Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 1353 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele W. Wallentin - 4. W. Wallentin - Missä sä oot nyt 28.03.2019

W. Wallentin - 4. W. Wallentin - Missä sä oot nyt
Yllättävä kappale. Ihan jo soundien puolesta. Lyriikka on naivistis-parodinen? Melodiat kyllä toimivat. Mutta ei kai tämä paljoa eroa vaikka Reino Nordinin suorista sanoituksista. Melodiat kyllä pelittää. Ja jos tää melodia olisi kertsi ja vaikka jotkut Gasellit räpäyttäys verset, niin suoraa radiokamaa. Harmi, että projekti ei ilmeisesti ole aktiivinen? Sen verran mielenkiintoinen että seuraan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Automaton - Amnesiac Tale 28.03.2019

Automaton - Amnesiac Tale
Basso- ja sähkökitaraa käytetty mielenkiintoisella tavalla, äkkiseltään ei edes aina tajua, että missä. Hyvää duppia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lovijatar - Louhen Lahjat 27.03.2019

Lovijatar - Louhen Lahjat
Oi, suomenkielistä stoneria. Pohjoismaisesta mytologiasta ammentava. Mielenkiintoinen sekoitus, yleensä tämän tyylin hevissä lauletaan päihteistä ja kalevalavedot on enemmän sitä powermetallia. En tiedä kuinka paljon sanat olivat sitaatinomaisia, mutta hienoja kielikuvia kyllä oli mukana.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snakepath - (Fly Me Away from This) Funky Hell 27.03.2019

Snakepath - (Fly Me Away from This) Funky Hell
Tämähän oli virkistävän ysärihenkinen rockralli. Äänitys ehkä aavistuksen sumea, mutta tässäpä soittaa kuitenkin oikeat ihmiset oikeilla soittimilla. Tykkkään tälläisistä napakoista vedoista. Oikeastaan aika erinomainen kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Manifestaatio - Desolated Metropolis 27.03.2019

Manifestaatio - Desolated Metropolis
Haastavaahan tälläistä on kuunnelle, mutta äänimaisema oli omaan korvaan laadukkaasti miksattu. Teoksen nimi oli harvinaisen osuva äänimaisemaan nähden.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nok Nok - pullo punkkuu ja nostalgia 25.03.2019

Nok Nok - pullo punkkuu ja nostalgia
Harmi, että taitaa olla edesmennyt projekti. Aika muuttunut sen verran, että nythän tälläinen oudompi voisi radiossakin. Mielenkiintoinen proosallinen teksti. Seuraan projektia, vaikka ette taida olla aktiivisia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SKling - Dawn of an Era 25.03.2019

SKling - Dawn of an Era
Aina jaksan ihailla, jos joku osaa näin maalailla maisemia musiikillisesti. Laadukkaan kuuloinen äänimaisemakin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Clicking Baddie - Catastrophic failure 25.03.2019

Clicking Baddie - Catastrophic failure
Vaikka jonkinlaista elektronisesta tanssimusiikkia teemmekin, niin lähtökohtaisesti trance ei ole se suosikkialagenre, mutta tämähän oli aika erilaista, mitä ajattelen perustrancesta ihan temponkin puoleta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämä jatkuu - Sataset pinoon 25.03.2019

Elämä jatkuu - Sataset pinoon
Olenkohan kuullut tältä projektilta jonkun toisenkin, mutta semmoinen mielikuva, että jonkinlainen 80-luvun äänimaailma oli toisessakin visiona. Eli estetiikka on harkittua. Kitarainstrumentaali, hyvinhän se keppi näyttäisi kädessä pysyvän. Harkittu ja ymmärrettävä sävellys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fiona's Scarlet Swan - Dante 25.03.2019

Fiona's Scarlet Swan - Dante
Tämän yhtyeen alan jo tunnistamaan ja muistamaan. Yhtä laadukasta grungeilua kuin aiempikin minkä kuulin. Kun on kuunnellut kymmeniä ellei satoja tunteja tämän tyylistä musiikkia, niin toimiihan tämä heti. Sovitus toimii, sillä ei tule kertaakaan mietittyä, että mikäköhän osa nyt on menossa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Firman piikkiin 25.03.2019

P. M. Kostiainen Project - Firman piikkiin
Taitaa olla jo toinen juomalaulu minkä kuulen projektilta. Kertsissä oli mielenkiintoisiakin harmonia kohtia. Mielenkiintoisinta tässä on varmaan se, että musiikkityyli ja aihepiiri olivat eri paria. S

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lowland Flies - Once, Twice 21.03.2019

Lowland Flies - Once, Twice
Parasta tässä on jonkinlainen vaaniva tunnelma. Erikoisia sointuja välissä. Ei aina arvaa mihin suuntaan kvinttiympärä pyörii. Kiva pieni kitarasoolo välissä, sellainen 60-lukulainen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Airoria - Zero Clarity (mix2) 21.03.2019

Airoria - Zero Clarity (mix2)
Ilmeisesti miksausta on työtetty uudestaan. Makukysymyksiä kai mutta jonkinlainen kirkkaus soundeille olisi tehnyt hyvää näinkin synkälle musalle. Hyvin vedätte kyllä! Sopivanmittainen annos tämmöstä turpaan vetoa. Onko teillä kaksikin laulajaa?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaasunaamari - Eleven 21.03.2019

Kaasunaamari - Eleven
Ihan pätevältä ja oikeaoppiselta clubimusalta kuulostaa nostatuksineen! Erikoinen artistinimi. Jonkinlaista pophousea kai omakin projekti on, että siinä mielessä tuttu genre.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mappe - Kaipaus 20.03.2019

Mappe - Kaipaus
Hieno basso ja alussa. Luo hauskoja mielleyhtymiä, jos Miami Vice olisi tehty suomiversio, niin tämä olisi voinut soida soundträkillä. Taidokkaasti tehty ja soitettu ja laulettu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lovermens Club - Black system 20.03.2019

Lovermens Club - Black system
Hauskat nimet biisillä ja bändillä. Ennen kuin biisi alkoi, niin odotin aivan jotain muuta. Vielä kun genre ei ollut merkitty. Hyvää perinteistä kitararockkia, parasta tässä on ylivoimaisesti livesoitin fiilistä, vedetään antaumuksellisesti!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saatanan Marionetit - Satanick Zombie Attack 20.03.2019

Saatanan Marionetit - Satanick Zombie Attack
En tiedä kuinka kieliposkessa vedetty, mutta tämähän on erittäin laadukkaasti äänitetty ja soitettu! Uskonnot ja muut yliluonnolliset asiat eivät ole oikein koskaan tässä muodossa kiinnostunut, mutta on maailmassa paikka tälläisellekkin itseilmaisulle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deliverance (fin) - Leper's Hand That Feeds 20.03.2019

Deliverance (fin) - Leper's Hand That Feeds
Taisin kuulla jonkun toisenkin teiltä. Semmoinen mielikuva, että tyylillisesti tämä on hyvin samaa settiä eli teillä on selkeä visio musasta. Oikeat ihmiset soittaa oikeasti soittimiaan, sitä pitää arvostaa. Sen verran on riffirokki itselläkin takaraivossa, että saan hyvin kiinni tästä tyylilajista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Murhatut viherkasvit - Pato 18.03.2019

Murhatut viherkasvit - Pato
Harmi että oli vain yksi biisi ja sekin aika vanha,niin että todennäköisesti projekti ei ole aktiivinen. Omalla tavalla tämä oli edellä aikaansa, sillä nythän on paljon tämäntyylistä - ja itse kuulun kuulijakuntaan. Mulle kyllä toimii, sopivan hämyistä musiikkia ja sanoituspuolta. Seuraan projektia, vaikka ei taida olla enää aktiivinen. Hienoa laulu!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deliverance (fin) - 13 Shadows 18.03.2019

Deliverance (fin) - 13 Shadows
Metalliksi groovaa hyvin, mutta niinhän se käy esim. Panteraltakin. Voksuissa hyvä asenne ja ääntämyskin pelittää. Jostain tuli Peer Gunt mieleen, mutta voi olla ihan randommielleyhtymä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Save The Fallen - Tide 18.03.2019

Save The Fallen - Tide
Tykkään äänitehosteista biiseissä, saisi olla yleisempääkin. Kaikki hyvin taimissa. Kitarat murisee mukavan alhaalta ja puhdaslaulukin sujuu. Tässä kuuluu hyvällä tavalla, että on kitaralla sävellettyä musiikkia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ratiokratia - Punainen lumi (Juustopäät- cover) 17.03.2019

Ratiokratia - Punainen lumi (Juustopäät- cover)
Muistan Juustopäät ja tämä on muutenkin sellaista musaa mitä soiteltiin ja kuunneltiin 90-luvulla. Tulee ihan nostalginen olo, vaikka biisi en muista kuulleeni. Eipä taida raadiossa enää tälläinen musa soida, niin siksi kuulostaa freessiltä. Mielellään olisi kuullut myös omaa tuontantoanne.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miksar - Domdom 17.03.2019

Miksar - Domdom
Oman genren musaa suurinpiirtein. Heti on kotoisa fiilis. Projektilla on vain yksi biisi, olisin mielellään kuunnellut lisää, että tyyli olisi hahmottunut paremmin. Mutta yleisesti sanoen tässä oli genreen nähden kaikki kohdallaan. Päämelodia jopa yllättävän tarttuva.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jumalaton Sekasorto - Inevitable Aryan Victory 17.03.2019

Jumalaton Sekasorto - Inevitable Aryan Victory
Huh, aika vaativaa musaa, niin otsikoltaan kuin ääniaalloiltaan. Kyse varmaan enemmän estetiikasta filosofian kuin musiikin näkökulmasta

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polkka Kivinen Ensemble - Y & 10 (Vaieten) 17.03.2019

Polkka Kivinen Ensemble - Y & 10 (Vaieten)
Hauska esittelyteksti. Muutenkin varmaan kieli tulee poskesta läpi. Mutta en tiedä riittäisikö omat taidot edes tälläisen pseudoklassisen tekemiseen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Decay of Society 17.03.2019

Death Generation - Decay of Society
Kaiut alkuhevistä toimii mulle aina, sillä se on sitä musaa mitä itekkin olen kitaralla joskus hinkannut. Yllättävänkin pätevän ja ammattimaisen kuuloista, laulajalle plussaa soundista ja ääntämyksestä. Kaikuja myös nuoruuden grungemusasta. Tämähän oli oikeastaan aikas hyvää musiikkia!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saatanan Marionetit - Blood is Redder than Water 17.03.2019

Saatanan Marionetit - Blood is Redder than Water
Saateteksti hymyilytti. Kaksikielisyys myös. Elämän synkkää puolta en kiellä, mutta ei se kyllä kummosesti puhuttele. Mutta aina muistan kehua sitä että joku tänä päivänä näkee vaivaa soittotaidon eteen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Perdition Now - Diem perdidi 17.03.2019

Perdition Now - Diem perdidi
Biisillä alkaa olemaan ikää jo 10 vuotta! Erikoiset kitarastemmat. Tälläisen musiikin tekeminen vaatii suurta pohdintaa, sillä kuulostaa että kaikki nuotit on mietitty boxin ulkopuolelta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killing Kind - Drain Away 17.03.2019

Killing Kind - Drain Away
Riffit pelittää, ei loppupeleissä kaukana vaikka Motörheadista. Melodinen deathi on genre jota käytänössä en koskaan kuule, mutta vanhana kitaristina ja rokin ystävänä tämä kuitenkin. Miten onkaan saatu kitarat noin hyvin taimiin yhteissoitossa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - There is something 17.03.2019

Somnam - There is something
Jonkun toisen biisin taisin vastikään kuunnella tältä projektilta? Tämä on kai enemmän maalailua kuin varsinainen "laulu". Sopisi jonkun Twin Peaks -tyylisen sarjan kohtauksiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Darkest Steps - Earth's Black Womb 17.03.2019

The Darkest Steps - Earth's Black Womb
Tämä oli genre jota pitäisi kuunnella, että pääsisi sisään. Mutta tulihan nuorempana jotain äärimetellia kuunneltua, niin ei tämä nyt niin vierasta ole. Arvostan tänä päivänä soittotaitoa. Rummut paukkuu sen verran hyvin, että välillä jo mietin, että onko rumpukone asialla - ja tämä oli kehu!

Kommentti kappaleesta Kuuntele McLily - Burning Venus 15.03.2019

McLily - Burning Venus
Kävin artisti sivulla ja huomasin, että olisi ollut ilmeisesti suomenkielisiä laulujakin tarjolla. Pitää tutustua, sillä tämä on oikeastaan yksi yhteen projektin kanssa, jonka parissa tällä hetkellä puuhastelen. Mutta joo, itse biisistä, niin ymmärsin täysin mitä tässä tapatui, hyvää electroa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Cursed Decade 15.03.2019

Nihil Mortum - Cursed Decade
Kitaroiden myynti on kai vähentynyt, mutta kitaristina osaan arvostaa tälläistä oman instrumentin hallintaa. Tulee heti tarve tarttua johonkin kammelliseen Ibaneziin ja vingauttaa parit huiluäänet.

Kommentti kappaleesta Kuuntele LWL [ The Legacy Of My Empyrean ] - Realm Of Heroes [ The Legacy Of My Empyrean ] 15.03.2019

LWL [ The Legacy Of My Empyrean ] - Realm Of Heroes [ The Legacy Of My Empyrean ]
Omat taidot riittää popmusiikin tekemiseen, niin aina kunnioituksella ihastelen, jos jokuu osaa tehdä näin läpisävellettyä harmonista musiikkia!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mardello - Another Day 15.03.2019

Mardello - Another Day
Jo toinen suurinpiirtein oman genren biisi putkeen! Taitaa olla soitettuakin kamaa mukana? Taisi olla projektin ainut biisi? Mielellään kuulisin lisää, niin hahmottuisi tyyli paremmin. Olen viime aikoinan kuunnellut paljon tämän tyylistä, niin ei ole vaikeuksia päästä tämän musuiikin sisään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DjVallu - Deep chasm of thoughts 15.03.2019

DjVallu - Deep chasm of thoughts
Nyt sattui suurinpiirtein oman genren biisi kohille. Lähinnä tämäntyyppistä olen viime aikoina kuunnellut, niin heti pääsen estetiikkaan sisälle. Seuraan projektia. Hyvin toimii ilman sanojakin ja tätä genreä niin harvoin kuulee. Jos yhteistyökuviot kiinnostaa, niin olen avoimin mielin. Meillä tosin suomenkielistä lyriikkaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele psyko - psyko on hullu 14.03.2019

psyko - psyko on hullu
Olen Evil Stöön -musiikin satunnainen kuuntelija. Ja se tästä tuli vertailukohdaksi mieleen. Sanojen teemat on laajat, siitä plussaa, eli vaati jonkinlaista sanataidetta ja yleissivistystä tehdä tälläinen sanoitus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Order - Enlightenment (Orginal Mix) 14.03.2019

The Order - Enlightenment (Orginal Mix)
Meillle on tanssimusaprojekti, joka vielä hakee eri tyylejä, niin tämä olisi varmaan tyylimmin äärilaidalta. Jos on väärin muista, niin taisin kuulla toisenkin The Order biisin ja jos en väärin muista, niin se saattoi olla tyylillisesti lähempänä omaa makua. Mutta edelleen koen, että tässä ollaan vähän samassa laarissa kuin oma projekti, siksi näihin kiinnittää erityishuomiota.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj_Assburger - JScore 14.03.2019

Dj_Assburger - JScore
Tälläistä kuuntelee mielellään, ihan jo siitä syystä, että oman projektin remixit ei ole kovinkaan kaukana tästä tyylistä. En mitään suoranaisia vinkkejä osaa antaa, mutta jos jonkinlainen yhteistyö kiinnostaa, niin olen avoimin mielin. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lahkonen / Pena - Myitkö nahkasi halvalla? 14.03.2019

Lahkonen / Pena - Myitkö nahkasi halvalla?
Tämä on tyyliltään sellaista musiikkia, että jo sen perustelle alan seuraamaan projektia. Ymmärrän tästä kaiken, melodian, sanojen rakenteen, sovituksen, soittoasiat, tällä tarkoitan sitä, että jossain määrin tämä olisi voinut kuin omasta kynästä. Mielellään kuulisin lisää tältä projektilta. Ainut asia mitä miettisin on projektin nimi. Toinen mistä meinasin sanoa oli lyhyt kitarasoolobiisissä, mutta kerta jäi sitä miettimään, niin ehkä se onkin soundeineen juuri sellainen mikä jää mieleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele CTRL+ - Betamax is Dead 13.03.2019

CTRL+ - Betamax is Dead
Suurin piirtein oman genren musiikkia. Riffien ja soundien puolesta ei paljoa eroa joistakin oman projektin biiseistä, joten olen automaattisesti tämän biisin sisällä. Melodiasiakin elementtejä. Jos jonkinlainen yhteistyö kiinnostaa, niin saattaa ottaa yhteyttä ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele matti kutri - painajainen (rummut) 13.03.2019

matti kutri - painajainen (rummut)
Ainakun lauletaan suomeksi, niin mielenkiintoni herää. Kaunis sävellys. Vaikea sanoa paranisiko biisi paremmalla äänityksellä vai onko tämän viehätys juuri tälläinen lo-hifi - estetiikka?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Brother Knuckles - Liquid sunshine(Drum&Bass) 13.03.2019

Brother Knuckles - Liquid sunshine(Drum&Bass)
Ammattimaisen ja valmiin kuuloista. Ei varmaan ihan vasta-alkaja ole asialla. Omat projektit samaistan tämäntyylisen musaan, vaikka suomeksi vedämmäkin. Kovaa kamaa! Tälläisten projektien kanssa tekisin mielellään yhteistyötä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.Rautakari - Varsovan Tyttäret 12.03.2019

T.Rautakari - Varsovan Tyttäret
Tämänhän oli virkistävä laulu. Vaikka ainekset olivat aika perinteisiä, niin kuitenkin tässä oli oma outo sivupolkunsa. Sanoituksesta erikoiskiitos. Pitäisi kai tutustua artistin muuhun tuotantoon, sillä tämä on kai askeleen päässä seuraamisesta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele NQSA - It's here 12.03.2019

NQSA - It's here
Tämäntyylistä oli jonkin verran 2000-luvun alussa. Tykkkäsin siitä ja musasta mihin se perustui. Ja tästäkin. Kitaransoiton estetiikka vastaa omaani.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Face Control - Lipstick Shine Smiles 12.03.2019

Face Control - Lipstick Shine Smiles
Tältähän rokki pitääkin kuullostaa! Eihän tässä rattia keksitä uudestaan, mutta hyvin potkii. Kaikki elementit kohdillaan: riffi, uhkaava tunnelma.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Näkymätön - Pidäthän 12.03.2019

Näkymätön - Pidäthän
Jammailuviba. Mutta niinhän tuossa esittelytekstissä olikin. Tälläisestä jää aina kysymysmerkki, että häviääkö spontaaniviba jos tekisi ajatuksella jonkin version, sillä olen kuulevani tässä ihan kehityskelpoisia melodia- ja sanoitusideoita.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Harpin Tähdet - Reunasta 12.03.2019

Harpin Tähdet - Reunasta
Hyvin trässää kyllä. En kai normaalioloissa kuulisi tällästä musiikkia, joten se kai parasta tässä ringissä, että sai kosketuspintaan hieman rankempaan kamaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The_Tasoristeys - Paljon kauniimpi nyt (treenisdemo) 12.03.2019

The_Tasoristeys - Paljon kauniimpi nyt (treenisdemo)
Biisissähän ei ollut mitään vikaa. Laulajalla mukava hanhiniemeläinen ote. Jotain tässä oli, sillä tuli halu kuunnella uudestaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele VaraMörkÖ - musta syke 12.03.2019

VaraMörkÖ - musta syke
Olihan tämä kokeellinen ja jossain määrin koetteleva teos. Vaikka tässä itsekkin operoi jonkinlaisen konemusiikin parissa. Loppupuolen hajannaiset biittikohdat toimi minulle parhaiten.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Machine of the Absurd - Nevermind The Journey, You're Already There 12.03.2019

Machine of the Absurd - Nevermind The Journey, You're Already There
Vaikuttava teos. Sopivassa suhteessa progemaista rakennetta ja hyviä melodia. Monta laulajaa, monta hyvää laulajaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raspberryperfume - Dance with me 12.03.2019

Raspberryperfume - Dance with me
Vaikkei tyylilajia ollut, niin tykkään suoraan tämän tyylisestä musiikista. Melodia oli sen verran monipolveinen, että en yhdellä kuuntelukerralla saanut siitä kiinni. Mutta olen askeleen päästä fanittamisesta. Pitää tutustua muihin biiseihin ja odotan tulevia julkaisuja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Klawie - Charge 12.03.2019

Klawie - Charge
Tämä oli itseasiassa hyvinkin vaikuttava teos. Kone-elementtejä sopivasti omaan makuun. Ei lähde ihan kaikilta perusharrastajilta tälläinen tuotos. Tarkempi musiikillinen analyysi vaatisi useampia kuuntelukertoja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Order - Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours (The Order Remix) 11.03.2019

The Order - Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours (The Order Remix)
Ensimmäinen konemusiikki biisi tulee vastaan ringissä. Oma projektimme on tällä hetkellä kai sekoitus poppia ja deep housea, mutta ei tämä kaukana ole jostain housebiiseistämme. Kaikkihan tässä on balanssisssa, ei puhettakaan, ettei tämä olisi taidokkaasti tehty ja ettei tekijällä olisi tyyli hallussa! Pitää tutustua projektiin paremmin, jos tässä keksi vaikka joskus jotain yhteistyökuvioita ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olavi Salo - Olavi Salo - Helliä sanoja 11.03.2019

Olavi Salo - Olavi Salo - Helliä sanoja
Mielenkiintoinen, Pekka Strengin tuotanto tulee ainona vertailukohtana mieleen. Sanat sopivat kyllä vibaan, mutta taustan maalailu oli kyllä parasta tässä. En vielä seuraa, mutta pitää tutustua muuhun matskuun tai odottaa seuraavaa kipaletta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vihaiset Villet - Huuda kovempaa (Uusi versio) 07.03.2019

Vihaiset Villet - Huuda kovempaa (Uusi versio)
Hienoa, että nuoriso tekee vielä rokkia sähkökitaroilla! Rokkiahan tämä, kaikki osaset oikeaoppisesti kohillaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Jauzaa for Money 07.03.2019

Kalkutan Konepaja - Jauzaa for Money
Huh, kovaa groovea! Joku alkuaikojen Peppers vilahtaa mielessä. Ehkä jopa Siekkarit. Eniten tykkäsin alkupuolen kitaragroovesta, melkein olisin voinut kuunnella pelkästään sitä. Kaikki muu oli yllättävää ja hyvää lisää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinus - Irtomieli 07.03.2019

Sinus - Irtomieli
Kappale teki vaikutuksen. Aina toimii miulle, jos on hyvää suomenkieltä ja musiikki ei ole vain peruspoppia. Tykkäsin ehkä alkupuolen pehmeämmästä puolesta kuin lopun rankemmasta, mutta niin vakuuttava teos, että seuraan projektia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fool's criteria - Let us stay 07.03.2019

Fool's criteria - Let us stay
Metallia moderneilla, jopa koneellisilla, vivahteilla. Mielenkiintoista. Tykkäsin eniten tästä koneellisesta, pätkitystä riffistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustanaamiosauna Small Band - Likainen Poika 07.03.2019

Mustanaamiosauna Small Band - Likainen Poika
Manish Boy, tuttu kipale. Tässä oli itseasiassa hyvää tulkintaa voksuissa. Tykkäsin myös psykedeelisvivahteisista sanoista. Voisin seurata projektia, sen verran herätti mielenkiintoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tons Of Monarchy - Native American People 07.03.2019

Tons Of Monarchy - Native American People
Bändin ja biisin nimi herätti kiinnostusta. Esittelytekstistä selvisikin mistä on kyse. Voin kuvitella biisiä tässä tarkoituksessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toni Pandora - Sairasta Maailmaa Raiskaavat Sanat 06.03.2019

Toni Pandora - Sairasta Maailmaa Raiskaavat Sanat
Kyllä minunkin sydämessä on paikka kantaanottavalle räpille. Punainen tiili soi aikoinaan aika paljonkin. Samplea kävin miettimään, oliko Chaplinin elokuvasta vai mistä?

Kommentti kappaleesta Kuuntele MoonstruX - Moonstrux - Crush Kill 'n Destroy 06.03.2019

MoonstruX - Moonstrux - Crush Kill 'n Destroy
Arvostan kovasti, että joku nykyaikana panostaa kokonaisuuksiin ja jonkinlaiseen syvälliseen taustatarinaan. Joskus tuli ysärillä metallia kuunneltua, niin kyllähän tämä sillein kotoisalta kuulosti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Darkest Steps - Victimisation 06.03.2019

The Darkest Steps - Victimisation
Ei ollut kuitenkaan niin äärimetallia, ettei tavallinen rokin kuluttaja ei saisi tästä jotain irti. Rummut lähtee laukkaamaan hyvin ja voksuissa asennetta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämä jatkuu - Lupaus 06.03.2019

Elämä jatkuu - Lupaus
Hääballadi? Modernituotanto yllätti. Olisi ollut hauska tietää, että onko kappaleen taustalla joku tarina. Me tarvitsemme tälläisiä lauluja. Klassinen rakkauslaulu, modernilla tuotannolla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise 06.03.2019

Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise
Voisin vain sanoa, että ammattimaisen ja laadukkaan kuuloinen! Sen verran räpäytystä tunnen, että tässä on mielenkiintoinen sekoitus eri tyylejä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fiona's Scarlet Swan - What Is Wrong With The World? 06.03.2019

Fiona's Scarlet Swan - What Is Wrong With The World?
Nuoruusajan grunge tulee mieleen. Astuu tavallaan itelle tuttuun harmoniamaailmaan. Tykkkään stemmoista todella paljon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crookmachine - Swamp Creature 06.03.2019

Crookmachine - Swamp Creature
Kävin katsomassa musavideon. Mies on panostanut!Ja kaikki itse vedetty! Progressiivinen, hieno biisi. Nimi hyvin kuvaava.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roni Samuli - Pelonmurtaja 06.03.2019

Roni Samuli - Pelonmurtaja
Unenomainen tunne. Tykkään rytmiikasta. Hieno nimi biisillä. Ydinsanoma biisissä koskettaa, jos siis ymmärsin laulun oikein. Hyvä biisi, seuraan projektia!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arpikudos - Mikä Elämä 04.03.2019

Arpikudos - Mikä Elämä
Hieno nimi yhtyeellä. Kuin nuoruusaikana musiikkia. A-osassa yllättävää skavibaa. En tykkää yleensä itese jos mainitaan muita artisteja, mutta joku Rautias-viba tässä on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaarnekorpi - Oikeudenjakaja 04.03.2019

Kaarnekorpi - Oikeudenjakaja
Mukavan räkäset Karma-kitarat stemmoineen. Hyvää suomenkieltä, sointuu kivasti. Klassisesti vaihtelee sukupuolittuneet voksut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Ei maistu enää olut 04.03.2019

P. M. Kostiainen Project - Ei maistu enää olut
Tykkään Bluessista.Ja tykkään oluesta. Juomalaulugenre avaa hyvin mistä on kyse. Toimii kyllä juomalauluna, vaikka onkin käänteispsykologiaa:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Before I will die 01.09.2011

Death Generation - Before I will die
Johan lähti napakasti liikkeelle. Metalli-genrestä stoner ei ole kaikista kaukaisin mun musiikkimakuun. Laulusoundi on hauskan perinteinen, Stanleyt ja Ozzyt. Näin yksittäisenä rinkibiisinä, tämä kyllä toimi mulle kyllä aika hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nuggumath - All stars can't shine 01.09.2011

Nuggumath - All stars can't shine
Tykkään kyllä tälläsestä 90-luvun uniteknosta. Robert Miles ja mitä näitä oli. Ei oikeastaan valittamista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Tekno-fillari 01.09.2011

Fillari - Tekno-fillari
Taitaa olla Fillarin uusi genrevaltaus? En muista aikaisemmin kuulleeni synaa näissä biiseissä. 90-luvun jutut tästä tulee mieleen soundipuolelta. Wow-wow-syna oli hauska.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Karelian Blood 01.09.2011

P. M. Kostiainen Project - Karelian Blood
Karjalan mailta kotoisin olevani tietysti biisin niminen mielytti. Jokin tästä tulee mieleen. Laulusoundia tarkoitan, ehkä Kärtsy? Tämmönen biisi sopii kyllä hyvin levykokonaisuuteen tiettyyn kohtaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gary "the Finn Rock" Blue - Hellhound On My Trail (tribute to Robert Johnson) 09.08.2011

Gary
Tää taisi olla joku forumkisa? Robert Johnsonin tuotanto on tuttu, tosin lähinnä juuri covereista. Ja tietysti legendoista. Ei tää nyt ole oikeastaan pöllömpi bluesesitys. On pikkasen modernia otetta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fauna - Haudalla 09.08.2011

The Fauna - Haudalla
Hassua, että bändin ja biisin nimi edustaa eri kieltä, mutta ei kai se väärin ole. Jotenkin kasarimaista hevirokkia, joka tässä ajasssa kuulostaa omaperäiseltä. Laulajalla riittää äänipalkeita. Kilpi tulee hieman mieleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above Sanity - Walk towards light 09.08.2011

Above Sanity - Walk towards light
Räväkästi ja mielenkiintoisesti lähtee liikkeelle. Sopivan outoa harmoniaa. Näin ensikuulemalta ei ehkä hirveästi jäänyt käteen, paitsi tunne, että on osaavat kaverit liikkeellä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Masterpiece of Unknown Art 09.08.2011

Nihil Mortum - Masterpiece of Unknown Art
Hienoa akkarin näppäilyä ei voi minkään. Sitten örinät kehiin ja menee pikkasen mun korvilta ohi tämä estetiikka. Uskoisin että tämä on ajatuksella tehty ja sisältää jotain syvällistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - BMW 09.08.2011

Fillari - BMW
Ei kierrosta ilman fillaria. Itse en ole niinkään automiehiä. Tästä tulee hieman mieleen Juicen ensisinglet, Napoleonin mopot jne.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Mies joka syö sanansa 09.08.2011

P. M. Kostiainen Project - Mies joka syö sanansa
Tutulla kierrolla lähtee liikenteeseen. Mielenkiintoinen laulusoundi, kitarakin oli aika raaka. Tässä tunnelmassa on jotain uhkaavaa. Sanojen rytmityksessä on välillä outouksia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unia (pre-band) - Kotona 27.06.2011

Unia (pre-band) - Kotona
No tämähän oli positiivinen yllätys. Semmosta lauluntekijävibaa. Tykkään tuosta alun sointuvaihosesta. Ehkä kertsi ja soolo ei räjäyttänyt pankkia, mutta mukava biisi kaikkiian

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iponah - Serpent's Promise 27.06.2011

Iponah - Serpent's Promise
Teksteistä päätellen vakavasti otettava projekti. Tykkään tälläisen musiikin harmonian kerroksista, mutta esteettisesti tämä on liian kaukana minun kupistni kahvia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Kenelle? 27.06.2011

Fillari - Kenelle?
Pitkästä aikaa fillaria. Kyllähän tämä kantrista menee - ainakin laulunaiheen puolestas:). Jotenkin mun korvaan tulee aina mieleen editoida näitä biisejä. Tietysti tyyliltään tämä on aikakaudelta jolloin ´perusbiisit kesti sen 4 min. Mutta eipä tähän ole kummosta valittamista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - On The Road (demo) 27.06.2011

P. M. Kostiainen Project - On The Road (demo)
Kitarariffi hauska variaatio parastakin klassikkoriffistä. Laulu, sanat ja ääntämys ei biisin heikompia lenkkejä. Itse tausta rullaa mukavasti. Soolo olisi ehkä voinut olla mielukuvituksellisempi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Pintaa Rikottiin.. 01.02.2011

Make & Mike - Pintaa Rikottiin..
Tältä projektilta taisin kuulla jonkin toisen juuri - olisiko ollut Rumien taivas. Pop-musiikin alkuhistoriaa tässä käydään läpi. Hyviä juttuja on tosiaan tullut. Sanoissa oli muutama kohta mitä mietin esim. "Pinnalla" ja "pinta rikottiin" sanojen käyttöä. Ehkä aikarajaus jäi hieman hämäräksi, kun viitattiin henkilöihin melkein 20 vuoden säteellä. Kitarasoolo oli ehkä kappaleen tyylilajiin turhankin pitkä. Biisinä ja esityksenä kuitenkin selkeästi parempi kuin edellinen. Leevimäinen ote tässäkin. Ja on mukava kuulla omia suosikkejaan mainittivan lauluissa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele yolk - I´ll achieve 30.01.2011

yolk - I´ll achieve
Pirteä alku. Hieman 70-lukulaista soitantaa. Bluesmaista laulua. Pidän. Kertikin on aika hitikäs. Mikseipä tämä voisi radiossa soida.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Faith Will Move Mountains (VI versio) 30.01.2011

Judas Kiss My Ass - Faith Will Move Mountains (VI versio)
Bändillä hauska nimi. Jotenkin tämä kuulosti minun korvissani hieman ylipitkältä ja kököltä kitarasoololta. Sinänsä ihan kuunteltavaa kamaa, mutta en tiedä mitä jää käteen - tai korviin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Lähellä/Etäällä (single) 30.01.2011

Moukka - Lähellä/Etäällä (single)
Alkuriffistä tuli hieman Apulanta mieleen, mutta onneksi ei menty sinne suuntaa. Jotenkin etäisesti muistan tämän yhtyeen aiempia juttuja. Tempot ja rytmit vaihtuu aika tiuhaan, ei aina saumattomasti. Harmi ettei nyky ringissä pysty lukemaan samalla sanoja kun kuuntelee musaa. Osia oli paljon, mikään niistä ei erityisesti jäänyt mieleen. Silti jotenkin pidän tästä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Rumien Taivas.(remix) 30.01.2011

Make & Mike - Rumien Taivas.(remix)
Karut soundit tässä. En tiedä oliko sitten haettu jotain c-kasettivibaa. Leevimäistä otetta. Laulu haparoi hieman. Eikö rumien taivaassa pitäisi olla kauniita ihmisiä? Tulee hieman toinen artisti täältä eli fillari-projekti. Ääniefekti taustalla toivat tähän sitä kaivattua ironista otetta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - Alalalaa 18.01.2011

electrichaos - Alalalaa
"Torvet" kuulostaa siltä että juuri lähtis DMX Wheres the hood adin riffi:). Aika erikoisista yhdistelmistä on saatu toimiva elektrobiisi aikaiseksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Infinia - Starlit Sky (acoustic) 18.01.2011

Infinia - Starlit Sky (acoustic)
Hyvältähän tämä kuulosti. Helppoa tietysti kuulla tästä jonkinlainen indierock-bändiversio. Mutta jos toimii näinkin niin eiköhän myös muutenkin. Laulu ja soitto mukavan ilmavaa ja ei kuitenkaan ihan perussävellys. Hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Name Day - Twilight 18.01.2011

The Name Day - Twilight
Hassua, alun akkarissa on samankuuloinen sointukierto The Good, Bad, Ugly -yhtyeen yhdessä kappalessa (Damon Albarnin proggis). Mutta se tuskin on ollut vaikutteena. Ihan hyvän ja heleän kuuloista laulantaa, ääntämys on tietysti aina vaikea pala. Linjakas biisi melodian puolelta, mutta muuten ehkä tasapaksu. En tiedä onko tämä nimenomaan sävelletty akustiseksi? Fade oli ehkä turhan pitkä?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Wrong Words 18.01.2011

Rope Too Tight - Wrong Words
Roippista. Tutunkuuloista linjaa roippis taivaltaa. Ei tässä taas erityisesti mikään tartu kiinni, mutta bändi alkaa tulla tutuksi ringin kautta. Ihan uskottavaa kamaa laulua myöten.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - Fly again tonight 18.01.2011

4 Eyes Only - Fly again tonight
Omimman genren yhtyeitä. Synapainotteinen poppi toimii kyllä itelle. Tykkään a-osan melodiastakin. Laulu ääntämyksen kanssa välillä heittää, mutta mitäs niistä. Vähän ehkä nuo demppikitarat vie popista pois. Kertsi ei ehkä lähde lentoon, kuten muut osat lupailisivat. Vaikea päättää onko tämä leppoisa vai laiska biisi, kuten mm. New Orderin tuotannosta tulee usein mieleen. Mielenkiintoinen uusi tutttavuus kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele State of Ignorance - Blind 18.01.2011

State of Ignorance - Blind
Nopsaan rytkähti liikkeelle, melkein säikähdin. En tiedä onko nää taas näitä läppärijuttuja, mutta rummut kuulostaa todella oudolta. Stemmantapaisista plussaa. Hyviä soitinmelodioita. Sopivan mittainenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Inside Me 09.01.2011

Rope Too Tight - Inside Me
Tämän bändin muitan etäisesti. Ainankin nimen. Sentenced tulee mieleen laulumelodiasta, mikä onkin varsin hyvä. KOhtuu progressiivinen biisi. Hieman tälläsiä lauluja jotka pitäis kuunnella monasti, että pääsis kiinni rakenteen punaiseen lankaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele State of Ignorance - No Answers 09.01.2011

State of Ignorance - No Answers
Sahausta pitkästä aikaa. Metalli mulle aika kaukainen genre, vaikka Justice for allia tulikin juuri kuunneltua ja se mulle tästä tietenkin tuli mieleen. Laulumelodioitten osaltahan tämä oli ihan tarttuvaa kamaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - It hurts 09.01.2011

4 Eyes Only - It hurts
Biisin ja bändin nimestä ajattelen että tulee jotain hirveää ruikutusta, mutta tässähän on ihan mukava positiivinen perusvire. Tyylipuhdas rockbiisi sointuvaihdoksineen. Kertsi ei ehkä lähde lentoon, mutta pitääkö sen aina. Vaikka tämä oli jossain mielessä aika tyypillinen rock-kappale, niin jokin mukava moodi tässä oli.

Sivu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14