Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 12 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boreal Orchestral - Marcia funebre (interlude) 29.01.2012

Boreal Orchestral - Marcia funebre (interlude)
Mistäs tuo huilu on ? jos yhtään käsitystä...

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Hooligan - Oxygenic 13.07.2010

The Hooligan - Oxygenic
Jaaha että tämmöinen biisi muistuttaa etäisesti pariakin artistia ainoa vaan kaikin puolin parempi ja ne siis todella tunnettuja jotka tästä hieman mieleen tulee tosin vain tietyt levyt niiltä. ja niiden eräät levyt samaa tasoa mutta heikoimmat häviää tälle. ps. ei tää mitä ambienttia ole tässä selkeä rytmiraita ja sitä ambientissa ei vaan voi olla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AuroraNights - Pintajännite 01.07.2010

AuroraNights - Pintajännite
Toimii muuten yksinkin eli tarvitse muita soitinääniä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Analogy - Unforgiving world called reality 09.01.2010

Analogy - Unforgiving world called reality
Muistuttaa ikävällä tavalla analoogien ylivertaisuudesta monessa jutussa. no eihän sitä tiedä jos joskus itselläkin olis jotain sellaista jo yksi auttaisi tosi paljon. jopa samplet on joskus käyttökelpoisia (jos ei nuppeja tarvi kääntää) ja kyllä digisynallakin aika hyvin siis osalla niistä. Pitäskin taas pitkästä aikaa kokeilla itse improvisaatiotakin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Analogy - Lonely music box in the orchestra 09.01.2010

Analogy - Lonely music box in the orchestra
Rolandin orkka soundit on todellakin hyviä ikäikseen sektiojouset ja percussiot ja oboe toisaalta no huilu irvistyttää no onneksi softaa löytyy ja en tarvitse noita. mutta todella komea 8megan paketti tosin rolandilla kait on pakkaus käytössä jos en väärin muista eli dataa oikeasti enempi eli 16megaa muistelen tuolla menetelmällä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Analogy - Analog Beauty 09.01.2010

Analogy - Analog Beauty
Wav laadusta suosittelen analoogista tallennetta ja jousi emulaatio mainio. ja tosin itse en tuota ongelmaa havaitse juurikaan mutta tottakai asiaan vaikuttaa etten ole alkuperäistä kuullut. ps. hyvin samanlaista kuin vangelis mutta tunnelmallisempaa ja ilman tiettyä rasittavuutta jota sanoisin hälyksi jos sallitte tämän käsitteen käytön.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Analogy - Have no idea 09.01.2010

Analogy - Have no idea
Voisiko kertoa miten laitteiden käyttö tässä jakautuu ? vain yhdeksän makuuni hieman mutta vain hieman terävä se loppu puolen soundi jonka vaikkaaan kuuluvan Yamahalle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Migge - Strings Forever 25.10.2009

DJ Migge - Strings Forever
Mistä tuo biisin alun korkea jousi soundi on?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AuroraNights - Yön Lämmin Tuuli 05.01.2009

AuroraNights - Yön Lämmin Tuuli
Jotenkin itämainen (myös kyllä lämmin) tunnelma jotenkin kauhean kuivasti loppuu eli melodian suhteen ok mutta niinkuin tilattomasti joka eniten häiritsevä tekijä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele m.a.s - proge kameli 16.06.2009

m.a.s - proge kameli
Tämähän toimii ja tosi progea todellakin nimenomaan nuo rummut minusta. ja tuo mikki juttu jummi miten jotkut tuhlaa rahaa turhaan kun näitä kuuntelee eli toimivat tosi hyvin nuo rummut tarkottiko plus basari että sille oli oma erityis mikki. Joten näemmä käyttötaittokin on tärkeää eikä se mitä käyttää. Mutta kyllä sen olen tiennytkin mutta että rumpujen mikityksessäkin pätee. ps. vain +9 koska pitäähän tähän jättää parannuksille tilaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AuroraNights - The Last Dream of a Wanderer 31.08.2009

AuroraNights - The Last Dream of a Wanderer
Kiva täällä vähän muutakin kuin massiivista orkesterointia siis Mikserissä (tai melkein jopa Netissä) yleensäkkin. Tykkään pakko kysyä samalla onkos kitara tuo akustinen ? ps. aavistuksen puuduttava jotenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lauri Koittola - Joki 31.08.2009

Lauri Koittola - Joki
Taidan arvata mikä jousissa mättää no herkemmät olisi poikaa. No ainakin luulen kappaletta kuullen näin. ja softilla usein minusta juurikin herkässä päässä ongelma. Ja sitten jossain monipuolissa soitinryhmissä kuten jousissa ei voi olla koskaan liikaa vaihtoehtoja.:) Mielenkiintoinen pätkä muuten.
9