Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 8 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anuke - Safe Haven 10.09.2008

Anuke - Safe Haven
Äärimmäisen hyvää tavaraa! Riffit toimivat todella hyvin, rumpali tietää miten tälläisessä musiikissa pitää soittaa, vokalisti vakuuttaa ulosannillaan ja asenteellaan sekä yleisilme on todella hyvä. Ainoa miinus ovat itselleni soundit, joita vielä rukkaamalla saataisiin (tietysti) melkoista lisäpotkua bändin musiikkiin! Todella hieno suoritus ensimmäiseksi demoksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anuke - Mutilation 10.09.2008

Anuke - Mutilation
Aloitus toimii kuin nyrkki naamaan! Saamarin hyvä biisi kaikenkaikkiaan ja mitäpä tuohon Safe Havenin kommenttiin tässä lisäämään. Kitarasoundia voisi ensi demolle tietysti saada vieläkin paremmaksi, mutta eipä tuo haittaa oikeastaan yhtään. Tykkäänpi kovasti teidän tavasta riffitellä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mensura - In Mysteries of Shadows 15.09.2008

Mensura - In Mysteries of Shadows
Aijai, Mensura, miten pahan nyt heität. Ensin tuli mietittyä, onko tässä vuoden kovin EP. Sitten tuli mietittyä, meneekö tämä sittenkin todella jopa niiden kymmenien kokopitkien ohitse, mitä on tullut vuonna 2008 diggailtua. Vastaus on, että vain aika näyttää. Mutta tällä hetkellä vakuuttuminen on niin syvä, ettei voi sanoin kuvailla. Taito luoda tunnelmallista metallia, joka kuulostaa silti samalla raa'lta ja brutaalilta on teillä yksinkertaisesti... kokonaan hallussa. Oma tyyli on löydetty ja tämä biisi on siitä täydellinen esimerkki. Melodiat ovat korviahivelevän hyviä - voisin jopa myöntää, että ne ovat todella kauniita. Kitaristien sahaukset ja riffit ovat kadehdittavan hyviä. Rumpali on yksi Suomen parhaimpia ja sävellystyö toimii lähes täydellisesti. Voiko tästä vielä parantaa? Uskon että te pystytte jopa siihen. Kokopitkää odotellessa...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mensura - Thy Reflection Inverted 15.09.2008

Mensura - Thy Reflection Inverted
Jumalauta, miten lähtee taas käyntiin niin saamarin komeasti. Hieman Emperor tulee mieleen siitä miten instrumentit pelaavat yhteen, mutta vain todella hyvässä mielessä. Jälleen todella hyvää sahausriffiä, jota synat tukevat hienosti. Rummuista voi sanoa vain sen että Perttu on omasta mielestäni ehkä Mikserin parhain extreme-rumpali. Tyylitajua, nopeutta ja taitoa riittää niin perkeleesti! Vokalistin "UNGH!"-äännähdys biisin alkupäässä sai pirullisen virneen leviämään kasvoille. JUURI NÄIN! Puolivälissä biisiä mennään jo niin komeissa maisemissa, että alan miettimään, onko tänä vuonna tullut mitään näin kovaa EP:tä ulos? Oma vastaukseni on että ei tod! Uskomatonta sävellystaitoa, Mensura.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mensura - Monastery of Mess 15.09.2008

Mensura - Monastery of Mess
Alun riffistä lähtee kyllä käyntiin semmoinen rankaisu, että melkein lentää pipo päästä! Rumpalilta irtoaa wanha kunnon piiskaaminen vieläkin napakammin kuin ennen. Riffejä on myös rukattu vieläkin parempaan kuosiin... kertsin melodinen sahaus on yksinkertaisesti upea, ja kertsi jää muutenkin päähän kummittelemaan hienolla tapaa. Loppupään riffittely, yleinen tunnelmointi ja loistava vokalisointi vakuuttavat lopulta täydellisesti. Tälläisen tyylilajan tavaraksi tämä on lähes täydellistä. Erikoispropsit synista, jotka on jälleen yhdistetty todella hyvin musiikkiin. Tämä EP tappaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mensura - Serenity Above All (for Sacrificials) 15.09.2008

Mensura - Serenity Above All (for Sacrificials)
Todella hieno suoritus jälleen teiltä. Serpentine Benedictionin ideoita on viety todella kovalla temmolla ja taidolla vieläkin pidemmälle. Äärimmäisen rankaisevat rummut, riffit, vokaalit ja hyvällä maulla toteutut kiipparit hitsaavat yhteen kokonaisuuden, jota ei voi kuin ihailla. Jotkut näistä melodioista ovat sen verran huippulaatua, että melkein kateeksi käy! Vokalistin entistä kireämmäksi käynyt ulosanti vakuuttaa myös jälleen. Alun matalat murinat yhdessä musiikin kanssa saavat aikaan kylmiä väreitä, joka tarkoittaa, että allekirjoitettu on jälleen kerran vakuutettu. Soundit ovat myös täysi kymppi, joten mitäpä tässä napakymppiä sen enempää perustelemaan. Ihailtavan hieno biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Samrat - La Danza Furiosa 31.07.2008

Samrat - La Danza Furiosa
Paha tästä on sanoa mitään sen erikoisempaa enää, mutta edelleen biisi on yksi koukuttavampia sävellyksiä mitä tiedän, ja vielä kaikessa mammuttimaisuudessaan ja mahtipontisuudessaan! Erilaisia osia ja tyylilajeja on sotkettu todella taitavasti, löytyy mahtavia riffejä ja uskomattoman hienoja laulusuorituksia - unohtamatta oivaltavia lyriikoita ja erikoisia sovituksia. Kaikki toimii ja jokainen soittaja on erittäin hyvä roolissaan - erikoispropsit hulluille kitaroinneille. Mahtavaa meininkiä ja allekirjoittanut on edelleen onnessaan päästyään osaksi näinkin hienoa matskua! Täys kymppi ja Hail Samrat vaan! Lauteilla tavataan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Animal Sodomizer - Dead Raccoons On Road 66 25.04.2009

Animal Sodomizer - Dead Raccoons On Road 66
Jumalauta, mestariteos!
10