Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 104 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Green Dreams Project - Zone 24.08.2007

Green Dreams Project - Zone
Ihan kivalla pädillä lähtee liikkeelle. Harvemmin kuulee "oikeaa" basaria spacesynthissä, mutta tässä tapauksessa toimii mielestäni suht hyvin, "iskevyyttä" jäin kuitenkin kaipaamaan. Biitissä on muuten ihan kivaa dancemeininkiä. Basso on ihan ok. Melodia ja rakennepuolella ei valittamista, biisi pysyy kiinnostavana loppuun saakka. Tämä saisi kyllä olla vähän pidempikin. :) Miksauksesta en paljoa sano, kun siitä en tiedäkkään, mutta kakki äänet ainakin erottuvat ihan hyvin, joten kai tämä on hyvin miksattu. Ihan kelpo biisi. Jään odottelemaan seuraavaa innolla. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rami Airola - Olympialaiset Kokkolassa 2052 26.07.2007

Rami Airola - Olympialaiset Kokkolassa 2052
Voisin hyvin kuvitella tämän biisin kaikuvan kokkolan "urheilukentällä" olympialaisten avajaisissa! On hyvä biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JTL - Elysium 06.05.2007

JTL - Elysium
Wåa. Jännä meininki. Tuo bassolinja tekee mut hulluks/entistä hullummaks, on se niin ovela, nerokas ja ärsyttävä. Toi sahajuttu menee ehkä vähän liian matallalla, tulee semmonen jännä fiilis tosta. Ehkä oktaavi korkeammalta olisi jo parempi. Biitti on nerokasta tavaa tuon basson kanssa :D Tykkään tuosta metallimölystä, mikä tossa taustalla menee. Melodiat ei niin tässä kappaleessa kiinnosta, ihan kivat, mut sotkevat vaan meininkiä. Hyvä meininki!

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpaceVision - Primitive Retrofuturist 25.04.2007

SpaceVision - Primitive Retrofuturist
Alkaa ihan kivasti. Padi saisi olla ehkä vähän kovemmalla. Melodiat on oikein hyviä. Vocoderspiikitkin ihan kivoja, mutta olisi kiva jos niissä olisi vähän enemmän matalaa taajuttaa, että saisi vähän selvää :) Vähän vaihtelua tuohon bassolinjaan olisin kaivannut. Basso saundi on kyllä oikein hyvä. (Mahdollisesti peräisin jostain junosta?) Saundi maailma on kunnossa muiltakin osin, ei valittamista. Vähän jäi tylsä olo tämän jälkeen. Ei huono, mutta voisi olla paljon parempi :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Alone 09.04.2007

Wavescale - Alone
Woa! Olen sanaton.. Upeat melodiat ja kivat rumpukompit. Äänimaailma ja tunnelma lähellä täydellisyyttä! Nyt olet luonut jotain sellaista, mitä kannattaisi luoda lisääkin. Tulisi kyllä fanitusta jos en olisi jo fani :P Ei mitään valittamista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpaceVision - You And Me 07.03.2007

SpaceVision - You And Me
Pirteä meno päällä. Jotkut korkeaodioista tykkään.t äänet tuntuvat katoavan jonnekkin, kuten vaikka tuo hihat ja jotkut leadit. Tuo rumpubiitti antaa biisille kivaa potkua ja melodiat sekä basso vetää samaa linjaa. Vocoder kuulostaa vähän "oudolta" mutta on silti ihan hyvä. C64 saundit eivät yleensä meikäläisen korvaan kuulosta miltään, mutta tässä biisissä ne kuulostavat oikein hyviltä. Mitään hirveän huonoa sanottavaa tästä biisistä en kyllä nyt keksi. Hyvin menee, jatka samaa rataa! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Slowdowns - Jane's Blues 29.12.2006

the Slowdowns - Jane's Blues
Melko simppeliä. Olisin ehkä toivonut vähän monimutkaisempaa meininkiä. Ihan mukavaa äänimaailmaa ja rauhallista menoa. Henkilökohtasesti en noista puhesämpleistä tässä biisissä oikein välitä. Jotenkin ne vain tuntuvat raastavan aivoja, juustohöylällä, nenän kautta. No joo eipä tästä paljoa sanottavaa ole. Ei niin hyvä kuin L'ignorance, mutta ihan kelpo paketti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele One Hit Wonder - Let Me See You Groove 06.03.2007

One Hit Wonder - Let Me See You Groove
Vautsi! Saundimaailma on kuin jostain kiksun, housen ja italodiscon välimaastosta. Rummut uppoavat siististi miksaukseen ja se antaa kappaleelle mahtavaa menoa! Bassosta erikoismaininta, se on täydellinen. <3 Melodiat ovat hyvin hallussa ja voksut pelaa hyvin, tosin loppua kohden alkaa hieman toistaa itseään, mutta se ei paljoa haittaa. Upeaa musiikkia!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpaceVision - Hype MegaMix 10.11.2006

SpaceVision - Hype MegaMix
Voihan muna. Kuulostaa aika nannalta. Kolmas clippi sai sukat pyörimään jaloissa, se sun on ainakin aivan pakko laittaa tänne kokonaisena. Eipä tästä hirveän rakentavaa kommenttia enää voi antaa, semmosta parhautta tässä kaikki. Mun tahtoo lisää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - Walker 03.11.2006

Galantine - Walker
Tukututukun! Kiva basso ;) Muista saindeista en oikein uskalla sanoa mitään, kun nuo orkkahitit näillä bilteman "kajareilla" hautaa kaiken alleen melko tehokkaasti. Nojuu tuosta kohasta jossa ei nuo orkkahitit soi kuulee, että laatukamaa siellä on. Melodioista tykkään, mutteivat ne kovin mullistavia ole. Aivan liian lyhyt. 8½ kouluarvosanoilla
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - You Keep Me Crying 10.10.2006

Galantine - You Keep Me Crying
Ggrau. Rankat kitarat. Hyvin sävelletty ja sanotettu. Uuet lelut toimii selvästi melko hyvin. Hittiainesta, mutta vähän säätöä tarttisi ennen mtv:n listaykköseks menemistä. Ainakin noissa särökitaroissa. Miksaus on melko ammattimaisen kuuloisesti tehty Pakko ladata koneelle, kunhan pääsen kotia. Jäbä rokkaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - Operation Instant Coffee 12.09.2006

Galantine - Operation Instant Coffee
Sopisi hyvin johonkin pleikkarin sotapeliin tunnariksi. Eipä mitään valittamista. Miksaus pelaa ja melodiat iskee kahvinkeittimet kuuhun. Särökitarassa oli kivasti asennetta, ja cleanit kitarat sopi tähän ihan kivasti. Upea biisi jälleen. Tuon nimen voisi kyllä ottaa aika kaksimielisesti :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Slowdowns - L'ignorance 10.08.2006

the Slowdowns - L'ignorance
Upeet puhesamplet. Just tollasta kunnon tunnelmaa. Aluksi kun kuuntelin kajareilla, basso tuntui melko vaisulta ja hiljaiselta, mutta kun luureilla kuuntelin, niin jopas alkoi basso kuulumaan! :) Tui ihme peulelta toiselle menevä synasaundi oli aluksi vähän ärsyttävä, mutta ihan hyvä kuitenkin. Rummut kaikki ihan kondiksessa. Osaimpa itekkin tehä tällasta musakkia :) "Mestariteos".
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Grief (Original Mix) 02.09.2006

Cordis - Grief (Original Mix)
Aina joskus kuulee semmoisen kiksukappaleen, joka saa minutkin räkäisten kasarisaundien sijasta vääntämään jotain nättiä trancepadia. Eihän siitä ikinä mitään tule ja pitää alkaa vaan säätämään taas kasaria. ;( Ihan tajuttoman kaunis kappale. Ei tästä paljoa pahaa voi sanoa. Oikeastaan ei mitään. Aivan upeita padisaundeja ja kivaa filtteröintiä. Teitsi vetää paremmin ku puureni! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpaceVision - Lost In Humanity 31.07.2006

SpaceVision - Lost In Humanity
Ou jea. Ihan kivaa saundia siitä JX-8P:eestä lähtee. Melodiat on ihan kunnossa, vaikka parissa kohtaa biisiä tulee kyllä semmoinen "Mikset tehnyt sitä niin?!?!" kiljaisu. Hyvät melodiat muuten. Kicki potkii hyvin matalalla, mutta itse olisin ehkä tuossa Linn basarissa, kuullut hieman enemmän korkeampiakin taajuuksia. Snare, tai tom (ihan miten vaan) oli ihan kivaa vaihtelua niihin "disssshhh" rumpuihin, mutta mielestäni soi ihan pikkusen liian lujaa. Bassosaundi on aika helsketsikitsin hyvä ja saisi ehkä soita hieman kovemallakin. Se nimittäin vähän hukkuu tuonne alle, eikä sellaista saa tapahtua, noin hienolle bassolle. Aina vaan paranee nää sun kipaleet. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - The flying till dawn 25.07.2006

Cloom - The flying till dawn
Säikähdin kun huomasin olevani artistisivullasi, enkä tiennyt miten tänne olin päätynyt.. Ankarassa paniikissa huomasin, että täälähän on synapooppia. Alku tässä biisissä oli ihan hyvä. Saundit on oikein mukavat, paitsi "basari" tai mikä ihme rytmijuttu olikaan, olisi mielestäni, voinut ehkä olla miksattu vähän enemmän pintaan. Joissakin kohdissa tuo melodia tuntuntuu tulevan hieman jäljessä, tai jotain sinne päin, muttei se menoa hirveästi haittaa. Loistavat melodiat ja jännä tunnelma. Hyvin menee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele petuz - ozone 02.07.2006

petuz - ozone
Jeps. Alun ehkä vähän "ahdistavastakin" melodiasta, tuli heti mieleen, parrakas ukkeli lukemassa jotain teinisarjista. Äänimaailma kuulostaisi aivan mahtavalta (paitsi bassopäästä en kyllä sano mitään, kiitos biltema kaiuttimieni.) Melodiat toimivat loistavasti eurotrancessa, mutta jokin kuitenkin tuntuisi puuttuvan, eikä biisistä "saa oikein kiinni" Ihan kiva kappale anyway. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - FunkMeister [2006] 28.05.2006

Galantine - FunkMeister [2006]
Hyvin alkaa, suht "Uuno Tuhapuromaisella" kitaralla. Ihan kivaa simffooniafunkkia, mutta ehkä vähän enemmän sitä funkkia ja vähän vähemmän simffooniaa, voisi olla. "Uunokitara" uppoo aika nopeasti alun jälkeen noiden jousien ja torvien alle. Rummut voisivat olla ehkä hieman kovemmalla. Melodiat on ihan mukavat. Roto uruista plussaa :) Tämä on ehdottomasti paras "symphonic funk" kappale jonka olen kuullut (ja ainoa :D), mutta pientä parantamista kyllä löytyisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Usva 19.04.2006

Routaraja - Usva
Mukavan kuulosta. Iskelmävaikutteita ehkä vähän kuultavissa. Ihan jeppismusaahan tämmönen. Sanat ja melodiat ihan mukavat. No eipä tästä oikein mitään rakentavaa keksi.. Hyvältä kuulostaa. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpaceVision - Warriors Of the Space Age 13.04.2006

SpaceVision - Warriors Of the Space Age
Tässä mättää.... No emmä tiiä.. Melodiat on ihan kivat ja spacemaiset. Noi vocoderihommat oli kyllä todella epäselvät. Vähä hassulta kuulostaa kyllä joissain kohissa, ku melodiahommelit ja jotku toiset melodiahommelit sekottuu silleen ovelasti. Sitte jossaki kohtaa melodiaa tulee nuotti nuotinvierestä tai jotai.. Liekö sitten tarkotuksella, en tiedä. Vähän outo, mutta ihan hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - Battlecruiser Mk2 [2006] 07.04.2006

Galantine - Battlecruiser Mk2 [2006]
Juu.. Ihan kivalta alukselta kuulostaa. On saundit kunnossa ja tuotantopuol kans. Sävellys on oikein hieno. Meikä tykkää....
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antibiootti - Genesis 04.05.2006

Antibiootti - Genesis
Juu jepjep. Ihan kivaa. öö-. Kyl tää meikäläisen mielest enemmän ois progetrancee. No jaa samapa tuo. Ihan jeppis meiningillä mennään. Clap saundi vois olla huikan "parempi". Vähän tylsäks alkaa meininki muuttua, mutta progen elementti sekin kait on. Tjaa. Ihan kivaa progeilua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - Stay With Me [2006] 12.03.2006

Galantine - Stay With Me [2006]
Lähtee hyvin käyntiin. En nyt muutaman kuuntelukerran jälkeen keksi mitään moitittavaa tästä. Sävellys on oikea mestariteos, eikä toteutuksessakaan ole mitään valittamista... Tai sitten tällainen kaheksankytäluvun tyylinen leijonakuningasmusa puree minuun vain liian hyvin. Yksi parhaista mikserissä kuulemistani kappaleista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - Closer To The Truth [2006] 12.03.2006

Galantine - Closer To The Truth [2006]
Jepsistä. Saundit sopii loistavasti yhteen. Melodiatkin ihan mukavat, vaikkakin vähän itseään tämä toistaa... Miksaustakin voisi tieten vähän parantaa. Ihan jeppis biisi tämä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Barbara Blonde: Blind 16.01.2006

DIRTY CLUB - Barbara Blonde: Blind
Juu ihan kiva. kitarat oli kivat... laulusta en nyt hirveesti tykänny, vaikka ei siinä mitään huonoo oo. öö... ei hirveesti kolise, vaik ei tästä heti mitää suurempaa vikaa keksikkään...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jäkäläperseet - Kommunisti sika 14.01.2006

Jäkäläperseet - Kommunisti sika
Äänenlaatu on perseestä. Sanat ihan jees, mut toi jumalan vastaus ei ehkä kuiteskaan oo nii maallinen ku vois toivoo. Äänenlaatu on paska ettei tätä kovin helposti voi kommentoida.. ihan hyvä tää varmaa kunnollisena versiona ois...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nocturna - Hard in the club 07.01.2006

Nocturna - Hard in the club
Aika kekkulia... Soundit on laatukamaa. Melodiatki on latukamaa. Särisee kyllä välillä turhan rankasti... no jaa, ihan kiva biisi... MUTTA MIHIN KATOS AUKTORITIE JA TRANCED HILLS?!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Avanto & Spermaiset Nakit - Superninja 02.01.2006

Riku Avanto & Spermaiset Nakit - Superninja
Hauskaa.. varsinkin toi irc hommeli. Vocoderit kans oli oikein hienot tuala taustala. Hyvä biisi... olenhan superninja
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antibiootti - my sound(editti) 29.12.2005

Antibiootti - my sound(editti)
Ei yhtään paha... Rumpusaundeista en hirviästi innostunu, mut muut saundit on hyvät. Bassosaundi kyl oli mun mielest vähä "omalaatunen" Rakenne on oikein trancekas eikä melodioitakaan oikein muuhun kuin tranceen vois kuvitella (ainakaan ihan helposti). Melodiat on ihan hienot... Tämä on hyvä, vaik toi sama bassokulku ehkä alkaa toistaa hiukan itseään....
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele petuz - Across the sky 25.12.2005

petuz - Across the sky
Alussa kuulunut espanjan kielinen puhe oli vähän omituista.. (Tiedä sitten johtuiko tämä biisistä, vai langattomista kuulokkeista) No trance arpit on oikein hienot. Soundit kaikki on ihan hienoja.. Melodiat iskee ja kovaa ja biisi menee ihan tranceksi. :) Jeppis biisi josta ei nyt mitään pahaa keksi sanoa...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jäkäläperseet - Vitun Jorma! 09.12.2005

Jäkäläperseet - Vitun Jorma!
Äänenlaatu on perseestä ja tuotanto muutenkin on tainnut olla pelkkä kännykällä äänitys. No ihan helvetin hyvä vaikka tuo äänenlaatu on mitä on...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Keisari - Toinen meistä 23.01.2006

Keisari - Toinen meistä
Laulu on varsin hienon kuulosta. Melodia ja sanat onkans oikein hienot. Sovitus toimii hyvin. Tämän kuulosia biisejä kuuluu kyllä radiossa sen verran paljon että tässäkin tulee semmonen fiilis että tämänhän on jo kuullut tuhat kertaa. Kai tämä on nyt sitä "populaarimusiikkia" Hyvä biisi, mutta jo ensimmäisellä keralla kulunut. (tämä on mun mielipide)

Kommentti kappaleesta Kuuntele nots - Autumn Electric 27.11.2005

nots - Autumn Electric
Melodiat hienot, soundit huonot.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele nots - Life Is Short 27.11.2005

nots - Life Is Short
Soundit anttilalaaduks hurjan hyvät. tuo melodia on ihan hieno mutta toistaa liikaa itseään ku soi melkeen kokoajan. temmon laskemisesta en hirveesti pitänyt ja biisi on ehkä liian yksinkertanen...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele nots - Crashing High 27.11.2005

nots - Crashing High
Ihan mukavaa "kävelymusaa". Huikan hankalaa tästä on paljon mitään sanoa, mut melosdiat on aikasta hienot ja soundit menettelee. Hitsi ei osaa kommentoida..... jeppis biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele g-p - Toivo sataa taivaalta feat. Pros & Ken K 08.01.2006

g-p - Toivo sataa taivaalta feat. Pros & Ken K
Ihan kiva... Vähä "sekavalta" toi basso ja räppäyski välillä... ei nyt keksi mitään muuta järkevää kommentiia...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tob Le Ron - Falling Apart 25.11.2005

Tob Le Ron - Falling Apart
Välillä noi melodiat ei ihan tuu samaan aikaan. hienoa melodiaa ja rummutusta... :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antibiootti - sir karjula 25.11.2005

Antibiootti - sir karjula
Alkaa ainakin pirun siististi. Slayerit on hienot mut eivät kuullosta kunnon kitaralta (niinkuin ei mikään vst) crassit ehkä vähän liian lujaa soivat ja "melodia" jää taustalle. ni ihan hienoo kuitenkin. genree en tiä mut kai tää jotai metallii on... :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kristuksen Vapahtamien Laulukuoro - Juomalaulu (Feat. Tohtori Tobekopff) 21.12.2005

Kristuksen Vapahtamien Laulukuoro - Juomalaulu (Feat. Tohtori Tobekopff)
Missä kohti raamattua oikeen lukee että viina on paha?! Ei millään pahalla mutta tuon projektin nimeksi vois vaihtaa: "Raamatusta jotain tietävänsä luulevien laulutaidottomien jumalanpilkkaajien laulukuoro":ksi. Ärsyttävä biisi...

Kommentti kappaleesta Kuuntele ROUTA/ AIKA - avajaiset 04.12.2005

ROUTA/ AIKA - avajaiset
Tiedä en onko tämä huono vai enkö vain ymmärrä tätä biisiä... Ihan hieno tämä on, mutta äänenlaatu on huono...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele F R E A K T H R O N E - Freakman Of The Century 30.10.2005

F R E A K T H R O N E - Freakman Of The Century
Alku on kivan rankka ja nopsa. riffittely toimii mun mielestä hienosti ja laulaja kuulostaa siltä iron maiden heebolta... Mitään hirviän hyvää koukkua en huomannut että ysi tulee... Jatkakaa samaan malliin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elinvoima - Liian Paha Poika 28.10.2005

Elinvoima - Liian Paha Poika
Hauskat sanat taas mutta laulun kuleemisen eteen pitää pinnistellä koska se ei kuulu tarpeeksi lujaa. Kertosäkeestä tykkään koska se on ihan hieno... ROSKEN ROLL MUUSIS! Tämä on musiikkia jota tulee talvisin radiosta. Ihan hienoo.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elinvoima - Pimeä 28.10.2005

Elinvoima - Pimeä
Alussa tulevasta melodiasta pidin kovasti. Laulu on kivan kuulosta ja sanat on ihan hyvät. Tästä tulee mieleen liekki 1.45 jossa tulee "agressiivinen" kohta särki ainakin mun hifikorvalappustereokuulokessa enkä tykäänyt >x0. oikein hieno biisi, vaikka tässä ei tässä mitään niin ihmeellistä ole..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalaforn - So quiet... The floors are wet 21.10.2005

Kalaforn - So quiet... The floors are wet
hmmmmmm... the biggest loser... Yökoulu.... Piha... Minä ja eräs Milla... TÄMÄHÄN ON AIVAN ÄLYTTÖMÄN HIENO BIISI!!!!! kellot ja pommi on hienot ja padi on sopiva tämmöiseen... mahtavaaa...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele petuz - Wet (Vision 2005) 20.10.2005

petuz - Wet (Vision 2005)
puhe on hienon kuuloista mutta tosiaan liian monotoninen on.. kuiteski pirun hyvä biisi mutta toi "ihmisten mölinä" jutska ei ollu ihan hirveen hyvä juttu... toimii ehkä martti vainaalla mutta ei mun mielestä millään muulla... pianomelodiat oli vähän kehnot mielestäni mutta se ei haittaa koska tuo trancelead jutska on niin hienoh... siinäpä tuli biisistä kaikki paha ja loput JYRÄÄ!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Porno Samurai 26.11.2005

DIRTY CLUB - Porno Samurai
Ihan hienosti sävelletty, mutta laulu pistää miettimään onko tämä jokin läppä. Enivei ihan hieno kaikinpuolin tekele.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpaceVision - Polarissima 19.12.2005

SpaceVision - Polarissima
Taustapadi oli mun mieleen... Nuo melodiat sopii hyvin spacesynthiin... Rummut tosiaaan hiljenevät turhan usein. Soundit ihan menettelee ja fillit o hienot. Melodia on mahatava..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luja - Uni 23.09.2005

Luja - Uni
aika kiva ja rauhallinen kappale... sanotus on ihan ok ja laulu on mukavaa.... ei tästä oikein mitään pahaa voi sanoa mutta ei tämä maailman paras biisi ole...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele hypertronik - Let's Party (clip) 20.10.2005

hypertronik - Let's Party (clip)
hienolta vaikuttaa... jäänpä odottelemaan valmista teosta mikäli semmoinen on tulossa....
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuura - Narkomaanin aamurukous 10.09.2005

Kuura - Narkomaanin aamurukous
niinhän se on että kahvi tekee sairaaaks.... hyvö kertsi... hyvö biisi...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele hypertronik - 111 20.10.2005

hypertronik - 111
alku on pirun energinen ja tuo mieleen erään lyhyen silmälasipäisen pojan jota syystä kutsutaan duracellpupuksi.. melodiat on hienot ja soinditki on jotenkuten hallussa... oikein hieno rallatus... tätä jaksaa kyllä kuunnella...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axoldies - Acrobite - Yellow Circle (Axolus Remix) 27.08.2005

Axoldies - Acrobite - Yellow Circle (Axolus Remix)
marsu biisi... en tykänny.... tämmönen ei oikeen kolise... se joku lausu sanat vähän hassusti.. muutensk hyvä biisi....
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - Take Me UG 26.08.2005

Mind's Pressures - Take Me UG
smau! jeppis musaa.. meikä tykkää.. mutta ota kurkkupastilli herra tai rouva laulaja....smau... jeppis musaa.... ei valittamista.. laulaisitte suomeksi.. se on parempi kieli...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele St Fungus - Legend 21.08.2005

St Fungus - Legend
jeppis musaa.... slidet vaan ei oikeen kuulosta kivalta.... ehkä nuotit vähän lyhempiä ja peräkkäin kuulostaisivat paremmalta.... tai ehkä ei.... hyvä biisi...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nectino (Vanhat) - To The Future 27.09.2005

Nectino (Vanhat) - To The Future
jeppis musaa.... melodia on vähän outo mut se on hyvä... soundit ei oo ihan parhaasta päästä mut ne hakkaa mun soundit kepposesti....rummut on ihan mukavat kevyet ja "mopo" kuuluu kivasti.... jeppis tekele.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hevileka - 0.4 17.08.2005

Hevileka - 0.4
jeppis musaa!!!! aivan mahtava!!! hommaaa levydiili!!! kyllä saat heti ku vaa joltaki kunnon yhtiöltä kysyt!!! jos tämä olikin artisti.. tai sitten tämä on bändi!!! teiän tai sun musa on parasta maailmassa heti celine dionen ja cherin jälkeen!!!!!! AAARGH!!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele WRATHAGE - Sadicum 26.08.2005

WRATHAGE - Sadicum
karseeta.. miks ihmiset laulaa sillon ku niillä on kurrrkku kipee??? kurkkupastillia kehiin ja hieman paremmat riffit...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toni Solo - Kesäunelma 26.08.2005

Toni Solo - Kesäunelma
smau...kivat pianot alussa tää on kivaa musaa... vaik en tällaista musaa normaalisti voi sietääkään.... olet musiikkilajisi messias... halleluuja...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele tRA [The Rhythm Addicts] - RIGHT NOW 26.08.2005

tRA [The Rhythm Addicts] - RIGHT NOW
kurkkupastilli??? ole hyvä... kamalaa kirkumista taustalla... eipä tästä mitään hyvää keksi...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nectino (Vanhat) - Stargate 27.09.2005

Nectino (Vanhat) - Stargate
jeppis biisi... kevyttä kevyttä ja tylsät melosdiat.... on silti vaan jostain syystä ihmeen hyvvä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mukelo - iTÄ-tURKU 26.08.2005

Mukelo - iTÄ-tURKU
hassu... en tykkää hopista enkä siitä mitän ymmärrä joten en ees kommentoi....ihan hyvä tää varmaa on...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela 26.08.2005

Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela
en osaa räppiä arvostaa... jou jou...pikku g on huono... rudolf on ainoa rappari jota jaksaa kuulla.. kai tää ihan hyvä rap biisi on...?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PahaTuuli - Huominen (Vanha versio) 26.08.2005

PahaTuuli - Huominen (Vanha versio)
laulaja kuulostaa anssa kelalta.. paha!!! muutensk kivat kitarat... tää biisi on kyllä oman tyylinsä elvis....
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nectino (Vanhat) - Summer Stomp(Guitar Remix) 27.09.2005

Nectino (Vanhat) - Summer Stomp(Guitar Remix)
tämmönen kiva kitara jutska... melodiat on hiton hienot ja rummut on normaalit kliseiset trance rummut mutta se ei haittaa koska tää on niin hyvä biiisi.....
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele HeartBurn - American Dream 01.08.2005

HeartBurn - American Dream
enoelmeri musaa!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kristuksen Vapahtamien Laulukuoro - Vanhuskaiden kesä 21.12.2005

Kristuksen Vapahtamien Laulukuoro - Vanhuskaiden kesä
Tää menee musta jo jumalanpilkkaamisen pualele.
Ainoo hyvä oli se särkevä laulusoundi...
Ja ihan vielä tiedoks että jeesus ei lahtaa pakanoita.

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - San Diego (Mark Vera Remix) 22.09.2005

C-4 - San Diego (Mark Vera Remix)
onpa hieno... tästä biisistä on kylä nyt armottoman paljo remiksejä....
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kojootti - Kuolleen miehen vertauskuva 18.08.2005

Kojootti - Kuolleen miehen vertauskuva
hassua.... en osaa kommentoida
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpaceVision - Fight against pixels 23.12.2005

SpaceVision - Fight against pixels
Tomfilli soi liian usein ja siksi se toistaa itseään... Soundit on vähän niinku jostai vanhasta videopelistä, eivätkä mua ihan ihan käsittämättömän paljon miellytä. Alun spiikit olis ehkä ollu vähän paremmat jos niissä olis ollu vocoderi. Sointuleadit oli musta vähän "ei niin hyät ku vois olla", mu toi joku noista melodiaa soittavista oli oikein hieno. Melodiat ja rakenne (liian usein soivia tomfillejä lukuunottamatta) oli erinomaista. Oikein hieno biisi, mutta pieniä vikoja löytyy.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nectino (Vanhat) - Time of The Sun 27.09.2005

Nectino (Vanhat) - Time of The Sun
hienosti alkaa biisi tä'ä.. ja jatkuukin ihan hienosti.... hieno biisi....on vaa nii hieno... tom rummut ei kyl yhtää sovi tähän...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joel Kalsi - Joel Kalsi - Such is life 13.09.2006

Joel Kalsi - Joel Kalsi - Such is life
Eksyin jostain tälle sivulle ja huomasin että olin kirjoittanut tälle kappaleelle joskus ikuisuus sitten jonkun ihan munapääkommentin. Koitan nyt hyvittää sen vähän järkevämmällä kommentilla. Siinä yhden ja puolen minuutin kohdalla tuleva liidisaundi on aivan upa. Tuo vaihtelua niihin iän ikuisiin jp8000 übersahoihin. Myöhemmin mukaan tuleva vähän übersahampi liidi pelaa myös ihan loistavasti ja melodiat rokkaa nätisti. Tämä todellakin on sitä hyvää musiikkia!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joel Kalsi - Joel Kalsi - Such is life 31.07.2005

Joel Kalsi - Joel Kalsi - Such is life
onko tämä nyt sitte hyvää musiikkia?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luja - Hämärän mailla 04.08.2005

Luja - Hämärän mailla
kotiteollisuus oikein loistaa taustalta... se on ihan hyvä homma... syö silti vähän enemmän cifua (sisua)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Vapoured 26.08.2005

Sigil - Vapoured
smau.... suomeks laulakaa... tämmöstä negative/bloodpit musaa on liian paljon.. mihin katosi humppa? itse biisi on hyvä vaik tämmöistä paljon vihaankin.... smau...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luja - Karua Elämää 04.08.2005

Luja - Karua Elämää
kotiteollisuus tulee tästäkin mielee.. hyvä homma... syö sisua
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tob Le Ron - Our House 25.11.2005

Tob Le Ron - Our House
Niin kaunista.... sovitus säikytti monta kertaa lyömällä olkapäähän muta ei antanut nyrkkiä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tob Le Ron - EgoBoost 25.11.2005

Tob Le Ron - EgoBoost
ridelautasesta en pitänyt, mutta samapa tuo... riffittely toemii hienoosti ja meno on kovaa... jeppis biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Randomtalks - The Experiment 26.08.2005

Randomtalks - The Experiment
tää on hieno... meikä tykkää konemusasta!!! mutta toi darudemainen alku on paha! tää on hieno biisi...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele petuz - Love Emotion (Vision 2005) 20.10.2005

petuz - Love Emotion (Vision 2005)
en yhtään ihmettele miksi tämä on sun suosituin biisi.... tää rokkaaaa!!! tätä kokemusta vaan rasittaa se että nettiyhteys temppuilee ja biisi vaimenee ja kovene ja loppuu ja alkaa alusta vähän väliä... silti aivan saakelin kova biisi!! toi let the bass kick sample olis kyl saanu jääjä sinne mistä se tulikin.. ei sovi... kaikki soundit (paitsi let the bass kick) rulettaa ja miksaus toimii hirveen hyvin... melodiat on aivan taivasta tämä on lähes täydellinen biisi.. (let the bass kick häiritsi) se kuitenki tuli muistaakseni vaan kerran ja annan kybän.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hevileka - Karu 31.07.2005

Hevileka - Karu
jooah! ransumusiikkia!!!!'
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hevileka - Voima 31.07.2005

Hevileka - Voima
ransumusaa! jooah!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Waterproof - Back to TranceMission 05.11.2005

Waterproof - Back to TranceMission
Alun piano on liian yksinäinen ja tuo mieleen the original star trekin alun... trancearpit on mun mielestä täyttä taivasta ja melosdiat on hienot... rakenteesta en hirviästi pitäny.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Avanto & Spermaiset Nakit - Vessapaperiorava 07.09.2005

Riku Avanto & Spermaiset Nakit - Vessapaperiorava
jeppis biisi!!!!!!! täydellisyys!!!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jamsterin romukoppa - Elintarviketeollisuus - Kouluruoan Kirot 24.08.2005

Jamsterin romukoppa - Elintarviketeollisuus - Kouluruoan Kirot
hiukan raskaammat kitarat ja basso kiitos... muutensk hyvä biisi...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jamsterin romukoppa - Elintarviketeollisuus - Shampoota! 24.08.2005

Jamsterin romukoppa - Elintarviketeollisuus - Shampoota!
jos vaikka joku parempi mikki.. ja vaikka parempi kitara... ei tosiaankaan mitään melodista koulua... pikemminkin rokkia... koita pitää mikkiä vähän kauempana suusta ja laita vaikka sitten volyymia.....biisi on aivan täydellinen mutta toteutus jätti kylmäksi...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Viron Maiden - The Legend Of Speed 08.01.2006

Viron Maiden - The Legend Of Speed
Soittotaito on selvästi jotenkuten hallussa... Melodiat on ihan hienot ja "airon maidenit". Toteutus ei kyllä tässä biisissä ole ihan mikään mailman paras, rummut ei oikein erotu, kitarat vähän sekottuu, ja sitä rataa. Ihan kiva.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Lex Talionis - Hail 06.11.2005

The Lex Talionis - Hail
alun kitara oli vähän omituinen... laulajan ääni on hiennoh mutta lausuminen on vähän sama ku koulun sata vuotta vanhalla enkun opella.. Kertosäe on ihan hieno hieno vaikka kitara kuulostaa olevan joku brittiläinen... orkesterisoittimet ja rummut on ihan hienot ja kuoro on kiva... semmonen biisi että star trekistä tuttujen Klingoneiden kansallikslauluks tämä vielä jonain päivänä päätyy.... tai ei ei ei... Romulaisten kansallislauluks... hieno biisi vaikka toistaa itseään ja kitara ei ole mikään universumin paras...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hevileka - Jämäkkä 31.07.2005

Hevileka - Jämäkkä
ransumusiikkia!!! jooah!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luja - Suuret Kyyneleet 04.08.2005

Luja - Suuret Kyyneleet
melkein ransumusaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Around The World - Suamalaista kansanmussiikkia 24.08.2005

Around The World - Suamalaista kansanmussiikkia
ääh!!! tuo trancelead tekee mut hulluks!!!!!! vaihtakaa se vaikka tobyn eurotranceen tai tehkää oma lead mutta älä vaan käytä tuottaa!!!!!!!!!!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuralutku - Pupulaulu 08.01.2006

Kuralutku - Pupulaulu
Ilmeisesti pupusta ei saa kunnollista soundia irti... Melodiat oli ihan mielenkiintoset, sanoista en tiedä, mutta kokonaisuus ei vain nyt pelaa... selvempi vois olla.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luja - Vaarojen maailma 04.08.2005

Luja - Vaarojen maailma
hieno melodia... laulu sais olla hieman selvempää... muuten melkein ransumusaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Waterproof - Blue Land 05.11.2005

Waterproof - Blue Land
samaa mieltä... hihatit uusiks ja miksausta vähän paremmanks.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Taunus & Tuimat tuttiritarit - TsikiTsikiahaah 16.08.2005

Dj Taunus & Tuimat tuttiritarit - TsikiTsikiahaah
laulu kovemmalle! niin menee hyvin!!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luja - Liekki 04.08.2005

Luja - Liekki
nyt voisi sitä murinaakin vähän olla... muuten ransumusaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elinvoima - Suhtaudun Niittivöihin Vakavasti 28.10.2005

Elinvoima - Suhtaudun Niittivöihin Vakavasti
Minä olen rosken roll... asiaa! MINÄ OSAAN LENTÄÄ! JEPPIS BIISI VAIKKEI EDES OLE HEVIÄ TAI ELEKTRONISTA!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luja - Jalat eivät kanna 04.08.2005

Luja - Jalat eivät kanna
tulee maj karma ja kotiteollisuus mieleen... se ei välttämätttä ole hyvä homma...laulumelodia on vähän huonot ja maj karmaiset...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ekstaasi. - Rakastan Sua 07.09.2005

Ekstaasi. - Rakastan Sua
rakkauslaulu...niin suomihiphoppii ku voi vaan olla... kliseistä.... no hyvää on kiva toistaa (tai jotai ihmeellistä)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Engineers - REW 13.03.2006

Engineers - REW
Ihan hyvältä kuulostaa.. Sais ehkä vaan jatkua pidempään?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Around The World - Russian Folksongs 24.08.2005

Around The World - Russian Folksongs
ei tranceleadiaaa!!! se että käyttää huonoja soittimia millä on hienot nimet ei tee kappaletta hyväks!! toby eurotrance!!!!!!!
7

Sivu: 1 2