulussa. Ja hyvä fraseeraus. Voi äly kun hieno biisi ja hienosti vedetty.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Indigoflood - Oceanfloor 10.03.2004

Indigoflood - Oceanfloor
Edelliset kommentoi jo hyvin loysat pois. Hyva riffi pohjana. Hyvin kulkee ... jotenkin tosi musiikillista. EN oikein osaa selittaa. Se on ehka toi time-juttu joka (ehka tota rauhallista osaa lukuunottamatta) on hyvin paikallaan. Eli soitto on kiireetonta ja kulkee kivasti. Rela. Soundti on paskat. Laulu periaatteessa aika hauska mutta ei kylla kesta kun yhden biisin. Biisi aika hyva. SOitto kokonaisuudessaa erittain hyvaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trusties - Back to the Womb 15.04.2004

Trusties - Back to the Womb
Bändillä oma soundi. Laulaja sopivan karismaattinen ja kuitenkin laulaa oikein ja puhtaasti. Hyvin balansoitu miksaus. Akustista kitaraa sopivasti käskettynä. Erittäin hyvä
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jazphemy - Fusionism 23.02.2004

Jazphemy - Fusionism
Hyva meininki. Hienoa kiibbari vedatysta. Ja hyva savellys. Itse olisin ehka jattanyt miksauksessa vahan raikkaammin tilaa alakertaan. On mun makuun vahan tukossa -- mutta on tietty vahan makuasia. Hyvaa kamaa. Faniksi heti!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jake in the box - Lopullisuus 03.02.2004

Jake in the box - Lopullisuus
Oikeeta musiikkia. Oikee bändi, oikee laulaja, oikee fillis, oikee tarina. Sopivan karu. Hyvin rakennettu kokonaisuus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele QUIET - Covered By Centipedes 07.02.2004

QUIET - Covered By Centipedes
Aivan mainiota kamaa. On hienoa kun bändi soittaa ja kuullostaa bändiltä. Tää on ehdottomasti mikserin parhaimmistoa -- ettei vaan parasta!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oreia - Silver Forest 31.01.2004

Oreia - Silver Forest
Tämä hyvä. Kulkee hienosti ilman 2-4 runttausta. Tilantunne hieno. Aamumusaa ...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Obsession 31.01.2004

Quaint - Obsession
No nyt! Perfect Day biisistä sanoin että laittakaa lisää persoonallisuutta ja pianon ympärille homma enemmän. Tässä se nyt on. Komee biisi ja hieno esitys. Ja sitten sama suomeksi, kiitos :-)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joni Helminen - Muistoja 20.03.2004

Joni Helminen - Muistoja
Hyva laulusoundi -- hyva biisi. Asiallinen soitanta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Perfect Day 31.01.2004

Quaint - Perfect Day
Tälle biisille pitäis oikeestaan antaa 10. Mutta näin kova biisi ja esitys itsessään vetää rimaa ylemmäs. Eli ekaks: kaikella tavoin äärettoman hieno biisi. Ja sitte: nyt tarttis musta aavistuksen saada persoonallisuutta. Mun ehdotus olis että vetäkää suomeksi, käyttäkää yhtäpaljon energiaa tekstiin kun musiikkin, ja tehkää aavistuksen rohkeemmin jotain erilaista. Mitä, en tiedä -- tehkää vaikka ihan selkeesti pianokompin ympärille tms. No joo -- näinkin kova biisi ja hieno esitys!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz - Takeoff 13.02.2004

Teemujazz - Takeoff
Hienosti tehty pläjäys. Uskollinen esikuvilleen -- tuli kovasti Spyro Gyran vanhat mielen (mikä on mun tapauksessa hyvä asia)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtio - Auringon poika (acusto-remix) 18.05.2004

Valtio - Auringon poika (acusto-remix)
Kun biisi aukee niin toimiipa kivasti. Ihan alussa pikkusen pelotti kun näppäilyskitta vähän haritti haitsun kanssa (ei paljon mutta kumminkin). Laulajan äänestä pidin biisin edistyessä enemmän ja enemmän. Ja...tää biisi on hyvä. Hyvä sävellys. Oikeesti hyvä -- ei ainoastaan mikseri.net.hyvä. Ja viimeseks tykkäsin kovasti soundeista. Kympikin vois antaa mutta ... se alku multa ottaa pisteen pois ;-)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Shame on You 03.02.2004

Blueborn - Shame on You
Laulajalla tosi muhee soundi. Tältä naisen laulun tarttee kuullostaa. Hieno akustinen fiilis. Hyvä rakenne biisissä --- mutta biisi itsessään ei musta sävellyksenä kauheen erikoinen. "Shame on you "--- laulukohdassa tosi kiva sointu & melodiakoukku. Just oikee tällaseen. Mutta siihen se sitten sävellyksenä jäikin. Ja soittopuoli toimi myös kivasti. Oikeeta soittoo joka sopi tällaseen tunnelmaan tosi hyvin. Kumpa koko biisi olisi ollut lähempänä Shame On You kertsarin 2 ekaa tahtia ja niiden tasoa. Mutta kaiken kaikkiaan hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marian valinta - Vain unissani 13.02.2004

Marian valinta - Vain unissani
Soitto oh hienoa. Nyansseja. Hyvä skitta. Laulu oli joko aavistuksen liian pinnassa tai olis voinu olla vähän vahvemmalla otteella vedetty.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz vanhempi tuotanto - Argentina The Heart of Piazzolla 13.02.2004

Teemujazz vanhempi tuotanto - Argentina The Heart of Piazzolla
Kuinka tällainen jää ilman kommentteja. Aivan mielettömän hyvä!! Astorkin tykkäis jos vielä heräis!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Groove Uncut - Terve mieli 31.01.2004

Groove Uncut - Terve mieli
Noniin ... kaikki maailman rhodesit yhtykää. Terve biisi -- hyvä laulaja ja kiibarikalle. Tätä tätä lisää lisää...
10