Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 333 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Decay Day - Kun virtsa karkaa ja kukaan ei kuule 19.11.2018

Decay Day - Kun virtsa karkaa ja kukaan ei kuule
Onpa muuten upea biisi tämäkin. Oli vaikee oikeastaan valita kumman laittas ykköseksi tään vai veezayn biisin tässä kisassa kun ovat molemmat omalla tavallan ihan hemmetin kovia biisejä. Tätä nyt kuitenkin enemmän tullu luukutettuu tänä iltana kun sopii paremmin tään hetkisiin fiiliksiin. Hitto tälläset kisat on oikeesti perseestä että pitää olevinaan laittaa hyviä biisejä johonkin järjestykseen. Järjestys kun mulla ainakin muuttu aika pitkälle joidenkin biisien suhteen ihan sen hetkisten fiiliksien mukaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Phekkis - 2016-10-24 Eternity Project 14.11.2018

Phekkis - 2016-10-24 Eternity Project
Hienoja melodia juoksutuksia ja ideoita matkan varrella. Ei yhtään hullumpi kipale. Nästä sun chip kipaleista meikä diggaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arto Hietala - Raise From The Dead 11.11.2018

Arto Hietala - Raise From The Dead
Tää biisi vaan paranee joka kuuntelu kerran jälkeen. Youtubessa tullu tätä soitettuu jo monena iltana peräkkäin. Hienoo että laitoit tään tännekin. Nää sointu kuviot, melodiat ja soundit kolahtaa vaan jostain syystä meikäläiseen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele There's No More Odyssey - Dreams Of Joy 06.11.2018

There's No More Odyssey - Dreams Of Joy
Huomautuksena tässä välissä, että tää projektihan on pääsääntöisesti rakennettu sille ajatukselle että musa on täällä insrumentaali musiikkia. Tänne ei kannata kauheesti kaivata lauluja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Phekkis - 2002-11-06 Raw Love 06.11.2018

Phekkis - 2002-11-06 Raw Love
Tää on kyllä mainion kuulosta chip musaa sulta tällä kertaa. Just tähän hetkeen sopivaa! Vaikka joustic puuttuukin niin ei haittaa kun vaan pääsee näin mahtaviin nostalgisiin fiiliksiin. Kiitos tästä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilpajakke - Ethereal Whale Riding Hump 04.11.2018

Kilpajakke - Ethereal Whale Riding Hump
Ei voi kyllä nyt sanoo muuta ku Wau! Viikon biisi ainesta. Ainakin mitä ite tällä viikolla täällä kuullu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele FILIUS|BITCH - Luovuta 31.10.2018

FILIUS|BITCH - Luovuta
Tää on huomattavasti parempi kuin se edellinen josta luovuitte. Itse asiassa meikä on tään suhteen positiivisesti tykästynyt. Joskus teikä anto arvioo mun jollekin biisille että se ois jotenkin sun mielestä korni. Silloin mietin että kun tääkin kaveri tulee joskus mun ikään ja kuuntelee omia 20 vuotta vanhoja juttujaan niin mitenkähän naurettavilta ja korneilta ne hänen korvaansa mahtaa kuulostaa, mutta joo tää on oikeesti aika jees... Iso plus tälle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele GLOAMiNG - Scream your hate (feat. Juha Ahlfors) 31.10.2018

GLOAMiNG - Scream your hate (feat. Juha Ahlfors)
...ja mikä pahinta... pakko lisätä... nää veis sit sen meidän unelmien naisen...

Kommentti kappaleesta Kuuntele GLOAMiNG - Scream your hate (feat. Juha Ahlfors) 31.10.2018

GLOAMiNG - Scream your hate (feat. Juha Ahlfors)
Meikä diggaa rock ja hevi musasta mut en tiedä miksi en oo koskaan voinu sietää "örinä" lauluu vai millä nimellä sitä nyt kutsutaan. Tää biisi alko lupaavasti mut sit kun tuli örinät niin en vaan voinu jatkaa enempää kuuntelua. Näin tää mulla valitettavasti vaan menee. Mut tsemppii kisaan. Tällä genrellä on varmasti omat diggaajansa niin kuin ehkä meikäläisen jollain italo discollakin :) Samassa baarissa me italo disko miehet otettas turpaan ja kovasti jos sellasen kisa järjestettäs ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quantum Level - Like a Mozart 31.10.2018

Quantum Level - Like a Mozart
Onhan tämä tosiaan kuin Mozarttia kuuntelisi tai paremminkin Mozartin nykyaikaista versiota. Ei yhtään hullumpi teos. Hienoja classisia osia olet saanut rakennettua ja ne toimii yllättävän hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Phekkis - 2002-10-27 Is That You? 27.10.2018

Phekkis - 2002-10-27 Is That You?
Onpa hieno melodia tässä. Mukavavasti soundaa meikäläisen korvaan tämäkin sun biisi. Iso + tälle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele V.H.K.P. - Demo 21.10.2018

V.H.K.P. - Demo
Tää on aika mielenkiintoinen kombo kitaroiden ja chip soundien välillä. Erittäin hieno melodia ja biisi. Iso peukku tälle!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Janne Haikala - Aarteeni 19.10.2018

Janne Haikala - Aarteeni
Ajauduin tänne ton sun avautumisen kautta palvelinsiirto ja uudet kuviot ketjut kautta. Äijä tekee ihan menevää ja mielenkiintoista musaa niinkuin tämäkin on. Mikseri vaan tuntuu toimivan aika pitkälle sillä periaatteella että jos haluu kuunteluita niin pitää myös itse kuunnella toisten juttuja. Jos haluu kommentteja niin pitää myös itse antaa kommentteja. Jos haluu faneja projektilleen niin pitää itekki olla valmis fanittamaan toisten projekteja. Tylsän kuulosta todellisuutta mut jotenkin näin tää mesta tuntuu toimivan. Tai sit jos haluu tuollaisen ankeuden kiertää niin pitää olla facessa, instassa ja muualla somessa monia eri tilejä jossa mainostaa säännöllisesti uusimpia biisejään että saa niitä kuuntelu biiseilleen. Mut palatakseni tähän sun biisiin niin tykkäsin. Itellä kans kolme lasta. Ne jos mitkä on aarteita.

Kommentti kappaleesta Kuuntele M. Toivonen - Teetä ja Humalaa 12.10.2018

M. Toivonen - Teetä ja Humalaa
Kiitti BullHill palautteesta. Päivitin hieman säkeistöjen laulua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hillside Synths - Late evening 12.10.2018

Hillside Synths - Late evening
Mukavan kuuloinen classiseen tyyliin tehty sävellys. Viulut ja sello toimii keskenään hienona harmonisena kokonaisuutena tanssien keskenään sulassa sovussa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Phekkis - Uncertainty 24.09.2018

Phekkis - Uncertainty
Kylläpä tulee mukavia nostalgisia fiiliksiä näistä sun biisien soundeista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Doonzone - No Lead 19.09.2018

Doonzone - No Lead
Tullut tässä kuunneltua näitä sun biisejä jo jokin tovi tänä iltana. Itse en tätä genreä ole paljoakan kuunnellut mutta tässä No Lead biisissä on kyllä erittäin hyvä meininki ja fiilis. Osaavaa filttereiden ja efektien käyttöä ja hyvän kuuloisia soundeja luomaan omanlaista maailmaansa johon on erittäin helppo upota. Tästä ei voi kuin tykätä. Loppu ehkä ois voinu loppuu jotenkin jämäkämmin tai räjähtävämmin. Mut kaikin puolin hieno matkahan tää biisi oli kuunnella. Tykkäsin erittäin paljon.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Syksyinen-Sunnuntainen-Improvisaatioinen 16.09.2018

Tackle - Syksyinen-Sunnuntainen-Improvisaatioinen
Onnex ei ollu jou räp jou meininkii. Todella hienoo fiilistelyä kitaralla. Tykkäsin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eero Ritter - In The Campfire Light 15.09.2018

Eero Ritter - In The Campfire Light
Mites mulla on jäänyt tämä huomaamatta. Aika erilaista Eero Ritteriä tällä kertaa. Kyllä kun tätä kuuntelee niin tulee fiilis että olis kiva sun kaa istuskella kesäisen iltanuotion äärellä juoden muutamat huurteiset auringonlaskun aikaan ja soitella tätä(kin) biisiä akustisilla kitaroilla ja fiilistellä oikein kunnolla. Mukavan yksinkertainen sävellys hyvällä tunnelmalla ladattuna. Iltanuotio kamaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Lintu 14.09.2018

Poop Dilan - Lintu
Nää täydellisistä ihmissuhteista kertovat biisit on aina parhaita :) Rakkaudeksi kutsumamme asia. Ah mikä ihana kemioiden lihamylly ja miten kauniita asioita se laittaakaan meidät tekemään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arto Hietala - I Summon Satan 11.09.2018

Arto Hietala - I Summon Satan
Oot sä kyllä aikamoinen artisti. En kyllä ikinä pystyisi kirjoittamaan mitään tälläistä. Mut mun enkun kieli kun ei oo mitenkään erityisen hyvä niin voi olla että en tajunnu tään biisin sanomaa ihan oikein. Mut muuten kokonaisuutena kuulostaa erittäin hyvältä miksauksen ja soundi maailman suhteen. Harmi vaan että mun kieli taito ei riitä tulkitsemaan mikä tää juttu oli... Mull enkun kieli on aina ollu enemmän tunne kysymys kuin että mistä todella on kyse.

Kommentti kappaleesta Kuuntele IT (Next Gen Demos) - The River 07.09.2018

IT (Next Gen Demos) - The River
Kuulostaa että IT ois hommannu Ezkeys vst plugarin. Se on kyllä varmasti hyvä apu pianisti monelle kotota yksin nysväävälle kotimuusikolle. Ja mun mielestä siinä ei ole mitään väärää. Päin vastoin. Bändissäkin jokaisella on oma tehtävänsä. Jokainen hallitsee oman osa-alueensa. Mukavan kuuloinen kipalehan tämä on. Vst plugarit on uskollisia "bändi kavereita" jotka on aina paikalla silloin kun tarvitaan. Ja niillä ei yleensä ole henkilökohtaisia ongelimia niinkuin monilla bändin jäsenillä on jäädä pois treeneistä tai keikalta. Tykkäsin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kosminen Totuus - Vapaa 06.09.2018

Kosminen Totuus - Vapaa
Alun rummut. Wautsi! Kylläpä kuulostaa hyvältä. Mahtava rytmipuoli tässä kappaleessa. Taitavaa soittoa kaikinpuolin ja kitarat soi komeesti ja miksaus kunnossa. Hieno biisi. Tykkään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Merkityksellinen 04.09.2018

Poop Dilan - Merkityksellinen
Jälleen kerran aivan mielettömän hienoa tekstiä Poopilta. Tausta ei ehkä niin kauheesti nappaa mutta kun keskittyy tekstiin niin kyllä taas laittaa mietityttämään tämä ihmiselon ongelmallisuus ja monimutkaisuus. Tämäkään asia kun ei ole koskaan itsestään selvä. Yksi päivä voi olla olo vahvastikkin merkityksellinen ja sit se on taas kadonnut.... ja sitä saa taas hakemalla hakea.. tai sitten ei.. Joka tapauksessa hieno biisi ja hieno näkökulma mielenkiintoiseen aiheeseen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jämy - Time to Go 22.08.2018

Jämy - Time to Go
Kävin taas pitkästä aikaa kuuntelemassa sun tuotantoo, niin hitto sun pitäs jollain tavalla mainostaa täällä näitä sun biisejäs(jos sulla on sellaseen mitään mielenkiintoo) mut tulis kyllä varmasti kuuntelijoita lisää. Tää on vähän sellanen paikka että jos ei itteensä tuo esille niin hukkuu tähän musiikin ylitarjonnan viidakkoon. Mut kyllä tää sun musa mun mielestä ansaitsisi enenemmän huomiota. Tääkin niin upee teos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gordon Liddy - The Shadow Falls 09.08.2018

Gordon Liddy - The Shadow Falls
Tosi makee fiiilis tässä biisissä. Ihan kympin tunnelma matka vaikka olikin vähän lyhyt.... mut Kiitos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele FILIUS|BITCH - MARAKATTI 06.08.2018

FILIUS|BITCH - MARAKATTI
Huh huh. On kyllä erikoista kamaa teillä. Hienoo että joistakin löytyy rohkeutta tehdä jotain tälläistä! Hitto mitä riimittelyä.Tulee kyllä aika seko olo kun tälläistä kuuntelee. Kaipa se onkin tämän teoksen tarkoitus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gordon Liddy - Awake 31.07.2018

Gordon Liddy - Awake
Ohan hienoo soundii taas kerran. Hienon tripin jälleen tarjoilet 80-luvun värikkäisiin soundi maailmoihin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Curved Time - Ocean 31.07.2018

The Curved Time - Ocean
Voin hyvin kuvitella fiiliksesi Aurajoen varrella tätä kuunnellessa. Hieno fiilis välittyy tästä tätä kuunnellessa. Pitäisköhän itsekin lähteä pitkästä aikaa kävelylle aurajoen varrelle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kreeta - Olet Kotini - Kreeta & Valveuni 13.07.2018

Kreeta - Olet Kotini - Kreeta & Valveuni
Mukavan kuulonen yhteistyö biisi teillä. Kauniisti laulettu biisi kauniilla sanoituksella. Ja tuli mieleen että taisinpa fanittaa aikoinaan täällä mikseri netissä Valveunta. Harmi ettei niitä hänen biisejä enää täältä Mikseristä löydy. Mut ihanan herkkä ja sydämestä tehty on kyllä tämä biisi. Ja taustoista todellakin tunnistaa Velveunen käden jäljen. Kiitos teille tästä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Kesä ohi on 12.07.2018

Poop Dilan - Kesä ohi on
Oon kyllä tosi iloinen että Syvis alkoi itse laulamaan näitä omia omaperäisiä teoksiaan. Nää vaan paranee koko ajan kerta toisensa jälkeen. Huikaisevan hieno teos tämäkin. Ja laulajan tulkinta antaa tekstille juuri sen arvon joka sille kuuluukin. Tykkään tosi paljon. Tulee sisäisesti lämmin ja liikutettu olo tätä kuunnellessa. Kiitos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - Odotin Sadetta 10.07.2018

Ville Kotiranta - Odotin Sadetta
Repeat kamaahan tämä on. Vitsi tuo yksi soundi mietityttää että missä oon jotain sen kaltaista joskus kuullu... classinen syna soundi.. sellanen oikein kunnollinen "hit me" ja "huomaa mut" presetti... hitsi. Painanpa vielä kerran sama uudestaan "nappulaa". On kyllä hieno biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Anna mun jatkaa matkaani 07.07.2018

Make Vahtola - Anna mun jatkaa matkaani
Tähän pitäs tehdä ehdottomasti video jossa kaikkensa menettäny mies laahustaa alastomana auringon nousussa pitkin lähiön ja kaupungin katuja. Ja vain koirat haukkuu ja varikset raakkuu yksinäiselle kulkijalle. Hieno biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Curved Time - Clouds 06.07.2018

The Curved Time - Clouds
Oha hieno biisi sulta taas makeilla soundeilla! Kymppi kamaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grimwater - Marching Towards The Mountain 20.06.2018

Grimwater - Marching Towards The Mountain
Pakko sanoo että onhan upeesti rakennettua keskiaikaista/folk musaa hienoilla soundeilla. Kyllä toimii hienosti. Iso peukku ylös tälle! Tykkäsin tosi paljon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele samivini66 #2 - 17-06-2018 18.06.2018

samivini66 #2 - 17-06-2018
En tiedä mix tuli amiga scene musa mieleen tästä just nyt. Ehkä joku tietty soundi. Tai ehkä vaan oon joskus kauan sitten 90-luvulla kuullu jonkun vähän tään tyylisen zipaleen jollain amigan musa korpulla jonka ostin jostain kirpparilta. Mut joo ihan hauska oli tätä kuunnella näin kesäisenä sunnuntai yönä kesä lomaa viettäessä. Oikein hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syvis & Friends - Aulangolla 16.06.2018

Syvis & Friends - Aulangolla
Hienosti Syvis tämän esittää sympaattisella ja lempeällä äänellään. Tosi hieno ja koskettava kuuntelu kokemus alusta loppuun. NaNalle isot peukut taustoista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Arschsaft Cowboy - Antaa mennä alamäki 16.06.2018

The Arschsaft Cowboy - Antaa mennä alamäki
Jotenkin tästä tulee mieleen että joku yrittää kesähelteillä laskea jääräpäisesti minnareilla alas pulkkamäkeä ja on erittäin katkera siitä ettei suksi luista. Mut senhän voi tietenkin hetkeksi aina unohtaa lähi kuppilan kesäisessä yössä ja hielle haisevassa sujuvan luistavassa nesteytys tarjoilussa. Aivan Mahtavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele BILEX - Party Music Project - KesäHeinäElo 16.06.2018

BILEX - Party Music Project - KesäHeinäElo
Wautsi! Jos tää ei ylistä kesää niin en sitten tiedä mikä. Kylmällä juomalla aletaan. Ohan makee meininki laulajalla ja tykkään soundista tosi paljon. Huippu kesäinen sanoitus. Makeita kitara sooloja. On kyllä aikamoinen paketti pakko sanoa. Ihan huippu! Mut toi miksaus ja rummut ja yleensäkin tausta kaipais kyllä sellasta semi hiontaa ja selkeyttä, että tää potkis oikein kunnolla kesä fiilikset kohdilleen. Munaa lisää rumpuihin. Snareen. Basariin. Basssoon ja muutenkin miksaus kuntoon niin johan räjähtää tää oikeuksiinsa. Mut hitto tykkään kyllä jo tälläisenäkin! Tästä välittyy mahtava kesäinen energia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quantum Level - Summer Evening 15.06.2018

Quantum Level - Summer Evening
Kaunis piano melodia tässä sun teoksessa. Jotkut taajuudet ehkä liian kovalla kun alkaa hieman korvia särkeä(alun pianon jälkeen tullut seuraava kirkas soundinen melodia). Miksaukseen vähän jotain pientä korjausta tuohon soundiin niin todella bueno kaikin puolin. Muuten erittäin kaunis sävellys jossa piano+pad, basso ja rummut ainakin mitä nyt kuulokkeilla kuuntelin toimivat erittäin hyvin. Peukku ylös!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektroborgå - Summer of Sugar and Spice 15.06.2018

Elektroborgå - Summer of Sugar and Spice
On nää sun jutut kyllä erikoisen persoonallisia. Ja hienoa että laitoit kappaleen sanat mitä seurailla. Lahjakas olet kyllä omalla alueellasi. Pari kertaa tässä kuunnellu tätä ja ei voi kuin ihailla sun tapaa tehdä musaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele zoe - kylmä ja sateinen yö 15.06.2018

zoe - kylmä ja sateinen yö
Kaunis sävellys. Miksaus tässä kuulostaa vähän siltä kuin musiikki tulis jostain pienen matkan päästä, mutta silleen houkuttelevalla tavalla, että tekis mieli lähteä kulkemaan kohti musiikin alkuperää. Mukavan eteerinen tunnelma tässä. Tekee mieli kuunnella useammankin kerran.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Curved Time - Memory 08.06.2018

The Curved Time - Memory
Todella upea ääni laulajalla. Harvoin kuulee täällä mikserissä tämän tasoista laulua. Eikä hullumpi ole kipalekkaan. Paljon 80-luvun sävyjä soundeissa ja toteutuksessa. Laulu kuitenkin enemmän jo 2000-luvun puolen tyyliä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Rakkauden rikkaruohot 05.06.2018

Poop Dilan - Rakkauden rikkaruohot
Hyvät sanat/hyvä miksaus. Peukku ylös support osastolta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quantum Level - Classical Moments 29.05.2018

Quantum Level - Classical Moments
Perus Quantum Level meininkii. Ihan ok biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Never Dream Of Dying 22.05.2018

Poop Dilan - Never Dream Of Dying
Tähän vaan kunnon laulaja Poopin tilalle, niin johan avautuu tään sävellyksen hienous.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gordon Liddy - The Equalizer 04.05.2018

Gordon Liddy - The Equalizer
Tässä projektissa on kyllä sen verta hyvää 80-luvun leffa tyylistä soundii ja meininkii että laitetaas seurantaan. Iso peukku multa tälle sun jutulle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eero Ritter - She Will Be Dancing 18.04.2018

Eero Ritter - She Will Be Dancing
Kauniin herkkää laulamista sulla tässä. Kitara nyt tosiaan on mitä on , mutta ihan kelvollisesti hoitaa kuitenkin tehtävänsä. Hieno romanttinen sävellyshän tämä on. Tämä kannattaa tulevaisuudessa tuottaa ehdottomasti vielä uudelleen. Ja pakko vielä toistaa että kyllähän vedät hienosti laulut tässä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quantum Level - Spring is Here 02.04.2018

Quantum Level - Spring is Here
Alku aika tylsä. Melodia jo ehkä liian monta kertaa käytetty ja kuultu. Liian tuttu. Mut sitten kun mukaan tulee toi piano kuvia reilun puolen minuutin jälkeen niin siitä eteenpäin erittäin mukavan kuulosta ja etenkin mielenkiintoisen kuuloista tavaraa ihan loppuun asti. Alkua lukuunottamatta hieno ja mielenkiintoinen kuuntelu kokemus. Tykkäsin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eero Ritter - Criminal City 30.03.2018

Eero Ritter - Criminal City
Tässä sun biisissä on siistiä menoa ja fiilistä. Hyvät taustat oot saanu tehtyä ja oot selvästi nähny niitten kanssa vaivaa. Säkeistön laulut toimii hienosti. Teksti myös toimii tunnelman kanssa mainiosti. Ja hieno toi viimeinen soolo osio.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arto Hietala - Beyond Beautiful 15.03.2018

Arto Hietala - Beyond Beautiful
Just näin... Laitetaas soimaan vielä kerran...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele samivini66 #2 - 20-02-2018 01.03.2018

samivini66 #2 - 20-02-2018
Menevä zipale. Paljon hienoja yksityiskohtia ja niiden vaihtelua kaikessa yksinkertaisuudessaan. Erittäin hieno energinen tykitys. Pakko laittaa toisen kerran vielä soimaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Joo sä oot yksin 28.02.2018

Make Vahtola - Joo sä oot yksin
Oha makee soundi sulla bassossa. Eikä yhtään hullumpi oo biisikään. Hyvältä soundaa kokonaisuus ja miksaukset kohdillaan niinkuin aina Makella. Yes.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aimo Polla - Both sides of Volga (Boatmen cover) 24.02.2018

Aimo Polla - Both sides of Volga (Boatmen cover)
Mun mummihan oli Olga ja venäläistä verta virtaa miussakii. Mut joo sanotaanko että nyt J.Hifish on tehny aika onnistuneen pläjäyksen jonka huumori uppoo meikäläiseenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Paatti liikkuu 24.02.2018

Poop Dilan - Paatti liikkuu
Onpas mainio veto Syvikseltä. Ei voi muuta sanoo kuin että oha nerokasta tekstiä tässä. Ja hienot taustat oot myös saanu aikaiseksi. Hatun nosto myös lauluosastolle. Hienoo että aloit ite vetää omia biisejäsi tään Poopina. Melkein tekis mieli kymppi heittää mut antaa nyt olla kuitenkin ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Where Ravens Cry 23.02.2018

Miira - Where Ravens Cry
Mites mulla on mennyt tälläinen biisi ihan ohi ja laitettu tänne jo viime vuoden lokakuussa. Tässä Miira on kyllä parhaimmillaan. Menee ihan heittämällä mun Best of Miira listalle. Hieno simppeli sovitus upealla tunnelmalla höystettynä. Tykkään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Volgan Boat Wannabe 22.02.2018

Miira - Volgan Boat Wannabe
Alku lupaili ihan hyvää mut sitten alko joku pelleily. Kuka on toi sun rikoskumppani joka sai sut menee sieltä mistä aita on matalin? Kerro heti!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eero Ritter - Sydämessäni Oot Aina Kaunein 20.02.2018

Eero Ritter - Sydämessäni Oot Aina Kaunein
Itämaisissa maisemissa mennään melodisesti ja soundillisesti. Rakkautta taas ilmassa tekstienkin osalta. Hyvin toimii suomeksikin laulettuna tämä kipale. Hauskan kuuloinen "midi" kitara. Tuo mukavia nostalgisia fiiliksiä kun itellä tuli joskus 90-luvulla ja 2000 luvun alussa tehtyy paljonkin midi musaa jollain soundblaster äänikortilla. Ihan menevä kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Catarina - How Stupid a Woman Can Be? 27.01.2018

Catarina - How Stupid a Woman Can Be?
Mukavan kuulonen blues kipale. Kyllä tätä mielellään kuuntelee näin lauantai illan ratoksi. Miira taas mieli aiheensa parissa teksin puolella. Hienosti toimiii teksti ja laulu bluesin säestyksellä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karisma - Crazy with You 13.01.2018

Karisma - Crazy with You
Onhan muuten mahtava zipale! Nyt popittaa ja kunnolla ja fiilis katossa! Fiilistä tästä löytyy kuin vaikkapa Journeyn meiningistä heidän parhaimpina aikoina. Erittäin Iso peukku tälle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hillside Synths - Kivipellon peikot 06.01.2018

Hillside Synths - Kivipellon peikot
Mukavan kuuloinen soundtrakki. Tulee surullisesta melodiasta mieleen että olisiko jollekulle kivipellon peikolle käynyt niin kurjasti että olisi tippunut lopullisesti jonkun liian suuren kiven koloon ja hätääntynyt tumma peikko kulkue kulkea laahustaa vaarallisella kivipellolla soihtujen kanssa epäonnista peikkoa etsimässä... Tämmöttii mielikuvia tämä sävellys tällä kertaa synnytti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele APGmusician - A Party In The Town (Tonight) 01.01.2018

APGmusician - A Party In The Town (Tonight)
Erittäin hieno kipale kaikin puolin kolisee meigään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Masentaa Ei Masenna 24.12.2017

Tackle - Masentaa Ei Masenna
Joka viikko muuten kuljen tuon halisten ruokakassi jonon läpi poikaa hakemassa eskarista. Tosi koskettava biisi :) Ollaankohan nähty? Äijällä on kyllä sana hallussa toisin kuin mulla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Janne Kuusinen - Jouluaamu, krapula-aamu 23.12.2017

Janne Kuusinen - Jouluaamu, krapula-aamu
Hauska jouluinen pläjäys. Taitavaa soittelua myös mitä kiva kuunnella :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eero Ritter - Taika Jouluyön (Akustinen Versio) 23.12.2017

Eero Ritter - Taika Jouluyön (Akustinen Versio)
En muista että olisin ennen kuullut sulta tätä. Mukavan kuuloinen joululauluhan tämä on jouluisalla tekstillä. Eikä kyllä haittaa tunnelmaa yhtään sun kitaran soitto taidot. Ihan hyvin kitara toimii taustalla säestämässä. Hyvää ja rauhallista joulua Erro Ritterille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Anna vähän surua 23.12.2017

Make Vahtola - Anna vähän surua
Onpas hieno sävellys. Ja kitarat soi tosi komeesti. Ja sanat napakymppi. Menee tää sun biiseistä helposti mun top kymppiin. Hienoo Make!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mantelikala - Lonkeron värinen päivä 17.12.2017

Mantelikala - Lonkeron värinen päivä
Onpas hyvän kuulosta suomirokkia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sossutädit - Älä loukkaa mun tunteita 17.12.2017

Sossutädit - Älä loukkaa mun tunteita
Tosi hyvä biisi. Todella hyvät sanat. Huippu luokan kitaristi. Upee rumpali. Mahtava asenne. Te pääsette vielä tosi pitkälle! Te ootte kauniita! Laulaja Idols ainesta! Te ootte niin hyviä että teitä on mahdotonta kenenkään loukata. Jatkakaa samaa rataa ja maailma on pian teidän.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Joulunvalkeaa 11.12.2017

P. M. Kostiainen Project - Joulunvalkeaa
Kivat helinät alussa... enempää en tässä vaiheessa paljasta mitä oon mieltä tästä kipaleesta... se ehkä selviää äänestys päivänä sitten... ehkä ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele NaNa - Pala Joulun Taikaa 11.12.2017

NaNa - Pala Joulun Taikaa
Ei oo J. Hifishillä joulupuuroa korvissa. Kyllä tämä tarviisi uudelleen miksauksen. Reilusti vaan kaikkien raitojen volumeja alemmas ja leikkailemaan turhia taajuuksia joka raidalta pois. Sävelys erinomainen sovituksesta puhumattakaan. Miksaus kohdilleen niin tästä tulee nautinnollinen kuuntelukokemus nyt se ei sitä vielä ole. Aivan liian häritsevää tuo eri taajuuksien puuroutuminen miksauksessa. Mut vau mahtava fiilis tästä silti läpi jo välittyy.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektroborgå - Boxes of Treasures 09.12.2017

Elektroborgå - Boxes of Treasures
Sulla on kyllä ihan oma tyyli tehdä juttuja. Sanoista en oikein saa selvää mutta ei haittaa fiilistä. Tai no ehkä siten voi haitata(kisan kannalta) jos en saa oikein sanoista kiinni niin musa puoli itsessään ei kyllä sytytä joulu fiilistä mutta jotain muuta senkin edestä. Hiton hyvä rytmipuoli joka nappaa kiinni ja laittaa liikkuu. Yes. Hyvältä kuulostaa. Erittäin mainio tekele. Diggaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele W4ter- Chill´in - Rain 09.12.2017

W4ter- Chill´in - Rain
Onpas mukava fiilis tässä sun biisissä. Kauniita haikeita melodioita joista ei voi kuin tykätä. Hienoa kaiutettua laulua. Lopussa vähän midimäisiä soundeja mutta eipä tuo hyvää tunnelmaa pilaa. Hieno on biisi. Tykkään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SingerFishing - Tässä ja Nyt 09.12.2017

SingerFishing - Tässä ja Nyt
Erittäin hieno soundi maailma tässä. Varsinkin basso ja syna soundi. Mielenkiintoinen sovitus. Pysäyttävä teksti. J. Hifishmaista meininkiä tutun persoonallisella otteella. Kiva että Miira antaa oman makunsa ja tuoksunsa tähänkin teokseen. Kaiken kaikkiaan mainio teos. Aluksi en jostain syystä pitänyt lauluista mutta nyt kun olen kuunnellut tämän jo useamman kerran niin sekin puoli toimii ja kuulostaa ihan hyvältä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Tänä Jouluna 07.12.2017

Miira - Tänä Jouluna
Kannattais oikeesti vastata siihen puhelimeen koska siellä voi olla oikeesti tosi ystävällinen puhelinmyyjä joka toivottaa hyvää joulua ja kertoo mahtavan edullisista tarjouksista jotka kannattaa ehdottomasti ottaa vastaan koska niitä ostoksia ei tarvii heti maksaavaan maksaa vasta joulun jälkeen. Hyvä sovitus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Suru 05.12.2017

Make Vahtola - Suru
Make Vahtola on kehittynyt tekstin kirjoittajana mielestäni erittäin paljon viime vuosina. Hieno homma. On huteja ja osumia tämä on osuma.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aimo Polla - Pelkurin Joulu 02.11.2017

Aimo Polla - Pelkurin Joulu
Luontevan töksähtäväinen loppu muuten tässä kappaleessa joka taas saa mukavasti heräteltyä hyvin monenlaisia erilaisia ja kaikenlaisia ja sanotaanpa vielä että hajanaisiakin mielikuvia aiheeseen ellei peräti jopa aiheeseen liittymättömiäkin puolikuvia, mutta en missään tapauksessa kuitenkaan tarkoita että millään tavoin peri jouluisia. Saundimaailmasta sanoisin vielä sen verran että joululaulukilpailusta kun on kysymys niin en tainnut kuulla kilinöitä enkä helinöitä enkä mitään muutakaan sellaista mikä herättelisi joulun tunnelmaa millään tavoin. Elikkänä voisi näin lopuksi sanoa että sanat ja äänimaailma hakkaa kaiken joulufiiliksen aika mukavan kokoisella moukarilla kertakuuntelusta kerralla kanveesiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - Psykoosit Tulilla Taas 02.11.2017

Ville Kotiranta - Psykoosit Tulilla Taas
Yes!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - 2017 19.10.2017

Poop Dilan - 2017
Happy birthday To Syvis.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kotirannan Sekasäkki - Eikka 60 Vuotta 16.10.2017

Kotirannan Sekasäkki - Eikka 60 Vuotta
Erittäin mainion biisin oot tehnty sedällesi :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele A K Hietala - Kolme Nuorta Sotilasta 15.10.2017

A K Hietala - Kolme Nuorta Sotilasta
Erittäin kaoottinen tausta tässä biisissä mutta sopii tekstiin kuin "kuula kalloon".
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - 2016 Joulukisabiisin uus sovitus 15.10.2017

Miira - 2016 Joulukisabiisin uus sovitus
Koetin etsiä sun biiseistä sitä vanhempaa versiota mutta oot ilmeisesti poistanu sen joten en osaa vertailla ainakaan näitä kahta versiota keskenään kun en enää oikein jaksa muistaa millainen se ensimmäinen versio oli. Joka tapauksessa hieno versiohan tämä uusikin on. Mukava kuulla kitara raitojakin mukana. Ja hyvinhän tuo kitaran soitto sulta sujuu. Hyvältä kuulostaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hut & Shack - A New Day 14.10.2017

Hut & Shack - A New Day
Tämmöistä musiikkia olisi kiva kuunnella jossain ruotsin laivalla rennosti istuen ja katsellen Miiraa ja vähän muutakin bändiä hämärässä tunnelma valaistuksessa. Samalla siemaillen jotain huurteista. Ja kiirettä ei olisi minnekkään. Hyvän ja rennon fiiliksen musiikia. Me like! Matka menisi joutuisasti ja mukavasti niinkuin menee nytkin tässä kuunnellessa. Tekee mieli laittaa soimaan taas uudelleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Magic 13.10.2017

Miira - Magic
On tämä uusi versio vaan hieno versio. Hyvä miksaus ja masterointi. Persoonallinen kipale. Kyllä Miira osaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quantum Level - Beautiful Autumn, Pt. 3 08.10.2017

Quantum Level - Beautiful Autumn, Pt. 3
Tuttua ja turvallista Quantum Leveliä tälläkin kertaa. Kaunis ja tunnelmallinen melodia ja soundi pianossa. Sitten sen kaveriksi tuleekin hauska "hönkäilevä" vocal ääni. Ihan mukava hyvän tuulen kipalehan tämä on. Rytmipuoli vie omalta osaltaan hommaa kivasti eteenpäin. Hyvät fiilikset tästä jää. Tekee mieli kuunnella vielä toisenkin kerran.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - Jäisiä Mustikoita 04.10.2017

Ville Kotiranta - Jäisiä Mustikoita
Oli vähän kovalla kuulokkeissa volumet kun laitoin tään soimaan niin ihan kunnon sahaukset sain korville. Paniikin omaisesti aloin hamuilemaan volumenappulaa. Mut ei mitään. Tuttua ja turvallista Villeä taas tarjolla koko biisin pituuden edestä. Ei mitään huonoa sanottavaa. Sidechainikin pumppaa ihan mukavasti. Jännät sanat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele APGmusician - Nuo Päivät 01.10.2017

APGmusician - Nuo Päivät
Hyvältä kuulostaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Catarina - Tähtitaivaan Alla (feat Tackle) 27.09.2017

Catarina - Tähtitaivaan Alla (feat Tackle)
No johan on biisi. Suoraan sanottuna ei nämä kaksi eri tarinaa oikeen kohtaa millään tasolla tässä biisissä. Aika puskista tulee tuo murhaaja tarina kun laulejaan ensin niin nätisti teltan heilutuksesta ja kaikesta muusta kivasta. Ymmärtäisin sen jos naisartisti olis laulanu retkeily kaveristaan edes johonkin tapaan halveksivasti. Onkohan tackle edes kuunnellut tai lukenut Miiran tekstiä vai missä järjestyksessä on tekstit syntyny. Mut joo aika sairaan tyypin kanssa tään tarinan reipas retkeilijä nainen lähti vuorille. Minä kyllä tekisin tästä kaksi eri biisiä jos saisin olla teidän tuottaja. Silloin tuosta loppu osasta voisikin saada ihan mielenkiintoisen biisin. Tää ei nyt ihan noudata pop musiikille totuttua kaavaa. Molempien osuudet on kyllä tehty hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Työnimi Taneli - Iloinen laulu 20.09.2017

Työnimi Taneli - Iloinen laulu
Hyvältä kuulostaa. Masistelukin voi olla kaunista niinkuin syksy.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele A K Hietala - Syöksyenergiaa 18.09.2017

A K Hietala - Syöksyenergiaa
Siisti biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Bipolaari Elämä 17.09.2017

Miira - Bipolaari Elämä
Aika kaksisuuntaista menoa oli kyllä tämä räpäytys. Vuorenhuipuilta neljänseinän ahtaaseen vankilaan. Eihän siinä mitään. Kaikkea kannattaa kokeilla niin tietää aina vain selkeemmin mikä on se oma juttu. Kivat taustat. Tykkäsin varsinkin tosta syntikka soundista joka oli alussa ja lopussa. Kyllä sulla Miira on hienosti sana hallussa. Aina ajankohtainen aihe käsittelyssä. Kertsi kans erittäin toimiva. Räppiin vaan lisää treenii niin kyllä se siitä. Rytmityksessä tosin ei mitään ongelmaa tossa räpissä. Se kyllä toimii erittäin hyvin. Mut en osaa selittää mikä on se oikee termi mitä treenata. Jotain erilaisia variaatioita tai jotain lisää tuohon puhe lausuntaan. Joku räppäri varmaan osais kertoo mitä tarkoitan. Eikun vaan onnee ja menestystä uudelle uralle räp artistina ;) vitsi

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Naisten vaatteissa 16.09.2017

Make Vahtola - Naisten vaatteissa
Pakko sanoo että hienosti toimii sun miksaukset nykyisin. Hienosti kuuluu kaikki tavara eri raidoilla niinkuin pitää omilla paikoillaan. Makeet soundit soolo kitarassa. Ilo kuunnella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Exponentti - jos eläisin jos muistaisin parhaan ajan myötä 16.09.2017

Exponentti - jos eläisin jos muistaisin parhaan ajan myötä
Aikamoista ajatuksen virtaa jälleen kerran Exponettilta :) Sanotuksen puolasta varmaan aika hippi meininkii mut mut... Raskasta... erittäin erittäin raskasta kuunneltavaa. Puhumattakaan että tähän vois jotenkin lähteä mukaan jollakin tavoin laulamaan tai räppäämään. Arvosanan siis anna ihan sen mukaan millainen mielikuva iteselläni on hippiti meiningistä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Welcome 16.09.2017

Miira - Welcome
Jotain parhaasta ruohosta tässä selkeesti lauletaan ja moninaisista väreistä mikä tärkeintä onnellisuudesta. Taustat nyt on mitä on mutta fiilis alkaa olee erittäin mukavasti hippii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele IT (10 Best Demos) - Mitä sä näät 15.09.2017

IT (10 Best Demos) - Mitä sä näät
Pisteitä heittelen hippi fiilis mittarin mukaan. Tää vois ihan vaikka toimiikkin kesä yönä nuotion äärellä heiluvien hippien yhteislauluna.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektroborgå - Universe 15.09.2017

Elektroborgå - Universe
Tykkään kyllä tästä sun meiningistä mutta en kyllä pääse kunnon hippi fiiliksiin tästä. Mut vika ei välttämättä oo sussa vaan mussa. Arvosana tulee niinkuin muillekkin miten lähelle hippi fiiliksiä pääsen näitä kisabiisejä kuunnellessani.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele A K Hietala - Laulu Kun Soi 15.09.2017

A K Hietala - Laulu Kun Soi
Tää musa soi taustamusana ihan törkeen hyvin kun antaa sen vain soida. Hienot soundit. Vähän vaan tulee sellainen fiilis kuin tässä olis kertsi luupilla alusta loppuun. Mut ei se haittaa. Hyvältähän tää kuulostaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Blow Me In The Wind 15.09.2017

Poop Dilan - Blow Me In The Wind
Kuuntelen tätä lukematta sanoja. Taustat kuulostaa ainaiselta samalta tutulta Band-in-the-box meiningiltä. Plussaa sanoista ja laulusta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Hippiäinen 15.09.2017

Tackle - Hippiäinen
Äijällä on asiaa. Hieno ulostulo. Paljon samoja ajatuksia kuin itelläki. Kertsissä asia löytää hienosti lopullisen muotonsa. Kuulostaa hienolta. Jes. Kyllä tämä toimii tässä kisassa. Harvoin hiphoppii tai rappii oon diggaillu mut nyt diggaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele zoe - Enkeli 15.09.2017

zoe - Enkeli
Tässä aletaan olemaan mukavalla tavalla hippi alueella. Kitara ja siinä kaverina kuuluva melodia toimii oikein hienolla tavalla. Sanat hyvät laulu ei niinkään mutta ei haittaa. Tästä tykkään. Loppuu jotenkin liian töksähtäen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AUBERGINE - The Water 15.09.2017

AUBERGINE - The Water
Enpä viitsi edes kuunnella tätä koska tuntuu vaan vähän siltä että Aubergine yritti saada kisaketjusta extra kuunteluja omalle projektilleen.

Sivu: 1 2 3 4