Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 104 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Pato 26.02.2012

Kylmän Raudan Sepät - Pato
Ärjy meininki ja murjovat saundit kirivät kuulijan korviin ja luovat vihaisen ja asenteellisen tunnelman. Hienoja sanoja olette saaneet kirjoitettua tarinaksi. Rock out with cock out!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SINFACTOR - A Million Word Epilogue 26.02.2012

SINFACTOR - A Million Word Epilogue
Oho, rumpali aloittaa rujolla mätkinnällä setin ja kitarat potkasee rallin vihaisesti käyntiin. Vokalisti murisee ja ärisee kuin perseestä vesilätäkköön jäätynyt vihainen koira! Asenne meininkiä! ROck out with cock out!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sielu 013 - Korven kyynel 26.02.2012

Sielu 013 - Korven kyynel
Svengi kitara juoksuttaa biisin käyntiin tosin leadakustinen jää hieman taustaskittan varjoon? Soitannasta kuulee, että otelauta kitaran on ennenkin pyörinyt käsissä. Viel kun ois tarkemmin ja enemmän asenteella vetänyt niin toimisi vielä paremmin! Rock out!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Kudos - Night of the Living Dead 26.02.2012

Project Kudos - Night of the Living Dead
Dodi, nyt ollaan kasarirock-meiningeissä. Yöllinen meininki introssa niinkuin biisin nimi kertoo. Mainiot rässikitarat luovat hyvän pohjan ammattimaisen hyvälle laulajalle, omatakeinen saundi! Rock out with cock out with attitude!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anaalitappi-O - Baby Cry 26.02.2012

Anaalitappi-O - Baby Cry
Helvetin raivoisa bassokuvio räjäyttää piisin heti ensisekunneilla juoksemaan kohti tuhoa! Laulajalla painaa kuin 60 tonninen höyryveturi eteenpäin asenteella ja koittaa samalla raiskata kaikki tielle hyppäävät olennot! Potkii! ROck out with cock out!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - Viimonen Ilta.(remix.25.02.2012) 26.02.2012

MarcoN. - Viimonen Ilta.(remix.25.02.2012)
Jaha, nyt on sen verta vihaisen näköisen moottoripyöräsetä rujolla äänellä laulamassa, että kymppi paukkuu!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nartum - Behind These Walls 26.02.2012

Nartum - Behind These Walls
Hienon tunnelman olet/olette saaneet tänne tehtyä. Mystinen ja hieno. Tunnelman luonti onnistui hyvin. Jatkakaa samaa rataa! rock out with cock out!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sad Section - Unknown 26.02.2012

Sad Section - Unknown
Dodi, ja virveli lähtee mätkyttään eteenpäin. Mainio saundi intron kitarassa ja vokalistilla mainio ääni. Ääntää hyvin, paremmin kuin hyvin englantia, iso plussa tosin hieman enemmän asennetta lisää niin lähtis vielä stydimmin! Rock out with cock out!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kirveli - Numeroidut muistot 25.02.2012

Kirveli - Numeroidut muistot
Metkan äänimaailman olet saanut visioitua tähän, letkeä meininki pysyy koko biisin ajan hyvin kasassa. Lauluääni tosin itse tunnelmaan verrattuna hieman liian apea mutta ehkä nämä sitten kompensoivat toinen toistaan sopivissa määrin. Rock out!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Miss Bratislava 25.02.2012

Kalashnikov - Miss Bratislava
Noni, kasikytluvun europemainen intro upein kitaraleadein juoksee kohti verseä ja vokalisti pääsee mukaan rytkeeseen. Vokalistilla mukavan letkee perusvarma suomirock-saundi. Rumpali vetää mukavaa varmanoloista komppia ja basistikin pysyy kuvioissaan tahdissa. Perusvarmaa rokkia!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gazer Strip - Alone Against The World 25.02.2012

Gazer Strip - Alone Against The World
Noni, biisin nimi ainakin kertoo, että nyt mennään rebel-asenteella ja niin mennäänkin. Biisi pysyy hyvin tunnelmassaan koko vedon ajan kasassa ja vokalistikin ääntää hyvin englantia. Rock out with cock out!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Janne's Pub - Valveunta 25.02.2012

Janne's Pub - Valveunta
Asiallinen stydi meisinki! Asiallista bluesmaista progee Genesiksen varjoilla. Vokalistilla hieno ja mainio suomirock-saundi tosin ei mitenkään omatakeinen mutta toimii. Ei mitää, rock out with cock out!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Millennium Hand - Bad Hair Day 25.02.2012

Millennium Hand - Bad Hair Day
Mainio tunnelma biisissä, kitarat svengaa mainiosti, vetää kuulijan mainion tunnelman keskelle. Oletta selkeästi sielä vähintään sikari suussa tunnelmoineet. Lemmikkiundulaattikin on saanut äänensä nauhalle, ei mitään, rock out with cock out ja sano linnulle terkut!

Kommentti kappaleesta Kuuntele 7 Stout Clan - Distillery Funhouse 25.02.2012

7 Stout Clan - Distillery Funhouse
Dodi, voin kuvitella itteni helposti vuoristomaisemaan lipittämään tuota kansikuvan drinkkiä ja nauttimaan tästä nostalgisesta setistä. Englannin lausuminen hieman, aivan hiuksen hienosti sanottuna tökeröä mutta Suomi, ah, meidän kieli vaan ei aina taitu vieraaseen kaunopuheiseen kieleen mutta hienosti pystyy tunnelma yllä koko piisin ajan. ROck out with cock out!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autotallirallijoukko - Lehmät 25.02.2012

Autotallirallijoukko - Lehmät
Vihaisen kuuloinen kitarariffi lähtee murjomaan eteenpäin mutta jätkät on vetänyt kyllä jossain ämpärissä tän? Asennetta löytyy ja piisi juoksee eteenpäin hyvin. Ei mitään! Rock out with cock out!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Other Ideas - Give up or try again feat.Patricia 25.02.2012

Other Ideas - Give up or try again feat.Patricia
Ohhoh, sieltähä räjähti mainion pirtsakka naisvokaali korville. Oikein omatakeinen ja upea naisääni. Tätä on kiva kuunnella! Kiitos hyvästä mielestä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele The_Tasoristeys - Kaunis kylmä maa (Live) 25.02.2012

The_Tasoristeys - Kaunis kylmä maa (Live)
Äijäthä on ammattilaisia. Kaikki toimii ja soi hyvin yhteen. Vokalistilla mainion pehmeä ja tunteellinen ääni. Kyllä tällä mummot saa varmasti tanssahtelemaan lattialla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.Rautakari - Siipirikko - 2011 remix 25.02.2012

T.Rautakari - Siipirikko - 2011 remix
Pirteä intro ja kitaralla on päästy asian ytimeen. Tosin konerummut ei pelaa tai no pelaa omalla tavalla. Vokaalit suhteellisen rempseät suomirockasenteelliset mutta ei mitenkään omatakeiset.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nok Nok - pullo punkkuu ja nostalgia 25.02.2012

Nok Nok - pullo punkkuu ja nostalgia
Rempseä kitaraintro. Laulajalla toimiva suomirocksaundi tosin ei millään tapaa omatakeinen mutta toimiva. Hienoa ja toimivaa lyriikkaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - helppo elämä polte & jjs 25.02.2012

POLTE - helppo elämä polte & jjs
Mainio kitaraintro ja vokalistilla hieno saundi. Viimisen päälle elämäntyylirokkareita vetämässä stydii settiä. Rock out with your cock out!

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - It hurts 25.02.2012

4 Eyes Only - It hurts
Mainion pirteän intron ootte väsänneet tähän. Laulajalla mainio soiva ääni tosin vielä kun saatas joku kenkäsemään boollseille et saatas tähän vokaaliin enemmän asennetta nii toimis vielä paremmin. Kokonaisuutena stydi veto, toimii. Rock out with your cock out!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele IPSM - IsoPaha SusiMies - Tervetuloa 25.02.2012

IPSM - IsoPaha SusiMies - Tervetuloa
Introssa hienosti etsittiin radiosta oikea kanava ja mainion nostalgisella pianolla lähdetään liikkelle. Itse en pahemmin välitä räpistä tai hippihopista mutta näin k-ringin kautta yritän päästä tähän piisiin sisään. Räbääjällä ainakin mukava saundi laulussa ja riimittelykin onnistuu. Ei mitää, rock rock!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Indigou - City Lights 3AM 25.02.2012

Indigou - City Lights 3AM
Tunnelmaa ei ainakaan uuvu ollenkaan, psykedeelistä settiä, vetää hyvin kuulijan mukaan tunnelmaan. Mainioita melodioita yhdistelty rytmikkääseen rumpurytkeeseen. Rock rock!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crookmachine - Saturday Night Slump 25.02.2012

Crookmachine - Saturday Night Slump
Noni, jätkät vetää stydisti settiä. Kitaristilla mainiota shreddailua, leadsaundi mainio ja sopiva tähän tunnelmaan. Rummut jytää ja mätkii hienosti eteenpäin ja antaa rytmiä asianmukaisesti, ei moitittavaa. Rock out with your cock out!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nuggumath - Desire of New Beginning 25.02.2012

Nuggumath - Desire of New Beginning
Oho, melko magee rummun mätkintä räjäyttää piisin käyntiin. Upeaa psykedeelistä urkumeloa yhdistelty hienosti tanssirytkytykseen. Rock rock!

Kommentti kappaleesta Kuuntele isoah0 - Uplift 25.02.2012

isoah0 - Uplift
Hienosti lähtee liikkeelle, saa kuulijan heti hienosti mukaan. Luin genren ja kuvittelen itseni nytten johonkin yöklubiin. Kyllähän tää jytää, aika mainioita melodioita on tässä yhdistelty ja käytetty efektiä oikein raskaalla kädellä. Äijä on selkeesti heittäytyny täysillä tähän mukaan ja sen kuulee. Toivotaan, että äijästä tullee joskus vielä seuraava Darude? ;D Ei mitään, rock out with your cock out!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtteri Ahonen - Rikkinäinen nainen 25.02.2012

Valtteri Ahonen - Rikkinäinen nainen
Menevää riffittelyä ja hienosti vedettyä leadia. Laulajalla mainio suomirock-saundi tosin ei millään tapaa omantakeinen mutta toimiva. Sanoissa on sanomaa. Mainio rempseä piisin luritus. Ei mitää, rock out with your cock out!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Steve Valley - Valkoinen morsian 25.02.2012

Steve Valley - Valkoinen morsian
Stydillä akustisella lähdetään ratsastamaan kohti autiomaata tässä. Biisissä on ainakin hyvin vedetty kuulija tunnelmaan sisään koko biisin ajan. Laulajalla hieno soiva ääni, tosin ei mikään liian omatakeinen mutta toimiva. Ei mitään, rock out with your cock out!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gangnam style - Psyke valssi 25.02.2012

Gangnam style - Psyke valssi
Aika mystinen intro piisissä. Mainion pirteää settiä. Ehkä hieman särkee ääni joissain kohdin mutta kyllä toimii muuten. Rempseä meininki. Rock out!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Before I will die 25.02.2012

Death Generation - Before I will die
Oho, vitun kova saundi heti alun skittassa. Helvetin mahtava riffi! Stydii settii! Vokalistilla omatakeinen saundi, toimii mainiosti stonerissa. Tarkoituksenahan on pysäyttää kuulija ja antaa savuinen utuinen tunnelma kuulijalle ja jätkät onnistuu siinä paremmin kuin hyvin. Bassokuviointi mainiota, mainio saundi bassossa, mainiosti narisee niiku pitääkin. Leadkitarassa mainio Carlos Santanamainen saundi, toimii sekin. Rock out with your cock out! Yeah!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fauna - Haudalla 25.02.2012

The Fauna - Haudalla
Introssa melko aavemainen katku. Ja biisi räjähtää hienosti käyntiin, bassokuviointi mainiota, itte basistina digaan. Laulajalla hieman omaperäinen mutta silti perussuomirock-saundi. Rumpukuviointi mainiota ja kitaristista kuulee, että on vetänyt ennenkin! Rock out with your cock out! yeah!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Northern Exposures 25.02.2012

Freshco - Northern Exposures
Vokalistilla mukavan herkkä ja asiallinen saundi. Kuulee hyvin et on tehty musiikkia ennenkin. Jotenkin Ville Hermanni Valon vivahdetta laulussa. Biisi lähtee asiallisesti käyntiin mainion bassokuvion rytmittämänä. Rock out, with your cock out! Attitudee!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MikeOne - Kynä & Paperi ft. Zankie 25.02.2012

MikeOne - Kynä & Paperi ft. Zankie
Makee rumpujumppa ja äijä selvästi räbää asenteella ja keskittyy siihen mitä tekee. Näin sen pitääkin olla. En itse ole tosin räpin ystävä enkä oikeastaan kuuntele sitä ollenkaan koskaan mutta nyt näin k-ringin kautta koitan päästä biisiin sisään ja löytää jotain siitä. Riimit on kyl hienoa, mainion runollista settiä. Kyllähä tää varmaan omassa kategoriassaan toimii! Piä toi attitude!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dropsy - Reinkarnaatio 25.02.2012

Dropsy - Reinkarnaatio
Ahhh, helvetti on ihana kuulla tämä haamumaisen mahtava bassointro. Voisin helposti kuvitella itseni murjomaan samaista bassoriffiä. Vokaalilla upea saundi ja sanat, mitä ilmeisemmin tehty kieli keskellä suuta ja veren maku suussa. Perkeleen stydi veto, tätä lisää! ROCK ROCK!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - Take the Opposite Direction 25.02.2012

Project 66.6 - Take the Opposite Direction
Aika mystinen intro, saa heti kuulijan hyvin tunnelmaan sisään. Ja kitarat räjäyttää piisin käyntiin mainiosti, tosin konerummut ois mielummin voinu vetää vaikka ezdrummerin kautta jotta midimäisyys poistuis, tosin kyllähän tääkin omalla tapaa toimii. Vokaalit perus kurkkuääntä, parempaa saundia sais ku yrittäs saada sen örinän tuleen syvempää. Tosin tietty tämmönen kuolosaundiki on raakaa. Mainio sävellys, pienellä fiksauksella toimis. 2:50? Örinän taustalle isketyn kliinin ois voinu jättää pois. Mut ei mitään, ROck out with your cock out!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Architectural Blasphemy 25.02.2012

Nihil Mortum - Architectural Blasphemy
Asiallisella kitarariffillä lähdettiin liikkeelle. Kuulostas et jonku näköstä konerumpua ois laitettu, ainakin särähti korvaan, hieman niitä ois parannellu enemmän inhimillisemmäks nii toimis. Vokalistilla suht ärjy murina, oikein asiallinen räkänen korina. Bassokuvio mainio. Rock out with your cock out!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unia (pre-band) - Kotona 25.02.2012

Unia (pre-band) - Kotona
Pirteä akustinen intro, hieman tuli mieleen tää suomalainen orkesteri Poets of the fall riffistä, silleen hyvin kaukaisesti. Muikee saundi vokalistilla, ilo kuunnella hyvää naislaulua. Tämä on varmasti lahjoista parhain :) Kiitos hyvästä mielestä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snacken kilpailukappaleet - Johannes Takasen kohtalosta 25.02.2012

Snacken kilpailukappaleet - Johannes Takasen kohtalosta
Jaha, helevettilääne, sieltähä lähti heti mahtava huuliharppuintro ja rento akustinen perusletkee riffi soimaan. Letkee ja rento meisinki. Laulajalla perus rehti suomalainen laulusaundi. Jep jep, rock rock!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Anna hymyn kiertää 25.02.2012

Fillari - Anna hymyn kiertää
Oho, mahtava saxofoni! Erittäin pirteä intro saxofonin takia. Tosin laulun melakoninen saundi sitten tiputtaa piisin arvoa hieman. Lauletaan hymystä ja pirteistä asioita mut turhan murjottaen vedetty setti, mutta iloinen sanoma. Koskaan ei voi liikaa levittää ilon sanomaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kakkofonia - The Black Rider 25.02.2012

Kakkofonia - The Black Rider
Kitaristi vetää suht taitavasti akustista. Laulajalla suht omalaatuinen saundi tosin englannin lausuminen ei ole aivan kympin arvoista mutta toimivaa. Country-piisiksi ihan ok ralli.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Rockrama 25.02.2012

Susijumala - Rockrama
Laulusta tullee mieleen joku Juice Leskisen ja Michael Monroen sekotus. Mainio ja oikeinkin rempseä suomirock-kipale. Rock rock!

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 25.02.2012

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Oho, meleko stydii settiä. Vokalistilla mainio ja miehekäs rock-saundi. Kitarat jammailee asiallisesti ja riffit pelaa. Asiallista settiä, tätä kuunnellessa pakostakin nyökyttää päätä ja tiluttaa ilmakitaraa makeiden soolojen tahdissa. Piristävä lurautus. Rock out, cock out!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise 25.02.2012

Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise
Alun intron poikkihuilu on komian kuulonen ja rytmi on suht asiallista. Äijä on ennenki räpänny, hyvin sointuvaa lausumista ja lyriikat kuulostaa ihan asialliselta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Pääjärvi 25.02.2012

P. M. Kostiainen Project - Pääjärvi
No tuota tuota, tämmöseks rämpytykses ihan kohtalainen rämpytys. Soitanta pitäs olla Michael Monroen sanoin stydimpää ja vetää tarkemmin. Kelpo suoritus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paha Rasti - Ei saa 20.12.2011

Paha Rasti - Ei saa
Perusvarmaa menoa. Ei tarjoa mitään uutta eikä ihmeellistä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dropsy - Kaipaus 14.10.2009

Dropsy - Kaipaus
:D iha niin helvetin pimeä piisi :DDDd buutsinii :D:D:D hahha eivittuuu
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dropsy - Rungius 07.01.2007

Dropsy - Rungius
Nyt räjähti! \,,/ "Puista Roikkuu Käpyjen Seasta RUUMIIT!" YÄÄÄÄÄÄRRR!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Space Funk pt.1 07.01.2007

Makes69 (SpaceGuitar69) - Space Funk pt.1
Täs, on sitä mahtikitarointii uskomattoman sveengaavil saundeil ja riffeil, ei voi muutaku nyökyttää päätä musan tahdis.. Asennella vedetään!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Honey Mober - Uzbeck re-tool 18.10.2006

Honey Mober - Uzbeck re-tool
Voiko tätä enää sanoa musiikiksi kun väännetään jumputuspaskaa jonkun päätä särkevän koneella tehdyn urkupimputuksen päälle. Ei herätä kyllä yhtään minkäänlaisia fiiliksiä tällänen paska, yksitoikkoista, tasapaksua teknopaskaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chrism - Chapter VI: Queen of the Obsidian Tower 18.10.2006

Chrism - Chapter VI: Queen of the Obsidian Tower
kylhän tää toimii ja kuulostelee ihan hyvältä mutta mulla räjähtää tärykalvot yleensäki jos kuuntelen jotain torvihumppaa ;<<<.. sori

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dropsy - Breaking The Gate 09.09.2006

Dropsy - Breaking The Gate
Öääär, aivan saatanan kovaa mättöä aivan helvetin mahtavilla sanoilla.. Tähän biisiin on selvästikin koottu kaikki tärkeimmät tekijät, mitä hyvä biisi tarvitsee. Aivan Uskomattoman äärimmäisen mahtavaa \,,/ YAAR
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dropsy - Viha Saa Pöllöt Ilmaan 10.05.2006

Dropsy - Viha Saa Pöllöt Ilmaan
\,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dropsy - Verinyrkki 13.01.2006

Dropsy - Verinyrkki
!!! Jumalauta!!! Brutaalia tappomättö HEVIÄ taas kehissä.. :D YAAAR! \,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Ready To Fall 25.01.2006

Silent Dream - Ready To Fall
Törkeen hyvää matskua! ei voi muuta sanoa ja heittää samalla vähän arvosanaa

Kommentti kappaleesta Kuuntele DARKER GROUNDS - Damage 06.04.2005

DARKER GROUNDS - Damage
Hieno Intro Biisil, mielettömän hienoa meloa. Laulu on upeaa, ja taustat eka verses hienot, ja todellaki taivaallinen biisi, hitaasti mutta varmasti voi sanoa tähän väliin! \,,/ Melodiat kruunaa biisin ja todellaki, biisi lähtee käyntiin sooloon hypättäessä, mahtava MOSH kohta!.. Kyllä tipahti!.. mieletön!... Uutta Darkkeria mut senku paranee vaan... \,,/

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinister Creation - Reborn of Fear 21.04.2005

Sinister Creation - Reborn of Fear
Ei voi sanoa ku et, vittu saatana.. mahtavaa meloa ja aivan mieletöntä kitarointia. Tästä mä todellaki tykkään!! \,,/ Örinä on tuomiollista ja erittäin hyvän kuuloista, ainakin minun korvissani. Tuota, vain yksi huono asia näin alkuun tulee mieleen ja ajattelin kertoa sen. Rummut ei ole oikein laadukkaat, tai siis, on ne silleen mut lautaset sun muut kilisee liikaa. Mutta todellakin, ei mtn moittimista, ei todellakaan. Keep it GOING! \,,/ Soolo on mielettömän taidokas ja biisi kokonaisuudessaan melodioineen ja kaikkine kauneuksineen on äärimmäisen hieno. Tässä on sitä mitä tarvitaan lisää!!! Vittu! \,,/ Fucking Örr! Mä nakkaan arvosanaks sen kympin musiikista jossa oli sitä mitä tarvitaan!!! Siinä oli sitä jotain. Kaunista!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Voodoo Kung-Fu 06.04.2005

Makes69 (SpaceGuitar69) - Voodoo Kung-Fu
No nyt soi Voodo-Kung Fu tuol meitinki mankas.. Tässä on aikamoista fiilistelyä.. Chech it out, my voodoo kung fu! ;> Huippu

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Voodoo Kung-Fu 06.04.2005

Makes69 (SpaceGuitar69) - Voodoo Kung-Fu
No kymppi prkl.. :D.. unohtu.. :P

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - The Road 27.02.2005

Iron Sphere - The Road
nii, unohtu toi kymppi heittää.. :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - The Road 27.02.2005

Iron Sphere - The Road
Vittu et lähtee hienosti liikkeelle, nopeaa revittelyä ja hienoa riffiä skitat heittää, mahtava biisi. Intro on siis mieletöntä ja hienoa meloa. Versessä hienoa lyriikkaa ja laulua vokalistilta! Ja taustalla rumpali heittää jumankauta hienoa settiä. Kertsi on hieno, mahtavaa, uskomattoman melodista. Soolo on takuu varmaan, laadukasta IRON SPHEREA!! OI JUMAN KEKKA PERKELE, siis mielettömät soolot heittää skebaaja ja kosketinsoittaja!! mieletöntä! aivan uskomatona!! mahtavaa!! Lisää Tällästä mestarillista revittelyä!! Arvosana: 10 pojoa! mahtavasta,uskomattomasta paketista!! Tää tulee soimaan again and again!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chrism - Chapter III: The Messenger 08.02.2005

Chrism - Chapter III: The Messenger
Biisi lähtee hienosti käyntiin Lassilan rumpu filleillä, ja synamelot ei oikein muhun iske ja kyseessähän on fantasymetal jota en kuuntele mut ihan kohtalaisen kuuloista tämä on. Mut taustat on ihan kätevät ja laulajalla on hieno ääni, ja osaa vetää hienosti ja selvästi. Kertsi on hyvä ja erottuu versestä hyvin ja kuulostaakin et siinä olis fantasy sanomaa. Soolo on kätevä ja hienoa tiluttelua, ja itse syna soolo on mahtavaa. Soolokitarassa mahtava ja todella sulava ääni ja massiivinen josta pidän. Soolo oli biisin kohokohta, joista muutenkin juuri pidän eniten. Arvosana: 9 hyvästä kokonaisuudesta ja se että kerrankin fantasy metalli kuulosti hyvältä mun korvissa

Kommentti kappaleesta Kuuntele As I Fall - Headless dawn 24.02.2005

As I Fall - Headless dawn
Intro on vaikuttava tuomiollisin rummuin ja skitoin soitettu. Örinä lähtee hienosti mukaan biisin kulkuun. Verse on kuoleman kylmää ja synitsen hienoa ja matalaa örinää, rummut ja tupla spedut on todella mahtavasti soviteltu taustalle Todellakin hienoa riffiä heitetään, ja tuomionpäivä on käsillä, tunnelma on just sellanen \,,/ Kertsi on mahtavan synkkä, tappavan hieno. Lyriikkaakin löytyy ilmeisesti. Skitta soolo on hidas ja erittäin hienosteltu valioluokan yksilö. Outro on juuri sellainen kuin biisin on tarkoituskin loppua Arvosana: 9 pistettä synkkyydestä ja tuomiollisuudesta! \,,/

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - Ashes 27.01.2005

May i cry - Ashes
Tämäki tänne.. Alkumelo on jo mulla kännykässä soittarina... Sen verran hyvä biisi.. No tota, lyrikat on on mahtavat, todellakin omaa ja sisältää tarinan.. melo on hyvä, ellei parempi ku hyvä ja onki.. Kertsi on mahtava, osaanpas jo ulkoaki.. :D.. Synat taustalla tuo kauneutta todella paljon lauluun, joka on mestarillinen.. Rummut on perussettiä, mutta sopii tämän kaltaiseen biisin.. Tää biisi on todellakin May I Cryn Parhaimpia biisejä ja kuullaan viel monesti radiossa, toivotaan näin.. Son kymppi mestarillisesta tunnelmoinnista ja kaikesta mitä biisi sisältää..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hoffren-Salminen-Yliajo - Tulisade 17.01.2005

Hoffren-Salminen-Yliajo - Tulisade
Alku kuulosti hyvältä, sellanen repivän mystinen.. hmm, sit lähtee ihan hyvällä voicella lyriikka... sanoissa on jtn sanomaa.. oli se iha hyvää.. :P

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Takaisin 13.01.2005

Riku Rotten Project - Takaisin
Todellakin Suomi Rockia.. Kuulostaa ihan niiq kaukaisesti J.Karjalaiselta.. Ihan hyvää ja pirteää soittoa.. jes... vähintään 8..

Kommentti kappaleesta Kuuntele No_ - The Execution 14.02.2005

No_ - The Execution
Siitä se lähtee.. kuulostaa ihan joltain maidenilta yksinkertaisemmalla melodialla... hööms, laulajalla on pontentiaalista ja karismaattista äänenalojen käyttöä.. skitat,basso ja rymmut heittää hienoa taustaa.. Arvosana: 8 hienosta paketista

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Shadow Dance 03.01.2005

Iron Sphere - Shadow Dance
Oi vittu mitkä melodiat!! Oi saatana!! Jumanakauta, herran isä.. :O.. Siis aivan veren pistää sykkiin ku tupla spedut ja kitarat soi nii mahtavasti... Tää on sitä Iron Spherea Mitä voi kuunnella tunnista toiseen.. Aivan upeaa.. Ei tarvii laulua.. mahtavaa... 10 vähintään.. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astrayed - Shelter Of The Shadows 23.02.2005

Astrayed - Shelter Of The Shadows
Raskasta riffiä skitat heittää, ja rummut heittää taustalla hienoa settiä. Ei jaksa näin aamusta hirveenä kirjoitella kommentteja, mut kuitenki, yritetään.. :P.. Mahtavaa melodiaa tässää ns "hiljaisessa kohdassa", fiilistelyllä. Lyriikka ja laulu on hienon kuuloista ja saa aikas hyvin näin aamusta hereille, tai noh, olis ollu vähä massiivisemmat kajarit nii olis lähteny tukkaki päästä. Nerokasta, heitetään 9 näin lonkalta.. heil \,,/

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Wicked 09.11.2004

Iron Sphere - Wicked
Mahtavat riffit!! mahtavan kuuloset kitarat, sopii hyvin yhteen.. laulu on mahtavaa.. \,,/.. Syntikka on mahtavan kuulonen ja melodia.. aah, se on mahtava.. Syntisen kaunis hiljanen kohta.. ja soolo.. mahtavan melodinen.. kunnon scorpions soolo, hidas ja täydellinen.. kyllä se on kymppi..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blindness - Pure My Soul 18.01.2005

Blindness - Pure My Soul
Mahtavaa.. :).. mut uupuu se massa jolla sen pitäs puskee päästä läpi.. laulu on mahtavaa, lyriikka on mahtavaa.. ja on jonkilaista aggressiota.. son 9 mut jos olis säädetty tota massaa tohon mättöön nii solis vähintää 10!! \,,/ mahtavaa vääntöä

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eternity Flames - Winterheart 05.11.2004

Eternity Flames - Winterheart
POjat osaa soittaa todellakin.. mut laulu tekis tästäki mahtavan... laulu uupuu jokaisesta.. se on aika iso miinus.. mut todellakin, enää kunnon örinä nii ei uuvu mtn.. :) 9 soitosta, 10 olis tullu jos olis ollu viä laulu.. kyl tää tästä..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Revolution monkeys - Revolution monkeys 27.09.2004

Revolution monkeys - Revolution monkeys
jos tykkää särisevästä ja järjettömästä paskasta nii toimii

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Eternity - Life Cancelled 14.09.2004

Project Eternity - Life Cancelled
onko tää se uus biisi?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Drifting Away 27.10.2004

Iron Sphere - Drifting Away
Hidas ja aivan älyttömän melodinen ja täydellisyyttä hipova soolo..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cole - Unchainged 01.02.2005

Cole - Unchainged
Syntikka on taivaallisen kaunis, intro on taivaan pintaa hipova. Verse lähtee hienosti käyntiin.. äärettömän kaunis kipale.. jos vois nii heittäsin 11 pojoo mut ei väkisin.. kymppi sujuvasta ja mahtavasta paketista

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cole - Speak of the devil 01.02.2005

Cole - Speak of the devil
Mahtavaa melodiaa, ja taattua meisinkiä! äärettömän vakaata soittoa, lyriikka ja saundit on kohdallaan.. skitta riffit ja rummut tuo mahtavan taustan mahtavan ja karismaattisen laulun tehokkuuteen.. äärettömän hieno biisi oli!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - The Night Calls Me 27.10.2004

Iron Sphere - The Night Calls Me
Mahtavat skebat ja mahtavat melodiat... Mahtava biisi ja kaikki oli just mahtavaa.. kelpaa kuunnella

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - Poison 28.09.2004

May i cry - Poison
ehottomasti. paras biisi mitä oletta kyhänneet
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Makes69 Funk 27.09.2004

Makes69 (SpaceGuitar69) - Makes69 Funk
äkästä tilua mut rummut on aika surkeet... meno on ihan hyvää jos tsiikaa tällästä... toimii joissaki määrin

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Awake 04.10.2004

Sonicmind - Awake
Hyvää musiikkia... kuuntelee...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paha Karma - Minä tukehduin 03.11.2004

Paha Karma - Minä tukehduin
kätevää ja hyvän kuulostaa rockia... just radiobiisejen kuulosta.. hyvää..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beatcore - I Will Come More Powerfull 17.09.2004

Beatcore - I Will Come More Powerfull
menipä siinä mainostaessa 0.95 euroa hukkaan.. sen verran paska

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thy Legacy - Salt on rotten flesh 06.09.2004

Thy Legacy - Salt on rotten flesh
sanonko et tämä toimii parhaiten näistä biiseistä.. kunnon örinä ja hakkaus... samaa rataa

Kommentti kappaleesta Kuuntele ES:n vanhat - When I Hold the Light 14.09.2004

ES:n vanhat - When I Hold the Light
mistä moinen nainen noin kauniilla äänellä.. :) tätä olis mahtava kuunnella jossain meren rannalla tai vuoristo maisemassa... :) Deem...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dropsy - Kaadettu Kanto 27.01.2006

Dropsy - Kaadettu Kanto
no pöytärumpu bändiä ei oo kovin montaa maailmassa.. eli arvostakaa taitoa!! :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dropsy - Kaadettu Kanto 05.10.2004

Dropsy - Kaadettu Kanto
Pöllö vetää viimeisiä hengen höpötyksiä nytten.. :D.. helvetti et osaa inspata noin hyvät sanat.. :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dropsy - Burning Night 15.07.2004

Dropsy - Burning Night
ei viitti antaa tollaselle teinivingunnalle enenpää.. :D mutta koska strumppe osaa asiansa niin kyl se on ysin arvonen.. Uffe taas hakkaa pöytää niin loisteliaasti.. et... tästä ei biisi parane.. ku parempaan suuntaan.... :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Eternity - Suicidea 14.06.2004

Project Eternity - Suicidea
kyllä tää menee kasin pintaan.. :) kyl tää toimii... :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Instrumetal - Bad Karma 12.01.2005

Instrumetal - Bad Karma
Mahtavat Riffit, Mahtavat Melodiat... mahtavat rummut.. paitsi nyt ku kysessä olis Heavy Metallia nii Olis mahtava kuulla kunnon örinää.. mut instrumetal on nimiki nii eipä sitä kai sitten tarvii.. 9 tipahti ku örinä olis tehny paljon..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Instrumetal - Path Of Evil 12.01.2005

Instrumetal - Path Of Evil
Todellakin tuli vanha metallica Ride the Lighting levy mieleen.. Trapped under ice.. Tai Escape... olis kyllä nii Vanhaa metallicaa.. Paitsi et laulu uupuu.. :(.. paha paha... mut ysi siitä et tuli mieleen vanha kunnon metallica.. :)..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Eternity - Hellevator 19.05.2004

Project Eternity - Hellevator
Ihan kätevää revittelyä ja huomaa että uudessa demossa on opittu jtn.. sama rataa vaan

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ranamen - Sammakot sateessa 17.09.2004

Ranamen - Sammakot sateessa
Ei voi sanoa muuta ku et.. ostappa elämä

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Dead Musicians Society - Everything 19.05.2004

The Dead Musicians Society - Everything
tytöt eksyny väärän musiikkityylin pariin.. ;) lauluun enemmän meininkiä niin toimis

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Eternity - Sing When You're Burning 19.05.2004

Project Eternity - Sing When You're Burning
Asiaa!! siis tällästä on kaivattu.. uutta hevimetallibändiä... Vielä on kitaroissa petraamista mut kyllä toimii.. cleani oli ihan kätevä.. ei moittimista

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bim Boulevard Band - The Bachelor 19.05.2004

The Bim  Boulevard Band - The Bachelor
jaa, sanoiosinpa että jos olis vähän enemmän meininkiä niin vois kuunnella.. tasapaksua, puukolla leikattavaa

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - Binded Blind and Bruised by Fear 19.05.2004

Insert Remedy - Binded Blind and Bruised by Fear
Hyvä melodia ja laulu on ihan hyvä ku kuuntelee pari kertaa läpi... sooloa kaipaa.. mut jos se sittenkään ei kuulu tähän musiikkityyliin.. jatkakaa samaan tyyliin.. kyl tästä viel jtn kehkeytyy

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dead Revolution - Narrow Gates (Narrow Gates-mcd) 19.11.2004

Dead Revolution - Narrow Gates (Narrow Gates-mcd)
On muute aika mahtava bändi.. :D tulee mun yhen kaverin isukin bändi mieleen.. :D ei millään pahalla, se bändi on mahtava niiq on tääki.. :).. mahtavat skitat on, mulle tuli heti mieleen megadeth tai metallican uudet.. ja laulu on hyvää.. jeah.. on se ainaki ysi.. dididi.. :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele SaraLee - Evil In Us 14.09.2004

SaraLee - Evil In Us
Tätä voi kuunnella enemmän ku kerran.. minne seuraavaks keikalle?

Kommentti kappaleesta Kuuntele R.I.P Out Of Bounds - W. I.P.-Reflections 2003 19.05.2004

R.I.P Out Of Bounds - W. I.P.-Reflections 2003
toimii jos tykkää

Kommentti kappaleesta Kuuntele P.J.I - Guitar solo 01.11.2004

P.J.I - Guitar solo
MAHTAVA!! eipä voi muuta sanoa

Sivu: 1 2