Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 106 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Steve Valley - Rautatie 02.06.2006

Steve Valley - Rautatie
Mukava fiilistelypala. Aluksi kuulosti vähän kornilta, jopa imelältä, mutta kuuntelukertojen myötä alkaa kyllä toimimaan. Varsinkin noi nasaalit korukuviokohdat.:) Tässä on muuten muihin kappaleisiin verrattuna vieläkin veikeämpi laulusaundi, juuri nimenomaan nasaalimpi. Aluksi tuntui että siinä menee vähän överiksi, mutta eipä mennytkään.. toimii varsin mukavasti tällasessa biisissä. Sävellyksestä ja toteutuksesta en lämmennyt ihan täysin. Jotenkin tuntuu ettei vieläkään päästy ihan omalle tasolle.. jos noin voi sanoa. Semmonen tuntuma on että potentiaalia olisi niin paljon parempiinkin biiseihin.. Hyvä tämä oli.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Käärmeenkieli 24.06.2006

Aresti - Käärmeenkieli
Biisi ihan ok. Yritän kuvitella miltä kuulostaisi ihan tuotettuna versiona. Tässä kun jää tuo toteutus ontumaan; Soitto on ihmeellisen kiireisen oloista ja saundit on sanalla sanoen kummalliset! Hyvältä varmaan saisi kuulostamaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Tämän kylän Elvikset 03.08.2006

Routaraja - Tämän kylän Elvikset
Laulajalla loistava ääni! Musiikki on joutavanpäivästä. Bluesrock ja tämä laulaja sopisi varsin erinomaisesti yhteen!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Steve Valley - Helmi(kuu) 01.04.2006

Steve Valley - Helmi(kuu)
Suomipopiksi ihan kuunneltavaa kamaa.. Soitannollisesti ja sovituksellisesti erinomaista - mietitty varmaan aika pitkälle.. Westernin mukavasti helisevä komppi, kivat blueslikit ym. toteutettu erittäin hyvällä maulla! Sävellyksestä en jaksa innostua.. Sori. Olis kaivannut tarttuvampia melodioita. Vaikkapa kertsiin.:) Nyt jäi vähän tasapaksuksi. Theplaniltä voi odottaa reilusti hitikkäämpääkin kamaa! Laulusaundi on erittäin persoonallinen ja hieno, mutta ei tahdo oikein kunnolla "syttyä" tässä(kään) biisissä, varsinkaan tuossa säkkärissä. Liian matalalta? En tiedä. Oikeestaan ihan hyvin tuo "nasaali sarkasmi" toimii mun mielestä.:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Plan Remix - Joulu on... 22.12.2005

The Plan Remix - Joulu on...
Aika varman päälle sävelletty joulubiisi. Toisaalta toi matala laulu on varsin erikoinen valinta. Mä olisin varmasti digannut enemmän, jos taustalaulajatyyppi olis vetänyt liidiä. Lisäksi toi efektoitu laulu oli ahdistava!:) Soitossa on svengiä ja sovituksista voi bongata mukavia oivalluksia. Konerummut?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avidé - Ilman Sua 06.07.2005

Avidé - Ilman Sua
Ihastuttava kappale. Melodioiden puolesta ehkä parhaiten onnistunut biisi tältä bändiltä. Ja kyllähän hempeilyt aina paremmin uppoaa meikäläiseen, ja ehkä nää tällaiset biisit myös sopii tälle bändille paremmin. Kyllä noi rokkibiisitkin toimii tietyllä naiviilla tavalla ja antaa vastapainoa tälle herkemmälle puolelle. Melodioista on aina hyvä lähteä ja se tuntuukin olevan teidän vahvuus. Niin ja ne lauluäänet. Todella kauniit! Sopii hyvin yhteen, vaikka onkin erilaiset. Säkeistön laulajan ääni vähän "tummempi" ja hivenen intensiivisempi. Kertsin vokalistin kirkkaampi ääni muistuttaa pikkasen Indican Jonsun ääntä, ei ole kuitenkaan ihan niin maneerinen. Kiva ja intensiivinen ääni sekin. Kaiken kaikkiaan hienot, sävykkäät vokaalisuoritukset toimivine stemmoineen. Soitto pysyy jo aika mukavasti kasassa ja sovitus oli sellaista perusvarmaa. Kitarat on napsuteltu todella tyylikkäästi ja akustinen tuo mukavasti lämpöä. Koskettimet piristävät huomattavasti yleistunnelmaa ja etenkin "c-osassa" niiden lavea saundi korostaa muutenkin niin soljuvaa tunnelmaa. Soitto on täsmällistä. Kiva pikku välisoitto toi mukavan suvantokohdan. Alkusoitosta ja lopun hidastuksesta plussaa. Biisissä oli muutenkin paljon vaihtelua ja sitä oli varmasti mietitty ajatuksen kanssa. Hyvin sisäistetty biisi. Hieno esitys! Hyvä hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avidé - Ruma Sana 10.07.2005

Avidé - Ruma Sana
Säkeistössä on groovea! Basistin ja rumpalin yhteistyö toimii esimerkillisesti. Ensimmäisen laulajan fraseeraus sopii todella hyvin juuri tuohon säkeistöön. Eri äänteet soivat kauniin sävykkäästi. Vire on suurinpiirtein kohdillaan, mutta sanojen painottamisessa saisit vähän skarpata. Myös säkeistön jälkeinen osa toimii hyvin. Mutta kertsosäe ei tunnu oikein lähtevän lentoon. Säkeistön vahva tunnelma ikäänkuin vie sen potkun mikä kertsissä pitäisi olla. Sovituksellisesti se kyllä sopii kokonaisuuteen, mutta tunnelmaltaan ei niin hyvin. Melodia on kuitenkin tarttuva. Onpas muuten synkät sanat... Joo, myös multa lähtee kunnianosoitukset kitarasoolosta. Soittajan melodiataju on kyllä meikäläisen mieleen... Hyvin kasattu biisi tämäkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avidé - Anna mun mennä 10.07.2005

Avidé - Anna mun mennä
Kiva komppi säkkärissä. Plussaa tulee tietysti siitä, että rumpuihin on keksitty muutankin kuin peruskomppia. Mm. tomikomppi ja fillitykset toimii loistavasti. Laulun pitkissä äänissä kuuluu pieni epävarmuus, ehkä studiojännityksen takia. Tässä kertosäe lähtee rempseästi, toisin kuin Rumassa Sanassa. Tuli mieleen Leevi & the Leavingsin kevytmieliset rallatukset.:) Laulu ehkä pikkasen kulmikasta vielä. Pianon ovela ylösalasmelodia antoi mukavasti luonnetta kertsiin. Tasapainoinen kokonaisuus. Bändi parhaimmillaan tässä biisissä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Your friend George - Heroes for each others 28.05.2005

Your friend George - Heroes for each others
Tyylikästä kitarointia, hyvä tatsi! Laulussa oli hieno, rohkea heittäytyminen. Englannin lausuminen sujui myös hienosti. Teos on kaikin puolin aika pätevää poppista, melodisesti rikasta, mutta näin muutaman kuuntelukerran jälkeen mitään ei kuitenkaan jäänyt mieleen. Kyllä poppi aina vaatisi tarttuvan melodian tai jonkin muun koukun. Ei kai vaan tämä ole se bändin edustavin biisi, sillä on harmi, jos se kaikki on lopulta vain melodioista kiinni, kyseessä on kuitenkin varsin hieno bändi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oneplay - As the quirk comes 24.05.2005

Oneplay - As the quirk comes
Hienoa sooloilua! Siinä on vahvasti omaa ilmaisua ja ripaus Banksimaisen viipyilevää monotoonisuutta! Rytmi on pikkasen imelä/sievistelevä, se tosin unohtui tuossa soolon pikku esileikin jälkeen. Konerummut tietty latistaa tunnelmaa ja niiden sovituskin on ehkä vähän kömpelö, toisin kuin esimerkiksi Uplandsissa, jossa sovitukset on varsin hienot. Muiden soittimien käsittely hanskassa, jopa äänimaailmaa myöten. Melodiarikas biisi, jossa nyansseja ei säästellä, unohtamatta hyvin toteutettua suurta linjausta ja rakennetta. Harmittavan lyhyt biisi. Tähän perään kun olisi laittanut jonkun suvantokohdan ja vielä kunnon ilotulitukset perään niin kymppi saattas tipahtaa...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - Flows like a river 13.05.2005

Argon - Flows like a river
Harmi kun pitää olla tollaset valtavat kitaravallit, kuulostaa liian mahtipontiselta, ja sehän ei tähän biisiin sovi lainkaan! King Crimson..just joo. Melodiapuoli ei toiminut mulle lainkaan, liian dramaattisen yleissävyn takia. Vähän kun olis tehty sellaista ihan tekemisen vuoksi tai jotain...Ei oo tekemisen meininkiä. Laulu kuulosti paikkapaikoin häiritsevän teennäiseltä. Oli siinä myös hetkensä. Murinat olisi saanut jättää kokonaan pois... no, toihan se kuitenkin vähän vaihtelevuutta muuten niin tasapaksuun tulkintaan. Paras osa-alue on soitto, joka on keskinkertaista. Progea tämä ei mielestäni ole, mikäli proge tarkoittaa jotain edistyksellistä... Toivon vilpittömästi, että te alatte tekemään enemmän niitä popkaavamaisempia juttuja, koska minulla on todella vahva luulo, että se on enempi teitä varten.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele T_n_T - Kaunista niin 12.05.2005

T_n_T - Kaunista niin
Hyvät sanat tässä. Mukavan kaunis teos tämä kaiken kaikkiaan. Vähän kotikutoinen saundi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Among Others - Empty shell 13.05.2005

Among Others - Empty shell
Mukavaa herkistelyä. Hienolla kitaroinnilla lähti biisi. Laulussa pikkasen outo rytmitys. Ylärekisteri toimii erittäin hyvin!! Särökitaran mukaantulo alkoi naurattaa. Se oli virhe. Hieno soolo, se joka soitettiin puhtailla saundeilla, säröillä soitettu oli vissiin joku taidonnäyte...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Weicco - Feel The Music In Your Hands 12.05.2005

Weicco - Feel The Music In Your Hands
Laulu kuulosti hyvältä, etenkin saundi. Harmi, että se on huumorilla höystetty. Tahatonta huumoriakin siinä on. Hyviä laulumelodiota.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist - Soundweird 12.05.2005

Trakkerterrorist - Soundweird
En ymmärrä. Enkä yritäkkään. Ikinä. Ei toimi millään tasolla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Decadence Overdrive - Devil Bitch 13.05.2005

Decadence Overdrive - Devil Bitch
Hyvin tehtyä musiikkia. Kitaroinnissa oli miellyttävää draivia. Kertsin laulu toimi oikein mukavasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Decadence Overdrive - Feeling Kind Of Evil 12.05.2005

Decadence Overdrive - Feeling Kind Of Evil
Kyllä tää tosiaan rokkaa! Hyvää riffittelyä. Melodiat on hyviä, varsinkin kertsin, se tuo mukavasti vaihtelevuutta biisiin. Laulajan fraseeraus on hyvää ja tyylikästä. Laulusaundikin on hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carbon Sounds - Jazzing out 12.05.2005

Carbon Sounds - Jazzing out
Hienoa tunnelmointiahan tämä on. Ärsykkeen ääressä on vähän kehno kuunnella tällaista. Pitäisi syventyä kunnolla. Mutta joka tapauksessa hienosti kasattu teos. Kasvaa mukavasti. Erityisen hienoa oli, kun urut tuli sisään. Kelpaa pisteetkin antaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 03.05.2005

.erAze. - Line Of Sight
Toimiva meininki! Jokainen soittaja hoitaa tonttinsa kiitettävästi. Soolosta en kuitenkaan pitänyt, liian persoonaton ote. Melodioihin olisi voinut panostaa enempi, nyt ne jäi vain keskinkertaisiksi. Ja ennenkaikkea omituisuudet voisi karsia poies(vaikka tässä ei niitä paljon ollutkaan). Esimerkiksi lopun rumpusysteemistä jäi huono maku suuhun. Se saattaa olla pikkuseikka jollekin, mutta itse pidän paljon hyvistä lopetuksista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Häpeä olla eurooppalainen 12.05.2005

Riku Rotten Project - Häpeä olla eurooppalainen
Varsin viihdyttävä teos. Omaperäisyys kannattelevana voimana. Veikeät sanat. Soitto- ja saundipuoli kunnossa. Loppusointu liian pitkä, itseasiassa se vähentää pisteen. EU haisee!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Karjala 12.05.2005

Division 19 - Karjala
Joo-o, kovin on raskas ja painostava tunnelma. Paska esitys kaikenkaikkiaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trance Forecast - Electric Circus 12.05.2005

Trance Forecast - Electric Circus
Trance en ymmärrä, enkä haluakaan ymmärtää. En edes jaksa yrittää kommentoida. Sori.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kapula rattaissa - Valtion viholliset 24.03.2005

Kapula rattaissa - Valtion viholliset
Tällaista rokkiräppiä. En olekaan kuulluut tämmöstä pitkään aikaan. Tuli väistämättä mieleen tämä KMA. Tämä musiikki ei taida olla muodissa enää. Mutta hyvinhän tämä toimii tänäkin päivänä. Hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rami Airola - Agentti Tulevaisuus 22.03.2005

Rami Airola - Agentti Tulevaisuus
Liian dramaattista minulle. Biisi oli kuitenkin hyvin rakennettu, mielenkiinto säilyi. No ehkä loppui pikkasen kökösti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Tietenkin 21.03.2005

Salaliitto - Tietenkin
Onkos tämä se bändi, joka lauloi "oranssi mua vetää". No kuitenkin, tässä sanoituksessa oli jotain kökköä. Hyvää bassottelua. Kitaristi oli teknisesti vähintäänkin kohtalainen. Mutta soolo oli, no, kauhea se oli. Laulaja(ttare)sta sanon vain se verran, että oli

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Reflections Never Fade 21.03.2005

Diffusion - Reflections Never Fade
Ensimmäiseksi huomioni kiinnittyi noihin mahtaviin rumpusaundeihin. Hyvää kannutusta, täytyy sanoa. Räväkällä meiningillä lähti. Hyvää kitarafiilistelyä tuossa suvantokohdassa. Biisi sisälsi paljon vaihtelua, joka piti mielenkiintoa yllä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Lasikatto 16.03.2005

Salaliitto - Lasikatto
Oranssi mua vetää!? Anteeksi ilkeily, mutta kitarointi ja laulun tulkinta EI sovi yhteen. Sinänsä hienoa kitarointia ja laulamista, mutta tosiaan yhdessä ei toimi. Hienoa bassottelua. Sanoituksesta en juurikaan mitään ymmärtänyt. Harmi, sillä se näyttää vievän biisiä eteenpäin. Ja aika keskinkertaisesti viekin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nimettömät. - Uudelleen 16.03.2005

Nimettömät. - Uudelleen
Hyvä säkeistö. Kertsi ei ehkä toimi sen jälkeen, jos ajatellaan hyvää biisiä. Laulajan E-äänne soi komiasti! Soolo myös ihan nätti. Hempeilykohta toimi oikein hyvin, mutta sen jälkeiset sahaukset eivät. Aika perusrokkia kaikenkaikkiaan. Tuskin tällä onkaan haettu mitään elämää suurempaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Artificial Darkness - St. Mary 12.03.2005

Artificial Darkness - St. Mary
Nainen lauloi hyvin, mies huonosti, that`s it.. Alataajuudet saia olla kovemmalla ja kitarasaundit "rankemmat". Nyt ne kuulosti kuin joltain alkeellisilta konekitaroilta. Myös basarisaundi ei ole mistään kotoisin. Erikoisuuden tavoittelua. Toivottavasti bändi ei ota itseään liian vakavasti. En pitänyt tästä esityksestä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Planeth - Manly Touch 21.02.2005

Planeth - Manly Touch
Tämä on tällainen mestarin näyte, eikös näin? No kyllähän tuo tuotanto onkin ihan ammattilais(t)en jälkeä. Originaali versio on suorastaan paska, mutta tämä on jo siedettävämpi, vaikka tuo reggae onkin aika vierasta musiikkia minulle. Kaikin puolin virheetön toteutus, noin tyylillisesti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gazablanca - Kahleissa 22.03.2005

Gazablanca - Kahleissa
Mukavan pistävät säröt. Basarityöskentely on todella hyvää. Ei hemmetti, mikä laulu pukkas sieltä, oikein pelästyin. Siis hyvin toimiva kuitenkin. Todella omintakeinen tyyli! Aika synkeää musaa kyllä kaikenkaikkiaan. Ehkä omaperäisyyden viehätys lopussa lopahti, mutta aikamoinen teos silti. Minussa ei ole kuitenkaan fani-ainesta näin synkkään musiikkiin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Minä muut ja... 15.02.2005

-CSPR- - Minä muut ja...
Suht ytimekäs punkbiisi, vaikka bändi on itse luokitellut rockiksi...Tuo karjuminen toimii aika hyvin. Itse sävellyksestä en pitänyt. Mutta huomaa kyllä, että bändi on veivannut kauemminkin...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtteri Valopää - Pehmeä sähköisku 12.02.2005

Valtteri Valopää - Pehmeä sähköisku
Hyvä komppi. Huono basari- ja virvelisaundi. Kivasti lähti tuo haitsu.Sen jälkeen hienoa rytmillistä kikkaa. Koskettimet oli hyvät sekä melodisesti että saundillisesti. Kiva autenttinen basso. Kivoja pikku kikkoja lisääntyi sitä mukaan kun loppua kohti käytiin. Ja sehän vallan mainio loppu olikin. Selvä, ei anneta numeroa, kun kerran mölvästirobo olen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raikku Valtonen - Pornolaulu 03.03.2005

Raikku Valtonen - Pornolaulu
Paskat sanat. Todella paskat. Aikuinen äijä laulaa tällaista. Sääliks käy. Käsittämätöntä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Me rasistit 10.02.2005

Riku Rotten Project - Me rasistit
Jaahas...laulu seuraa kivasti tuota särökitarointia, minä olen rasisti jne. Rumia sanoja kuulin. Seuraavalla biisillä laulu miksataan pintaan, ok? Ja osta rummut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boreal Mix - Destined to escape 08.02.2005

Boreal Mix - Destined to escape
Kommenttiringissä näyttää tulevan aika paljon konemusaa, josta en pidä. Mutta väitän, että tämä on paras tähän mennessä. Joten sen takia täytyy antaa kymppi...tämä on harvinainen tapaus... Sanotaan nyt biisistä sen verran, että siinä oli tyylikästä dramatiikkaa, eikä mitään teennäistä, mikä tuppaa olemaan todella yleistä sillä saralla. Ja toiseksi, se ei ollut liian pitkä tähän ideaan nähden. Hienoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - Anger 22.03.2005

Argon - Anger
Ryhdikkäästi lähti tämä biisi. Ensimmäisestä laulumelodiasta en pitänyt, mutta sen jälkeinen melodia kuulosti aika ovelalta taustalauluineen. Ei mun mielestä tässä oikein rentoa tunnelmaa ollut missään kohdassa. Surumielistä oli. Tunnelmaa kyllä osattiin vaihtaa siinä 6:30 kohdilla ja hyvin se loppupää oli sovitettu kokonaisuuteen. Niitä aikaisempia osuuksia olisi voinut vähän pätkiä tai joitain kertoja vähemmän. Harmi kun noilla särökitaroilla ei oikein saa harmonioita aikaiseksi, sitä biisi olisi kaivannut enemmänkin. Ei mutta, hyvää progeiluahan tämä oli!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Aardvark - Maimed Solace 04.02.2005

Red Aardvark - Maimed Solace
Ei oikein tällanen konemeininki nappaa...Mutta oli tässä biisissä useampi toisistaan erottuva osa, ja sehän on oikein hyvä.(kommenttirinki)

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 14.02.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
Kivasti lähti akustisella. Mutta pettymyksesi olikin ne särökitarat siellä. Tiukka rockpalahan tämä silti oli. Rummutuksessa oli sellaisia kikkoja, joista en pidä. Sanat oli jopa junttimaisen kliseiset. En pitänyt myöskään laulajan äänestä, vaikka hyvin veti ja pysyi nuotissakin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Tapa 04.02.2005

Riku Rotten Project - Tapa
Hyvä kannuttaja! Laulajan ääni ei miellyttänyt, mutta sehän on makuasia. (kommenttirinki)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Randomtalks - The Experiment 01.02.2005

Randomtalks - The Experiment
Aikoinaan tällaisesta jumputuksesta saattoi kylmänväreet mennä jopa selkäpiitä myöten, mutta nykyään ei herätä minkäänlaisia tuntemuksia. (kommenttirinki)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arsonist - Trigger Happy 27.03.2005

Arsonist - Trigger Happy
Aikas täyteläiset saundit. Ääniala täyttyy mukavasti, siitä pidän. Biisi sisältää paljon vaihtelua, joka on mielestäni aika tärkeää, koska en pidä konemusiikista, saati sitten tylsästä sellaisesta. Aika nopeasti se olikin ohi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtteri Valopää - robot dog eat robot cat 29.01.2005

Valtteri Valopää - robot dog eat robot cat
Ei näistä teknobiiseistä vaan yksinkertaisesti osaa sanoa mitään! Kai tää oli ihan kelvollinen esitys. (kommenttirinki)

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - 5:1 13.03.2005

G.O.R.E. - 5:1
Kyllä noita kitaroita soitetaan sitten ihailtavan nopiaa. Rumat sanat. Täsmällistä soittoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thor Stensson - Les Hauteurs Tristes 15.02.2005

Thor Stensson - Les Hauteurs Tristes
Todella maaginen tunnelma! Miehellä erinomainen melodiataju ja sielukas kosketus kitaraan. Biisin idea kantaa hyvin loppuun asti. Ei liikaa toistoa. Tinapillisoolo toi juuri toivotun lisän. Se oli hienovarainen ja ylevä. Soundi oli inhimillinen, niinkuin pitääkin. Suhteutettuna mikseri-tasoon, tämä oli kympin teos. Lisää tällaista!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unite the Dead - Naked lunch (I see dead people) 26.01.2005

Unite the Dead - Naked lunch (I see dead people)
Tuppaa kommenttiringissä aika paljon tätä konemusaa. Paska juttu mun kannalta. Mukavasti oli pakattu täyteen tämä biisi kaikilla veikeillä saundeilla. Tosin tuo panorointi oli aikas häiritsevää, ehkä se olikin tarkoitus. Mistäs näistä visionääreistä ikinä tietää...(: Keep on!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele FOTO - Jäätää 06.02.2005

FOTO - Jäätää
Hemmetin ponteva tuo laulajan ylärekisteri.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Struzie - Drinking On Next Weekend 22.03.2005

The Struzie - Drinking On Next Weekend
No onpas hassua rokkenrollia tämä. Näin nopea rokki ei rokkaa. Punkkia tämä taitaakin enemmän olla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Shine In Her Eyes 21.03.2005

Dr.Groove - Shine In Her Eyes
Hyvä fiilis tässä biisissä. Vähän sellaista vanhan ajan henkeä. Mukavan pehmeät saundit, eikä ylituotettua. Sanat tuossa infokentässä olisi mukava lisä, koska tuntuu, että ne tätä biisiä kuljettavat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed - Smothered Zeal for Life 10.02.2005

Killed - Smothered Zeal for Life
Ihan hauskan kuulostahan tämä. Etenkin noista rummutuksista tykkäsin ihan saundeja myöten... Ai death onkin tämän kuuloista, en ole ennen sitä tyyliä kuullutkaan. Mutta ei tämä saa minua siitä innostumaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warhorse - One Night Wonder (Remastered) 26.01.2005

Warhorse - One Night Wonder (Remastered)
Joo vähän noi konerummut pisti korvaan. Hyvää tiluttelua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele BEM-POLE CONNECTION - oztricky 22.01.2005

BEM-POLE CONNECTION - oztricky
Mukavan `vetistä` tunnelmaa. Tollasta kepitystä kuuntelee mielellään. Tuo soolo-osato oli tyylikkään maltillista. Hienoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele IcJay - Call Of The Deep Ocean 23.03.2005

IcJay - Call Of The Deep Ocean
Melko vaikuttava teos. Melodiat olivat haikean kauniita. Ja näppärästi tunnelmaa osattiin vaihtaa. Kuitenkin hivenen jäykkä biisi, ehkä johtuu sovituksesta tai jostain muusta... Tämä on ilmeisesti koneella tehty.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Elän Unelmaa 06.02.2005

Niina - Elän Unelmaa
Laulu vaikuttaa hieman teennäiseltä ja laskelmoidulta. Ja jos biisin keskeisin elementti on näinkin luotaantyöntävä, niin ymmärtääkseni ollaan aika hukassa. Tästä saa sellaisen vaikutelman, että bändi ei ole vielä löytänyt omaa tyyliä. Vähän sellainen levoton yleistunnelma. Ehkä siihen levottomuuteen on myös syynsä tuossa miksauksessa. Mielestäni laulut on panoroitu huonosti. Ja muutenkin äänikuva on täytetty liian täyteen kaikella turhalla ähkymisellä, kikkailuilla jne... Mutta ehkä se onkin välttämätöntä tällaisessa musiikissa, uskottavuuden takia. Enpä mene sanomaan. Anteeksi tästä, yritin vain antaa rakentavaa palautetta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele K18 - Leijamme 09.01.2005

K18 - Leijamme
Hienot kitarat! Stemmat toimii myös todella hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Takaisin 07.02.2005

Riku Rotten Project - Takaisin
Konerummut hiukan latistaa biisin tunnelmaa. Mutta toisaalta sitä tunnelmaa oli saatu kivasti noilla soittimilla, esim. koskettimet. Vokaaleissa oli paljon dramaattista sävyä ja fraseeraus oli luontevaa. Melkein ysin arvoinen biisi. Pikkasen enemmän kallistuu kasin puolelle.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddle - Sara 08.01.2005

Saddle - Sara
Vähän liian erikoista mun makuun. Mutta soitto kulki taidokkaasti ja laulajalla oli kaunis saundi ja draamantajua...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Planeth - Cruel and Mighty 05.02.2005

Planeth - Cruel and Mighty
Hienoa kitarointia! Rumpali osaa kivasti tikittää tuota raidia. Loistavaa työtä, varsinkin mikserin tasolla. Ja vielä kun soundipuolikin on mukavan persoonallista, niin kyllähän tästä kymppi täytyy antaa. Lisää progea teiltä!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mishkin - Scarecrow (edit) 24.03.2005

Mishkin - Scarecrow (edit)
Laulaminen sujuu oikein mallikkaasti! Ääni sopii todella hyvin tähän genreen. Vain hiukan oli epävireisyyttä ja tulkinnassa ei oltu ihan sataprosenttisesti läsnä, mutta se on vain ajan kysymys milloin tuollaiset pikku puutteet korjaantuu, koska mielestäni laulaja on sen verran potentiaalinen. Ja vielä kun sais lisäksi jotain pientä rääkymisen poikasta joihinkin kohtiin, niin bueno! On niin kovin puhtoinen lauluääni... Lausuminen sujuu vaivatta. Tykkäsin rummuista ja niiden sovituksesta. Soitossa oli jotain miellyttävää dramaattisuutta. Se johtui luultavasti mukavan laahaavasta temmosta. Ehkä myös hitaudesta johtui juuri se pienoinen epätäsmällisyys. Minua se ei kuitenkaan haitannut. Fillitykset oli mietitty hyvin. Virveli oli pikkasen häiritsevästi miksattu pintaan ja napakampi saundi olisi voinut olla. Sellainen kun sopii tällaiseen biisiin pontevuutta antamaan. Kitaraosasto toimi etenkin säkeistössä, jossa se loi kivaa tunnelmaa. Kertsissä saundit oli aikamoista mössöä ja se teki riffeistä lattean kuuloiset, ja soitto olisi myös kaivannut vähän lisää napakkuutta. Basson saundi oli sopivan grungemainen. Hyvällä tatsilla soitettu, mutta olisi jotain juoksutuksia kaivannut enemmänkin. Tai se olisi ollut hyvä lisä. Nyt kun mentiin aika samaa linjaa kitaran kanssa. Instrumentaaliosuus oli liian pitkäveteinen, sen olisi voinut pudottaa pois. Tai pätkästä vähän lyhyemmäksi. Hyvä rockbiisi. Vähintään hyvä. Tästä puuttui vain kitarasoolo:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fruits - No Points From Luxemburg 12.05.2005

Fruits - No Points From Luxemburg
Hauska pikkuteos! Hienoa soittoa joka soittajalta. Rutiininomaista, mutta silti elävää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Planet Bin Laden 08.02.2005

Riku Rotten Project - Planet Bin Laden
Kivaa kitarointia. Sanathan tätä biisiä kuljettaa, tosin en tiedä mitä niistä pitäisi sanoa. Mutta sanonpahan vain, että kyllä artisti tietää mitä tekee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Modullica - Goblin Forest 16.01.2005

Modullica - Goblin Forest
Juu on aika kivan kuulosta toi sahaus. Ei tää mitenkää naurattanut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Ladies -- joko tanssitaan? 01.01.2005

Antti Kaukomaa - Ladies -- joko tanssitaan?
Hauska veto! Kitaristi veti aika hyvin. Torvet toimi myös.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Adastra - Crossroads 01.02.2005

Adastra - Crossroads
Pienellä hiomisella vois olla hyväkin esitys. Mielestäni melodiat ei ollu hyviä, ne jopa latisti kokonaisuutta. Sovitukset oli juuri ja juuri toimivia. Tublabasarikohta oli hyvä välähdys siitä potentiaalista minkä bändi pitäisi saada esille. Enemmän koukkuja, parempia sävellyksiä ja pontevuutta kiitos!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warhorse - One Night Wonder 02.01.2005

Warhorse - One Night Wonder
Joo kyllä noi konerummut pisti aika pahasti korvaan. Hyvää tiluttelua.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alibi - Totuuden Satama 24.12.2004

Alibi - Totuuden Satama
Hyvä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boreal Experimental - Urbanus in India 26.01.2005

Boreal Experimental - Urbanus in India
Hienosti on nappuloita osattu kääntää ja biisissä oli mukavasti vaihtelua. (kommenttirinki)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Batcha - Guilty of Freedom 24.12.2004

Batcha - Guilty of Freedom
Mielenkiintoisaa! Hyvä kitaristi, tunnetta on pelissä. Laulajalla hieno saundi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veristi - Valontuoja 22.12.2004

Veristi - Valontuoja
aika synkkää. hauskat soundit, laulun ois voinu laittaa vähän kovemmalle
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zembalo El Capitain - On My Way to Nowhere 28.12.2004

Zembalo El Capitain - On My Way to Nowhere
Säveltäjällä on melodiatajua! Biisissä on mahtava groove! Ja mukavan paljon tavaraa. Mielenkiinto säilyi loppuun asti. Annan tällä kertaa ysin, onpahan sitten parannettavaa!;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ahven - Kuningas 22.12.2004

ahven - Kuningas
Hyvin tehty biisi. Hienot melodiat ja soittokin on taidokasta. Soolo oli aika erikoinen ratkaisu mutta kyllä mä ainakin tykkäsin. Plussaa vielä laulajan äänestä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 16.03.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
Hyvää sukkahousua, kai... Tästä tulee mieleen Rushin varhainen tuotanto, etenkin laulajasta. Siksi toivoisinkin, että bändi olisi vielä pystyssä parinkymmenen vuoden päästä, voisi kuulostaa aika hyvältä!;) I think you get the picture!

Kommentti kappaleesta Kuuntele HeSi - nimetön 08.01.2005

HeSi - nimetön
Hyvin sävellettyä ja soitettua musiikkia, mutta eipä pahemmin iske.

Kommentti kappaleesta Kuuntele WaurionVanhat - Typerä! Typerä! 22.12.2004

WaurionVanhat - Typerä! Typerä!
Aika perusvarmaa suomirokkia. Hienot kitarasovitukset. Tehkää omaperäsempää musaa
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed - That's a Bitch 12.02.2005

Killed - That's a Bitch
En pidä biisistä. Vokaaleista etenkään. Niissä täytyisi olla melodiaa ja tulkintaa. Kyllä tällaiseen mörinäänkin voisi tykästyä, jos siinä olisi esimerkiksi intensiivisyyttä. Tässä sitä ei kuitenkaan ollut. Mutta siinä oli kuitenkin jonkin verran potentiaalia, ettei ihan mennä tuolle juntti-osastolle. Sensijaan kitaroinnista tykkäsin paljon. Biisi oli tarpeeksi lyhyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed - The Death of Death of Death 15.02.2005

Killed - The Death of Death of Death
Onpas pojjaat saaneet aikaiseksi sairasta musiikkia. Ei tällaista saisi ihmisille tyrkyttää. Se on ruma teko.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boreal Experimental - Space Turn 22.01.2005

Boreal Experimental - Space Turn
Varmasti sopis hyvin johonkin leffaan tai peliin. Eihän tätä muuten kuuntele paitsi taustamusiikkina. (kommenttirinki)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alipaine - Kuolematon (demo) 22.12.2004

Alipaine - Kuolematon (demo)
elämässä on monta viivaa...hmm. laulajalla sopivan poikamainen ääni. soitto toimii, mutta sovitusta olisi voinut pohtia enemmän.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 27.03.2005

DIRTY CLUB - ..makes me horny
No aika hirveetä tää kyllä oli. Äänikuvassa ei ollut tasapainoa. Laulajan saundikaan ei toiminut. Vastenmielisen imelää. Mutta oliks tää tehtykään tosissaan?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ping Ping Killing Machine - Forsaken Shores 16.03.2005

Ping Ping Killing Machine - Forsaken Shores
Pitkä biisi. Liiankin pitkä, ideaansa nähden.Yritin tiukasti keskittyä, mutta huomio karkasi väkisinkin biisistä. Ei tarpeeksi yllätyksellisyyttä. Olin melkein varma, että lopussa tulee joku erilainen osa tai jotain vastaavaa. Mutta ei, petyin pahemman kerran.;D

Kommentti kappaleesta Kuuntele UnleasHer - Mindcollapse 23.03.2005

UnleasHer - Mindcollapse
Ensinnäkään en pitänyt laulajasta. Tulkinta ei ole mistään kotoisin. Sointukierto sahauksella ei yleensäkään toimi, eli ei tässäkään. Loppupuolen lauluosuuksista pidin. Rumpali vois skarpata. Samoin kitaristi. Syntikka-osuuksista pidin myös.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Vairus - Fly Like An Eagle 05.01.2005

The Vairus - Fly Like An Eagle
Kyllä asennetta löytyy! Soolot menettelee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jady - Wanna Know (feat. Brand X) 09.01.2005

Jady - Wanna Know (feat. Brand X)
Laulu ei säväyttänyt, ois voinu vähän rohkeemmin vetää, mutta ääni on hyvä. Räpäytykset toimi oikein hyvin. Taustat oli ihan siedettävät, vaikka niissäkin parantamisen varaa. Kertsi oli aika ponneton.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blindness - Pure My Soul 08.01.2005

Blindness - Pure My Soul
Laulu kuulosti paikoin vähän poissaolevalta. Toi levyjen hankailu ei sovi tähän kokonaisuuteen! Mutta on tää keskiverto metallia paremp

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - &Anni - Kylmä Sydän 08.02.2005

Niina - &Anni - Kylmä Sydän
Kun tuo omavaraisuus on hiukan heikolla pohjalla, niin oli hyvä oivallus ottaa Anni mukaan laulamaan. Nerokasta! Se tuo enemmän uskottavuutta. Ja tämä tyylilajikin sopii bändille paremmin kuin tuo "pop". Mutta silti ryhmä ei pääse eroon eräästä heikommasta puolesta..eijjei... Nimittäin teennäisyydestä. Sen tuo esille tuo "vuoropuhelu" laulajien kesken: rauhoitu- en mä voi- rauhoitu... Soundipuolesta sen verran, että taas on panoroitu laulut häiritsevästi. Mutta se on pientä. Kehotan panostamaan tuohon tulkintaan, eli Aitoutta peliin! Siinä vasta haastetta, mutta onnea. Tästä kelpaa antaa arvosana.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mad Donna - Lost Superstar 22.12.2004

Mad Donna - Lost Superstar
Taidokasta soittoa. Hienoja nyansseja laulussa. Hyvät soundit
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Ain't Nobody 05.02.2005

Blueborn - Ain't Nobody
Kivastihan se laulaja taipuu falsetteihin. Olisin toivonut vähän pidempää sooloa, kun se lähtikin noin mukavasti. Kummallisen ohuet soundit jätetty.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - We are the Dogshitboys 16.03.2005

Saddam's Family - We are the Dogshitboys
Hyvä bassosaundi. Huonot rumpusaundit. Kitaroiden panorointi häiritsi. Olisi saanut soittaa ja laulaa tiukemmalla otteella. Sujuvasti kuitenkin biisi eteni sovituksineen. Huudahdukset toimi vallan mainiosti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MINUS ZERO - AS DEAD AS FELLOW MARBLE CRAYFISH 12.02.2005

MINUS ZERO - AS DEAD AS FELLOW MARBLE CRAYFISH
En mie taiteesta tiedä mittään. Mutta senpä voin sanoa, että ainankaan minun näkökulmastani tämä ei ollut aitoa taidetta. Oli hiukan teennäistä. Mutta eihän se liene vakavaa. Bändi varmasti tietää sen itsekin. Biisi on varmasti parhaimmillaan herkässä mielentilassa, jossa en nyt sattumoisin ole. Epätäsmällisyys rummuissa häiritsi ja iskut oli hiukan kehnosti sovitettu. Kitarassa oli mukavan möreät saundit ja sitä osattiin soittaakin. Koskettimet(?) olivat erinomaiset. Siinä oli aikalailla klassinen ote. Tunnelmallinen väliosa toi mukavasti jännitettä biisiin. Se olikin nerokkain oivallus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele F-43 - summer blood 21.03.2005

F-43 - summer blood
Paikka paikoin hyvää riffittelyä! No instrumentaalit nyt vaan on instrumentaaleja. Harva sellainen kolahtaa. Mutta jokatapauksessa hyvän melodiatajun omaat, sinä säveltäjä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele BROKENBLISS - Dareality 12.05.2005

BROKENBLISS - Dareality
Laulu on aika hauskan kuuloista, toimivaa silti. Kulmikasta soittoa. Melodiat vähän vaisuja. Sopivan lyhyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE END - Unique Equals Nothing 10.02.2005

THE END - Unique Equals Nothing
Sienipäähän tästä tulee mieleen. Melodiat eivät olleet kauneinta mahdollista, tosin uskon että niistä ei ollut tarkoituskaan tehdä sellaista. Sensijaan ne olivat dramaattisia ja painostavia. En pidä teoksesta, mutta selvästi bändi tietää mitä on tekemässä.(kommenttirinki)

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Dirty club 23.03.2005

DIRTY CLUB - Dirty club
Joo, aika rok on. Kliseitä unohtamatta. Mä oon vissiin joskus kuullu tän radiost. Basso oli liian piilossa. Ja soolo, joka olisi myös kaivannut lisää munaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - 2nd Spring 12.05.2005

Kalkutan Konepaja - 2nd Spring
Hauska komppi. Hyvä laulaja. Puhtaan ja rääkymisen välinen kombinaatio toimii erityisen hyvin. Omaperäinen teos kaikenkaikkiaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snakepath - Rubbish Non-Stop 12.05.2005

Snakepath - Rubbish Non-Stop
Hirveätä musiikkia tämä on. Hauskaa kuitenkin. Hyvät saundit.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TEKNOSHIT - teknoshit2004 01.01.2005

TEKNOSHIT - teknoshit2004
Iskevä biitti! Kyllä tää ainakin mun korviin kuulosti ihan tasokkaalta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sanctimonious - Last Eight Minutes (Re-Mix) 12.03.2005

Sanctimonious - Last Eight Minutes (Re-Mix)
Jopas pukkaa black metallia. Lievästi sanottuna laulu kuulostaa naurettavalta. Toivottavasti laulaja sen itsekin tietää!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Popinski - always welcome [featuring hot sensation] 28.12.2004

Popinski - always welcome [featuring hot sensation]
Kannattais soittaa oikeilla soittimilla, niin vois tulla vähän parempaa!:o
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Popinski - always welcome [featuring hot sensation] 28.12.2004

Popinski - always welcome [featuring hot sensation]
Kannattais soittaa oikeilla soittimilla, niin vois tulla vähän parempaa!:o
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jady - Summertime (feat. Nitro D) 09.01.2005

Jady - Summertime (feat. Nitro D)
Biisi ei lähde mitenkään miellyttävästi, teennäistä naurua ja varovaista puhetta. Kuitenkin laulu toimii paremmin kuin tuossa Wanna knowssa, vaikka tässä tuntuu tulkinta menevän vähän yli. Suvantokohtia olisi hyvä laittaa, ettei alkaisi puuduttamaan. Taustat oli hyvät ja Nitro D veti aika kiitettävästi.
7

Sivu: 1 2