Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 28 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toni Pandora - Hail Kraken - 02 - Hail Kraken 03.10.2014

Toni Pandora - Hail Kraken - 02 - Hail Kraken
Eipä ollut hilpeää suomiräppiä ei. Ja se on hyvä. Melkosissa tunnelmissa tarvotaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aava - Medication 03.10.2014

Aava - Medication
Mielenkiintoista saundimaailma heti alkuun. Kuolleet intiaanit kurkkii jostain. Hitsi, olisin mieluusti kuunnellut sitä kierompaa menoa pidemmällekin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Taas sataa vettä 03.10.2014

P. M. Kostiainen Project - Taas sataa vettä
No johan, tästä tuli vahva mielleyhtymä sellaisesta Kurt Cobain - Kari Peitsamo - ristisiitoksesta. Hämmentävä ja hyvällä tavalla pelkistetty veto.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Out of Tune - Modern Times 22.01.2010

Out of Tune - Modern Times
Vittu! Mitäs nyt lähti käyntiin? Aivan hervoton meininki päällä, ei tästä voi olla pitämättä. Pirun tiukasti mennään koko kaahaus läpi ja kasassa pysyy. Kunnioitettavaa. Kitarakuvioista tulee väkisin vanha YUP-fiilis. Kaikin puolin tiukka paketti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Between the Lines 22.01.2010

Freshco - Between the Lines
Laulu jää vähän taka-alalle, ei saa oikein tolkkua. Soundit ylipäätään on aika tunkkaiset, mutta itse biisissähän tapahtuu paljon. Mukavan kierosti karkaillaan oudommillekin urille. Tästä kun sais kaivettua kaikki nyanssit esiin ja kirkkautta äänimaailmaan niin olisin myyty.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 22.01.2010

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Rehvakkaan rempseää. Hemmetin maistuvaa kitarointia. Tässä käy kyllä niin, että laulu jää pahasti paitsioon kun kitaristi(t?) pääsee irti. Kitarat on solistin roolissa ja laulu yksi soitin muiden joukossa. Mutta eipä tuo haittaa kun homma toimii näinkin mehevästi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Kivitalo 22.01.2010

Fillari - Kivitalo
Aika vilpitöntä meininkiä. Plussat siitä ei yritetä olla mitään ylimääräisen ylitsepääsemätöntä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lokosa - Bangles 19.12.2009

Lokosa - Bangles
Maistuvia juttuja kielisoitinosastolta. Perusriffi on toimiva, mutta loppua kohden se syö itsestään tehot. Rummut meinaa ajoittain kompuroida, mutta ehkä se vaan tuo tähän mukaan kaivattua punk-henkeä. Täähän on melkein hittibiisin mitoissa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Travesty of Sympathy - My Reality 19.12.2009

Travesty of Sympathy - My Reality
Piano?? Tosi piristävä juttu tähän murinaan ja mättömeininkiin ylipäätään! Vielä kun sen sais jouhevammin sidottua osaks muuta palettia. Nyt se tuntuu aika lailla jälkikäteen nauhoitetulta ja päälleliimatulta. Erilaisella miksauksella tästä vois saada helvetisti sävyjä esiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Like a Dead featuring Malla 19.12.2009

TÄDÄÄ - Like a Dead featuring Malla
En ole ikinä oppinut nauttimaan tän tyyppisestä kamasta, mutta parhaimpina hetkinään tää biisi melkein jo saa sen aikaan. Laulaja hoitaa hommansa tyylillä, vaikka ajoittain tuntuukin vähän yliyrittämiseltä. Tollasella äänellä ei tarvitsis pätkääkään hienostella tai yrittää kuulostaa hyvältä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joni Holtiton AKA SikaRaunio - StereoTyypit - Takas maanpinnalle 19.12.2009

Joni Holtiton AKA SikaRaunio - StereoTyypit - Takas maanpinnalle
Jos tota korvasta toiseen jatkuvalla syötöllä kipittävää taustakelloa kuuntelis riittävän pitkään vois hyvin kuvitella sairastuvansa harrikirvesniemisydroomaan. Teksti on aika hemmetin naivia - ja ehkä just siks tää saattais alkaa jauhamaan radioaalloilla. Mutta mutta, kun kertsi kuulostaa Antti Tuiskulta, niin metsäänhän ei voi mennä? Ei perse mulla on huono päivä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rokres - Sorinaadi 19.12.2009

Rokres - Sorinaadi
Mahtavaa! Tai siis sori, ei ollut tarkoitus aloittaa noin hyökkäävästi. Siis oikein kivaa. On se parempi pyytää anteeksi ihan mitä vaan, mieluusti vaikka jo etukäteen, varmuuden vuoksi. Aika hämmentävää - ja hienoa - että tää on näin viimosen päälle taitavasti vedetty. Tästä tulee väkisin hyvälle tuulelle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axession - Exit Dream 18.12.2009

Axession - Exit Dream
Mukavasti edetään tilasta ja tunnelmasta toiseen, siitä pidän. Komeasti rakenneltua maisemaa. Äänimaailma voisi kuitenkin olla vieläkin monipuolisempi ja maalailevampi - tarinaan lisää syvyyttä. Ehkä nuo konerummut vähän potkii tarinan soljumista vastaan. Muuten tässä kyllä on musisoitu monipuolisesti ja tyylillä. Kadehtittavan monisyinen paletti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misstep - Black Line Light Mix 18.12.2009

Misstep - Black Line Light Mix
Vahva lauluääni. Pirulainen vaan, nyt pitäis kitaraherran antaa tilaa muillekin soittimille. Urut olis ihan tautisen toimivat. Mehevää sointia monin paikoin, mutta ajoittain menee ylidramatisoinnin puolelle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Musta Lista - Tehdas 18.12.2009

Musta Lista - Tehdas
Tehdas on rapistunut, mutta koneet laulaa-laa-laa hamaan loppuun. Soundeiltaan vähän ninko Yötä Pomon hengessä. Ei muuta kun lisää pöhinää pömpeleihin ja stadioneille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Musta Lista - Hiljaa kuunnellaan 14.12.2009

Musta Lista - Hiljaa kuunnellaan
Tässähän taitaa olla kaikki niin kuin kuuluukin?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Joulu On 14.12.2009

Fillari - Joulu On
Aikamoista tunnelmahumppaa. Tässä menee kyllä kaikki yhteen: sekä laulun että taustan pehmeä soundi + sanojen lämminhenkinen pehmoilu. Jos ei tästä tartu jouluista lämmöntunnetta sydämeen niin jo on kumma.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Pato 12.12.2009

Kylmän Raudan Sepät - Pato
Johan on äijää, niin äijää. Mukavasti rouhivaa kitaraa ja ärrrätkin rohisee niin kuin kunnon miehellä ainakin. Säästelemättä äänitetty - vähän ihmetyttää miksi on noin tukkoon tungettu ajoittain koko putki? Kitaramassa menee välillä aika puuroksi. Toisen kuuntelukierroksen alkajaisiksi täytyy sanoa, että biisin ihan alkuhetket on aika kornia suhteessa muuhun biisiin. Onneksi meininki muuttuu hyvin nopeasti. Jouset tuo mukavaa vastapainoa kitaravetoiselle kovistelulle. Tää uppois mulle paremmin jos laulaja vaihtais välillä vähän sävyä. Nyt mennään samalla uholla koko biisi ja loppua kohden siitä väkisinkin katoaa teho.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Far'n Beyond - Distant Fields 12.12.2009

Far'n Beyond - Distant Fields
Vou, nyt lähti isolla kädellä liikkeelle. Ei siinä mitään - kun vedetään mahtipontista, niin vedetään sitten loppuun asti. Turha siinä on pidätellä, eikä tässä hissuttelemaan jäädäkään. Ei tätä haukkumaan voi alkaa. Iskevää, uljasta, melodista ja kaikin puolin tyylillä rakennettu kokonaisuus. Mutta jotain persoonaa ja omaperäisyyttä tähän kaipais, jotta kehtais hehkuttaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roni Samuli - Äiti 12.12.2009

Roni Samuli - Äiti
Huh, huikea panorointijippo! Ja lisää tulee kertsiin lähdettäessä. Kieli poskella siis mennään. Nää karut konerummut ja epävireinen kitara muodostaa oikeestaan aika hienon yhdistelmän. Eihän tässä oikein muuhun osastoon pysty keskittymäänkään. Kahlitsevaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - Skin 12.12.2009

electrichaos - Skin
Kaaostakaaosta! Lisää sekasortoa ja minä olisin myyty. Hienoimmillaan muistuttaa vähän Mika Rätön huuruista avaruusseikkailua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putte Ranta - My Redhead Girl 12.12.2009

Putte Ranta - My Redhead Girl
Kuulasta tunnelmointia kyllä, en voi kieltää. Mulle tuli vaan lauluäänestä/äänenkäytöstä sellanen hirvittävä mielleyhtymä Kim Heroldiin, äyh! Mutta jos pystyisin ohittamaan tällaiset kierot humaneismit, tää vois toimiakin. Ajoittain biisi liitelee kauniisti. Ja ei ne stemmat todellakaan övereiksi menny, nehän toimii oikeestaan komeesti. Lisää vaan sitä osastoo.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paskoja Vihanneksia - E-Bow Meets Didgeridoo In An Unreal Room 12.12.2009

Paskoja Vihanneksia - E-Bow Meets Didgeridoo In An Unreal Room
Heti täytyy jakaa kiitosta biisin nimestä! Ja vittu mikä fiilis. Ihan hyvä ettei tähän ole sotkettu turhaan ylimääräistä huttua. Olis tätä voinut pidempäänkin jatkaa. Taidan lentää Austraaliaan medidoimaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dismay - Trust in Vain 12.12.2009

Dismay - Trust in Vain
No hei, hommahan toimii. Ja tunnettakin löytyy. Hemmetin valmiin kuulosta huttua, ja madoille koukkuakin heitetty mukaan - poppiakin. Mulle tää fiiliksestä toiseen hypähtely uppoaa mainiosti, joillekin siitä saatta jäädä kovin levoton olo. Itse asiassa tässä olis aineksia pidempäänkin spektaakkeliin ja kasvuun, mutta tällaisena varmasti helpommin sulatettavissa. Laulajalle pojot fiiliksiin heittäytymisestä. Hittolainen, jouduin kuuntelemaan biisin useampaan otteeseen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vilma Pääkkö - Snows They Melt the Soonest 12.12.2009

Vilma Pääkkö - Snows They Melt the Soonest
Kiitos tästä Vilma. Liian harvoin tulee vastaan tällaisia biisejä, joissa on oma vahva tunnelmansa. Ja se että biisin tunnelma vielä kaappaa mukaansa omaan maailmansa on jo ainutlaatuista. Taiten hillittyä tunnelmaa ja laulu on oikeasti kaunista!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Travesty of Sympathy - Two Seasons 11.12.2009

Travesty of Sympathy - Two Seasons
Nyt on pakko sanoa, että vokaaliosuudet on kauttaaltaan niin kömpelöä huttua että koko biisi kaatuu niiden myötä auttamattomasti. Vähän sääli, että muuten pontentiaalinen meininki töksähtää laulujen takia ihan totaalisesti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Nelikymppinen 11.12.2009

Fillari - Nelikymppinen
Kyllä tähän maailmaan aina lisää humppaa mahtuu! Kovin pidätteleväiseltä vaikuttaa. Olisin kaivannut humpalta edes vähän sitä kunnon rillumareimeininkiä ja rempseyttä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Shining Floor 11.12.2009

TOB - Shining Floor
Mitäs hittoja, biisin soundimaailma on rakennettu niin viimisen päälle tyylikkäästi ja tasapainoisesti että pakko olettaa tekijäihmisten olevan asialla. Tähän taustaan nähden on vähän outoa että itse biisi on jätetty näin yksioikoiseksi ja junnaavaksi. Ei kai kuulijoita näin pahasti tarvitse aliarvioida?