Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 13 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Myastenia - Dead Eyes See No Daylight 07.11.2007

Myastenia - Dead Eyes See No Daylight
En pääse vineämään kyllä äänenlaadusta millään lailla, jos tuo tosiaan on kahden mikin treeniäänite. Siihen nähden hyvälaatuinen raita (kuuntelen tosin aika laaduttomilla purkeilla tällä hetkellä). Mutta siis, biisinähän tämä toimii, vaikkakin on vähän peruspeukutus. Ärinä/rääkynä irtoaa laulajasta mukavasti, eikä muussakaan työskentelyssä valittamista ole. Peittoaa paskempia mennen tullen. Kiljukaa jos joskus ihan kunnon studiossa demon hiotte, mie juoksen kuuntelemaan heti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Far Away 20.02.2007

Silent Dream - Far Away
Kommentti on kirjoitettu samaan aikaan, kun kuuntelin biisiä ensimmäisen kerran, eli syvempi analysointi tämä ei ole. Ensivaikutelma ainakin hyvä, mukava melodiakulku. Kitarat kaipaisivat vähän enempi potkua, ainakin minun mielestäni. Toisi mukavasti särmää äänimaailmalle. Laulu toimii loistavasti, joskin "taustalaulut" uppoavat vähän liikaa tuonne miksaukseen. Kitarasoolo hyvä, tarkkaa soittoa, harmi vain että hukkuu liikaa :/ Ehdottomasti kitaroita isommalle, pojat! :) Kappaleen rakenne on mukava, ei niin tavallinen, joskin toivoin loppuun sellaista nopeaa runttausta, esimerkiksi kertosäe nopeammalla kompilla olisi toiminut niin ettei mikään. Kokonaisuutena biisi minun mieleeni. Hyvä rakenne, vie kuitenkin mennessään vaikka onkin erikoisempi. Tarttuvuus ei kärpäspaperin luokkaa, mutta eipä sen tällaisessa biisissä tarvitsekaan olla (lue: aina ei tartte olla poppia). Soundit kohdallaan, mutta voi kun niitä kitaroita saisi vähän isommalle. Soittotaito ja -tarkkuus kunnossa, lauluosuudet loistavia. Ehdottomasti kiitettävä suoritus, mutta se jokin jäi vielä puuttumaan. Mutta jatkakaa helvetissä, rokkasi tosissaan! Jää soittolistalle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argathron - Ebony Flame 01.02.2007

Argathron - Ebony Flame
Tässähän on mukavasti asennetta pelissä. Vielä kun vähän paremmalla soundilla saisi tämän, niin kuuntelumäärä varmasti kasvaisi kerralla. Laulu jäi ainakin nyt harmittavasti liian piiloon. Rumpalille pisteet, samaten rumpalin ja kitaristien yhteispelille. Kerrassaan tiukkaa menoa, ens kerralla vain parempaan studioon :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Impact - Anthem of Materialism 10.02.2007

The Impact - Anthem of Materialism
Pituutta juuri sopivasti rallilla, lopetuskohta on osattu katsoa kohdilleen. Kyllähän tässä tosiaan Metallica ja Slayer haiskahtaa, mutta täytyy edelleenkin muistaa, että uuden musiikkityylin keksijä saa banaanin. Laulaja hoitaa työnsä tyylipuhtaasti, vielä ku olisi sen viimeisen rutistuksen saanut peliin mukaan, niin olisin ollut tyytyväinen. Sounditkin ovat kohdallaan, hyvät demosoundeiksi. Heh, meni vähän lässynlääksi tämä kommentti, mutta mukavan menevä ja tyylipuhdas suoritus. Seuraava demo nostaa varmasti rimaa taas ylemmäs.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Systole - Deathbed Of Hope 13.02.2007

Systole - Deathbed Of Hope
Hyvältä kuulostaa, päätyy soittolistalle samantien! Soundi on kohdallaan, soittotekniikka kunnossa ja rakenne toimii. Lisää tätä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Eternity - Deathtrapped 15.02.2007

Project Eternity - Deathtrapped
Mukavasti potkii. Biisissä kivoja pysäytyksiä, joita on oikeasti jo pitänyt treenata. Soundit edelleen ahdistavat, kuulostaa harmittavasti siltä kuin musiikki tulisi patjan läpi, tai naapurihuoneesta. Jos vähän yläpäähän saisi lisää ääntä niin kuulostaisi paremmalta. (Tämän huomion voi ohittaa jos kyseessä on välimiksaus. Biisi kuulosti heti tykimmältä ku kokeili vääntää äänikortin equalizerista ylätaajuuksia isommalle, kitaratkin kuulostivat heti paljon repivimmiltä). Mutta mutta, materiaalina hyvää, nopeaa menoa ja taitojen kehitys kuuluu. Rokkaa kuin hirvi, ja hakkaa vertailukohteen Sing When You're Burning'n 12-0.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Eternity - Life Cancelled 15.02.2007

Project Eternity - Life Cancelled
Tämä potkii sitten ihan erillä tavalla kuin Sing When You're Burning. Aloitetaas. Heti pisti silmään tuo biisin pituus, 7:07 on mille tahansa metallibiisille jo käsittämätön mitta, ja vaatii taitoa saada biisi kantamaan noin pitkään. Tosin alussa nyt oli sampleintroa jonkin verran. 1:45 kohdalla lähtevä kohta olisi saanut olla hitusen nopeampi, ehkä yleensäkin biisin tempo saisi olla vähän reippaampi, meno oli taas hitusen tykimpää. Nyt tuntuu vähän junnaavaan. 5:11 kohdalla bändi kuulostaa hämmästyttävän paljon Downfall-yhtyeeltä. Kitarasoolo on oivaltava, mutta jotenki ei tuntunut olevan tämän biisin soolo. Poikkesi ehkä jo hieman liikaa muusta biisistä. Tosin, sepä saattaa olla juuri tarkoituskin. Biisin pituus oli se suurin kompastuskivi, vaikkakin biisi oli vaihteleva. Mutta mutta, kuitenkin kokonaisuutena hakkasi Sing When You're Burning'n helposti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cole - Love Fades Away 03.11.2004

Cole - Love Fades Away
Mjoo, kyllähän tämäkin on. Tulee nyt joku bändi mieleen, mutta en keksi nyt että mikä. Kitarat kivaa kuultavaa, samaten piano (taas). Henkilökohtaisesti en pidä noista stopeista mitä biisissä on, vaan kappale voisi olla ilman niitä parempi. Tosin sitten sitä pitäisi sovittaa uudestaan ja siinähän olisi taas tekemistä.. Pianosoolo oli hieno, joskin jäi pikkuisen liian lyhyeksi. Kyllä tätäkin kuuntelee nukahtamismusiikkina. Loppui hölmösti. Fade olis ollu parempi ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cole - Broken 03.11.2004

Cole - Broken
Kyllähän tämä nostaa kylmät väreet selkään, ei voi muuta sanoa. Tuo piano kyllä vie mennessään tässä kappaleessa. Laulajan ääni sopii hyvin muuhun biisiin. Kyllä tämä voisi singlenä myydä kivasti. Saitte itsellenne uuden fanin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cole - Lost & Found 03.11.2004

Cole - Lost & Found
Kyllähän tämäkin taas pianoineen säväyttää. Biisin alku oli pientä hakemista, asenteesta tosiaan plussaa, samaten biisiin istuvasta soolosta. Ehkä jokin kiva hidas pianopätkä olisi tuonut biisiin sen kaivatun hempeyden. Mutta menevä paketti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cole - Lost & Found 03.11.2004

Cole - Lost & Found
Kyllähän tämäkin taas pianoineen säväyttää. Biisin alku oli pientä hakemista, asenteesta tosiaan plussaa, samaten biisiin istuvasta soolosta. Ehkä jokin kiva hidas pianopätkä olisi tuonut biisiin sen kaivatun hempeyden. Mutta menevä paketti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cole - Unchainged 03.11.2004

Cole - Unchainged
Tämä tykittää keikalla niin että ei mitään järkeä. Siis olettaen että soitatte hyvin yhteen ja rumpali pysyy kompeissaan mukana. Kiitettävän erikoinen veisu, hakkaa mennen tullen kaikki muut tekemänne kappaleet (ainakin tässä mielentilassa). Tuplabassaritykityksestä plussaa, laulumelodiat kuulostaa hyvältä, mutta menee ehkä hieman liian tasapaksuna koko biisin läpi. Tällaisessa kappaleessa pitäisi miksata kitara reilusti ylemmäs ja ottaa laulajan äänestä irti kaikki mikä lähtee. Toivottavasti sitten keikalla. Kappale yhdistelee kivasti hitaita ja nopeita kohtia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Eternity - Sing When You're Burning 15.02.2007

Project Eternity - Sing When You're Burning
Soundit ei kyllä anna ihan oikeutta tälle.. Kohtuullisen kamalaa kuultavaa välistä. Parempi studio ja parempi miksaus, niin biisikin kuulostaisi huomattavasti paremmalta. Puhtaan lauluosion olisi voinut jättää pois, biisi olisi toiminut ilmankin. Tosin, kyllä se puhdas laulukin siinä toimii, mutta lauluun olisi pitänyt saada erilainen fiilis. (Heh, helppohan se on selitellä :D) Jos pitäisi Mikseristä etsiä vertauskohtaa tälle, niin To the Darker Grounds'n musiikki pisti ensimmäisenä mieleen. Mutta siis. Hyvä ralli, kiitettävään ei tällä kertaa yllä. Suunta on kuitenkin oikea. Eikun lisää potkua soundeihin ja uusi yritys.
8