Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 32 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mia More - Kaipaus 18.09.2016

Mia More - Kaipaus
Kiitos. Sävellys tuli ensin ja sitten nimi. Tykkään tehdä tunteisiin vetoavaa melodiaa/ sointumaailmaa ja hienoa että se välittyy.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Qbeat - Colors Of The Sky 02.05.2006

Qbeat - Colors Of The Sky
Ihanan kirkkaat soundit, hyvä meininki, positiivista kuunneltavaa :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SnowAngel - Dance with a Daemon part III: Desire 06.03.2006

SnowAngel - Dance with a Daemon part III: Desire
Ihan mukavaa meinikiä. Mulla tulee jostain syystä alkupuolesta tunnelmallisesti mieleen 80-luvun fantasialeffat, mm. labyrintti jne. jonka tyyppiseen pätkään musiikki sopisi. Melodiakoukku voisi olla kiva lisä, mutta menee tämä jammailutyyppisenäkin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - Stay With Me [2006] 06.03.2006

Galantine - Stay With Me [2006]
Vähän helmi! Loistavat sovitukset ja kaikki! Itselläni ei ole minkäänlaisia sovittajan lahjoja eikä teknisiä taitoja, joten voin vaan onnitella sekä lahjoista että osaamisesta.. Ehjä kokonaisuus ja homma balanssissa, miellyttävät laulut ja pisteitä melodioista, joiden puuttuminen ja köyhyys nykypäivänä tuppaa vallata maailmaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikael S - pianobiisi1 06.03.2006

Mikael S - pianobiisi1
Kaunis pätkä, taidokasta soitantaa. Pidempäänkin olisi kuunnellu :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andiamo - niin lähellä, niin etäällä 17.05.2005

Andiamo - niin lähellä, niin etäällä
Ihan kivasti tuotettu, kivan vaihtelevat pohjat. Mulla tuli sellanen joku laivaympäristö jostain syystä mieleen...et laivan orkesteri saattais vedellä tätä biisiä ilmoille :) Vähän tuntuu jotain laahausta jossain kohas tai kiirettä. Keep going on! Hyvä meininki!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trance Dynasty - Till The End Of Time 10.04.2005

Trance Dynasty - Till The End Of Time
Kaunista tykitystä, jos niin voi sanoa ;) Kyllä meitsiin uppoaa, vaikka menee paikotellen rankkuudella ehkä aiiiivan hitusen yli meitsin suosiman rankkuustason. Jotain Noemin tunnelmaa tästä löytyy ja se on upiaa se... Wahau!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Karesluoto - Elämännäyttelijä 21.04.2005

Juha Karesluoto - Elämännäyttelijä
Tasokasta hei...vitsi ja ite oot kaikki tehny sovitukseen asti! Kyl oot lahjakas ihminen! Wau! Kaunis kappale, harmoninen, tasapainoinen. Very well done... Kymppiä en anna, koska vaikutat niin simolahjakkaalta, et oottelen sitä kympin biisiä viel ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roope(soolo) - Vesisateella 15.01.2005

Roope(soolo) - Vesisateella
Kaunista, ja kunnioitettavaa että mies tekee tällaista musiikkia! Laatumusaa. Ja tässä sen näkee, kun sävellys on kohdallaan, kevyempikin säestys riittää. Ei tarvitse paikkailla millään kikkaskonsteilla melodien ym. puutteita. Nykyään musiikki on paikoitellen samalla linjalla kuin elokuvat; tehdään näyttävää, mutta sisältö puuttuu... Hienoa kerrassaan, että tällaista säveltämistä vielä syntyy!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Kaikkeni 14.12.2004

unioni - Kaikkeni
Ihan festarikamalta kuulostaa. Siististi tehty ja koottu biisi ja mikä hienoa, toimii varmasti myös täysin livenä. Sanoitukseen ei tullu oikein uppouduttua ensimmäisellä kerralla, mutta niin kuuntelen aina ensin uuden kappaleen ;) Että minkämoinen on melodia ja muu kokonaisuus. Tässä kaikki tuntui toimivan vallan mainiosti, eikä kukaan yrtittänyt bändissä sooloilla toisen yli. Laulu oli mukavasti esillä, usein tuppaa orkesteri tulemaan sen yli monessa 'ammattibändeissäkin'. Liekö tyyli sellainen, mutta minusta tällainen on parmepi, jossa ei tarvitse miettiä, laulaako siellä joku :P Falsettikohtiin kuitenkin voisi saada lisää voimaa, ne vähän hukkuivat. Lisää uskallusta kehiin (jota minullekin toitotetaan :D ) tai sitten vaan tässä vaiheessa miksauksessa nostamaan vähän volaa niissä kohdissa. Mutta mukavan kipaleen olette kasanneet. Onnea koko bändille ja inspiroivia sävellystunnelmia jatkoonkin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Derivaatta - Sotunqi overdrive 12.12.2004

Derivaatta - Sotunqi overdrive
Aikas rankka meno.. Soundit menee yksiin tosi saumattomasti, ainut mitä jäi miettimään oli ehkä aavistuksen diskanttipitoinen tunnelma. Tällaiseen jytkeeseen iskisi tummempi ja kuuluvampi basso mukaan. Puolivälin hengäsdystauko oli rohkeasti pudotettu ykskaks meinigistä itse rauhallisuuteen ja se tapahtui erittäin luontevasti, kuten myös siitä sittemmin paluu takaisin menoon. Hyvä biletykitys! Vähän tuota diskanttia vaan pois niin tunnelma kohoisi entisestään. Keep up the good work!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unettomat - Mä Valun 12.12.2004

Unettomat - Mä Valun
:D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele T-Bow - Falling Away (version 2.0) 12.12.2004

T-Bow - Falling Away (version 2.0)
Edelleen rauhallinen ja tunnelmallinen kipale =) Tulee jotain japanilaista mieleen. Sopisi vaikka sinne sijoittuvaan leffaan musiikiksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unettomat - Sydämeni Veit (Miks Sen Teit) 03.12.2004

Unettomat - Sydämeni Veit (Miks Sen Teit)
Iiiiiiiiiiiiiiiiikkk!! Te oot ihQutuksii!!!!!!!!!11111111111 <3 <3 <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heiggi - Sinä 14.12.2004

Heiggi - Sinä
Tulee aivan J.Karjalainen mieleen... vaikka en olekaan perehtynyt liiemmin suomaiseen musiikkiin, niin tämän kyllä ydistin heti hänen tyyliinsä. Olisiko tässä kyse kirjoittamasi runon säveliksi muodostamisesta? Tämä teksti nimittäin toimii runon muodossakin. Sävellyspuolella tuon ns. kertsin odotti hieman jatkuvan pidempään ('se olit sinä, onko kauniimpaa'), kun nyt se jäi vain kahteen lauseeseen ja jatkui siitä sitten taas uudestaan. Ehkä juuri tämän genren ansiosta tuollainen mielikuva tuli. Esim trance-musiikissahan ei ole mikään ihme että koko biisii perustuu kahteen tai peräti vain yhteen lauseeseen.. Mutta.. kyllä se noinkin toimii, ehkä se ei juuri muuta sanottavaa tarvitse. Jatka ihmeessä kirjoittelua ja säveltämistä. Tuntuu tuo kitarakin olevan sulla hallussa =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Bloodmoney Soundtrack (kooste) 17.11.2004

North Vibes - Bloodmoney Soundtrack (kooste)
No äijä! Jätkä kehittyy kuin Tunnin kuva. Tosi laadukasta matskua. Olis kiva kuulla joskus kokonaisuudessaan tää tuotos, ehkä jopa kera sen kuvan, johon tää on tehty.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DirtyHippi - Dirtyhippi, king of the Jungle 24.10.2004

DirtyHippi - Dirtyhippi, king of the Jungle
Itämainen viidakko tästä tuli mieleen :) Ihan tasokkaan kuulonen äänimaailma, sopisi johonkin aiheeseen sopivaan elokuvaankin taustatunnelmoijaksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trance Dynasty - Darkest Hours 24.10.2004

Trance Dynasty - Darkest Hours
Tosi laadukasta matskua. Ja saumatonta menoa. Minun makuun - kyllä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele T-Bow - Falling Away (Instrumental) 24.10.2004

T-Bow - Falling Away (Instrumental)
Rauhallista, tunnelmallista, harmoonista ja kaunista. Mitäpä siihen vielä lisäämään :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Eron salama 24.10.2004

unioni - Eron salama
Siististi tehtyä poppia. Toimiva biisi. Tulee kesälaitumet mieleen :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Derivaatta - Egyptian time warp 20.09.2004

Derivaatta - Egyptian time warp
Mahtavat, potkivat soundit. Egypti-tunnelmaa hyvin ujutettu trance-maailmaan.Tykittää eteenpäin, mutta rakenne voisi olla selkeämpi. Paikotellen tulee vaikutelma, että esitellään vain soundeja.. Makuuni tempo on ehkä aavistuksen liian nopea. Rakennetta tarkastelemalla saisi selkeyttä kehiin ja biisistä vieläkin toimivamman.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trance Dynasty - The Dawn Of Trance 10.05.2004

Trance Dynasty - The Dawn Of Trance
Tosi kaunis ja fantasiamaisen hiaanot soundit. Tekisin itse tällaista jos osaisin.. Aavistuksen verran jossain kohdissa ehkä liikaa toistoa, mutta sellanen kyllä toimiikin. Onneksi olkoon upeasta tuotoksesta!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Cold 06.12.2003

North Vibes - Cold
Tää on kappale taivasta!Mä oon ihan sanaton.'SE'viulumelodia on TIETYSTI kohokohta, mutta kaikki siihen johtava toimii loistavasti ja sitten kun se kohta tulee, ei voi kuin mennä sekaisin! =) Tästä saisi mielettömän singlen, jossa olisi eri versioita. Instrumentti ehdottomasti ja sit jos oot kaavaillu sitä vokaalihommaa, jos/kun mä joskus tokenen tolpilleni. Ja trance ;) HIH! HYVÄ ALEKSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IHANA BIIIIIIIIIIIIISIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Täys kymppi ja kiitokset että olet saattanut tämän korvieni kuultavaksi! -Miu
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Autumn Ballad 28.10.2003

North Vibes - Autumn Ballad
Hiaano! Mä olin flunssas silmät kii sängyl, ku kuuntelin tään. Pääs kunnolla uppomaan siinä tän biisin tunnelmaan, joka jälleen kerran on erittäin onnistunut. Sust on tullu koko aika enempi pro tossa tunnelman luomises noilla soundeilla ja äänimaailmal. Onneks olkoon pal! =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - Toiseen kotiin 28.10.2003

Enkeli - Toiseen kotiin
Vihdoin tuli kuunneltua sun uus =) Edelleen kaunista ja toimivaa. Paljon samankaltaisuutta edellisiin. Don't Give Up on kuitenkin suosikkini =) Mutta kaunista, kaunista. Mielellään kuuntelee jokaisen tuotoksesi =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - Siellä missä sieluni nauraa 04.07.2003

Enkeli - Siellä missä sieluni nauraa
Sulla on lahja tyttö..Todella kaunis ja harmoninen biisi. Kritiikkiä pitää kuitenkin antaa ;) Suomenkieli on hankala laulullisesti usein niinkuin tiedämme...joidenkin sanojen venytys melodioihin tuntuu vähän kankeelta. Niinkuin olikohan se sana 'yksin' esim. Sulla on selkeästi oma kaunis tyylisi tehdä musiikkia. Haluan todellakin kuulla seuraavatkin tuotoksesi! =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - Behind the walls 17.06.2003

Enkeli - Behind the walls
Sun kyl oikeesti kantsis napata nyt joku,joka tekee nää biisis vielä äänenlaadultaan yhtä tasokkaiks kuin mitä ne on sävellyksinä.Olet todella lahjakas tyttö!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele arabica experience - A-nah AH-rif 26.04.2003

arabica experience - A-nah AH-rif
Aivan helmi!Tätä kuunnellaan vielä jatkossakin!Ainakin mun valmistujaisbileissä!=)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Sandcake 20.04.2003

North Vibes - Sandcake
Tulee mieleen just sellanen paahtava aurinko hiekkarannalla.Erittäin kuvaava biisi.Joo,tulispa jo kesä!!Nyt on ainakin toivoa moisesta kun ulos nenänsä pistää! =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Child 20.04.2003

North Vibes - Child
Tämän kehitystä tuli seurattua jonkun verran..Meitsiin iskee jyskäävä tasabiitti. Biisin paras kohta on ehdottomasti noin kolmen minsan kohdalla tapahtuva sointumuutos. Että bojoja myös siitä. Soundit on hyvin balanssissa, ei käy mikään hyökkäämään tai vastaavasti jää muiden jalkoihin. Hyvää matskua, mutta olen sitä mieltä,että tästä saisi iskevämmänkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trilobiitti II - Elevator 20.01.2003

Trilobiitti II - Elevator
Kuulin biisisi frendin koneelta ja innostuin heti. Biisistä tulee ihana kupliva fiilis. Tykkään todella! MUTTA...Alun mukaansatempaavuus ei säily ihan loppuun asti, mutta ysi tippuu! =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Qbeat - Dream 18.05.2004

Qbeat - Dream
Ihana!Kaunis sointumaailma kuin mikä. Iloinen ja toiveikas tunnelma.
10