Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 23 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele psykoosi - Ethnic 20.04.2007

psykoosi - Ethnic
Tällästä perus tavaraa... Ihen jees vaikka ei tyylilaji iske ;(
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Miltä tuntuu maanantaina (versio b) 09.05.2006

POLTE - Miltä tuntuu maanantaina (versio b)
Tämäkin biisi on saanut lisää lihaa luittensa ympärille, ja toimii siten takuuvarmasti. Aivan täysin levykelpoista materiaalia tämäkin. Nämä jaksavat viihdyttää pidempäänkin, kiitos taas!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b) 09.05.2006

POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b)
Mitä mitä, Polte taas tehnyt hyvän kuuloista, popahtavaa suomi-rockia?! Porukka soittaa kyllä mahtavasti yhteen, ja kertosäe jää kyllä päähän soimaan, jotenkin paremmin kuin vanhassa versiossa. Toimii vaan paremmin, johtuneeko hivenen lisääntyneestä temposta tms? Hieno kappale!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Kossu pakkasessa 08.11.2006

POLTE - Kossu pakkasessa
Mukavaa huomata että olette päässeet ansaitsemillenne sijoille täällä mikserissä! Tämä kappale toimii sitä paremmin mitä useamman kerran sen kuuntelee, tietynlaista ryhtiä ja uskottavuutta siinä on roppakaupalla! Tää olis selkeästi listan ykkösenä jos ei siellä jonkin bittivirheen takia olis joku "huumorilaulu"... Ei millään pahalla ko. genren ystäviä vastaan, mutta hei, järki käteen! Musiikilla ja "musiikilla" on eroja, vaikka kuka väittäis mitä. Mutta ehkä vielä jonakin päivänä teillekin koittaa se ykkösen paikka, olette sen tottavie ansainneet! Jatkakaa samaa rataa. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Kossu pakkasessa 02.05.2006

POLTE - Kossu pakkasessa
Sama rata jatkuu, meininki ei vois juuri enää parantua! Äänitysteknisesti soundi on hiukan ohut, liekö masteroimaton veto? Mutta kappaleena dynamiittia, jatkakaa samaan rataan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Lennetään taivaalla 02.05.2006

POLTE - Lennetään taivaalla
Käsittämättömän hyvä biisi! Täytyy kuunnella muutkin, mutta tästä hyvästä saitte jo fanin! Musiikissa on kaikki kohdallaan, älkää viekö tätä pois minulta...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Urban B2 - Kiss On The Beach 02.05.2006

Urban B2 - Kiss On The Beach
Tää on tehty, nähty ja kuultu... Liian samanlaista kuin kaikki muukin, Pet Shop Boys kuulostaa ihan samalta, paitsi että siinä on ehkä enemmän yritystä. Uskon kuitenkin että potentiaalia olisi, nyt vaan enemmän omaa ideaa ja yritystä kehiin ni hyvä tulee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MANHELL - Under The Black Flag 16.05.2006

MANHELL - Under The Black Flag
Tässä biisissä koneet kuulostavat liian koneilta, ei omaan korvaani ainakaan istu yhtään. Myöskin sanoista olisi mukava saada selvää, "sanoma" jää tällä esityksellä vähän heikoksi. Lisää ideoita miettimään!
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele MANHELL - Born To Suffer 16.05.2006

MANHELL - Born To Suffer
Samat ongelmat kuin edellisessä, tosin ehkä hiukan paremmin miksattuna. Mutta "laulu" on hakusessa, edes kunnon örinästä tämä ei mene, kunnollinen pohja ääneltä puuttuu.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Plastic Tree 02.05.2006

Kalkutan Konepaja - Plastic Tree
Kummassa on enemmän järkeä? Pitk ja BASSGAS voivat ottaa opikseen mikäli siihen kykenevät...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Plastic Tree 02.05.2006

Kalkutan Konepaja - Plastic Tree
Rakentava versio: Soitossa oli paljon hyvää, ja meininkiä oli saatu aikaan vaikka lähtökohdat ovatkin yksinkertaiset. Vähän lisää sisältöä sanoituksiin, lausuntaa vokaaleihin ja monipuolisuutta soittoon ja sävelkulkuihin niin homma menee jo paljon pidemmälle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Plastic Tree 02.05.2006

Kalkutan Konepaja - Plastic Tree
Sanat kamalaa kuraa, soitto yksipuolista ja saman toistoa. Kokonaísuuden pilaa totaallisesti epätarkkuudet soitossa. Kannattais myydä kamat ja ryypätä rahat...

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - ruosteinen kuu 02.05.2006

POLTE - ruosteinen kuu
Mukava biisi, kossa taas akseli kitara-rummut pelaa erityisen kivasti yhteen. Sanat oli kivat, ja tulkinta myös onnistunut. Kokonaisuutena taas loistava kappale, paljonko teillä näitä oikein on?!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - totta vai fantasiaa 02.05.2006

POLTE - totta vai fantasiaa
Mahtava perinteinen viisu jossa meininki oli enemmän kuin kohdillaan. Jalka meinas lähtee väkisinkin käsistä... Toimii!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - kohti aurinkoa 02.05.2006

POLTE - kohti aurinkoa
Jo alkuriffistä tulee jotenkin mieleen auringonlasku lämpimänä kesäpäivänä, alkoi melkein naurattamaan kun katsoin biisin nimeä. On siis hyvin onnistunut sovitus, ja muutenkin palat sopii kivasti yhteen. Harmittaa että tää on jo viimeinen biisi tällä sivulla, aloin vasta päästä vauhtiin... Kai sit pitää aloittaa uudestaa alusta! Toivottavasti tulette pian Tampereelle keikalle, tää pitää nähdä livenä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - niin niin 02.05.2006

POLTE - niin niin
Hieno aloitus, kertakaikkiaan räjähtävä! Muutenkin menoa ja mäiskettä riittää isolla kädellä, taattua livekamaa. Hyvä meininki!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - kesä 96 02.05.2006

POLTE - kesä 96
Piti vielä sanoa, että soitto toimii kiitettävästi, keikalla olis mukava nähdä! Onko teillä levyjä myynnissä? Ainakin 2 ekaa biisiä sisältävän levyn haluaisin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - kesä 96 02.05.2006

POLTE - kesä 96
Kahteen edelliseen kappaleeseen verrattuna hiukan vaisumpi, tai ehkä ennalta-arvattavampi. Mutta hyvin tässäkin on tutuista aineista saatu maukas keitos aikaan. Taattua kesähittimatskua!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflecting Black - PyroIncarnation 02.05.2006

Reflecting Black - PyroIncarnation
Soitto toimii kivasti, voisipa laulusta sanoa samaa... Vähän ihmetyttää kyllä ykkössija, ei ainakaan itselläni käsittämättömiä fiboja herättänyt. Mutta toisaalta, arvostan enemmän kappaleita joissa sanoista saa selvää, eikö se ole laulamisen tarkoituskin..? Mutta pisteet soitosta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bad Dog - Päin Vittuu 02.05.2006

Bad Dog - Päin Vittuu
Hauska kappale, kaikesta huolimatta! Vaikka en niin genrestä välitäkään, niin käyttötarkoitukseensa varsin sopiva biisi. Toimiva, todellakin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - Raping Your Soul 02.05.2006

G.O.R.E. - Raping Your Soul
Hengästyttävää meininkiä koko kappale. Pieni rauhoittuminen välillä voisi tehdä ihmeitä... Kokonaisuutena kuitenkin ok-veto, vaikka välillä laulajan hiukan yli vedetty äijäily ärsyttikin... Mutta soitto toimii kiitettävästi!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Oikeutta Silakalle (eläinlaulu 2) 06.11.2006

Stonecold Zombie - Oikeutta Silakalle (eläinlaulu 2)
Tää on kyllä käsittämätöntä miten tällainen kappale on listan kärjessä, yleensä siellä on edes kuunneltavaa musiikkia mutta tästä en löytänyt edes kovalla yrityksellä mitään hyvää. Sanat olivat heikot, ja kuitenkin genressään ainoastaan nillä on jonkinlaista merkitystä. Jotenkin tuntuu jonkinlaiselta hakkeroinnilta, tai sitten mikserin yleinen taso on laskenut huimasti kun tällaisia vahinkoja pääsee tapahtumaan... En siis ymmärrä, mutta ehkä se on lopulta oma tappioni. Mutta näillä mennään, jatkakaa valitsemallanne tiellä!
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Förster Band - Gettin` There 02.05.2006

Förster Band - Gettin` There
Kiva riffi alussa, mutta liian karski (säröinen?) ja aivan liian pintaan miksattu laulu pilaa vähän fiilistä. Rauhallinen kohta tasoittaa ja jakaa mukavasti kappaletta. Kokonaisuutena toimiva paketti, jossa pienet epätarkkuudet (laulussa ja miksauksessa) korjaamalla olisi ainesta vaikka mihin.
7