Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 436 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaos Creation - Corpsepaint Cavalry 01.02.2007

Chaos Creation - Corpsepaint Cavalry
Hyvä biisi hyvillä soundeilla. Vokaalit eivät ajoittain iske minuun yhtä paljon kuin aiemman materiaalin kohdalla, mutta luulenpa, että tuo on lähinnä totuttelukysymys, enhän minä ensimmäistä kertaa Dedication for Annihilation -demon biisejä kuullessanikaan pitänyt laulusta, mutta mielipide muuttui kuuntelukertojen lisääntyessä. Tasokasta tavaraa, jonka luulisi kiinnostavan levy-yhtiöitäkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antarktis Utopia - Blood of a thousand 17.01.2007

Antarktis Utopia - Blood of a thousand
Kieroa, teknistä ja omaperäistä death metalia. En katso tarpeelliseksi ruveta hehkuttamaan kaikkia osa-alueita erikseen, toteutus on näet kaikin puolin loistava. Sen verran tanakat sounditkin on väännetty, ettei 96 kbps -laadullakaan kuullosta laimealta, kuten usein käy. Kaipa se on ostosten paikka.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nothing Right Left (NRL) - Insane 01.02.2007

Nothing Right Left (NRL) - Insane
Soundit ovat selkeästi aiempaa selkeämmät, ja kelpo kamaa on biisikin. Laulanta ei vain jotenkin ole yhtä paljon mieleeni kun noilla aiemmilla tuotoksilla. Radiossa tämä voisi tosiaan ihan hyvin soida.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insanity - Dying life (1995?) 31.01.2007

Insanity - Dying life (1995?)
Hyvää kamaa koko debyyttidemo, lisää matskua vaan kehiin! Saiskos näitä teidän tuotoksia ostettua vielä ihan konkreettisessakin muodossa? Rock You -kokoelma vain hyllystä löytyy.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insanity - Vergilius (1995?) 31.01.2007

Insanity - Vergilius (1995?)
Basso on aina kiva kuulla, varsinkin kun tarttuvia kuvioitahan siellä tumpsutellaan. Tuossa 2:20:n hujakoilla lyödään mätkeen kera pirskatin kova riffi kehiin, ja muutenkin todella rautainen biisi kyseessä. Suosittelen muuten kuuntelemaan Mikseristä myös toisen samaa nimeä kantavan kappaleen, esittäjänä Ghost Guard - parhautta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insanity - The Deepest Abyss (1995?) 19.01.2007

Insanity - The Deepest Abyss (1995?)
Kunnon melodista death metalia, vitusti raskaampaa kuin suurin osa nykyajan jööttiporeista. Vokaalitkin ovat kunnon murinaa rääkäisyillä maistettuina, eivätkä mitään tekorankkaa wanna-be-Aleksi-Laiho -kärinää. Vaihtelua löytyy, kun välillä pistetään blastbeatiksi ja välillä taas fiilistellään rauhallisissa merkeissä. Demomaiset soundit ajavat hyvin asiansa ja ovat osaltaan luomassa kiehtovan nostalgista tunnelmaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Worth The Pain - Deceased 13.11.2006

Worth The Pain - Deceased
Tiukkaa metallista hardcorea paiskitaan edelleen ja riffittely on mukaansatempaavaa, mutta Sacrificesilla kuultua matalampaa huutoa jäin hieman kaipaamaan. Aluksi tämän biisin vokalisointi tuntui jopa ärsyttävältä, mutta useampien kuuntelukertojen myötä siihen alkoi tottua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orion Nightfall - November Goat 11.12.2006

Orion Nightfall - November Goat
Vuohisaarnan heikomman materiaalin jälkeen yllätyin tämän kappaleen purevuudesta. Äänimaailma istuu musiikilliseen rujouteen todella osuvasti, ja meno on muutenkin sen verran onnistunutta, että luulisi kiinnostavan levy-yhtiöitäkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Royal Truck - She Rides Alone 18.10.2006

Royal Truck - She Rides Alone
Soundeissa on potkua ja munaa kuin pienessä kylässä, ja eipä noita ominaisuuksia itse biisistäkään puutu. Groovaa ja rokkaa niin perkeleesti, aika hillittömän kovaa kamaa lajissaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torturium - An apocryphal luciferian code_sample 15.10.2006

Torturium - An apocryphal luciferian code_sample
Tämän samplen perusteella kuulostaisi, etteivät vokaalit ole aivan yhtä hullut kuin MABW:llä tai DT:llä, ja muutenkin ne ovat kokonaiskuvassa taaempana. Riivattua raakkumista kuullaan toki edelleen. Äänimaailma on jotenkin etäisen oloinen, eikä yhtä terävä ja repivä kuin aiemman kuulemani materiaalin kohdalla. Olen kuulevinani syntikkaa, ehkä se osittain luo tuota "etäisyyttä". Lumoava pimeyden aura tästä kuitenkin välittyy. Samplelle jääköön arvosana antamatta, mutta kyllä tämän julkaisun tarkastan, sillä molemmat yhtyeet tarjoavat jotain erityistä black metalin kentällä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satanic Torment - Satanik Warriors of Hell 15.10.2006

Satanic Torment - Satanik Warriors of Hell
Visvaista, kipeää, alkukantaista. Ei juurikaan iske minuun, mutta luulenpa, että tässä on hyvin saavutettu se, mitä on lähdetty hakemaankin. Sairaista vokaaleista erityismaininta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sacrificial Dagger - Glory of Evil 15.10.2006

Sacrificial Dagger - Glory of Evil
Helvetillisen nautinnollista kuunneltavaa. Tapporiffejä ja tarttuvuutta löytyy, ja vokaalit ovat todella onnistuneet myös. Kunnon aggressiivista rähinää, ja kuullaanpa siellä yhteismylvintääkin sekä saatanallinen kiljaisu! Olin aluksi antaa yhdeksikön, mutta kyllä tämä täydet pojot ansaitsee, ei näin kovaa vääntöä joka päivä kuule Mikserissä tai muutenkaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele OUT OF BREATH - As long as i live 17.10.2006

OUT OF BREATH - As long as i live
Hyvältä tämä näin raakaversionakin kuulostaa soundiensa puolesta. Riffit ovat myöskin tiukkoja, ja ainut varsinainen valituksen aihe löytyykin vokaaleista. Huudosta puuttuu se lopullinen brutaali voima, jotenkin voimattoman oloiselta tuo nyt minun korvaani kalskahtaa. Yhteishuudot on taasen toteutettu toimivasti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Panzerium - New World Of Torment 08.10.2006

Panzerium - New World Of Torment
Kyllähän sitä saa oikein hyvää jälkeä aikaan kotikonsteinkin, kun vain tietää mitä tekee, ja rujohko soundi sopii tähän kuin nyrkki naamaan. Teknisyyden ja ultramegabrutaaliuden tavoittelun sijaan keskitytään olennaiseen, eli siihen että itse biisi toimii. Iskevästihän tämä sotakone eteenpäin rullaa, etenkin tällä raidalla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morbidly Obese - Awakened In Vomit 17.10.2006

Morbidly Obese - Awakened In Vomit
Kitarasoundi on positiivisesti puuroista saastaa, ja vokaalit ovat myöskin rouheaa ja sairaalloista teurastusta. Konerummut kuulostavat hieman kömpelöiltä ajoittain, ja kyllähän tällaiseen menoon oikeat kannut istuisivat paljon paremmin. Nakutus on kuitenkin melko pienessä osassa murinan ja kitaran takana, joten se ei suuresti pääse häiritsemään. 2:48 lähtee muuten aikasta helvetin morbid riffi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Impact - Embryo of Death 09.10.2006

The Impact - Embryo of Death
Nuo kitaratunnelmointiosiot ovat sen verran hienoja, että muu biisi häviää niille auttamatta. Hyviä riffejä toki löytyy koko kappaleen mitalta, mutta laulu ei oikein minuun uppoa, ei vokalistin äänen eikä laulumelodioiden puolesta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thraciar - Unwanted 15.11.2006

Thraciar - Unwanted
Soundit ovat jymäkät, ja bassollekin on annettu mukavasti kuuluvuutta. Naismurina kuulostaa todella hyvältä, ja herran rääkynä toimii myös hienosti, hyvällä tavalla raastavan kuuloista ääntelyä. Melodisuus ja brutaalius, teknisyys ja suoraviivaisuus, keskitemporunttaus ja nopeampi naputtelu - kaikki nuo elementtiparit ovat nautinnollisessa tasapainossa. Tuhtia ja toimivaa tappoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disordead - Lifestyle 9 to 5 11.09.2006

Disordead - Lifestyle 9 to 5
Alun lyhyen mutta ärsyttävän puhtaan lurautuksen jälkeen lähdetäänkin paahtamaan nopeasti ja raivolla. Ja voihan perkele, että toimii. Minulle tästä biisistä tulee mieleen Scalping Screen, vaan ihmekös tuo kun vokalisti on sama. MP3-tiedostojen laatu voisi vain olla parempi, 96 kbps kun kuulostaa jo kökköiseltä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disordead - No Turning Back 11.09.2006

Disordead - No Turning Back
Enter My Silencessä eivät Mikan vokaalit oikein minuun iskeneet, mutta tällaiseen asennerunttaukseen herran hardcore-henkinen huuto sopii helvetin hyvin. Aggressiivista ja tarttuvaa mätkettä, jonka tahtiin voin kyllä kuvitella pitin pyörivän keikoilla...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hanginger - story of infamous Ognby 17.10.2006

Hanginger - story of infamous Ognby
Tässä onkin sitten jo aimo annos vainoharhaa. Kohdassa 0:42 esiin nouseva huuliharppumainen ääni tuo mukaan ripauksen haikeutta. Vainoharhan ja haikeuden sekoittuessa polskutellaan tummissa vesissä. muistoja ääniä viestejä arpia avaimia
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hanginger - last words 17.10.2006

Hanginger - last words
Mukavan lyhyitä nämä kappaleet. Minulla ei näet ole juurikaan kiinnostusta kuunnella viiden minuutin biisiä, jossa on se yksi minuutin kestoinen juttu, jota on sitten loopattu vain jotta saataisiin "tarpeeksi pitkä" biisi. En näe sellaisessa itua. Jos kuulija pitää siitä jutusta, niin sittenpä voi kuunnella sitä repeatilla. Kolkkoa kaaosta. Ei varsinaisesti vavahduttavaa, mutta mielenkiintoista kuunneltavaa kuitenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deathraiser - Necrosadistic Specialforces 23.09.2006

Deathraiser - Necrosadistic Specialforces
Mikä energia, mikä intensiteetti! Loistavia riffejä, mielipuolista vokalisaatiota ja sounditkin toimivat kuin hiilihanko perseeseen. Suoraan helvetistä, todellakin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Depth Beyond One\'s - Stowaway 06.10.2006

Depth Beyond One\'s - Stowaway
Ei oikein pure täällä päässä. Välillä mennään ihan meikäläisenkin korvaa miellyttävissä merkeissä, mutta sitten taas ryöppyää yli. Lähinnä vokaalipuolella nuo "ylilyönnit" tapahtuvat, soitannollisesti kyseessä on hienoa tavaraa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Depth Beyond One\'s - A Shrill 06.10.2006

Depth Beyond One\'s - A Shrill
Mukavan kieroa kikkailua osaavasti toteutettuna, etenkin vokalisti hoitaa hommansa hienosti. Äänimaailma on selkeä ja tukeva, bassosoundista pidän kovasti. Onnistuneestihan tässä tasapainoillaan äkäisten ja rauhallisten osioiden välillä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incarnate - Ascending to Hell 19.10.2006

Incarnate - Ascending to Hell
On totta, että nykyään tällaista deathrashia tehdään runsaasti, mutta kyllä Incarnate kuulostaa melko selkeästi itseltään, kiitos pitkälti Tavastin monipuolisen äänimutiloinnin. Herra onnistuu kuulostamaan niin sairaalta ja brutaalilta, että huh huh. Löytyy rääkymistä, murahtelua ja jotain vitun sairasta kurmutusta sieltä väliltä. Sellaista goregrind-henkeä noissa vokaaleissa, ja sekös sopii meikäpojalle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Republic of Desire - Eschatology 27.08.2006

the Republic of Desire - Eschatology
Onhan tämä todella taidokkaasti toteutettua konemetallia, mutta kappale ei ole sieltä the Republic of Desire -repertuaarin tarttuvimmasta päästä. Toimii, muttei säväytä mitenkään erityisesti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incarnate - Dead Human Target 19.10.2006

Incarnate - Dead Human Target
Soundipuolella ollaan edistytty, nyt homma kuulostaa entistä selkeämmältä ja tiukemmalta. Riffit ovat hyviä, rummutus rivakkaa (erityisesti nopeat mättöosiot ovat mieleeni), ja vokaalien osalta ollaan myös siirrytty oikeaan suuntaan. Sairaat rääkyvokaalit ovat pääosassa, ja lisämausteena kuullaan vähintäänkin yhtä toimivaa matalaa kurluttelua sekä kelpoja yhteishuudahduksia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Irritate - Face the Truth 19.10.2006

Irritate - Face the Truth
Haha, ajoittain kuulostaa siltä kuin Haraldo vääntäisi paskaa naama epätoivoisessa irvistyksessä eli hemmetin hyvältä! Nuo rääkäisyt ovat myös meikän mieleen. Ja onhan demolla jyhkeät soundit, joissa on sopivasti saastaa seassa kanssa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Irritate - Fortress 19.10.2006

Irritate - Fortress
Yllättävän raskasta menoa ottaen huomioon kuinka rempseästi 3 Ways of Armageddon ja Bud Junkees -spliteillä ajoittain rokkailtiin. Kyllähän tästä edelleen groovea ja rokkaavuutta löytyy, mutta nyt se on puettu likaiseen ja synkempään asuun. Vokaalitkin ovat muuttuneet hieman, mutta onhan tuo vitun häijyä suoltamista edelleen. Hyvää materiaalia, mutta ei iske minuun yhtä kovaa kuin yllä mainitsemieni splittien biisit.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Napoleon Skullfukk - Facefuck with a Hammer Rehearsal 08.10.2006

Napoleon Skullfukk - Facefuck with a Hammer Rehearsal
Vokaalit ovat melkoisen pinnassa, mutta se ei ole kovin harmillista, koska sillä osastolla homma hoidetaan hienosti. Kunnon matalaa murinaa ja tuskaisaa rääkyälähtelyä. Itse biisistäkin löytyy mukavasti sairaalloista death metal -groovea.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Panoptikon - Crimes 27.08.2006

Panoptikon - Crimes
Vokaalit eivät minua aivan koko matkalta miellytä, mutta todella hyviä riffejä ja synkkää tunnelmaa tästä löytyy sen verran, että yhdeksikkö räpsähtää. Osiosta toiseen rimpuillaan helvetinmoisella intensiteetillä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaos Infinitum - For The Rest of Your Days 18.10.2006

Chaos Infinitum - For The Rest of Your Days
Pop-metalista ollaan kaukana, on nimittäin sen verran teknistä ja äkäistä menoa. Itse asiassa tuntuu, että tämä on vaikeammin lähestyttävää ja vähemmän tarttuvaa kuin aiempi materiaalinne. Vokalistin ääni ei myöskään kuulosta yhtä "täyteläiseltä" kuin aikaisemmin. Kyllähän Oku edelleen hommansa osaa, mutta osa voimasta tuntuu ajoittain olevan hukassa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SIN:DECAY - c76i8k76 05.08.2006

THE SIN:DECAY - c76i8k76
Tässä onkin sitten koneellisempaa otetta popahtavan tarttuvuuden sijaan, ja vaikka kipale onkin mielenkiintoista kuultavaa, ei siitä loppujen lopuksi jää paljoakaan mieleen. Kyllä tämä tällaisena outro-tyyppisenä lopetusbiisinä asiansa ajaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SIN:DECAY - give it away 05.08.2006

THE SIN:DECAY - give it away
Toteutus on tässäkin erinomainen, mutta en pidä tavasta, jolla kertosäkeessä lauletaan kappaleen nimeä. Se on ärsyttävä. Muutenkin hieman keskinkertaisen oloinen kappale meikäläisen korvaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Büfo - Maailma tulessa 05.08.2006

Büfo - Maailma tulessa
Tarkoitin kyllä tuolla "edellisellä versiolla" sitä mikä oli täällä aivan hetki sitten, en sitä vanhinta sivulla ollutta versiota, jossa alussa pyssyt paukkuvat jne.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Büfo - Maailma tulessa 02.08.2006

Büfo - Maailma tulessa
Jotain pientä viilausta taitaa olla tehty sitten sen edellisen version, ainakin yhteishuudot kuulostavat aavistuksen erilaisilta. Mutta joo, tajuttoman tiukkaa on meno. Riffit ovat tarttuvia, vokaaleihin on tullut lisää kaipaamaani aggressiota sitten debyyttijulkaisun ja Panü paukuttaa edelleen erittäin vakuuttavasti. Äänimaailma on myös miellyttävä ja aika persoonallinenkin. Tämä on Suomi-grindin kärkikastia. Hankin ehdottomasti levyn, kunhan saatte sen vihdoin joskus ulos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heathen Fist - No More (Strong spirits and merciless attitude) 06.10.2006

Heathen Fist - No More (Strong spirits and merciless attitude)
Tyydyin aluksi antamaan pelkän arvosanan, sillä kappaleelle annettu kuvaus oli jo itsessään sen verran tyhjentävä, ettei minulla ollut siihen mitään lisättävää. "Repivä ja hidas kuolon aalto pyyhkäisee yli sen mitä jäljelle jää." Jep. Mitäpä en kuitenkin tekisi miellyttääkseni, joten sanaillaan nyt sitten. Hidasta ja helvetin synkkää menoa, jossa on myös ripaus haikeutta. Biisin mielessäni synnyttämää tunnelmaa kuvaa hyvin seuraava Puissance-lainaus: "One day when we least expect it... a day like any other in our sheltered prepackaged lie We choke on our morning coffee It's raining vengeance from the sky"
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heathen Fist - By the Sword (Strong spirits and merciless attitude) 01.10.2006

Heathen Fist - By the Sword (Strong spirits and merciless attitude)
Aloitusveto on tosiaan aika kepeä tähän verrattuna. Melankolista ja raakaa rusikointia, joka aiheuttaa mielleyhtymiä Burzumiin, eikä vähiten vokaalien johdosta. Juuri ennen viittä minuuttia alkava kitarajuttu on kaikessa simppeliydessään hiton hieno.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heathen Fist - Old Spirits (Strong spirits and merciless attitude) 01.10.2006

Heathen Fist - Old Spirits (Strong spirits and merciless attitude)
Yksinkertaista, rokkaavaa, tarttuvaa ja tylyä. Vokaalit ovat herkullisen tuskaisat. Rummut ovat aika pinnassa, mutta soundit ovat kaiken kaikkiaan oikein miellyttävät. Toimii helvetin hyvin minulle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pohjolan Valkeus - Virran kirkkaassa veessä 06.08.2006

Pohjolan Valkeus - Virran kirkkaassa veessä
Tansittavaa poljentoa, kieroa runttausta ja runonlausuntaa - omituinen, mutta toimiva yhdistelmä. Onnistunutta kielenkäyttöä sanoituksissa myöskin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Atem - Kuolleena voit vain kuunnella 06.08.2006

Atem - Kuolleena voit vain kuunnella
Melkoisen suoraviivainen rypistys, johon tosin on saatu ujutettua myös tunnelmallisempaa otetta puhtaan laulannan ja sitä seuraavan osion muodossa. Meikäläisen korvaan hieman väsähtäneeltä kalskahtaneen Pedon Laulun jälkeen tämä yllätti positiivisesti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Atem - Muistona kiven alla 06.08.2006

Atem - Muistona kiven alla
Tämä onkin sitten hieman rauhallisempi pala, jossa esitellään kauniin tunteikkaita kitarakuvioita. Tuskaisaa ja haikeaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2nd Suicide - Epitaph For The Proud 26.07.2006

2nd Suicide - Epitaph For The Proud
Soundit ovat rutkasti paremmat kuin nuossa kahdessa varhaisemmassa vedossa, ja meno on muutenkin helvetisti vakuuttavampaa. Tällaista musiikkia tehdään todella paljon, mutta tämä on sen verran hyvin toteutettua, että mielelläänhän tätä kuuntelee. Kelpo riffejä ja perushyvää rääkyvokalisointia toimivilla mörinöillä höystettynä. Aika iskevä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Causemos - Blind in the Dark 16.07.2006

Causemos - Blind in the Dark
Onpas taas kosmisen herkullista sekametelisoppaa. Puhtaista lauluista tulee kyllä herra Townsend mieleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Perception - Four Seasons 17.07.2006

Perception - Four Seasons
Tässä esitellään hieman melodisempaa kitaratyöskentelyä, ja toimivia melodioita ovatkin. Soundeista valittamista minun on tämän tuotoksen kohdalla vaikea ymmärtää, sillä mielestäni äänimaailma on onnistunut (paitsi hieman lisää volyymiä bassoon voitaisiin vääntää). Eipä tällaista kamaa Suomesta ole hirveästi vastaan tullut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Perception - Legacy For The Dead 17.07.2006

Perception - Legacy For The Dead
Kuten nimikin antaa jo vihiä, ei tämä kappale ole ääribrutaalia tykitystä, vaan enemmänkin painostavaa keskitempoilua. Riffit luovat hyvin pahaenteistä tunnelmaa ja bassokin erottuu sieltä seasta ajoittain.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Perception - Smoke Of Oblivion 17.07.2006

Perception - Smoke Of Oblivion
Mukavan teknisellä otteella paiskitaan menemään, mutta homma ei ole pelkkää tyhjänpäiväistä kikkailua, vaan hyviä riffejäkin sieltä löytyy. Minulle tästä tulee Origin mieleen. Örinävokaalit ovat todella onnistuneet, vahva suoritus vokalistilta. Soundeissa ei ole valittamista, mitä nyt bassoa olisi voinut nostaa enemmän esiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Synestesia - Heikkojen Herralle -sample 14.07.2006

Synestesia - Heikkojen Herralle -sample
Odota ja Näe -kappaletta lukuunottamatta en aiemmasta materiaalistanne innostunut, mutta nyt uppoaa meikäläiseenkin. Omanlaistaan suomimetallia tämä on edelleen, mutta paremmin toteutettuna. Soundit ovat erinomaiset, tukevuutta ja selkeyttä löytyy. Naislaulun suhteen tulee toisinaan oltua aika nirso, mutta nimikkokappaleessa esiintyvän naikkosen ääni on sen verran miellyttävä, että homma toimii loistavasti. Enhän minä tätä samplea kuunnellut laisinkaan, vaan latasin saman tien koko paketin, joten arvosana tulee koko tuotoksen puolesta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MORTYFEAR - God Skin 04.07.2006

MORTYFEAR - God Skin
Suomen kielen käyttö siellä täällä tuo mukaan mukavan persoonallista otetta. Vokaalit ovat onnistuneen ilkeää jälkeä. Riffit ovat tiukkoja. Soundit ovat tukevat ja selkeät. Kaikki on siis hyvällä mallilla, eikä levytyssopimus ole varmastikaan kaukana. Tällaista modernia deathrashia tehdään vain nykyisin aika paljon.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hatestream - Into the fire 03.07.2006

Hatestream - Into the fire
Avausriffi on hieman liian pirteä minun makuuni, mutta sen jälkeen pistetään onneksi hieman synkempi vaihde silmään. Aluksi tuntui siltä, että vokaaleissa saisi olla hieman aggressiivisempi ote, mutta helvetin hyvinhän homma loppujen lopuksi hoituu. Eipä tämä nyt niin "nopeaa tykitystä" ole; välillä mennään thrash-kompilla, mutta kyllä tässä tuota keskitempoiluakin on aikalailla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Guard - Malice Intent 21.06.2006

Ghost Guard - Malice Intent
Soundit potkivat tukevasti perseelle, ja riffit ovat taattua GG-menoa, mutta että "uuden laulajan kera"? Mihinkä Karri Katupora jäi? Kyllä uusikin vokalisti hommansa hyvin hoitaa, mutta jäin kaipaamaan niitä puhtaampia HC-vokaaleita, jotka istuivat yhtyeen musiikkiin loistavasti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MORDICUS - Unholy wrath 23.09.2006

MORDICUS - Unholy wrath
Vanha suomalainen death metal on parasta! Mestarillisen sairasta ja pimeää jyystöä on tämäkin biisi. Erinomaiset riffit, kaikin puolin helvetilliset vokaalit ja sopivampia soundeja voisi tuskin toivoa (bassokin erottuu sieltä, mikä on aina mukavaa). Eli melko lailla mykistävän tehokasta tappoa, kuten koko Dances from Left -mestariteos. Sen lisäksi olen kuullut vain Three Way Dissectionin ja yhden biisin Disintegration Groovelta Metalliliitossa aikoinaan, mutta himoan lisää, joten olisi helvetin hienoa jos laittaisitte tänne lisää materiaalia (demot, Disintegration Groove...) ladattavaksi! MORDICUS ANSAITSEE VAIN TÄYDET PISTEET.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bonefleshdolls - Talvi, polku ja pakkanen 12.07.2006

Bonefleshdolls - Talvi, polku ja pakkanen
Tämä on kyllä oikein kaunis ja tunnelmallinen kappale. Tätä kuunnellessani voin miltei tuntea kylmänraikkaan talvi-ilman virtaavan keuhkoihini näin hiostavan kuumana kesäpäivänäkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thiermes - Damp Shallow Graves 25.06.2006

Thiermes - Damp Shallow Graves
Soundit ovat melko demomaiset, mutta se ei juurikaan minua haittaa, vaikka paremmilla soundeilla kappale pääsisi luultavasti paremmin oikeuksiinsa. Riffit ovat hyviä, erityisesti hieman ennen minuuttia alkava rokkaava blackthrash-riffi on tarttuva kuin mikä. Kun vokaaleissakin tarjoillaan rujoa rääkymistä, on kappaleessa ajoittain hyvinkin musta tunnelma. Hieman mureammat murahtelut toimivat myös. Koskettimet luovat mukavasti tunnelmaa taustalla jättäen pääosan kitaroiden esitettäväksi. Onhan tässä pituutta, mutta niin on ideaakin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vuohivasara - Drawing in the Darkness 06.08.2006

Vuohivasara - Drawing in the Darkness
Soundit ovat sopivan rujot, mutta kuitenkin selkeät, eli ajavat asiansa oivasti. Riffipuolelta löytyy muutama pirun kova sahaus, mutta toisaalta myös mitäänsanomattomiakin hetkiä. Rumat kärinät ovat kappaleessa parasta, todella ilkeää jälkeä, joka tuo mieleen Mustan Surman. Eivät nuo muutamat örähtelytkään huonoja ole, mutta olisin ilmankin voinut elää ja kuolla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Coven - Hallowmas Gallows 07.06.2006

The Coven - Hallowmas Gallows
Riffit ovat mukaansatempaavia ja kappale pistää muutenkin nyökkäilemään tahdissa. Vokaaleissa on tapahtunut parannusta, vähän "rohkeammin" vedetään tällä kertaa. "Doom... Awaiting is your doom."
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Verine (ex-Veriset Äpärät) - Symptom of the modern times 27.08.2006

Verine (ex-Veriset Äpärät) - Symptom of the modern times
Napakat soundit, tiukkoja riffejä ja aggressiivista rääkyvokalisointia maustettuna kuorohuudahduksilla ja ripauksella puhtaampaa ilmaisua, ja johan on koossa toimivaa äpäröintiä! Tykkään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jackson's Kennel - Sunset Strip Racer 30.05.2006

Jackson's Kennel - Sunset Strip Racer
Tämä on ex-Pyssypuutarha vai? No, kitaroissa on mukavaa kieroilua ja vokaalit ovat nautittavaa rääkymistä, mutta nuo "skrätsäykset" ärsyttävät minua ja paljon. Ihan toimivaa vääntöä toki lajissaan, mitä lie pomppucorea.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele BLOOD-STAINED - Label Humanity 14.06.2006

BLOOD-STAINED - Label Humanity
Ensimmäinen demo/promo ei minuun iskenyt, mutta päätin kuitenkin tarkastaa tämän uuden tuotoksen, kun onhan teidän kokoonpanossannekin tapahtunut muutoksia sitten debyyttijulkaisun. Hyvä, että päätin, sillä tällä kertaa homma toimii! Biisistä löytyy tarttuvuutta ja niitä hyviä riffejä, ja vokalisointi uppoaa minuun myös. Kuten TheOceanSoul mainitsi, rummut kuulostavat ajoittain aika koneellisilta, mutta tämä ei minua erityisemmin haittaa. Onko tämä tehty viiden vai kahden miehen kokoonpanolla?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ASKE - Blood,Semen & Fire 22.06.2006

ASKE - Blood,Semen & Fire
Onpas komea teos. Riffit toimivat kuin häkä, bassokuviot nousevat hienosti esiin ja raivokkaan rujot vokaalit kruunaavat tarttuvan kokonaisuuden. Blood, Semen & Fire!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arteria - Arteria-Blade by blade 23.06.2006

Arteria - Arteria-Blade by blade
Soundit ovat selkeät. Riffit ovat ilkeitä ja tarttuvia. Vokaaleissa yhdistellään onnistuneesti matalampaa murahtelua ja korkeampaa kärinää, kohdassa 3:24 tuleva merkillinen hokeminen jää tosin hieman ihmetyttämään. Ei mitään uutta tai mullistavaa, mutta lajissaan hyvin toteutettua vääntöä. Minulle maittaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blastorm - ...And Now You Die 11.06.2006

Blastorm - ...And Now You Die
Kiero alku tuo hieman mieleen Impaled Nazarenen Worms in Rectum -klassikon. Vokaalit ovat mahtavaa kurmutusta. Kyllä näissä biiseissä energiaa piisaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blastorm - Children Of Tshernobyl 11.06.2006

Blastorm - Children Of Tshernobyl
Myrskyisää kohkausta, jonka seasta löytyy myös kelpo riffejä. Vokaalit ovat raivokkaat ja tavallaan aika omaperäisetkin luoviessaan jossain örinän ja huudon välimaastossa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tomi & Jere - Eka biisi Jeren makkarista 04.06.2006

Tomi & Jere - Eka biisi Jeren makkarista
Kappaleen musiikillinen anti on mukavan letkeää, ja rento höpöttely sopii sen päälle. Tosin en höpöttelyn sisällöstä erityisemmin perusta, ei oikein tuollainen itsestä jauhaminen minuun uppoa, kuten ei myöskään vuosiluvun ja esittäjien hokeminen. Nuo tiditidi ja padapada -ääntelyt ovat kyllä hauskoja, ja onhan tässä tällainen kotoisa lo-fi-tunnelma.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vuohivasara - Gloriam Noctum 06.08.2006

Vuohivasara - Gloriam Noctum
Alussa kuultava sample toimii hyvin, mutta itse biisi ei vakuuta samalla tavalla. Toteutuksessa ei vikaa ole, ja vokaaleista pidän edelleen, mutta itse sävellys solahtaa ohi korvien jättämättä muistijälkiä. Eli tämä kappale ei minuun iske.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astray - Welcome to the Cult 16.07.2006

Astray - Welcome to the Cult
Instrumentit ovat hyvässä tasapainossa keskenään, mutta soundeissa on hieman tuollaista tunkkaisuutta. Vokaaleista löytyy mukavasti vaihtelua alun julistavista puhevokaaleista biisiä hallitsevaan repivään kärinään, joka tosin kuulostaa efektin läpi vedetyltä. Hieman luonnollista särmää voisi olla mukana. Puhtaat laulut lähtevät erinomaisesti, eikä mikään ihme, onhan sentään ammattilainen asialla, heh. Myös laulumelodiat ja herran ääni toimivat meikäläiselle. Pienistä puutteistaan huolimatta vaikuttava biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skinning The Rotten Womb - Krematorio (Promo 2006) 22.05.2006

Skinning The Rotten Womb - Krematorio (Promo 2006)
Tarttuva biisi, joka tuo mieleen Six Feet Underin. Rokkaavat riffit ja kunnon örinät ovat kipaleen parasta antia. Konerummut pistävät ajoittain hieman korvaan, mutta muuten homma toimii hienosti. Jos promo tulee myyntiin, niin voisinpa sen ostaa. Sinä olet saapunut... KREMATORIOON!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chloroform Creations - Necrofucker 19.05.2006

Chloroform Creations - Necrofucker
Soundit ovat haudantakaisen tunkkaiset, eivätkä niinkään minulle toimi. Rumpukone häiritsee myös hieman ajoittain. Kitarat sen sijaan vinkauttelevat ilmoille mukavia säveliä ja vokaalipuoli on kunnossa tarjoillen perushyvää mörähtelyä, vaikka korkeampia kurlautuksia saisi olla mukana enemmänkin. Lopun pysähdys on hieno.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hellcoholics - Gonna Get Hammered 18.05.2006

Hellcoholics - Gonna Get Hammered
Soundit ovat demomaisen tunkkaiset, mutta kyllä kappaleen humalainen viesti hyvin välittyy. Bassolle on annettu mukavasti kuuluvuutta, mutta vokaalit voisivat ajoittain olla hieman taaempana. Itse vokaalityöskentelyssä on kuitenkin hyvää kännistä särmää, ja "I'm gonna get hammered!" -huudahdus on itse asiassa aika tarttuva. Riffeistä löytyy myös ideaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mee Krob - 00:06 - Hospital 11.05.2006

Mee Krob - 00:06 - Hospital
On kyllä hienoa, kun kappale aloitetaan tuolla tavoin vokaaleilla. Miellyttävää hidasteluahan tämä on, ja vokaaleissa on tuskaista voimaa. Lopun kitarasoolo on myös hieno.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mee Krob - 00:07 - Finkkupoika 11.05.2006

Mee Krob - 00:07 - Finkkupoika
Tämä lapsuuden klassikoiden uudelleenversiointi on mielenkiintoinen idea. Toteutuskin on oiva; soundit ovat selkeät ja soitto sujuu. Vokaaleista löytyy osaamista, ja mörinät ja rääkynät hoitavat sarkansa hienosti. Itse kappaleet eivät kuitenkaan edusta minulle yhtä kovaa materiaalia kuin mitä "For Mental Only" ajoittain tarjoili. Kyllä tätä kuitenkin mielellään kuuntelee, ja sanoitukset aiheuttavat pientä lisähuvittuneisuutta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflecting Black - Fragile Silence 09.05.2006

Reflecting Black - Fragile Silence
Melkoista hulluttelua! Vokaalit ovat biisin alussa aika merkillistä hoilotusta, mutta tuleehan sieltä sitä tuttua huutoakin. Synasoolo on hauska lisä, vaikka se tulee hieman liian kovalla äänenvoimakkuudella muihin soittimiin verrattuna.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SIN:DECAY - we are all slaves 26.07.2006

THE SIN:DECAY - we are all slaves
Deathstars ja The Kovenant hiipivät mieleen tätä kuunnellessa, mutta mikäpäs siinä, kelpo bändejä molemmat. Ja kelpo bändiltä vaikuttaa The Sin:Decaykin. Vokalisti hoitaa tonttinsa karismaattisella otteella, ja biisi on iskevä. Omassa lajissaan tasokasta tavaraa, mutta itselleni uppoaisi luultavasti paremmin, jos välillä vedettäisiin hieman raskaammallakin otteella. Odotan mielenkiinnolla tulevaa split-julkaisua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nothing Right Left (NRL) - Pressure 04.05.2006

Nothing Right Left (NRL) - Pressure
Kyllähän soundeissa on hieman tuollaista demomaista tunkkaisuutta, mutta minulle on melko merkityksetöntä, onko kyseessä kristallinkirkas studioversio vai kellarilaatuinen demoversio, sillä tämä laulu on edelleen erinomainen. Niin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE GBS (Grand Beast Sodomy) - Väistämätön Kuolema 22.05.2006

THE GBS (Grand Beast Sodomy) - Väistämätön Kuolema
Kappale on pullollaan komeaa kitarointia, eikä kyseessä ole mitään tyypillisintä nekrosahausta, vaan ajoittain riffeissä on jopa miltei iloinen sävy. Toimivana vastapainona vokaalipuolella suolletaan ilkeän ja likaisen kuuloista rääkynää. Heidän, jotka eivät demoa omista, harmiksi (?) kappale loppuu kesken.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE GBS (Grand Beast Sodomy) - Intro - Vastaisku 22.05.2006

THE GBS (Grand Beast Sodomy) - Intro - Vastaisku
Urku pauhaa kirkossa kunnes saatanallinen pommikonelaivue saapuu ja herran huone saa maistaa napalmia. Sopiva johdattelu demon varsinaiseen antiin, vaikka liekkien roihuamisääntä onkin loopattu hieman hölmösti (tai siltä se ainakin kuulostaa).
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE GBS (Grand Beast Sodomy) - Kristuksen Raiskaaja 22.05.2006

THE GBS (Grand Beast Sodomy) - Kristuksen Raiskaaja
Rujoa, saastaista ja ilkeää audiaalista sodomiaa jokaisella osa-alueella. Demo(ns) from Hell oli jo hieno demo, mutta tämä kappale raivoaa tuhannen Helvetin voimalla. Tällaista black metal on parhaimmillaan. Tätä demoa odotan riivatulla innolla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lathspell - Kointähti 30.04.2006

Lathspell - Kointähti
Ei edelleenkään mitään ihmeitä, mutta hyvin minulle maistuvaa black metalia. Menoon sopivat soundit, rujot kärinävokaalit (plus hieman puhtaampaa tulkintaa taustamausteena) ja tylyt kitarariffit. Akustista kitarointia on käytetty myös hienosti. Se on sovitettu itse kappaleeseen sen sijaan, että se olisi väkisin ängetty johonkin hissuttelevana väliosana. Kappaleenne tuppaavat olemaan pidemmänpuoleisia, mutta kiitos mm. tempovaihteluiden ne pysyvät koossa ja mielenkiintoisina. Kyllä tällaisille perushommat mainiosti hoitaville pumpuille oma paikkansa löytyy. Minunkin sydämessäni.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflecting Black - The Dream Called Life 28.04.2006

Reflecting Black - The Dream Called Life
Akustiset kitaratunnelmoinnit ovat komeaa kuultavaa. Vokaaleissa piisaa raivoa. En minä tähän oikein osaa syvemmin pureutua, mutta kokonaisuus toimii helvetin hienosti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflecting Black - Introduction to the Dream 28.04.2006

Reflecting Black - Introduction to the Dream
Komean ja mahtipontisen kuuloinen alkujohdattelu, joka ajaa asiansa introna.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rajavyöhyke - Rakkaudesta pelkoon (demo) 28.04.2006

Rajavyöhyke - Rakkaudesta pelkoon (demo)
Musiikki toimii, imelät rakkaussanoitukset eivät. Soundien demomaisuus ei minua haittaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darkempire - Enemy within (demo) 25.04.2006

Darkempire - Enemy within (demo)
Ilmeisesti ohjelmoidut (?) rummut hoitavat hommansa hyvin, ja vokaalit toimivat myös. Kappaleen pääpaino on kuitenkin loisteliaissa kitarakuvioissa, jotka tuovat apokalyptisessä hartaudessaan ajoittain mieleen Watainin kaltaiset religious black metal -yhtyeet. Vahva kokonaistunnelma on siis saavutettu. Tämä kappalehan oli täällä jo aikaisemmin, mitenkä tämä uusi versio eroaa siitä vanhasta? Kuuntelin molemmat peräkkäin, enkä varsinaista eroa huomannut. Valaiskaa siis puurokorvaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Excreta - Imitation of Life 15.07.2006

Excreta - Imitation of Life
Kyllä soundit ovat aika vittumaisen rujot, mutta ainoastaan positiivisesti minun mielestäni. Ei tällainen paahto varmasti kaikille kultakorville sovi, mutta kyllä rujo äänimaailma tehostaa kappaleen raivokkuutta, ja on ainakin minun mieleeni. Siloiteltu studioversio voisi kadottaa osan kipaleen alkuvoimaisuudesta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chthonian - ill 27.04.2006

Chthonian - ill
Nopeaa ja teknistä black/death metalia, joka tuo mieleeni mainion Cadaver Incin. Homma on hallussa hyvin, ja soundien demomaisuuskaan ei minua haittaa. Vaikka vokalistin ärjyntä on voimakasta ja toimivaa, voisi korkeampien rääkäisyjen ajoittainen viljely olla juuri se niitti, joka nostaisi arvosanan kiitettävään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juki & Osku - Learning All The Time & Outro 26.04.2006

Juki & Osku - Learning All The Time & Outro
Kappaleen alussa kuullaan miellyttävää synkkätunnelmaista kitarointia, joka kuitenkin saa pian hieman valoisampia sävyjä. Sitten alkavat olutpullot kilistä ja kuuluu vessan vetämistä vastaava ääni ja (ilmeisesti Oskun) tuottamia ihmisääniä, joista suulla tehty pieru on aika ala-arvoinen, ja se rikkoo viimeistään kappaleen tunnelman. Röyhtäys kun vielä sopii jotenkin tuohon olutteemaan. Loppupuolen kitaroinnissa on vielä jotain ideaa, mutta kyllä tämä hajanaiseksi jää.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juki & Osku - Words About Life & Happiness 26.04.2006

Juki & Osku - Words About Life & Happiness
Kitarointi olisi saanut alkaa heti, ensisekunnit kuulostivat nimittäin joltain ö-luokan teknobiisin alulta. Loppukappale on kuitenkin toimiva tapaus. Kitaroinnissa on iloinen, mutta toisaalta hieman haikea sävy, ja kun siihen yhdistetään Oskun höpöttely elämästä ja onnesta, en voi välttyä assosiaatioilta Xysman loistavaan Can't Imagine Your Death -kappaleeseen. Biisin lopussa olisi sitten taas pientä editointia kaivattu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gian - Behind the Walls 27.04.2006

Gian - Behind the Walls
Ihan mukavasti rullaava biisi. Vokalistikin rääkyy ihan mukavasti, vaikken tuollaista enemmän black metalin suuntaan kallellaan olevaa ärinää olekaan tottunut tällaisessa deathrashissa kuulemaan. No, öristäänhän siellä myös. Tämä on tosiaan "ihan mukava" eli ei herätä suurempia tunteita. Nopeampaa menoa saisi olla mukana enemmän.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele KATAPLEXIA - Scenes of Tragedies 20.06.2006

KATAPLEXIA - Scenes of Tragedies
Brutaalia mätkettä tuhdilla äänimaailmalla. Vokaalit ovat onnistunutta suolikurinaa, ja musiikista löytyy teknisyyttä ja (liha)koukkuja. Ei mitenkään omaperäistä, mutta omassa lajissaan hienosti toteutettua. Annan "vain" kahdeksikon, koska kyseessä ei ole koko kappale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monarch - Total Destruction 17.05.2006

Monarch - Total Destruction
Soundit ovat demomaiset, mutta se ei minua haittaa, kunnon death metaliin sopiikin rosoinen ote. Alun kuolettavan mättöosuuden jälkeen isketään kehiin loistava riffi, eikä se todellakaan jää biisin ainoaksi. Örinät lähtevät juuri kuten pitääkin. Kokonaisuutena oikein nautittava kappale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bestial Devastation - We Are BD 17.04.2006

Bestial Devastation - We Are BD
Riffit huokuvat metallia ja vokaaleissa on humalaista särmää. Suomenkieliset kuorohuudahdukset puhuvat tinkimätöntä kieltään. Kaikki tarpeellinen kiteytyy kyllä tähän kappaleeseen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abnormi - Rippeet 23.06.2006

Abnormi - Rippeet
Vitun tiukkaa punkkia! Soundit ovat hyvät, soitto kulkee, vokalisti hoitaa hommansa intensiteetillä ja loistavat kuorohuudatukset kruunaavat kokonaisuuden.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Howl - The Screaming order 12.04.2006

The Howl - The Screaming order
Basso on mukavasti esillä. Vokaalit ovat munakkaan toimivat. Riffit rokkaavat. Yleistunnelma on raskas, mutta omalla tavallaan tarttuvan rempseä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darkcrowned - The Sum of All 22.05.2006

Darkcrowned - The Sum of All
Aluksi en oikein lämmennyt tälle fiilistelybiisille, mutta useampien kuuntelukertojen myötä se osoittautui näistä kolmesta suosikikseni. Olen hieman nirso puhtaiden laulujen suhteen. Jos vokalistin ääni on vääränlainen, ei homma minulle toimi, vaikka osaamista löytyisikin. Tässä tapauksessa kuitenkin pidän vokalistin äänestä ja laulumelodioista. Örinät ja rääkäisyt lähtevät myös oivallisesti. Hieno, suorastaan liikuttava kappale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thy Legacy - Blood Work Theory 11.04.2006

Thy Legacy - Blood Work Theory
Hienosti rullaa tämäkin biisi. Painopiste ei ole pelkässä brutaalissa väännössä, vaan mukaan on ujutettu tarttuvia riffejäkin. Myös raskaasti runttaavien keskitempo-osuuksien ja blastien vuorottelu toimii helvetin hyvin. Tällaiselle väännölle löytyy varmasti kuulijoita, eikä levytyssopimuksenkaan saaminen olisi mikään yllätys, kun materiaali on näin hyvää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thy Legacy - Embryonic Display of Life 11.04.2006

Thy Legacy - Embryonic Display of Life
Soitto kulkee tiukasti, vokalistin örinä vakuuttaa ja soundit ovat selkeät. Omaperäistä tämä ei ole, mutta oikein nautittavaa ja hyvin toteutettua death metalia kuitenkin. Kohta, jossa hoetaan kappaleen nimeä, on jopa mieleenpainuva.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dead Revolution - Satanik Motobiker 04.04.2006

Dead Revolution - Satanik Motobiker
Soista groovea löytyy runsaasti. Enpä olisi tuollaista rääkymistä odottanut kuulevani, se yllätti positiivisesti ja istui hyvin rokimman laulun kaveriksi. Hittimatskua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TerrorCreation - Act Of Violence 13.07.2006

TerrorCreation - Act Of Violence
Kelpo riffejä ja sitä rataa, mutta vokaalit eivät oikein minuun iske. Vaikka en yleensä nillitäkään soundeista, niin tässä kyllä sopisi sitäkin puolta parantaa, jotta minä tätä jaksaisin kuunnella. Tällaista tavaraa tehdään sen verran paljon, että erottuakseen tarvitsee tehdä hommansa helvetin hyvin, ellei tietysti ole sitten jotain ihan uutta ja ihmeellistä keitoksessa mukana.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele MonsterSpank - The Pressure 01.04.2006

MonsterSpank - The Pressure
Riffit rokkaavat ja Kaitsu röhkii munakkaasti. Bassokin se sieltä erottuu mukavasti. Ei tämä tajuntaani räjäyttänyt, mutta mielellään tätä kuuntelee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fourpointsix - Shelter 15.07.2006

Fourpointsix - Shelter
Alussa pistetään heti huolella pataan tiukkojen thrash-riffien ja vihaa tihkuvan huutovokalisoinnin voimin, mutta sitten välillä lähdetäänkin tunteilevammille vesille. Ensin tämä aiheutti pienen pettymyksen, kun olisin mieluummin kuunnellut täyttä paahtoa, mutta useampien kuunteluiden myötä kappale alkoi avautua minulle kokonaisuudessaan, ja herkemmät osiot osoittautuivat myös toimiviksi ja hyvin toteutetuiksi. Koko biisi tykittää, ja vokalisti hoitaa hommansa erityisen hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinister Creation - Mortal Grandeur 24.03.2006

Sinister Creation - Mortal Grandeur
Soundit ja soitto pelaavat, ja vokaalitkin ovat onnistuneet. Mielellään tätä siis kuuntelee. En tosin useammankaan kuuntelun jälkeen löytänyt tästä erityistä mieleenpainuvuutta. Siksi vain 8.
8

Sivu: 1 2 3 4 5