Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 148 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nordic Beach - Morning Dew In Forest 20.02.2010

Nordic Beach - Morning Dew In Forest
No nyt! Huh huh.. todella loistava biisi. Tamppaileekin tosi mukavasti ja toi melodia kuljettaa mukanaan paatuneimmankin tamppaajan ja vie kauas pois arjesta. Kyllä, tässä on tunnelmaa. Siis kolmeen tuntiin on saatu pakettiin mun mielestä ihan kaikki ja vähän ylikin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Telekoniks - First Wave 20.02.2010

Telekoniks - First Wave
Mäkin tykkäsin tästä. En oikein osaa kommentoida tätä tyylilajia mitenkään kun ei oo se ihan oma juttuni mutta jotenki rento olo tästä tulee. Mukavaa kuunnella ihan jostain toisesta genrestä välillä jotain. Laajenee tuo perspektiivikin hieman. Annan ysin ihan puhtaasti fiiliksistä mitä tämä antoi. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Green Ray of Light - Maton tamppaus 20.02.2010

Green Ray of Light - Maton tamppaus
Aivan himmeen mahtavat melodiat kolmen tunnin aikaan nähden. En tiedä tuleeko noista kiksurummuista niinkään tamppaus mieleen, mutta hyvää säätöä kummiskin. Aika avaruusmainen äänimaailma mun mielestä...astronautit siivoaa sukkulassa...ja kosmonautit tamppaa matot.. ja sisunautit imuroi. Niin, ja taikonautit... ne kerää avaruuspölyä. No joo, mut tosta 2.22 kohdilta suunnilleen kun alkoi toi melodia niin meikäläinen oli ainakin ihan täysillä mukana.. tosi hyvä biisi tämäkin, annan ysin kun ei satu ihan just sitä omaa musiikkimakua olemaan, mutta hyvää ja kuunneltavaa tunksutusta silti :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Horny1101 - Kiimanen - humppatappi-x 19.02.2010

Horny1101 - Kiimanen - humppatappi-x
Mäkin osallistuin ekaan kisaan täällä, jes en ollutkaan ainoa! :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Horny1101 - Kiimanen - humppatappi-x 19.02.2010

Horny1101 - Kiimanen - humppatappi-x
Älä nyt loukkaannu kun sanon että toi alku kuulostaa mun mielestä ihan Scooterin tyyliseltä (mikä tarkoittaa omasta suustani pelkästään kehumiselta koska mä jumaloin skootteria:):) No ei se enää minuutin jälkeen ihan enää ollutkaan sitä mutta onhan tää jotain Happy reiviä kuitenkin. Reivimeno tästä mieleen tulee kuitenkin. Kieltämättä tohon sopis joku mikrofooniin huutaminen päälle ja parit oravalaulut väliin niin yhtenäisyys ois melko lähellä. Bassossa ois voinut olla munaskua hieman enemmän tän tyyliseen biisin. Onhan siinä toki sitäkin, en sitä sano etteikö olisi kun jos kunnon vehkeillä lähtee soittaan mut jotenkin jotain jäi kaipaamaan silti.... Tässä on hyvä perusta jo biisille kyllä... jotain kaikua ehkä? Tai jokin soitin jonka melodia jää päähän ja jota voi hyräillä mukana. Itse oisin ehkä vääntänyt pianolla jotain tosi häpiä. Ainiin, olihan tässä aikaraja tosiaan, joka toki rajoittaa. Siihen nähen ihan jees.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fucktronics - Countermeasure 19.02.2010

Fucktronics - Countermeasure
Nyt vasta muistankin kuunnelleeni tän tossa ekana kun kisan bongasin. En huomannutkaan että olit vaihtanut biisin tohon edelliseen. Niin, unohdin tosiaankin että tamppauksesta jos puhutaan niin tää kyllä TAMPPAA paremmin kuin tuo 'Barempi' omasta mielestäni:) Tässä on tosiaan enempi bassoa ja tommoinen junnaava tumpstumps-meininki. Itse oisin tohon kisaan valinnut eehkä tän tamppaavuuden osalta. Toi vinkusoitin millä on tehty toi nopea melodiantynkä on aivan mahtava. Musta tuntuu että ilman sitä tää biisi jäis aika tasapaksuksi. Onnistunut viisu kaikin puolin. Ja noista molemmista piti sanoa että sekä 'Barempi' että tämä 'Countermeasure' ovat molemmat kolmen tunnin aikaansaannoksiksi melkeinpä parhaimpia kokonaisuuksia koko kisasta. Näissä on sitä RAKENNETTA mietitty. Mä annan tästä kympin ko on enempi sydäntä lähellä tota omaa musamakua. ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fucktronics - Barempi 19.02.2010

Fucktronics - Barempi
Alku on varsin makoisa, tulee mieleen jokin lentely jonkin meren yllä tai jotain leijailua. Jokin Ibizameininki ehkä.. hieman tuollainen odottava meininki jatkuu koko biisin ajan joka tuo kyllä mahtavan tunnelman tähän. Kaikki noi bassolinjat ja toi soitin, mikä tosta alusta alkaa ja noi haitsut ynnä muut piipitykset tekee tästä kyllä varsin...hmm, miten sen sanoisi..."rapsakan" niinkuin GxBx tossa totesi. Sopis kyllä soitettavaks niin chillailuun, tämmöiseksi taustamusaksi muun surffailun ohella (mitä nytkin teen) ja ihan keskiyön tunneillekin. Vähän tuli nyt hämärää kommenttia, mutta siis tähdennetään että tykkäsin siis. Ja työn laatu on mun mielestä ihan loistavaa. Tän vois kyllä ladata itsellekkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polku Remix / kisabiiseja - Let the piano do talking 19.02.2010

Polku Remix / kisabiiseja - Let the piano do talking
Kiva melodia tässä. Tosta pianosetistä alkoi itsellekin tulemaan vaikka mitä ideoita. Kannattaa varmasti vielä ilman sitä aikarajoitusta vääntää tosta jotain. Potentiaalia on mun mielestä. Ja toinen mainitsemisenarvoinen alkoi tosta jostain 1.40 paikkeilta. Genren nähtyäni ajattelin ensin, ettei melodinen trance mitenkään voi olla tamppaavaa materiaalia mutta parin kuuntelun jälkeen totesin, että mikä jottei? :) Tosin hieman itse jäin kaipaan tohon bassoihin enemmän potkua, semmoista kunnon 'tunk tunk tunk tukutuku tunk' meininkiä. Hieman ajattelin, myös tota rakennetta, että aika nopeasti lähtee käyntiin, mutta vois toisaalta toimia jonkun trancemiksauksen osana hyvinkin. Mut ei todellakaan huono ollut, hyvät transsithan tästä lähtee ja semmonen mukavan leijaileva fiilis. Kehityskelpoista matskua ja kolmen tunnin aikaansaannokseksi ihan mielettömän hyvä! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monoacid Soundsystem - Resonantoidi 19.02.2010

Monoacid Soundsystem - Resonantoidi
Siistit särinät:) Mä tykkäsin tästä ekallakin kuuntelulla ja nyt tokalla kokeilin, onko mielipide muuttunut: Ei. Tosta 0.47 kohdilta alkaa takomaan semmoista jumitusta että bompazekala ainakin jäi katiskaan. Toi mikälie kirskunta tai joku tuskanhuuto tuolla taustalla saa jotenkin karmaisevan fiiliksen, täytyy välillä kurkkia olan yli... Jotenkin puolipelottava olo tästä tuli ja jokseenkin futuristinen ja semmoinen konemainen maailma piirtyi eteeni kuunnellessa. Eli tää on juuri sellaista kuin pitääkin. POlku sanoi mielenkiintoiseksi ja oma näkemykseni on melko lailla sama. Tämänkin kohdalla tuli mieleen että kolmessa tunnissa on saatu aikaan todella kelpo settiä. Ainakin itselläni jalka tamppasi lattiaa kun kuuntelin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - The Sun 15.02.2010

D-Vision Oldies - The Sun
No johan oli iloista trancea tämä. On kesäistä, on, on. Eipä itsellenikään tule mieleen kuin aurinko ja sininen taivas. Ja tie, jonka mutkan takaa kurvaa kohta keltainen Viper, jota herra D-Vision ohjastaa ja jumppa soi... oho, nyt tais tulla väärä musavideo mieleen. :) Mut ei ollenkaan heikoin esitys vaikka tykkäsinkin noista neljästä ylemmästä enemmän. Annan tästä ysin. Ethän pahastu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Close to you 15.02.2010

D-Vision Oldies - Close to you
Just kun mietin, että mitähän tulis jos vääntäisit viikon ja tässähän se tuli, 3 viikkoo. Kieltämättä kuulostaakin siltä, että astetta pidemmälle vietyä settiä on. Näköjään kommenteista päätellen hieman jakanut mielipiteitä mutta itse en ainakaan pettynyt, päinvastoin! Yhdyn edellisen kommentoijan sanomisiin toteamalla että "soundit on muhkeat ja efektit kohdillan!" Itse en näistä "teknisistä" seikoista mitään ymmärrä kun väännän vaan trackerillä itse mutta mun korvaan tää soundi on niin täydellistä kun vaan täydellinen voi olla. Mulle ei tullut K-System mieleen ollenkaan vaan Darude ja se Dallas Superstars. Mun mielestä voisit haastaa näillä biiseilläs nuokin herrat. Loistavaa musiikkia kaikki! Tuntuu, että sun biisit on kaikki pelkkää kymppiä. Yks vielä kuuntelematta. Mut faniudun jo nyt koska diggaan sun tyylistä näiden neljän perusteella jo ihan kybällä! Hyvä meininki. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Love song 15.02.2010

D-Vision Oldies - Love song
Unohdin arvosanan mut sen kai jo arvasitkin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Love song 14.02.2010

D-Vision Oldies - Love song
No voihan veljet, mmmmitä settiä!! Eikun aina vaan tuntuu että paranee kun uuden painaa päälle. Huh. Taidanpa kohta ihan faniutua. Olen ihan sanaton jo tässä kolmen biisin jälkeen. Ja päivässä teit tämmöistä..? Millastahan sä saisit aikaan jos tekisit viikon samaa biisiä... :) Sori kun tuloo hieman kökköä kommenttia, en pysty tällä hetkellä kun fiilistelemään ja polkemaan tahtia lattiaan. Tästä tulee mieleen vaan yks lause: Jotkut vaan osaa niin tautisen hyvin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Vattaja 14.02.2010

D-Vision Oldies - Vattaja
Yeah. Ihan mielenkiinnosta piti kokeilla näitä muitakin kun kerran kommentoinnin makuun pääsin. Tulee tosta alusta mieleen joku Dallas Superstars tai jotain. Huikean hienosti lähtee nousemaan tosta 45s paikkeilta.. ois ehkä saanu noista pidempäänkin mun mielestä mut toisaalta hyväkin että tässä on vaihtelua runsaasti, ei missään vaiheessa käy aika pitkäksi kun tietää että kohta tykitetään taas. Sopii näin yön tunteina kuunneltavaksi oikein hyvin. En oikein osaa enää muuta sanoa. 10 tääkin on mun mielestä ihan täysin! Täytyypi ladata tämäkin jatkopopitusta varten:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Turn off the compressor 14.02.2010

D-Vision Oldies - Turn off the compressor
Loistavan kuuloinen piisi mun mielestä! Rakastan tota alkua yli kaiken. 15s kohdalla alkoi välittömästi pää nykimään eikä loppunut ennen kolmea minuuttia. Sopivan simppelisti rakentuu, pääsee melodiaan mukaan tämmöinen hitaampikin kaveri. Tää on varmaan voittaja, veikkaan. Jos osallistujat saa äänestää, niin mä äänestän tätä enkä todellakaan tota omaani. ;) Ja jos tän kolmessa tunnissa rykäisit, niin olen sanaton ja kumarran. Piti ihan ladata tää itsellekin, että voi popitella vaikka autossa. Se "ihan oikea" biisikin täytyy kuunnella jos sellaistakin herkkua on luvassa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele peteonkeisari - Ysäri 19.01.2010

peteonkeisari - Ysäri
Tää on yks mun suosikeistani heti sen "Ei yksinäinen toosaa saa" -biisin jälkeen!:D Ysärifiiliksissä syntyi biittikin. Tää on niin back in the 90's koko kappale että huh! Tulee niin tosiaan mieleen kaikki Essot, Jyrki ja Kari Grandi ja lankapuhelimet joissa oli ne veivattavat numerot! Itsekin ostan harva se päivä aidon lasipullon Coca-Colaa ja täytyy myontää että se maistuu paremmalta kuin Y2K-muovipullosta. Ja pyörin kirpputoreilla etsimässä "aitoja" kiekkolippiksia, olikos niissä 4 vai 5 raitaa ja nappiverkkareita. Niin ja kännykät ja facebuukit, mitä ne oli? Kuka enää Yo-Yo:ttelee tai kerää jääkiekkokeräilykortteja?? 2000-luvusta ei kyllä jäänyt käteen mitään siistiä. Pelkästään TV-chatit ja MC puhuva pää, salarakkaat, hymiöt, BB, tosi-tv, digiboxit ja terroristit sekä rumat autot. Ei näin. Musiikkikin oli pelkkää 90 ja 80 luvun toistoa. Hei siinähän sulle loistava biisi-idea: voisit tehdä 2000-luvustakin kertomuksen että kuinka hanurista se olikaan... hehee ;P Mut loistokappale loistolyriikoilla ja loistelias kokonaisuus. Loistavaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tomy (Phase I) - Bompaze - Cyborgs Are Raving [Meganiemi 88 Remix by Tomy] 20.12.2009

Tomy (Phase I) - Bompaze - Cyborgs Are Raving [Meganiemi 88 Remix by Tomy]
Oho! Yllätit mut ihan täysin!! En ollenkaan odottanut näin erityylistä remixiä - siitä isot plussat! ...No, oishan sen voinut fiksumpi tajuta tuosta genrestä jo. Mutta ei hätää. Pääsin jo ensimmäisen minuutin aikana täysin mukaan ja tunnistin kyllä melodian koukerot heti alussa ja aivan mainiolta kuulostaa, ei voi muuta sanoa. Toi 0.40 kohdalla ja taas 1.06 kohdalla lähtee kyllä hienosti nousemaan melodiat! Ja kyllä tästä tekijänsä tunnistaa kanssa heti, siis sinut. Plussaa myöskin siitä että remix on noinkin paljon tekijänsä näköinen ja silti siitä tunnistaa alkuperäisen. Laatua, laatua, vielä kerran laatua!! ...ja siitä tulikin mieleeni että nimenomaan äänenlaatua on tässä rutkasti enemmän kuin omassa Impulse Trackerissani, jytisee tod.näköisesti autossakin paremmin tää. Toi syna tai mikä-onkaan korvaa kyllä sen meikäläisen pianon tässä upeesti. Ja hienoa ettei melodia seuraa ihan orjallisesti omaani, on virkistävää kuulla ihan toisenlaista kuin itse tekisin. En itse olisi tällaista remixiä ikinä keksinytkään. Ja toi naisen hihitys sopii hienosti tonne väliin, hih! Hymy nousee korviin saakka, kun repeatilla täällä paukutan tätä menemään. :D Kiitos tästä, tuli onnea ja iloa monta miljoonaa kiloa pitkäksi aikaa :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tomy (Phase I) - DadaHoo - Wahgnuld 19.10.2009

Tomy (Phase I) - DadaHoo - Wahgnuld
Hoii, mahtavaa takomista ja pahoin häiriintyneitä ääniä :D Tätä kuunnellessa tekee jostain kumman syystä mieli alkaa pyörittää päätä niin kauan että alkaa itsekin pyörimään lattialla ja suu vaahdossa. Taidanpa laittaa tän tuonne HHC-soittolistalle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tomy (Phase I) - Strikers [Beta Breed Version] 19.10.2009

Tomy (Phase I) - Strikers [Beta Breed Version]
Mennään ja lujaa tässä biisissä. Heti alusta heräsi mielenkiinto, oli niin omaperäiset saundit taas kehissä. Melodia on ihan huikea. Tulee mieleen että tässä on kauhea kiire olevinaan jonnekin mut sitten ei kuitenkaan oikein tiedä että miksi. Mennään vaan. Välillä pysähdytään hetkeksi ihmettelemään (n. 2 s) ja sit paahdetaan taas täydellä höyryllä. Ja sit kai päädytään jonnekin..?..kunnes bensa loppuu (ja biisi.) Siihen sit jäädää keskelle ei-mitään. Tulee hiljaista kaiken vauhdin jälkeen. Kenties sitten koittaakin toinen tarina: Hämmentyneen paahtajan seikkailu lähimmälle huoltamolle että päämäärätön paahtaminen voi jatkua. Tai jotain sellaista...täh. En tajua miten osaat tehdä näin addiktoivia biisejä (ja omaperäisiä:) - tätäkin oon laittanut jo ties monettakohan kertaa uudestaan. En vain halua että tää pysähtyy!!!!! Usein ensimmäinen kuuntelukerta on hämmennyksensekaista uteliaisuutta ja sitten kun uteliaisuuden ajamana laittaa vähän lisää vielä niin huomaakin että aina vain haluaa vähän lisää ja lisää ja lisää ja mitä enemmän laittaa biisiä uudelleen soimaan, ei osaa enää lopettaa ollenkaan. Bompaze jää nyt tähän jumiin ja kiittää jälleen huikeista fiiliksistä. :D - Tässä kommentissa ei tainnut olla yhtään mitään järkeä mutta onneksi arvosanassa on.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tomy (Phase I) - TKS - S-Activity 19.10.2009

Tomy (Phase I) - TKS - S-Activity
Hei jesh!! Lisäsit tän tänne!!! Upeaa. Tän muistankin hyvin. Tosin en muista, mitä olen aiemmin kommentoinut tai kai sen jostain luettua saisi...hetkonen...joo, ei löytynyt lähetetyistä biisikommenteistakaan. Harmi. Mutta nou hätä, tehdään sit uusi. Muistan ainakin sen elävästi että tästä pidin kovasti ja pidän vieläkin. Jalka takoo lattiaa basson tahtiin sillä tavalla että taitaa parketti mennä vaihtoon piakkoin. Tässä on jotenkin niiiin onnistunut tuo pieni koukku, se "jokin" johon tässä ihastuin. Se ei ole mikään yksittäinen juttu, niinkuin soitin tai joku, se on vaan tää kokonaisuus ja tunnelma. Tulee sellainen vanhantyylinen reivi mieleen. Ai että. Pakko tässä vähän mainostaa kun en muuta sanottavaa enää keksi - Käys kuuntelemassa, sun S-Activitystä tuli itselleni vähän sama fiilis kuin tästä: ----> http://www.youtube.com...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tomy (Phase I) - Heavy Bombardment 19.10.2009

Tomy (Phase I) - Heavy Bombardment
Tässähän on makoisa kappale. Aivan tykki alku, heti pääsi biisin imuun mukaan ja jatkoa seurasi veikeillä nintendo-soundeilla. Melodiat oli melkeinpä järjestäen toinen toistaan parempia ja tulihan siellä pari ylläriäkin mitä en odottanut :) Itselleni jäi etenkin toi alku soimaan päähän. Tässä on huonoa se että se loppui. Lyhyt.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tomy (Phase I) - Fertilisation [Shamppoomatka Version] 19.10.2009

Tomy (Phase I) - Fertilisation [Shamppoomatka Version]
Hmmm! En tiedä aiheuttiko kappaleen nimi jotain mielleyhtymiä suihkussakäymisen kanssa mutta jotain hyvin jännää tässä on ja juuri saunasta hetki sitten tulleena fiilikset ovat vähintäänkin erikoiset tätä kuunnellessa. Tuossa 2:34-3:35 suunnilleen pisti oikein hymyilyttämään tuo oivallus mitä kaikkea hauskaa noilla äänillä voi saadakaan aikaan. :D Itseasiassa taisin hymyillä koko kymmenen minuutin ajan. Hmmmm.. musiikillasi on mielenkiintoisia vaikutuksia. Tätä vois lääkärikin määrätä syysmasennukseen. Mutta jos ihan asiaakin sanoisin niin oikein jänniä melodiakuvioita ja tossa 5:38 paikkeilla tuli niin tuhtia bassoa korvakäytäviin että alkoi välitön päännyökytys ja jalatkin polkemaan tahtia. Sulta käy kyllä tämä kikkailupuoli varsinkin melodioissa. En todellakaan haluaisi alkaa kelaamaan näitä koska kuitenkin jäisi joku hieno kohta kuulematta. Unohtamatta ylläreitä - siis niitä hetkiä kun kaikki tuntuu sekoavan ja jossa ei oikein tiedä mitä ihmettä oikein tapahtuu ja kuitenkin jotenkin kummallisella tavalla kokonaisuus pysyy kasassa ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yollu - Rhodes Fat Loop - tallennus nimi (Varattu) 16.05.2009

Yollu - Rhodes Fat Loop - tallennus nimi (Varattu)
Oih! Erittäin maukas kipale, rullaa kivasti eteenpäin. Ajankulua ei edes huomaa tätä kuunnellessa. Pysäyttävä. Raikas. Samalla kertaa hieman ehkä haikeakin että erittäin toiveikas. Virtaa syvälle alitajuntaan varsinkin näin aamutuimaan.. Nautin. =) Hyvää kevään jatkoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lähtemättömät Sijoittajat - Amis 21.05.2009

Lähtemättömät Sijoittajat - Amis
Kaikessa yksinkertaisuudessaan täydellinen kappale.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eetteri Kilta - Mestoilla(Fiilaa tää) 25.05.2008

Eetteri Kilta - Mestoilla(Fiilaa tää)
Jesh! Täähän kuulosti hyvältä! Ihan outoo viel kuulla omaan biittiin jonkun settiä ku ei oo kauheesti viel kuullu valmiita noihin omiin vaikka biittejä onkin tullu jaeltuu sinne & tänne.. Mut ihan loistavaltahan tää kuulosti, suu venyi kuin ilmapallo ku kuuntelin, heh. Hyviä läppiä, rento tunnelma. 10. Hienoo. Mahtavaa. Jeee.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hoozk - Domination (original mix) 28.05.2008

Hoozk - Domination (original mix)
samaa mieltä sweetsleepin kanssa, mulle menis ihan täydestä jos joku väittäis tän olevan jotain tyyliin rank1:ta tai arminvanbuurenii tai vastaavaa..oikeestaan tulee tosta alusta vähän dumonde mieleen itelle. mun mielestä ihan tajuttoman onnistunu biisi! ihan uskomattomat melodiat ja hyvä junkka, tykkään! oon ihan tyystin missannut sulta jostain syystä tän projektin, mutta ehtiihän sitä faniutua:) parempi myöhään kun ei milloinkaan. täytyypi syynätä tarkemmin tosiaan noita muitakin biisejä sit kun on paremmin aikaa :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Motion-X - Over my hard bazz 25.05.2008

Motion-X - Over my hard bazz
Nyt kyllä faniudun heti! Luin noita kommentteja tästä ja olen kyllä jokaisen kanssa samaa mieltä. Tätä kuuntelee mielellään useampaan otteeseen. Tulee kyllä paukuteltua autossa varmasti pitkin Tampereen katuja, jeh ;D Toi melodian alku pisti kyllä meikäläisen ihopoimut rullalle - tossa kohtaa kun tuli noi haitarit ja sit lähti, huh huh mitä settiä. !!! 30 pistettä tulis jos vois antaa ;D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele peteonkeisari - Kesädance (Masjah Teinimix) 19.05.2008

peteonkeisari - Kesädance (Masjah Teinimix)
Olipas melkonen däncepläjäys ..tykkäsin eniten tosta videosta, niinku kaikista teidän videoista:D aika günthermäistä menoa :) sanoja ois voinut olla enemmänkin, toisti vähän itseään mutta haitanneeko tuo.. tausta oli tietysti aivan mahtava kun itse tein ...!! btw: mulla on dancetaustoja nyt 4 cd:llistä valmiina, biittejä tuloo myöhemmin (on tossakin 3 biittiä) ja sit jotain humppaa..pistin kalulle viestiä siitä mut ei oo viel kuulunu mitään, potkippa vähän vauhtia siihen niin saatte lisää materiaalia :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Solosaukko - LHC & Higgs Boson (Extended) 20.04.2008

Dj Solosaukko - LHC & Higgs Boson (Extended)
Mukaansatempaava alku. Kehittyy hienosti pikkuhiljaa kokoajan biisin edetessä. Alun perusteella odotin ehkä jotain trancentyylistä alkavan tossa parin minsan paikkeilla kun en huomannut heti tota "housee" tuol genren kohdalla. En Housesta oikein tiedä mitään (ilmeisesti ei ole tullut kuunneltua kovin paljoa) joten en pahemmin osaa arvostella et "millasta housea tää nyt on" mut se, miltä tää nyt muuten mun korville kuulosti niin ainakin hyvin iloinen biisi tuntu olevan. Tai no pirteä ainakin. =) Tykkään ehkä eniten tosta miten biisi lähtee rakentuun tos alussa ja lopussa, muuten ehkä aavistuksen liian jumittava mun makuun:P En oikein keksi enempää sanottavaa. Pistetään nyt 9+ kun ei ihan meitsin musamakua ole mutta kuitenkin ihan kuunneltava. Ehkä house ei oo ihan mun juttuni..(?) Ei liiemmin herättänyt tanssijalkaa tällä kertaa. Mut toi sun toinen biisis on ihan ehdoton:D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Solosaukko - Entropy (4:09) 06.04.2008

Dj Solosaukko - Entropy (4:09)
Juuh, mäkin tykkäsin - saundit pelittää hienosti :) Jotain nostatusta aloin jo odottaa tosta 1:30-2:00 paikkeilta mut näinkin toimiva. Täytyy sanoo et tykkäsin kovasti noista pienistä jutuista tässä biisissä, noi pimputussoittimet kun alkoi soimaan tossa kohtaa missä odotin jotain muuta niin tuli kyllä ihan jeppisfiilis, vaikkei ollutkaan sitä mitä odotin, itselleni tuli ihan Armin van Buuren mieleen siitä kohdasta loppuun asti. :) Sopis kieltämättä jollekkin Avb:n miksaukselle erinomaisesti tää biisi! Aion kyllä loopata tätä muutaman kymmentä kertaa putkeen, kunhan saan taas trancevaihteen päälle, nyt oon niin väsynyt jo etten oikein tajua mistään mitään.. :P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Motion-X - Mystic motion 26.05.2008

Motion-X - Mystic motion
Ihan hyvä biisu. Hienot melodiat lähtee jyliseen ton alkukiksuttelun jälkeen. Ei ehkä ihan 10 biisi mutta 9 ja puol. Jalka tamppas kyllä rytmiä koko biisin ajan, huomasin itsekin vasta tos loppupuolella :) Itseäni ei häirinnyt niinkään nuo bongorummut, joista joku tuossa mainitsi, mutta ehkä noita voksuja ois voinu joistain kohdista vähentää mun mielestä.. no mut ei niitä nyt liikaakaan sinänsä ole, vaikee sanoa mut ei mua mikään muu pistänyt korvaan mitenkään että pitäis mainita - eli ihan hieno biisi:) Tanssilattiakamaa! Tykkäsin erityisesti tosta 3:30 minuutin kohdalla olevasta nykivästä kohdasta. Tuo kivasti vaihtelua ja sopii hyvin tähän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele peteonkeisari - Pete on Ponipoika 15.04.2008

peteonkeisari - Pete on Ponipoika
Tää on aika ifana<3 - en ois odottanutkaan tohon biittiin tommosia sanoja mut yllätyin positiivisesti, aika söpön biisin oot väsänny! Hittikamaa
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Anna 06.03.2008

Protush - Anna
Todellakin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bompaze beatz - Porkkanaraaste 26.02.2008

Bompaze beatz - Porkkanaraaste
juu ideat vähän loppu sen "äänimaailman" suhteen, ehkä joskus vois kehittää siihen jotain jos jaksan.. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crystarble - Aeon 08.02.2008

Crystarble - Aeon
Hmmm! :D Samaa mieltä, että tää piristi! Tulee mieleen ihan joku vanha pelimusiikki tästä, en vaan saa päähäni, mikä mut jotenkin se vaan tuli mieleen ensimmäisenä. Tää on kyllä tosi hyvä! Huomaa, että oot melodioihin panostanut ja on kannattanutkin, meinaan kuulostaa tosi hyvältä. Tää tosiaan piristää pimeen talven keskellä. Soittimet just sopivan rauhalliset tän tyyliseen biisiin mut silti sen verran kovat, ettei jää taustalle. Hyvähyvä! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele RUUHKA - Laiska, paska ja saamaton (Flaidis, Pekkajäbä & Puolikas) 10.01.2008

RUUHKA - Laiska, paska ja saamaton (Flaidis, Pekkajäbä & Puolikas)
Laiskuus = parasta <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dedi-B - Virheeni 08.01.2008

Dedi-B - Virheeni
Joo, tää erottui jollain tavalla joukosta vaikka vastaavia on tullu kuultua aika paljon.. Saundit pelittää hienosti, räpit on kirjotettu ja vedetty hyvin ja ihan tunteella, siitä plussaa, mut ehkä, niinku sanoin, vastaavia tarinoita on ihan sikana, että aihe voi jollai tapaa olla kulunut mutta eihän se sinun mokasi ole. En mä siitä ainakaan pisteitä tiputa, koska jos sydämellä on tehdä tällainen biisi, niin sit sitä pitää vaan tehdä eikä yrittää vääntää pakolla jotain muuta.. tiedän itsekin ettei siitä mitään tule vaikka en räppääkään :P Biitti toimii, sulla on hyvä tyyli ja ääni, sopii tähän hienosti. Tän kuunteli ihan mielellään loppuun :) Kymppi lähtee, lisää vaan tämmöstä! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele virtapiiri - R.I.P 21.12.2007

virtapiiri - R.I.P
(: numero kertoo enemmän kuin tuhat sanaa :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele dirtyBeats - hippi choppailee 13.02.2008

dirtyBeats - hippi choppailee
Jep näyttäähän nää sun setit tekevän kauppansa kun kattelee kommentteja:P Tää on aika rankka kans joo. Hyvät choppailut. Mä tykkään noista rummuista, sopivalla tavalla "rujon" kuuloset ja bassoo on ainakin vähintäänkin riittävästi, siitä blussaa+++
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eetteri Kilta - Ilkeämielinen 19.12.2007

Eetteri Kilta - Ilkeämielinen
Tää ei kyl jätä kylmäksi, ihan pakko kuunnella uusiks! :D Laatudeluxekamaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eetteri Kilta - Ihmisen pelko 19.12.2007

Eetteri Kilta - Ihmisen pelko
Ei mun mielestä ihan niin hyvä kun noi kaks ekaa mut ei huono todellakaan. kovis biitti ja ihan hyvät sanat, mut ei iskeny ihan samaltavalla ku noi edelliset. Ehkä tunnetta viel enemmän räbäytyksiin tai jotain.. en osaa sanoa. Mut ysi lähtee silti. Hyvä tuotos :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eetteri Kilta - Sä et omista mua 19.12.2007

Eetteri Kilta - Sä et omista mua
Ei tää mun korvaan miltään raakilelta kuulostanu, ihan hemmetin kova tämäkin on.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Forbidden paradise 19.12.2007

Protush - Forbidden paradise
Tältähän sen tränsen kuuluuki kuulostaa, yeah!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Kylmä Suomi 19.12.2007

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Kylmä Suomi
Täähän potkii! Mahtava biitti, hyvät räpit, kokonaisuus kunnossa, hianoo. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuosi - Mitä Sä Säädät feat. Puolikas 13.12.2007

Kuosi - Mitä Sä Säädät feat. Puolikas
Siistiä jälkeä :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yollu - Breath (Varattu) 09.12.2007

Yollu - Breath (Varattu)
Hyvää kamaa myös tässä, ai että tää tulee pehmeesti korville ku tyyny.. tai jotain, heh. :) Kivat noi torvet tossa parissa kohdassa, nostaa tunnelman ajoittain kattoon ja ylikin! Vaihteluu löytyy kivasti, tunnelma kohdallaan:) Nää sun biitit toimii suurin osa ihan tällaisinaankin tajuttoman hyvin, ei voi muuta sanoo ku et khyl kaveri osaa hommansa! :) :) Tääki piti kuunnella ihan fiilistelyn vuoksi pariin otteeseen heti kättelyssä! Ja nyt kun on makuun päässy täytyy heti pyytää lisää! Heh.. :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dedi-B - Huuda Mukana Remix 08.01.2008

Dedi-B - Huuda Mukana Remix
Nää on just niitä biisejä mitä itse fiilistelen ja arvostan! :D Tästä ei voi muuta sanoa kuin että hottia tavaraa, mun korvakäytävään kolisi kaikki ihan rytinällä, sanat, biitti, flow, miksaus, kaikki: ei valittamista. :) Hyvä meininki. ;P Tällaista tarttis jengin duunaa vielä enemmän! Tätä tilaukseen lisää! Heti! 12 pistettä tulis heti jos vois antaa..heh:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amiga! - Beyond Reality 07.06.2009

Amiga! - Beyond Reality
Oih, aivan uskomaton melodia! Menin aivan sanattomaksi. Tässä on sitä jotain. Rumpukompit on siistit ja basso potkii kuin kameli. :D Melodiassa on paljon vaihtelua ja monipuolisuutta, tykkään erityisesti tosta "wanhasta" soundista, siinä on vaan sitä jotain (no vaikuttaa sekin että trackermuusikko itsekin olen=) Inhottaa nykyään niin kliiniset biisit, kun on kaikki rosoisuus pois mikä herättää biisin mielestäni henkiin. Tämä ei ole onneksi mitään steriiliä bakteerikammoisten musiikkia jota on tehty kumihanskat kädessä :) ja biisi on pitkä, hienoa! Oli pakko laittaa uudestaan soimaan heti kun loppui. Tämän parissa taitaa vierähtää tunti jos toinenkin. Toi melodia herättää niin paljon hyviä fiiliksiä, varmaan jokaisella erilaisia mutta itse voisin vain jäädä tähän hetkeen viipymään ja olemaan tämän soidessa. Sunnuntai. Taivas on sininen ja aurinko paistaa. Tulee mieleen edellisen kommentoijan sanoin "ne wanhat hywät ajat" ;) Tää biisi on takuuvarma kiireen- ja stressinpoistaja vaikka hektisesti tykittääkin. Hienoa! Täydet 10 pistettä ja vielä toisetkin 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amiga! - Slow Food 07.06.2009

Amiga! - Slow Food
Aika jännän kuuloinen. Ihan pro toi ääni tossa alussa. Itse en housesta paljoa tiedä, on sitä jotain tullut kuunneltua mutta sen syvin olemus ei ole aivan auennut, mutta hieno melodiakulku lähtee tossa 1:18 kohdalla. Ja sit kun loppuu tossa 1:55 kohdalla, taas mennään. Tällainen jumituskappale toimii varmaan tanssilattialla tosi hyvin, tätä vois tanssia varmasti läpi yön putkeen. Siitä tykkään tämän tyylisesti musasta, että tähän voi kehitellä ihan mitä vain ton junkan päälle ja hyvältä kuulostaa :) Oon itsekin jotain tällaista joskus kokeillut, ja kivaa oli tehdä. Ihan pro biisihän tämä oli. Laitan kympin biisistä, mut oma mielipiteeni genrestä on yleensä 8-9:n luokkaa mut riippuu ihan mielentilasta. Taustamusiikkina tällainen on aina täys kymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amiga! - Upperground 07.06.2009

Amiga! - Upperground
Ja taas toinen namipala iloreivin ystäville :D Tässäkin on tätä "wanhan ajan" menoa, tuli taas tehtyä aikamatka 90-luvulle kun kaikki oli vielä "hyvin", heh ;D Heitän kympin tähänkin ihan meiningistä ja soundista vaikka "Beyond Reality" kolahti melodioidensa puolesta itselleni enemmän mutta loistokappale tämäkin on :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amiga! - Shooting Star 07.06.2009

Amiga! - Shooting Star
Nyt se on selvä. Faniudun välittömästi. Tässä on sellainen kappale että sanat menettävät merkityksensä. Annan vain musiikin viedä ja kertoa omaa tarinaansa. Tunnetta on mukana, sen kuulee, sen aistii. Tässä voi antaa mielikuvituksensa ja ajatuksensa päästää lentoon ja haaveilla jostain aivan muusta kuin mitä on. Unelmoida jotain suurta tai jotain pientä ja kaunista. Jotain joka kestää vain hetken mutta säilyy ikuisesti. Itselleni tämä herätti muistoja. Kuin olisi eräät kauniit ja haikeat hetket heränneet utuisina henkiin jostain mieleni syövereistä aikojen takaa. Itselleni tää on vahvasti sellainen "aika kultaa muistot"-biisi, jotain niin kaunista ja salaperäistä. Jotain vain niin omaa ja henkilökohtaista. Ihan tippa tulee linssiin. Ohhoh, herkesinpäs runolliseksi. Tämä on taidetta. Piste. Eikun 100 pistettä. ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Maanantaista sunnuntaihin 25.11.2007

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Maanantaista sunnuntaihin
Jeah. Jännänkuulone biitti täs. Sanat kyllä kolahti ja sanomaa löytyi mun mielestä. Eka biisi minkä täältä kuuntelin ja tän perusteella kuuntelen kyl loputkin mielenkiinnolla, hyvää settiä :) Soittolistalle ja lataukseen meni.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele dirtyBeats - Gansta Penan paluu 13.02.2008

dirtyBeats - Gansta Penan paluu
Noonih! Tässä on löydetty se "oikea" äänimaailma ja meininki. Niinku tos joku oli kommentoinu, tää on just nerokkaalla tavalla yhtäaikaa kaunista ja jumalattoman vihaista. En taaskaan keksi muutakuin älytöntä ylistämistä, tää vaan yksinkertasesti toimii. Rummut potkii suoraan tajuntaan ja toi melodia vie jonnekkin kauas öisille kaduille ja ratapihoille missä kaikki gangstapenat ovat koolla. tätä kun oon tässä repeatilla paukuttanu meneen ties monettako kertaa, alkaa kierolla tavalla "näkeen asioita", jos ajatuksista vois tehdä musavideon niin ois aika himmeetä tavaraa.... ;P Pistäisin tästä kyllä 20 pistettä jos voisin, tällaisia biittejä on mielestäni niin pimeen harvassa ja harvoin nekään harvat näin namia on.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yollu - ReggaeHeaven (Varattu) 03.12.2007

Yollu - ReggaeHeaven (Varattu)
Mitäs, mitäs, mitäs täältä löytyy?!!? Oikeeta herkkunannaa, oijoi, upeeta!!! :D Tää meni heti koneelle, wau.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Psycho dreams 21.10.2007

Protush - Psycho dreams
Kova biisi, lähtee hienosti käyntiin! Tykkään. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dumbed - Wisdom of 2008TR (clip) 03.12.2007

Dumbed - Wisdom of 2008TR (clip)
Joo vähän tässä tökki tosiaan noi jutut, mutta toi pianomelodia on kyl biisin arvonen, että kannattaa kehittää viel eteenpäin!! :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yollu - N.JoB (Varattu) 03.12.2007

Yollu - N.JoB (Varattu)
SuperNamia tämäkin!! :D Jeee! Täytyypäs heti faniutua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele peteonkeisari - Seiska 15.04.2008

peteonkeisari - Seiska
Yhtä tykki tämäkin kuin noi muutkin, ja totta joka sana, heh :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yollu - Nuoli (Varattu) 03.12.2007

Yollu - Nuoli (Varattu)
Oi mikä helmi! Noi laiskat torvet sopii ainaski mun korville just täydellisesti, yeah! Tää ois hienoa kuulla sanojen kera
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele michaeln - house music is a freedom 22.12.2007

michaeln - house music is a freedom
Ohhoh! Täähän kuulostaa oikein letkeeltä matskulta! :D Ottaa hyvin mukaan alussa ja kuljettaa loppuun hyvällä, tarttuvalla otteella. Siistit noi naishenkilön puheet noissa väleissä, sopii hienosti! :D Asennetta!! Ei oo pahaa sanottavaa. 11 pojoo jos vois antaa niin antaisin. :)))
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele peteonkeisari - Jani on Ninja 15.04.2008

peteonkeisari - Jani on Ninja
"Kyl sä tiet et jani on ninja, janilla on ihan oma linja" .. eihuhhuh ku repeilin kun kuuntelin tätä, ihan paras! :D Toi musiikkivideo on aika karu :P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dumbed - Hardcore club 03.12.2007

Dumbed - Hardcore club
Heh heh, tää on hauska! Noi läpät tuol välissä sopii just hyvin. Aika psykoottista menoo.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dumbed - Handle us 03.12.2007

Dumbed - Handle us
JEEE! KUNNON TAMPPAUSTA!! :O Tulee vanhat reivibiisit mieleen :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele NUJAKKA - NujakkAnthem 25.11.2007

NUJAKKA - NujakkAnthem
Täydellistä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flaidis - Mielikuvitusta 25.11.2007

Flaidis - Mielikuvitusta
Hohoiioii mikä biitti ja mikä biisi!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Kaikist sä luulit olevas yks niistä 25.11.2007

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Kaikist sä luulit olevas yks niistä
Hyvänkuulosta tavaraa! Biitti = damn nice! :) Kaikinpuolin hyvä kokonaisuus paitsi noi kaiut kertsis häiritsi vähän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dumbed - Kesätystä 03.12.2007

Dumbed - Kesätystä
Wohou, tykkäsin noista "jumitus"-kohdista, missä ei oo mitään melodiaa. ihan sikahyvä toi bassosoitin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dumbed - Genetris 03.12.2007

Dumbed - Genetris
Pianostamelodioista tuli heti mieleen joku scootterin piisi. Tää oli varsin hyvä myös, kaikennäköstä on näköjään tungettu samaan kyytiin, ehkä otteen saaminen biisistä lipsu jonkun verran siitä syystä.. :/ Mut noi muutamat tosi hyvät kohdat on tosiaankin hyviä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dumbed - Moby 03.12.2007

Dumbed - Moby
Kuulosti ihan kivalta alulta! Mut lyhyt. :( :(
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yollu - AvarraMieltä (Varattu) 03.12.2007

Yollu - AvarraMieltä (Varattu)
Samaa mieltä aikalaill muiden kanssa, hyvä meininki!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Vault - Octawave 03.12.2007

The Vault - Octawave
Tässä on eri kiva melodia ja kivat kikkailut tolla syntikalla. Saa hyvälle tuulelle tän tyyliset biisit, toivottavasti tosiaan kuulis vielä enemmän, harmillisen lyhykäinen... :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dumbed - Jumitus 01.12.2007

Dumbed - Jumitus
Jumijumijumijumi... hehheh, tää on ihan hauska =) Tätä kun joutuis kuunteleen 10h putkeen, tulis varmaan sama efekti kun Jackassin "Party Boy:lla", alkais varmaan tajunta laajeneen. Hetken jo kävi mielessä, että loppuuko tää ollenkaan vai onko mulla repeat päällä mut ei ollu, eli hyvin onnistu jumitukset :D Aloin jo MELKEIN maistamaan värejä tätä kuunnellessa... :P täytyy tsekata loputki piisit myöhemmin..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yollu - Hip-Hop (Varattu) 03.12.2007

Yollu - Hip-Hop (Varattu)
Ihan jeespoks, sopii täydellisesti tän hetkiseen fiilikseen ku en saa oikein mitään aikaseks :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Kierrän Kehääni 25.11.2007

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Kierrän Kehääni
Nonnihh! Tässä toimii kyl kaikki. Hyvä kokonaisuus. Hienoo tavaraa! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dumbed - Oblivion 03.12.2007

Dumbed - Oblivion
Aika pitkälle samaa mieltä muiden kanssa. Ihan OK biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yollu - PoisStressavaArki (Varattu) 03.12.2007

Yollu - PoisStressavaArki (Varattu)
Todellaki tätä kuunnellessa voi kuvitella kaiken harmaan arjen valuvan päästä ulos :) Varsinkin nyt kun ulkona on pimeetä ja sataa kurapaskaa ja hanasta tulee vaan kylmää vettä... :P Mieli vaelsi jonnekin tosi kauas missä ei puhelimet pirise - melkein jo huomasin makaavani auringossa lämpimällä hiekalla.. aahhhh.........., mutta sitten biisi jo loppuikin ja heräsin taas tähän ah, niin tuttuun harmauteen ja stressiin. :( Onneks sulla on paljon näitä hyviä niin voi tehä useammin näitä trippejä pois arjesta.. :) Kybä tulee, tää oli kyl pakkolataus ynnä soittolistalisäys jälleen kerran.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-Loud - Raise The NRG 07.06.2009

C-Loud - Raise The NRG
"Erittäin nopea ja energinen rave/melodic trance biisi." Kylläkyllä. Ihme ettei tätä ole kukaan kommentoinut vaikka biisi on näköjään n. 2 vuotta tuossa ollut. Itseäni suorastaan sykähdytti tämän kappaleen meno. Mielestäni tässä on kaikki kohdallaan. Kokonaisuus toimii pituuteen nähden mutta sisältöhän se biisin tekee ja tässä sitä on. Ei mitään turhaa, vain se oleellinen. Kaunis, pieni melodianpätkä joka toimii loistavasti tällaiseen kiksutempoiseen kixutteluun. Taas mieleeni tulee jotenkin tyylillesti Dj Neon tai sellainen levy kuin Bonkers (Dj Hixxy's Mix), no tosin ehkä hieman jatkettuna. Mutta hyvin energinen paketti. Taattua nannaa rave-kansalle. Toimii aina. Pakkolataus ja listalle meni. 10+++
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Ympäripyöreetä 25.11.2007

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Ympäripyöreetä
Tää on hyvä!! Kova biitti ja räbät toimii. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yollu - Night Of Art (Varattu) 03.12.2007

Yollu - Night Of Art (Varattu)
Karkkia korvalle!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yollu - CanJam (Varattu) 03.12.2007

Yollu - CanJam (Varattu)
Kyllä tästä munaa löytyy kympillä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eetteri Kilta - Kaikkee paskaa radiosta 19.10.2007

Eetteri Kilta - Kaikkee paskaa radiosta
Just hyvä:D Biitti on ihan huippu! Noi clapit toimii. Biitti lähtee käyntiin just hyvin, tollee räjähtävästi. Sai ainakin mut kuunteleen loppuun:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Mitä muuttaisin jos voisin 25.11.2007

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Mitä muuttaisin jos voisin
Kipeen hyvää!!! Whouh!! Kaikki pelittää. 10+
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Kuuntele 25.11.2007

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Kuuntele
Oh hoh whouh! Kovaa settiä sul täällä. Hemmetin hyvät räbät ja biitti, kaikki toimii! :D Lataukseen ja listalle meni. Heti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kemmuru - Jodarok - Kela sitä 03.12.2007

Kemmuru - Jodarok - Kela sitä
Asiallist
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele NUJAKKA - Maksimaalinen Vitutus - Feat Starr & Solonen 25.11.2007

NUJAKKA - Maksimaalinen Vitutus - Feat Starr & Solonen
Jee!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yollu - ChiliPata (Varattu) 03.12.2007

Yollu - ChiliPata (Varattu)
Uuuhhh no ei hitto täytyy sanoo jälleen kerran!!! Tuli sama fiilis kuin "Pois Stressaavas Arjessa".. Nyt tuli tosin fiilis ihan kuin istuisin jossain junan tavaravaunun reunalla tsekkailisin ohimenevää preeriaa kaktuksineen ja kanjoneineen.. auringonlaskuun menos tietysti ;) Yah, ei moronporo mikä biitti!!! Cowboymeininki!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dumbed - Kaukana 03.12.2007

Dumbed - Kaukana
Täähän oli mukavan pirteää musaa :) Tulee itelle mieleen joku Alice Deejay.. heh, laulu vain puuttuu :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yollu - Turntables-Instruments (Varattu) 03.12.2007

Yollu - Turntables-Instruments (Varattu)
Jee! Tää vois soida oman elämäni alkutunnarina tai oikeestaan tää vois soida joka aamu kun herään. Täs on just semmonen "mitäs kivaa mä tänään keksin" -meininki! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yollu - CityLife (Varattu) 03.12.2007

Yollu - CityLife (Varattu)
Aiwan mahtawa ja hyvin nimetty, tulee just mieleen, niinku muutkin on sanoneet, jotkin new yorkin kadut sumuineen ja hämärine kujineen. Voisin hyvin kuvitella musavideon aiheesta tähän :) Biitti toimii erittäin hyvin jo tällaisenaankin joten toivottavasti sanat ovat vähintäänkin yhtä hyvät :) 10+++
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yollu - FunkOH (Varattu) 03.12.2007

Yollu - FunkOH (Varattu)
JeeeAAAUUUUHHH! Tää potkii kuin kiimainen hirvi!! :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Intriga - Intriga - 15 21.10.2007

Intriga - Intriga - 15
Hyvin jytää!! ;D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yollu - ChillHill (Varattu) 03.12.2007

Yollu - ChillHill (Varattu)
Kaunista. Erittäin. Vie mukanaan todella heti alusta saakka ja pitää otteessaan tiukasti loppuun. Bompaze kiittää, kuittaa ja kumartaa. Täältä on löytynyt uusi voittaja! ;D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eetteri Kilta - Rauno 19.12.2007

Eetteri Kilta - Rauno
Nää on näitä biisejä mitä pitäs löytää enemmän kaiken melankolisten nyyhkytysten keskeltä:) Erittäin positiivinen tapaus. Komiikast ei puutetta, ei. Biitti ihan he-le-ve-tin hyvä, sopii täydellisesti. Sama fiilis tätä kuunnellessa ku toi "kaikkee paskaa radiosta" :D Jepulis, ei muuta. Gybä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dumbed - Jumpin around 03.12.2007

Dumbed - Jumpin around
Tähän sopis hyvin joku muija laulaan! :D 90-luvun tyyliin tietysti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Annan musiikille 25.11.2007

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Annan musiikille
Tasavarmaa kyytiä. Tykkään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RUUHKA - Pelastakaa anthemit (Asetti, PGA, Makke Knackerton, Puolikas) 25.11.2007

RUUHKA - Pelastakaa anthemit (Asetti, PGA, Makke Knackerton, Puolikas)
Tääki on hyvähyvähyvähyvä.... jeee
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele G-Powered - Viereesi jään 07.06.2009

G-Powered - Viereesi jään
Oi joih!! Tää projekti oli ihan löytö, huh. Kaikki biisit on loistokamaa mutta tää kolahti kaikista eniten. Itseasiassa löysin youtuben kautta ja kokeilin ihan huvikseni, oisko täällä mikserissä ja olihan se. Yeah! Kas kun en ole aikaisemmin kuullut ikinä (?) Mut biisi loistaa ihan joka osa-alueella, tempo ja melodiat tykittää enemmän kuin 1000 ydinlatausta, noi pienet tauot tanssin välissä tuo hienoa vaihtelua kappaleeseen ja lyriikoissa on elämääkin suurempaa merkitystä ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Vault - 10 Second Attack 03.12.2007

The Vault - 10 Second Attack
Piti pistää repeatilla tuleen ku oli niin lyhyt :P Mut tosi hyvänkuulosta tavaraa, sopivassa suhteessa tommosta "leijailuu" ja rullaamista, tossa melodiassa on jotain erikoista kun biisi kuitenkin etenee jotenkin jännästi vaikka pistin sen vaan toistaan luuppina. Tästäkin olisi hienoa kuulla tosiaan jatkoa. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Fire up! 21.10.2007

Protush - Fire up!
Jesh, tykkään! Tiukka piisi!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eetteri Kilta - Eetteri ilta 19.12.2007

Eetteri Kilta - Eetteri ilta
Asiaa! Heh, ihan huippu toi biitti, tulee joku samba de janeiro mieleen :P
9

Sivu: 1 2