Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 217 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - BMW 08.08.2011

Fillari - BMW
Kyllähän tämän ihan kuunteli, vaikka liian peruspullaa meikän makuun. Ihan metkat sanat oli kyllä. Saundit aika kepoiset, mutta kyllähän nuo tämmöisessä huumorirallatuksessa ihan toimi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Mies joka syö sanansa 08.08.2011

P. M. Kostiainen Project - Mies joka syö sanansa
Vähän tuntus tempo laahavan välillä. Aika omaperäistä matskua tämä. Karua akustista meininkiä ilman hienouksia, biisiin oisin jonkinkaisa terävyyttä kaivannut lisää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Jäppä-jäppä-jää-jää III 16.03.2011

Judas Kiss My Ass - Jäppä-jäppä-jää-jää III
Folkkiahan tämä juu, jäpäjäpä melodia on helvetin kova. Eipä muuta osaa sanova.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soittolista - Yksinäinen 16.03.2011

Soittolista - Yksinäinen
Perussuomirokkia hyvällä laululla varustettuna. Onhan tässä aika tutun kuuloista meininkiä, mutta toteutus ihan ok. Biisinä perushyvä. Jotakin koukkua vois vielä tähän yrittää ujuttaa ja enemmän dynamiikka vaikka peliin. Kitarasoolossa ois voinu olla ehkä muutakin kuin tuo melodia, ainakin lopussa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bleachers - Rain All Day 16.03.2011

The Bleachers - Rain All Day
The Bleachers jyrää. Aikas muhkea tuo bassosaundi ja ainakin kuuluu...Melkosen metka tunnelma tässä biisissä, utuista mutta samalla letkeätä meininkiä. Soittoniekat myöskin tietävät mitä tekevät. Laulajaneitonen suoriutuu tehtävästä mallikkaasti, vähän meinaa vaan laulu jäädä välillä muun paahdon alle. Biisistä 8, toteutus 9, tekkeepi 9 pojoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Penrose - Dinosaur (demoversio) 16.03.2011

Penrose - Dinosaur (demoversio)
Jaahas, koneosastoa puskee. Alku vähän tylsä, siinä vois olla jotahi koukkua enemmän. Aika erikoista meininkiä minun makuun. Joku selkeämpi ja kantavampi melodia (tai tietysti laulu) vois tehä tälle kutaa, tällaisenaan jää vähän tyhjäksi. Pituuttakin ehkä sisältöön nähden aavistus liikaa. Aineksia tässä on paljon parempaankin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Ei enää (demo) 16.03.2011

P. M. Kostiainen Project - Ei enää (demo)
Kun nuo tuotannoliset seikat jättää vähemmälle huomiollle niinhän kelpo biisihän sieltä ihan paljastui. Tuo laulun säröytyminen ei oikein mulle toimi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joni Holtiton AKA SikaRaunio - Jokainen tavallaan 15.03.2011

Joni Holtiton AKA SikaRaunio - Jokainen tavallaan
Jaahas, rappia taasen, eipä näistä osaa oikein mitään rakentavaa sanoa kun en kuulu ollenkaan tyylin kuluttajiin. Ammattimainen ote tästä kumminkin kuuluu kyllä läpi eli jatkakaa samaan malliin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - Anna Anteeksi Rakas(suomipop). 15.03.2011

MarcoN. - Anna Anteeksi Rakas(suomipop).
Melkosta tilutusta heti alkuun. Laulu ei oikein napannu. Muutamia ihan hyviä ideoita tästä löytyi, mutta vaan ei tämä huumoriosasto oikein ole koskaan mulle toiminu. Kitarasoolo oli hyvä vaikka siinä jotain tuttuja kaikuja kuuluikin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Reason 15.03.2011

P. M. Kostiainen Project - Reason
Tiettyä rosoisuutta tässä kyllä löytyy, ja ihan kelpo biisikin sieltä paljastuu. Nauhoitukseen ja saundeihin voisi ehkä enemmän panostaa. Aineksia biisissä on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sad Section - Unknown 14.03.2011

Sad Section - Unknown
Omaperäistä matskua, ei todellakaan mitään tavanomaisimpia sointukulkuja tässä. En oikein päässyt biisiin kunnolla sisälle. Kertsissä on kyllä ihan potkua, mutta joku palanen siitä tuntuu puuttuvan. Hiljainen suvanto-osa ois ehkä voinut olla pitempikin. Saundit on hyvät ja soitto kyllä pelaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mike (Vanhat) - Mike - clippi 14.03.2011

Mike (Vanhat) - Mike - clippi
Ihan asiallisen kuuloista genressään, ei vaan oo tämä rap meikän juttu. Aika lyhyt, eli loppuu vähän ennenkuin kerkeää kunnolla alkamaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - On The Road (demo) 14.03.2011

P. M. Kostiainen Project - On The Road (demo)
Vähän rupisen oloiset saundit tässä. Biisissä on ihan aineksia mutta tuota toteutuspuolta vois vielä petrata. Lauluun soisi myös terävyyttä lissää. Tuo säkeistön kitarariffi kyllä varsin toimiva.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kärki production - Cannon in can of soup 14.03.2011

Kärki production - Cannon in can of soup
Ihan kivalla poljennolla lähtee biisi liikkeelle. Tyylisuunnasaaan varsin varteenotettavaa kamaa kyllä, ehkä noita melodisia aineksia oisi voinu tässä vielä enemmänkin olla. Mutta eipä lainkaan hassumpaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Turmoil 14.03.2011

Freshco - Turmoil
Soitto rullaa pirun mallikkaasti ja varsin omaleimaista matskuahan tämä teidän meininki on jossa kyllä sattuu ja tapahtuu. Soppa on ehkä vähän liiankin mausteista meikän makuun eli sulatteluahan tämä vaatii, mutta hyvähän se on kun pureskeltavaa välillä riittää. Ja livenä vielä sisään vedetty.. ja kyllähän tästä semmonen rento livemeininki hyvin välittyykin. Loppu on kyllä jo kunnon häröilyä, kyllähän tuosta voi tosiaan bongata jo vaikka mitä tyylisuuntaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unia (pre-band) - Kotona 14.03.2011

Unia (pre-band) - Kotona
Tulee vähän Terhi Kokkonen mieleen laulusta, muutenkin vähän ultrabramaista sävelkulkua ainakin säkeistöissä. Taidokasta kitarankäsittelyä kertakaikkiaan. Hieno tunnelma biisissä joka kantaa loppuun asti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extinct Dream - The New Beginning 12.02.2011

Extinct Dream - The New Beginning
Aikas perinteisellä kierrolla lähdetään liikkeelle, mutta mitäpäs sitä pyörää uudesti keksimäänkään. Vähän tasapaksuksi sävellys kyllä jää. Kaipasin tähän semmosta kuningasmelodiaa tms. joka olisi siivittänyt biisiä jytäkämpään lentoon. Saundit kuulosti olevan varsin kohdallaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele CULT Commander - The Beauty And The Beat (That Bites) 12.02.2011

CULT Commander - The Beauty And The Beat (That Bites)
Psykedeelistä on toki, ja se mulle varmaan tässä juurikin eniten harmaita hiuksia aiheuttaa. Tuntuu kyllä tuotantopuoli olevan kunnossa eli homma siltä osin ainakin hallussa, muuten ei kyllä ihmeemmin meikeläistä tämä säväyttänyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Keppa - Nostalgia 12.02.2011

Keppa - Nostalgia
Mukavan erilainen kappale verrattuna moneen jo tänään ringissä vastaantulevaan tuotokseen. varsin letkeätä menoa ja kepeätä meininkiä tarjoilee tämä biisi. Melodiatkin varsin onnistuneita. Tuo puhe/laulu pääsi vähän yllättämään mutta toimihan tuo tuossa. Lopun "menovaihe" summaa biisin onnistuneesti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lokosa - Kake 12.02.2011

Lokosa - Kake
Ihan kipakkaa suomirockia kyllä. Laulaja on hyvä ja meininki muutenkin hyvällä mallilla. Ehkä noihin melodioihin oisin kaivannut enemmän vaihtelua, menee nyt vähän samalla muotilla kaikki, tosin biisin luonnekin on vähän "jankkaava". Kokonaisuus on kuitenkin kohtuuhyvä ja kuulee että ennenkin on soiteltu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jusuf Julma - Suruja 12.02.2011

Jusuf Julma - Suruja
Ihan metka melodia alussa. Jotenkin vaan olisi toivonut että biisi olisi kasvanut vähän enemmän, nyt jäi vähän köykäiseksi. Jotain synamattoa ym. ainakin joihinkin kohtiin ois voinu kokeilla, juu mutta ei kumminkaan hassumpi veto.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Dirty old Groupie 12.02.2011

DIRTY CLUB - Dirty old Groupie
jaahas, vaihteeksi tämmöistä meininkiä. Laulajan äännessä hieman tuommoista viskikurkkuosastoa, mikä tämmöisessä matskussa kyllä toimii. Itse biisi jäi sisällöltään tosin vähän köykäiseksi. Soundimaailma hieman tunkkaisen oloinen mutta toisaalta se sopi tähän kyllä hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TS Orion - Terra 12.02.2011

TS Orion - Terra
Tästä jäi kyllä ihan hyvä fiilis. Varsin toimivia äänimaisemia saatu tässä aikaan. Ehkä jotain varsinaista selkeämpää päämelodiaa tuohon ois kaivannu, mutta toimii kyllä noinkin. Soundit hyvää tasoa, eli sellaiset mitä nyt tämmöisessä matskussa yleensä kuvittelisikin olevan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trail of Life Decayed - A New Custom 12.02.2011

Trail of Life Decayed - A New Custom
Melkosta paahtoa tarjoaa tämä. Ei tuon tyylinen laulu oikein mulle vaan toimi. Aika monimutkaisia riffejä kitarapuolella, ehkä iiankin. Aika raastava fiilis tässä onnistutaan saamaan aikaan, mikä tietysti lienee tarkoituskin. Biisistä jäi vähän valju maku, mutta soitallisesti bändillä tuntuisi valmiuksia riittävän vaikka minkälaisen teoksen aikaansaamiseen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mood Swing - Candyman 12.02.2011

Mood Swing - Candyman
Kyllähän tää toimii vieläkin vaikka aikoo onkin kulunut. MD yltyy tässä suorastaan sanoinkuvaamattomaan vimmaan...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Rumien Taivas.(remix) 12.02.2011

Make & Mike - Rumien Taivas.(remix)
TÄmä on ihan hauska tapaus muovisine saundeineen ym. Sanoituksessa onnistuttu ihan hyvin. Mikäs tässä, kyllähän tätä vaikka sen Zetorin kopissa vois kuunnella samalla kun peltoa kääntää..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Peter And The Wolf 12.02.2011

Judas Kiss My Ass - Peter And The Wolf
Jaahas, juutas iskee taas. ohan tämä melkonen tuotos kyllä. basarit läpsyttää kivasti :) Biisejä teillä näyttää riittävän, niihin vois vain joskus miettiä sitä sisältöäkin enemmän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Hole in my soul 12.02.2011

Death Generation - Hole in my soul
Vaikka en tämän tyylilajin kuluttajiin kuulukaan, niin ihan toimivaa soitantoa ja laulua tämä kipale tarjoaa. Se koukuttavuus tästä kumminkin puuttuu, jotta tekis mieli kuunnella useamman kerrankin. Äänimaailma on aikas hyvin kohdallaan, varsin murakkaa soundia skitoista irtoaa ja muutenkin homma siltä osin kunnossa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Hungry Hearts 12.02.2011

Sunset Boulevard - Hungry Hearts
SB:n biisejä on tainnutkin tulla jo aiemmin eteen... Hyvää perusrockia ja soitto pelaa. Tarttuva kertsi ja muutenkin biisi toimii vaikka ei mitään uutta tarjoakaan. Soundit on tyypilliset tämän tyyliseen biisiin, ehkä liiankin. Kasin meinasin ekaks rykästä, mutta laitetaan vielä tyylitajun takia pykälä lisää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Infinia - Your Lonely Shadow (acoustic) 12.02.2011

Infinia - Your Lonely Shadow (acoustic)
Leppoisen kuuloista meininkiä. Hyvä laulaja ja hyvä biisi. Soittokin kuulostaa ilmavalta ja kuulaalta. Eipä tästä pahemmin rutisemista kyllä ole. Oivaa musiikkia rauhallisempaan tunnelmaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Palm - Lost Satanas 15.01.2011

The Palm - Lost Satanas
Polokeehan se tämäkin eteenpäin ihan kelpo tavalla eip siinä mitään. Liinamaan Pikukin antas tästä kybän, siksi minäkin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Infinia - Starlit Sky (acoustic) 15.01.2011

Infinia - Starlit Sky (acoustic)
Ammattimaisen kuuloista kitaran käsittelyä heti alusta lähtien. Hieno lauluääni, vois olla laulu hieman kovemmallakin ehkä. Kyllähän tähän bändinkin helposti kuvittelisi taustalle, mutta kun on kerran akustiseksi tehty niin eipä siinä mitään. Hienon kuuloista on kumminkin, hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - Fly again tonight 15.01.2011

4 Eyes Only - Fly again tonight
Kepeä ja hyvin kulkeva poprocktsipalehan tämä.. Lausuntaan vois kiinnittää vielä huomiota, muuten laulaja vetelee kyllä hyvin kuten myös soittoniekat. Kiratasaundit pisti vielä positiivisessa mielessä korvaan, ei lainkaan hassumpi kokonaisuus muutenkaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - helppo elämä polte & jjs 15.01.2011

POLTE - helppo elämä polte & jjs
Tuttu biisihän tämä. Suht yksinkertainen ja toimiva. Kertsihän tässä on parasta antia. Mukava ote muutenkin soitossa ja meiningissä ylipäänsä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trail of Life Decayed - Blood On Your Hands 15.01.2011

Trail of Life Decayed - Blood On Your Hands
Räyhäkkää on meno kyllä ja homma potkii kelpo lailla eteenpäin. Tyylillisesti ei oikein vaan tämä osasto uppoa. Laulu/rähinäosastolla asiallista suoriutumista, nuo matalammat korinat toimii minun makuuni kyllä paremmin. Hyvää rypistystä ammattimaisesti soitettuna.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Been Alone Before 15.01.2011

Sunset Boulevard - Been Alone Before
Kepeän ja rennon oloista menoa tässä. Aika perinteisillä kuvioilla mennään sävellyksellisesti, ehkä liiankin. Melodioihin vielä tarttuvuutta lisää ja vaikka pari koukkua sinne tänne vois tehä biisille kutaa. Kitarasoolo tyylitajuinen ja hieno. Äänimaisemaa ehkä kaipais jonkinlaista räväkkyyttä vielä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Keppa - Toinen toista 15.01.2011

Keppa - Toinen toista
Viulu soi hienosti ja pasuuna myös, ja pianoa vie varmasti hommaa eteenpäin. Odotin tähän jonkinlaista komppia, ois saanu aika metkan progekeitoksen lisäämällä basson ja rummut. Nyt jää vähän tyhjäksi minun makuun. Ammattitaitoistahan tämä oli ei siinä mitään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Garbolla ei ole mitää järkevää asiaa - Ale-taistelu 15.01.2011

Garbolla ei ole mitää järkevää asiaa - Ale-taistelu
Melkeinpä tämä mulle uppoaa paremmin kuin nuo lukemattomat suomihiphopit ym. mitä täällä tulee vastaan. Ihan hyvää sanoituspuolta siellä täällä, mutta on sen verran pitkä että alkaapi puuduttamaan pitemmän päälle, ja kun vielä samalla äänenpainolla pistettään menemään koko ajan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Faith Will Move Mountains (VII versio) 15.01.2011

Judas Kiss My Ass - Faith Will Move Mountains (VII versio)
Ponnettomat saundit tulee ekaks mieleen. Rummut potkii siellä jossakin taustalla ja kitarat jyrää yli. Aika tunkkaista meininkiä, tulee semmonen kuva jotta soitellaan nyt tässä mitä satutaan keksimään. Eipä tästä nyt muuta osaa sanoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jusuf Julma - WahWahSong Extrentered Edition 15.01.2011

Jusuf Julma - WahWahSong Extrentered Edition
Kyllä on melkosta potpotusta. Sen kummempaa ideaa tai kantavaa ajatusta en tästä löytäny.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Margen Barhaat... - Rumien Taivas... 15.01.2011

Margen Barhaat... - Rumien Taivas...
Hanuri soipi urheasti ja sitten lävähtää konekomppiosastoa.. Kuuntelihan tämän kerran kyllä, muuten en kyllä tästä sen kummempaa irti saanu. Muutama ihan hauska sutkaisu sanoituspuolelta löytyi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Infinia - Oxygen (acoustic) 15.01.2011

Infinia - Oxygen (acoustic)
Ilmavaa ja hyvin laulettua ja soitettua (hieno laulusaundi kyllä!)akustista fiilistelyä. Laulu ois voinu olla ehkä hieman pinnemmassakin, ainakin alussa tuntui vähän hukkuvan. Ammattimaisen kuuloinen vetäisy kaikenkaikkiaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Saastaiset siat 15.01.2011

Kalashnikov - Saastaiset siat
Soitto rullaa kevyen ilmavasti. Aika luomusaundit tässä mikä kyllä toimii hyvin. Laulukin on tarpeeksi kovalla ja hyviä laulujuttuja muutenkin. Urut/syna tuo mukavaa väriä biisiin. Kyllä tätä kuunteli ihan mielellään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele State of Ignorance - Blind 15.01.2011

State of Ignorance - Blind
Kitaroissa aika rujo saundi, mikä tässä kyllä toimii. Sävellyksenä ei mikään helppo, melkosen poukkoilevaa meininkiä. Laulaja vetää hyvin eikä soitossa muutenkaan moitteen sijaa. Jätti vähän kylmäksi, ei tyyliltään oikein tällainen vaan meikeläiseen kolahda.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - It hurts 15.01.2011

4 Eyes Only - It hurts
Tässä on perusasiat ihan mallillaan, vaikkakaan sävellyksenä ei maailmoja kaadakaan. Laulajalla hyvä saundi, vähän tuo enklannin lausuminen kalskahtaa korvaan, muttei nyt niin pahasti. Aika pitkä biisi, vaatisi ehkä vielä jotain "väritystä" lisää, tai sitten pikkasen tiivitystä. Melodioihin vielä tarttuvuutta lisää niin hyvä tulee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Junttakone (rakennusmiehen rakkauslaulu) 15.01.2011

Fillari - Junttakone (rakennusmiehen rakkauslaulu)
Ihan kelpoa hyvän tuulen suomirockiahan tämä. Sävellyksenä ehkä pikkasen itseään toistava. Taustat aika kliinisen kuuloiset konerumpuineen. Ihan hauskat sanat on kyllä biisiin värkätty.

Kommentti kappaleesta Kuuntele F.A.S. - Breakdown 16.11.2010

F.A.S. - Breakdown
Asiallinen rumpuintro päräyttää homman käyntiin. Tässä on hieno tunnelma ja joka äijä tuntuu hallihtevan soittimensa helekutin hyvin. Solistilla miellyttävä saundi ja muutenkin hyvä tatsi. Aika pitkä biisi mutta koossahan tämä pysyy kyllä, laadukasta on jälki, kehveli sentään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Wrong Words 16.11.2010

Rope Too Tight - Wrong Words
Hyvin jyrähti heti alusta lähtien biisi käyntiin ja ihan kunnon rytyytystä sieltä sitten tulikin. Laulajalla hyvä ja agressiivinen saundi. Hienoja kitaratiluja/melodioita pistelty sekaan ja biisikin ihan toimivaa kauraa, eli aikalailla valmiin kuuloista matskua tuntuu olevan. Ehkä jonkinlainen tiivistys ois voinu vielä olla paikallaan, mene tiedä, mutta kokonaisuutena pullat on kyllä hyvin siellä uunin perukoilla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above Sanity - Something to See 16.11.2010

Above Sanity - Something to See
Aika metkoja saundimaisemia ja äkkivääriä sovitusratkaisuja tässä viljellään, vähän liiankin outoja meikän makuun. Taidokasta musisointia ehdottomasti ja saunditkin tuntuvat sopivan musiikkiin mutta eipä nyt sen enempää pudonnut mulle kokonaisuutena. Laulussakin vois ehkä olla aavistus enemmän potkua vielä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muistikuva - Valehtelet Remix 08.11.2010

Muistikuva - Valehtelet Remix
Mukava välillä kuulla naislauluakin näitten rähinöitten ym. sekaan, ja varsin asiallista laulusaundia sieltä sitten tulikin. Muutenkin bändin soitto/saundi pelaa erittäinkin hyvin. Aluksi tuntui että kertsi poikkeaa liiaksikin tuosta säkeistöstä, mutta kyllähän tuo loppupeleissä kumminkin toimii. Pirteä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roope Kalajo - Syksy saapuu kaupunkiin 08.11.2010

Roope Kalajo - Syksy saapuu kaupunkiin
Tässä on varsin mukava rytmiikka kyllä. Tuulensuhinat ja pelit..juu kyllähän tässä ihan lepposta tunnelmaa saadaan aikaan. Ei vain oikein saanu meikän jalkaa kumminkaan sitten vipattamaan. Biisi pohjautuu ehkä liikaakin tuohon peruspohjaan, ois voinu välillä olla vaika pikkasen erilaistakin meininkiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dirty Licks - D.G.D 07.11.2010

Dirty Licks - D.G.D
No johan on jytäkät saundit tässä. Sävellys aika varmanpäälle pelaava, mutta toimiihan tämä hyvin, ei siinä mitään. Laulajakin vetää kunnon rytörockvaihteella niinkuin pitääkin. Kyllähän tässä rokkailtiin varsin vakuuttavalla asenteella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Good Morning Wood - Here in a coma 07.11.2010

Good Morning Wood - Here in a coma
Aika perusmeiningillä lähdetään liikkeelle. Nuo säröskitat iski vähän puun takaa kun alku lupaili jotain kevyttä suomirockia. Biisi ihan toimivaa kauraa kyllä, pikkasen liian hilpeän oloista menoa minun makuun, mutta kyllähän tässä kokonaisuus toimii ihan jees.

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Farbodi 07.11.2010

FEL - Farbodi
Jaahas, ihan uusilla vesille taas mennään mitä tyylisuuntaan tulee. Laulua ei sitten tullutkaan vaikka kovasti odottelin. Ihan hauska potpotushan tää on, mutta eipä juuri sen enempää. Tämmöisen biisn voisi kuvitella vaikkapa jonkun sketsin tai taikatemppuesityksen taustamusiikiksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Secret Road To Maribo - Proxima centauri 07.11.2010

Secret Road To Maribo - Proxima centauri
Tää on melkonen tyylisuuntien soppa. Basso vetelee ihan metkoja kuvioita ja rummut tulee perässä mitä erikoisimmilla kompeilla. Melkosta pulputusta nuo synasaundit. Kovin on erikoista matskua tämä, liian monivivahteista tavaraa minun yksinkertaiseen makuun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Fourwinds Chapel 07.11.2010

Rope Too Tight - Fourwinds Chapel
Mukavan "erikoisen" kuuloinen intro. Persoonallinen ote teillä. Laulaja vois vähän lisätä vielä paikoin tunteenpaloa tulkintaan, tai no kyllähän sitä biisin loppupuolella sitten tulikin. Aika monivivahteinen sävellys, pikkasen sekavaa minun makkuun, ei ainakaan mennä siitä mistä aita matalin. Saundeissa potkua ihan kivasti kyllä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Madonnas - Looking For Trouble 07.11.2010

The Madonnas - Looking For Trouble
Alku lupaili aika paljonkin. Jotenkin liian diskanttinen saundimaailma minun korviin. Hyvällä tatsilla soitettua rockia eipä siinä mitään. Sävellyskin toimii kohtuullisesti vaikka ei mitään maailmoja kaadakaan. Laulaja kyllä vois välillä puskea enemmänkin esille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepakkotiimi - Pätkä työstä 07.11.2010

Lepakkotiimi - Pätkä työstä
Näissä mikserin rap-vedoissa tuntuu kyllä olevan nuo taustat/saundit lähes poikkeuksetta aika valmiin kuuloiset. En siis tästä tyylistä ymmärrä mitään mutta laadukkaalta tämä kuulosti. Sekaan vois laittaa ihan oikeaa lauluakin jollakin kunnon melodialla varustettuna, vaikka jotain naisvokalistia kehiin niin ois enemmän vaihtelua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thego - Beyonce 07.11.2010

Thego - Beyonce
Ihan hyvin esitelty saundia juu ja aikaansaatu vielä ihan varteenotettava biisikin. Liian kevyttä ja iloista meininkiä kyllä minun makuun, mutta hyviä ideoitahan tässä oli ja muutenkin persoonallista otetta saatu esille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dooris - Lasinsiruja 07.11.2010

Dooris - Lasinsiruja
Aika kevyet saundit mutta tässähän ne kyllä toimii ihan ok. Melkosen junnaava tuo säkeistö. Jonkinlaista "kolmatta vaihdetta" biisi ehkä kaipaisi. Olihan tämä suht rennolla otteella vedettyä matskua, mutta ei oikein minua kyllä sytyttänyt tämä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bloque - Seashells And Nachos 07.11.2010

Bloque - Seashells And Nachos
Aika kuulaita tunnelmia veistellään tässä. Bossanovakomppi toimii hyvin. Sitten minuutin jälkeen perinteisimmille funk linjoille slapbasson potkimana...hyvinhän tuo näyttäs släppäily kulkevan. Ei mitenkään helppo biisi kyllä kuulijalle tai mulle ainakaan. Aika poukkoileva ote tässä on, mutta toisaalta aika psykedeelinen fiilinki onnistutaan luomaan. Laulusoundi aika voimakkaasti efektoitu, mutta tähän se sopi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devolution D - I.S.F.W.R.N. 07.11.2010

Devolution D - I.S.F.W.R.N.
Into on hieno. Laadukasta soittoa kaikinpuolin. Laulusta en oikein välittäny vaikka asennetta tuntuu olevankin, jotenkin vähän monipuolisuutta kaipais. Biisinä hieman tasapaksu meikeläisen makuun, mutta kelpo genrensä edustaja kumminkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mr.Left & Mr.Right - From Reno To The Big Casino (Featuring Mr. Middle) 06.11.2010

Mr.Left & Mr.Right - From Reno To The Big Casino (Featuring Mr. Middle)
Veikeä biisi. Ei mitään ihan perinteistä dancehuttua ainakaan. Kitarajutut aika mielenkiintoisen kuuloisia. Jotenkin levällään oleva fiilis tästä jäi. Laulu/lausunta on vähän eri maailmasta kuin muut elementit. En tykännyt tuosta "naukumis"tyylistä laulussa. Poljento muuten ihan kohdallaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carbon Sounds - A new era 06.11.2010

Carbon Sounds - A new era
Kyllähän tämä aika sankarilliselta kuulosti, mikä on aina hyvä asia.:) Loppui jotenkin kesken, just kun pääsi tunnelmaan. Kyllä tämän ihan mielellään kuunteli. En nyt mitään tämän rakentavampaa osaa tästä sanoa kuin että kehityskelpoista matskua on kaikenkaikkiaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Evolution (2002 - 2010) - Brothers 06.11.2010

The Evolution (2002 - 2010) - Brothers
Aika perinteisillä puoliballadihevitunnelmilla mennään, mutta jälki on kyllä laadukasta saundeineen kaikkineen. Laulajalla hieno saundi. Bassosoolosta plussaa, hienoa työskentelyä! Biisistä jäi uupumaan ihan se viimeinen niitti vaikka aika lähelle päästäänkin. Palaset kumminkin erittäin hyvin kohdallaan. Ysin meinasin ekaks antaa mutta bassosoolo lisää yhen pykälän arvosanaa. Pitänee ihan faniutua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Dark DADAism - Twisted Tale 06.11.2010

The Dark DADAism - Twisted Tale
Aika kumpuilevaa matskua. Laulajan kähinäsaundista en tykänny. Olihan tähän tungettu vaikka mitä mm. huonolla enklannilla lausuttuja pätkiä, jotka ei oikein lähteny vaikka yritin kuunnella ihan aivot narikassa. Nähtävästi aika kokeilumeinigillä tehtyä matskua, mutta jotain tarttumapintaa oisin silti kaivannut. Puolivälin maissa alkanut melodia/instrumentaaliosuus oli parhainta antia tässä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - Victims Of Me - studiolive 06.11.2010

G.O.R.E. - Victims Of Me - studiolive
Kitarat ruhjoo heti alusta murskaavasti, hieno skittasaundi! Ja hyvinhän tämä junttaa menemään koko pituutensa. Laulaja vetelee antaumuksella ja bändi soittaa muutenkin tiukasti. Ei ole tämä sitä meikän ominta tyyliä, mutta kyllä nyt oli sen verran vakuuttavaa tekemistä että kymppi täytyy rykäistä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Funk That Matula 06.11.2010

Turingin poppikone - Funk That Matula
Ihan asiallista soundtrack kamaa. Soundit jotenkin keposen kuuloiset, mutta ihan jänniä ideoita oli aikaansaatu. Eteenpäin vievää fiilistäkin löytyi mukavasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bill Cosby Show - Hermosolut pakkastuulessa 06.11.2010

Bill Cosby Show - Hermosolut pakkastuulessa
Mielenkiintoinen komppi introssa/välikkeessä. Biisissä on aika omaperäinen tunnelma. En päässyt oikein tähän sävellykseen kiinni missään vaiheessa, liian poukkoilevaa matskua. Soitto taidokasta ja saundit kyllä kohdallaan, ei siinä mitään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pulu - Haaveillaan 06.11.2010

Pulu - Haaveillaan
Kevyttä ja ilmavaa menoa asiallisilla saundeilla varustettuna. Pikkasen vaan liiankin kevyttä meikän makuun. Laulaja erittäinkin hyvä. "Padappa daa" osissa hyvä melodia. Hyväntuulen poppisbiisi, jota ei ole pitkitetty tarpeettomasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Emellan - Sa, muusika 06.11.2010

Emellan - Sa, muusika
Hyvin on soulin sykettä tässä. Laulajalla kiva saundi, mukavan kuulasta tulkintaa. Sävellyksenä ei niin mullistava mutta hyvinhän tämä toimii. Kertsi potkii kivasti, hyvä laulumelodia. Saatu aikaan rento fiilis kuten koko biisissä. Pikkasen ehkä jonkinlaista kontrastia vielä sävellykseen niin ois vielä parempi. Tuo eestin kieli kuulostaa aika jännältä kyllä :) Taidanpa ihan faniutua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trident - Inner Stigma 05.11.2010

Trident - Inner Stigma
Tuotantopuoli ainakin kunnossa. Ihan kunnon raspimaisella saundilla laulaja vetelee. Kyllähän tämä ehtaa rässiä on ei siinä mitään. Hyvää riffittelyä sahauksineen löytyy läpi biisin. Ammattitaitoista menoa kaikilta osin. Neljän minuutin kohdalla lähtevä melodiaosuus on aika hämyn kuuloinen ja toimii. Ehkä pientä tiivistystä ois biisi vielä kaivannu, mutta juu hyvähän tää oli.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surullista ykkönen - Surun Sinfonia 05.11.2010

Surullista ykkönen - Surun Sinfonia
Alkuriffi lupaili itseasiassa aika paljonkin, mutta pikkasen joutui pettymään. Sinänsä kelpo suoriutumista niin laulajalta kuin muiltakin osin. Itse biisistä jäi vähän liian "tuttu ja turvallinen" fiilis. Jotain irtiottoa oisin tähän kaivannut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eradication - Feisty Flashback of a Slimy Lizard 05.11.2010

Eradication - Feisty Flashback of a Slimy Lizard
On vissiin Fantomasia ym. kuunneltu. Ihan hyvä pätkä tyylilajissaan kyllä. Introna oikeinkin hyvä, lyhyt meinaa muuten olla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Orion - Jamming with G 05.11.2010

Project Orion - Jamming with G
Kyllähän tässä semmosta mukavaa svengiä ihan oli. Urku antoi piristävää lisäväriä. Muutenkin vaivaa nähty selvästi kun palasia "hitsattu" kohdalleen. Menevä ja letkeä kokonaisuus voisi sanoa näin tiivistettynä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AnnaannA - Nurmikonleikkuu 05.11.2010

AnnaannA - Nurmikonleikkuu
Nurmikonleikkuusta tehty ihan mukiinmenevä rallatus. En noihin sanoihin kyllä oikein päässyt sisälle. Sävellyksenä tämä on aika metka sekoitus jazzahtavaa häröpoppia jossa on kyllä groovea ihan mukavasti. Mutta biisinä jäi mulle aika etäiseksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Hymn of Twilight 05.11.2010

Celestial Aeon Project - Hymn of Twilight
Metka "kolkotus" tuossa kompissa. Tuo hoilotuslaulu rupes pitemmän päälle hieman ärsyttämään. Aika erikoislaatuista matskua..tai sitten olen vain vanhoihin kaavoihin liikaa jämähtänyt, mutta en tästä kyllä paljonkaan saanut irti. Saundeissa ihan mukavan seesteistä tunnelmaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - After Falling From Heaven 05.11.2010

Judas Kiss My Ass - After Falling From Heaven
Aika kämyset saundit. Soitto tuntuu hapuilevan aika pahasti. En löytänyt tästä oikein pointtia. Muutama kitaraharmoniaviritelmä ja kohta biisi jo loppuukin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ordinary Mortals - Psychotomimetic 04.11.2010

Ordinary Mortals - Psychotomimetic
Omaperäistä matskua. Tässähän on hemmetin kova meininki! Kitarajutut hyviä ja kokonaisuus pysyy jollain ihmeen tavalla kasassa, vaikka aika paljon keitossa aineksia onkin. Mutta tässä sopassa oli mausteena näköjään muutakin kuin suolaa. Kyllä tykkäsin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Queua - Pilaantunut norsu 04.11.2010

Queua - Pilaantunut norsu
Nyt meni kyllä ihan yli tämän teoksen ydinajatus multa, mutta en genrestä mitään kyllä tajuakaan. Johonkin elokuvakohtaukseen tämän vois kuvitella kyllä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Distortions - What You Gonna Do? (demo) 04.11.2010

The Distortions - What You Gonna Do? (demo)
Rennon oloista rokkenrollia puskee kehiin. Tämä on vähän tämmöistä alkuillan kaljanottomusaa, toimisi hyvin livenä vaikkapa jossain pikkubaarissa (tai isommassakin). Kevyellä mutta rullaavalla otteella soitettua matskua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele NOMA - Smeared and Smothered 04.11.2010

NOMA - Smeared and Smothered
Hyvin jyrähtää kipale käyntiin. Melkosta basaritulitusta heti alkuun. Laulussa liiankin riipivää menoa, tuo särösaundi ottaa ihan korviin. Aika voimattomat nuo saundit, enkä itse biisistäkään ihmeitä saanut irti. Soitto sinänsä taidokkaan kuuloista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trio Los Poslinos Boys - Rauhaton Joulu 04.11.2010

Trio Los Poslinos Boys - Rauhaton Joulu
Rauhatonta joulua, jep. Ihanpa hyväntuulinen biisi, ei siinä mitään. Ei tätä ainakaan hartaudella olla pilattu, heh. Kitara soi asiallisen oloisesti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Talk 03.11.2010

Marccus - Talk
Tosi muhkeaat komppipuolen soundit on kyllä saatu aikaan ja vastapainona sille tuo akustinen kitara toimii hyvin. Laadukasta menoa kaikinpuolin mutta biisinä jäi mulle hieman etäiseksi. Tuo tinapilliluritus toimi hyvin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Virasto - Syypää 03.11.2010

Virasto - Syypää
Soittopuoli pysyy hyvin koossa, melkosen rytmikkäitäkin sävyjä välillä löytyy komppiosastolta mikä tuo monipuolisuutta. Biisi on maltettu pitää sopivan lyhyenä ja kokonaisuus kyllä rokkaa hemmetin hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele In My Dreams - Tuhannen Vuoden Päästä 03.11.2010

In My Dreams - Tuhannen Vuoden Päästä
Rumpupohjat aika kesyn kuuloiset tässä. Alku lupaili enemmän kuin mitä sitten tuli. Ihan seesteistä fiilistelyä ei siinä mitään, mutta ehkä vähän liian hepposista aineksista kasattu biisi. Soittotaito tuntus kumminkin olevan hyvää tasoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lumeuni - A New Day 03.11.2010

Lumeuni - A New Day
Hieno unenomainen ja rauhallinen tunnelma alusta lähtien. Sopivan riisuttua meininkiä. Kyllä tässä tosiaan laulua kaipais mutta menettelee näin instrunakin kohtuuhyvin. Odottelin tuossa puolenvälin jälkeen jonkinlaista nostatusta, aika samalla dynamiikalla mennään loppuun asti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Pato 03.11.2010

Kylmän Raudan Sepät - Pato
Aika jyräkät kitarasoundit. Ei oikein herättänyt viboja puoleen eikä toiseen. Tuotanto on kunnossa mutta biisi ei oikein lähtenyt lentoon. Kertsissä ihan hyvä meininki ja laulaja vetää kyllä rouheasti ja määrätietoisesti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Musta Lista - Hiljaisuus 03.11.2010

Musta Lista - Hiljaisuus
Hyväntuulen suomirockia. Kertsi potkii hienosti. Vähän liian duurivetoista meininkiä minun makuun mutta hyvin soitettua ja tuotettua. 3.25 alkava suvanto-osa hieno josta päästäänkin laskettelemaan hyvällä fiiliksellä loppun asti. Kitarasoolo yksinkertaisen tyylikäs.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alessio - Crazy On The Dancefloor 03.11.2010

Alessio - Crazy On The Dancefloor
Jotenkin tuntuu tuo äänimaailma liian särkevältä minun korviin. Muutenhan tässä on ihan ajatusta mutta jää hieman junnaamaan paikalleen. Aika katkonainen biisi kaiken kaikkiaan, jossa tosin on onnistuttu luomaan ihan jees tunnelma.. mutta en kyllä todellakaan ole tämän tyylin asiantuntija.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ablazer - Savage Act 03.11.2010

Ablazer - Savage Act
Basso ainakin kuuluu, rummut jää jotenkin aika laimeaksi. Aika eläimellistä karjuntaa kieltämättä puskee kehiin, ei tuo tyyli vaan ole sitä toimivinta mulle mutta asennetta tuntus ainakin piisaavan. Kappaleessa selkeä rakenne ja homma pysyy hyvin kasassa loppumetreille asti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polku - Ready 03.11.2010

Polku - Ready
Aika jytäkät saundit tässä. Melkosen hallitseva tuo "naukumis" saundi, mutta toimii. Perussointukierrolle tehty viritys, jossa sopivasti elementtejä/sampleja ym. mitä lieneekään sekoitettuna. Eipä hassumpi ollut tämä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fair and Square Tex - ZZ-Bottom 03.11.2010

Fair and Square Tex - ZZ-Bottom
Torvi soi alussa hienosti ja ihan kivaa melodiaa isketään kehiin, jotenkin heppoiselta kuulostaa muuten tuo saundimaailma. Häröä meininkiä kerrassaan muuta ei oikein osaa tästä sanoa. Alku ja loppu toimii mulle parhaiten, niissä kun on selkeää melodiaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DuO KäSäMä - Kountry vesa 02.11.2010

DuO KäSäMä - Kountry vesa
Tästä tuli heti aika hilpeä fiilis. Melkosen hauskat ja toimivat sanat kyllä. Eipä mitään, tällainen biisi vois toimia hyvin vaikka jonkin kyläbaarin terassilla helteisenä kesäiltana.

Kommentti kappaleesta Kuuntele PRemedy - Mindless Crimes 02.11.2010

PRemedy - Mindless Crimes
Nyt puskee kyllä ihan asiallisen kuuloista rockia kehiin. Säkeistön laulu vois olla pikkasen rohkeempaa, lausumiseen vois myös hieman kiinnittää huomiota. Kertsissä sitä potkua jo onkin ihan eri tavalla, hyvä laulumelodia. Väliosassa vähän meininki hyytyy, jotenkin ei oo siinä sitä kantavaa ideaa. Loppua kohti taas paranee. 3.38 alkava kitaramelodia on hieno. Biisin parasta antia on kyllä tuo kertsi, hyvä biisi muutenkin vaikka ei mitään uutta tarjoakaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syreenisumu - Jos näkis vaan 02.11.2010

Syreenisumu - Jos näkis vaan
Aika pelkistettyä menoa. Tuo pilli vai mikä lieneekään on aika hauskan kuuloinen ja sopii tähän viritykseen hyvin. Perushyvä biisi josta ei nyt kumminkaan mitään ihmeitä jää mieleen. Kertsi on suht iskevä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Sato (single) 02.11.2010

Moukka - Sato (single)
Intro sopivan lyhyt ja sitten päästäänkin itse asiaan. Hyvin tuotettua matskua kyllä. Biisi kantaa koko kestonsa ajan vaikka tällaista aika junnaavaa meininkiä onkin. Jonkinlainen kliimaksi jäi kyllä puuttumaan mutta hyvää paahtoa kokonaisuutena.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepakkotiimi - Pure Kovaa 02.11.2010

Lepakkotiimi - Pure Kovaa
Eipä tämä tyyli meikeläistä juurikaan puhuttele. Taustat kunnossa ja suhteellisen ammattitaitoisen kuuloista muuten. Edustaa tämän tyylin kärkipäätä mitä täällä on nuita hiphoppeja tullu vastaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jam-O - Kukkaruukkureggae 02.11.2010

Jam-O - Kukkaruukkureggae
Ihan hauskat sanat. Reggaepoljento toimii tässä kyllä ihan mukiinmenevästi. Pituuteen nähden ehkä liian vähän kumminkin vaihtelua tässä, mutta toimiihan tämä tällaisena letkeänä välipalana mainiosti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misstep - Black Line 02.11.2010

Misstep - Black Line
Aika hämy alku ja hitaalla tempolla biisi etenee. Ovela tunnelma tässä kyllä on. Kohdasta 1.50 eteenpäin homma paranee ja muuttuu vähän melodisemmaksi joka mulle passaa vallan mainiosti. Hienoa kitarasooloilua joka meinaa jäädä pikkasen liian taustalle. Laulusaundi aika erikoinen mutta toimii kyllä. Suht polveilevaa meininkiähän tämä on, ehkä liiankin. Mutta kelpo biisi kuitenkin.

Sivu: 1 2 3