Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 15 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - No Mortal 12.04.2005

Argon - No Mortal
Kuvittelenkohan vai kiilaako kitarat ainakin tuossa alussa rumpujen kanssa.. Laulaja on ihan hyvä kyllä, luulen että jos vähän ottais kroppaa lauluun mukaan, eikä jättäisi ääntä niin kurkkuun niin soundi paranisi, ja lauluun tulisi lisää syvyyttä. Laulua hieman enemmän pintaan olisin toivonut myös, välillä ei tahdo saada selvää. Biisinä hyvä, iskee kyllä, jotain juttua odotin vielä kertsiin, kun eka kertsi meni ihan ohi. Noi rytmiset jutut kolahti (eka neljän minuutin jälkeen) kyllä, niitä vaan vielä lisää!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuho - Last Words 12.04.2005

Tuho - Last Words
Pidän laulajan äänenväristä ja vibran käytöstä todella paljon. Jotenkin tulee mieleen välillä Rootin laulaja ja tämä on todellakin vain hyvä asia. Vaikka juuri hitaasta tämäntyylisestä mustasta pidänkin, tempon liika hitaus voi näköjään olla huonokin juttu ja kun biisi vaan jatkuu ja jatkuu. Lopun erilaienen osa vaan aikaisemmaksi, ja toimii!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 14.02.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
Laulajan äänestä pidin kyllä. Mun makuun uppoo kyllä kypällä tuo pieni särö joka välillä just lauluissa kuuluu. Aika ovela ratkaisu tuo tempovaihtelu, toimi yllättävän hyvin, itse en olis uskaltanut lähtee tuollaista välttämättä kokeilee.. Kokonaisuus kuulostaa aika valmiilta, mutta silti kertsi ei jääny mieleen, mielestäni olisi vaatinut stemman toimiakseen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele BEM-POLE CONNECTION - oztricky 19.01.2005

BEM-POLE CONNECTION - oztricky
Oikean genren on bändi löytänyt:) Vaikka en itse kuuntelekaan tällaista, ei tämä aivan paskaltakaan kuulostanut. Vähän enemmän oikeita soittimia mukaan, tai joihinkin kohtiin sellasta skitson kuulosta laulua, niin jes!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warhorse - One Night Wonder 08.01.2005

Warhorse - One Night Wonder
Tilusta en itse juuri perusta. Rummut liian konemaisen kuuloiset, oikeilla kuulostaisi varmasti paljon paremmalta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nådez' - Ässä hihassa 10.01.2005

Nådez' - Ässä hihassa
En kuuntele tätä genreä, niin en varmaan mitään kamalan kehittävää osaa tästä sanoa.. Kivan kuulonen "tausta" alussa, on mukavan rauhoittava kaunis soundi. Nirvana tulee mieleen tuosta B-osasta, vaikka onkin flangerin kans, niin ja se miellytti kyllä että tuossa osassa oli laulussa jopa vähän melodiaa:) Ja laulun särö äsken mainitsemassa osassa, oli myös hyvän kuuloinen, osa itseasiassa jopa vaati sen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zembalo El Capitain - On My Way to Nowhere 08.01.2005

Zembalo El Capitain - On My Way to Nowhere
Ei omaa genree, joten vaikea kommentoida. Vähän kulutetelta kuulostaa toi alkuriffi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele HeSi - nimetön 09.01.2005

HeSi - nimetön
Kummallinen sävellys, juu:) Bassosta tykkäsin tosi kovasti!! Tällaista musaa olisi kiva soittaa! Lisää vaan tällasia, jatkakaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed - That's a Bitch 14.02.2005

Killed - That's a Bitch
Jotenkin ohueksi jää kitarat paikoin, kyllähän se varmaan osittain kuuluu tähän musatyyliin.. Tuossa 1.10sek paikkeilla pidin rytmityksestä kitaroissa tosi paljon, ja vaikken aivan tällasta musaa kuuntelekaan, niin tuon lopun takia kasi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boreal Experimental - Razor Heart 4 19.01.2005

Boreal Experimental - Razor Heart 4
Aika paikallaan junnaavaa, laulu voisi tuoda kivan lisän. Tulee vähän elokuvamusiikki mieleen:) Kuuntelin pari kertaa, ja en hirveesti muuta lisättävää löydä.. ainakaan ei ärsyttänyt, vähän on tuollaista taustamusiikkia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 12.04.2005

DIRTY CLUB - ..makes me horny
Aluksi olin että mitä, kun laulaja aloitti, kyllä, itselläni laulajan ääni vaatii ainakin hieman totuttelemista. Käy omaankin kurkkuun kipeesti kun tätä kuuntelee. Muuten biisi on hyvä, kaikki vaikuttaa tarkkaan mietityltä, ja toimii kyllä, aineksia hittibiisiksi. Vaan tuo laulaja joka tekee biisistä jopa humoristisen (tarkoituskin?) ei minulta pisteitä saa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blindness - Pure My Soul 09.01.2005

Blindness - Pure My Soul
En ihan tällaista musaa kuuntele, mutta olihan tämä ihan kivan kuulosta. Henk. koht. vihaan tuota kivespussilaulantaa, mutta toi räkänen soundi kuulosti kyllä hyvältä! Sävellyksenä toimiva kyllä. Kyllä tässä ainesta on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Struzie - Number one (live) 09.01.2005

The Struzie - Number one (live)
En kuuntele tällaista, joten vaikea sanoa mitään, kun teidän mielestä noi soundit vielä ovat hyvät, en ole kyllä samaa mieltä:) Tosta pianosta ihan tykkäsin kyllä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE END - Unique Equals Nothing 14.02.2005

THE END - Unique Equals Nothing
Tällaista mieslaulua kuulee nykyään aika paljon, mutta en silti itse ole vielä tähän kyllästynyt. Onko skebat välillä hiukka epävireessä, vai valehtelevatko korvani.. No valmista tavaraa tämä jokatapauksessa on. Makuuni myös juuri tällaset kunnon särökitaravallit. Tästä napsahtaa kyllä ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TEKNOSHIT - teknoshit2004 08.01.2005

TEKNOSHIT - teknoshit2004
En kuuntele tällaista genree, joten vaikea lähtee sanomaan mitään.. Kiva rytmitys, tuollainen joka tahtoo mennä eri tahtilajia, niinsanotusti.